Header

Contains affiliate links

Jag klickade på Nellys hemsida och hittade direkt sjukt snygga plagg! De är samtidigt väldigt basic vilket betyder att man lätt kan mixa & matcha. Vilken tycker ni bäst om?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Inspiration

Massa frukt, drömkroppen och en resa till ett tropiskt land är aldrig något fel. Dessutom att få simma med hajar?! OBS: Inga av dessa bilder är mina, tyvärr..

Likes

Comments

Bloggare

Två av mina favorit bloggerskor! Ni har nog säkert redan hört talats om Linn Ahlborg och mycket väl om Kenza. Dessa tjejer är underbara. Linn är en ungdom som jag lätt kan relatera mig till och är rolig (samt har redan ett eget företag vid sådan ung ålder?!), medan Kenza driver sin alldeles egna klädbutik; Ivyrevel, och ska snart gifta sig. Båda två reser ofta och tar sjukt snygga bilder (den andra bilden måste vara min favorit), så jag rekommenderar verkligen att läsa deras bloggar!

Likes

Comments

​Hej! Det här är en kort introduktion för min nya blogg. Min idé är att tipsa om outfits, nya låtar och kanske bloggar som jag läser! Det är redan kul att börja skriva och förhoppningsvis kommer ni att gilla det och bli inspirerade. "Riktiga" inlägg kommer snart, förmodligen kommer jag att kunna uppdatera en gång per dag. 

Likes

Comments