Er blevet spurgt af folk fra bloggen af, hvad jeg skal i sommerferien og om jeg skal på ferie. Jeg vil lige kort - men langt forklare hvad jeg skal i sommerferien.


I min sommerferie skal jeg på ferie i halvanden måned, i tænker nok, "Shit man halvanden måned". Ja en halvanden måned.

Jeg skal til Kosovo, og jeg vil lige lave et lille hurtigt resume hvad jeg skal lave i så lang tid... jeg skal være i Kosovo fra 24 juni til 3 august så deeeet.

Første uge skal jeg lige indberette mig og lige hurtigt få talt med folk og jeg skal få talt med noget familie... efter den uge er gået skal jeg heeeelt til Albanien, vi skal nemlig på stranden, og på stranden skal vi cirka være 1-2 måske flere uger. Efter jeg har været på stranden skal vi hele vejen tilbage til Kosovo, så skal mig og min familie nemlig til bryllup, det skal jo nok blive meget, meget hyggeligt. Efter bryllup skal jeg træne meget, jeg skal næsten ikke lave andet end og træne fordi jeg har intet og lave, men ellers bliver det meget hyggeligt og måde noget familie og ja, bare venner.

Det var da alt jeg skulle, regner måske med at blogge lidt deroppe, men det må vi se på til den tid.

Hvis du har nogle spørgsmål er du meget velkommen og skrive dem i kommentarfeltet:)

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Velkommen til min nye serie, hvis ikke mindst min nye blog.

Hvis det ikke giver sig selv nok, vil jeg vise folk hvordan hele min udvikling har været gennem tiden.


I dag havde jeg en okay træning, jeg trænede massere af ryg, med lidt arme også.

Startede med først og tage nogle af maskinerne, for har ikke rigtigt et specifikt program til min ryg, så jeg køre bare maskiner... det starter med jeg tager 1 af maskinerne så mange gange jeg kan, så går jeg videre til næste maskine og køre så mange gange jeg kan der og til slut tager jeg rygbøjninger til jeg ikke kan mere.

Det "program" køre jeg ca 4-5 sæt af og når jeg har kørt færdigt med sættene plejer jeg meget ofte og være helt død i ryggen, hvis man kan kalde det, det

Likes

Comments