Header

Outfits, Favoriter

1. Topp 2. Tröja 3. Off shoulder tröja 4. Kappa 5. Glittrig topp (Innehåller reklamlänkar)

Här är en liten enkel kollage för #nakdxmetapic med några av mina favorit NA-KD plagg just nu. Min absoluta favorit måste vara den glittriga setet som är perfekt för Nyårs! Jag vill också dela med mig 20% rabatt (gäller inte rea-varor) för er! Använd GRAB20 och unna er något fint.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Lite nyheter från NA-KD. Jag älskaarr jackorna. Man kommer märka snart att många inlägg är från NA-KD men det är för att jag genuint gillar alla plagg. Vad är vitsen med att visa saker man inte gillar iallafall?

Likes

Comments

Favoriter

Khalid har varit en av mina favorit artister i ett tag nu, men han syns inte lika mycket som andra artister gör vilket är därför jag tipsar om hans musik! Samtidigt så har han växt väldigt mycket på sistone och samarbetar med många artister, så ni kanske har hört honom utan att ha vetat om det. Mina favoritlåtar från hans album måste vara American Teen och Young, Dumb & Broke!

Likes

Comments

Inspiration, Outfits

Instagram: fashioninflux

Instagram: laurajadestone

Några riktigt snygga outfits i fina färger. Inte mina bilder, men jag har taggat de som jag vet iallafall!

Likes

Comments

Bloggare

Två av mina favorit bloggerskor! Ni har nog säkert redan hört talats om Linn Ahlborg och mycket väl om Kenza. Dessa tjejer är underbara. Linn är en ungdom som jag lätt kan relatera mig till och är rolig (samt har redan ett eget företag vid sådan ung ålder?!), medan Kenza driver sin alldeles egna klädbutik; Ivyrevel, och ska snart gifta sig. Båda två reser ofta och tar sjukt snygga bilder (den andra bilden måste vara min favorit), så jag rekommenderar verkligen att läsa deras bloggar!

Likes

Comments

​Hej! Det här är en kort introduktion för min nya blogg. Min idé är att tipsa om outfits, nya låtar och kanske bloggar som jag läser! Det är redan kul att börja skriva och förhoppningsvis kommer ni att gilla det och bli inspirerade. "Riktiga" inlägg kommer snart, förmodligen kommer jag att kunna uppdatera en gång per dag. 

Likes

Comments