Fashion

I år, eller nå er det jo i fjor, men til jul så var en av de fineste gavene jeg fikk hjemmelaget. Mamma har strikket denne Marius-genseren til meg, og jeg elsker den! Jeg føler meg så fin nå jeg har den på. I dag var det kaldere her igjen, og da passet det endelig å bruke den.

Som du ser på neglene, startet jeg dagen i det nye huset i dag. jeg fikk pusset ned alt som jeg sparklet i stuen i går, og malt taket på et av badene. Deretter bar det av gårde for å bestille kjøkken og finne de siste flisene. Puh. Akkurat nå er det mye å gjøre, og jeg er litt stresset, men det er samtidig veldig gøy. Nå begynner vi å se sluttresultatet. Jeg gleder meg som en unge til å flytte inn om et par måneder!

Likes

Comments

Food

I går arrangerte vi babyshower for en venninne på Grand Hotell, hvor vi fikk servert Afternoon tea. Det ble virkelig en perfekt ramme for en hyggelig venninne-lunsj. Mye godt å spise, nydelig rosa service og ulike typer te (det må nevnes at jeg er veldig glad i te..). Dessuten er det alltid gøy med litt ekstra glam, og det kan absolutt Grand by på.

Jeg fikk lyst til å løpe ut og kjøpe ny tekanne og matchende kopper i går..

Likes

Comments

Beauty & Health

Jeg har akkurat for øynene opp for tonere, eller ansiktsvann. Etter og ha fått en prøve på parfymeriet ble jeg helt hektet. Jeg bruker ganske mye sminke, og da føles det viktig å ta godt vare på huden under. Jeg har lett for og bli litt tørr under sminken, men et godt grunnlag hjelper mot dette. Det er også, åpenbart, viktig å vaske og rense huden ordentlig etter en lang dag med mye produkter i ansiktet. Den tredje fordelen jeg ser med å bruke litt tid på hudpleie er at jeg også føler meg fresh på dager uten sminke.

Jeg kjøpte denne toneren fra Chanel, og har brukt den noen uker nå. Morgen og kveld, etter at jeg har renset huden med Pai Hydrating Cleanser(les om den her), tar jeg Chanel Lotion Douceur på en bommulspad og vasker ansiktet med den. Huden får ekstra med fukt, og føles ren og frisk. Dessuten lukter den utrolig godt! Jeg avslutter med Chanel sin hudkrem (les om den her ).

Det er stort pluss at denne kommer i en stor flaske, og er drøy i bruk. Da er ikke 3-400 kr (tror det var noe sånt jeg betalte) så galt for Chanel hudpleie!

Likes

Comments

Home & Interior
Det blir veldig sporadisk blogging her, men sånn må det bare bli med alt jeg har å gjøre. Ikke bare studerer jeg, jobber, og prøver å være en god mor og kjæreste, men vi bygger også hus. Vi bygger naturligvis ikke selv, men det er likvel mye som skal gjøres og undersøkes fra vår side. Nå er vi ferdig utvendig, og jeg har innsett at vi snart må ta noen avgjørelser innvendig. Derfor ser spisebordet slikt ut nå:

Jeg er så usikker på om vi skal tørre å gå for litt farge og mønster (tapet), eller om vi skal safe og velge hvitt. Egentlig ser jeg for meg noe gult eller grønt, men så er det så fryktelig vanskelig å finne akkurat den nyansen jeg ser for meg. Tror jeg skal lage et inspirasjonsinnlegg senere. Luksusproblemer!!

Likes

Comments

Blog

Er det flere enn meg som begynner å glede seg til vinter, snø og ikke minst jul? I helgen var vi på hytta, og der snødde det. Det ble hvitere og hvitere for hver dag, og da vi gikk knaste det herlige. Ah. Jeg synes dette er en romantisk årstid.

Likes

Comments

Business & Education, Familylife

Puh, som tiden flyr. De siste månedene har det kokt i hodet mitt. Det har vært skolestart, oppstart i ny jobb, og barnehagestart. Nye rutiner skal etableres, og kropp og sinn skal venne seg til den nye hverdagen.

Lillegutt koser seg veldig i barnehagen, så overgangen har nok vært større for meg. Jeg merker at jeg tenker mye på han i løpet av dagen, og lurer på hvordan han har det, om han er sliten, om det blir for lang dag osv. Samtidig vet jeg jo at han har det bra, og at han ikke har vært noe lenger i barnehagen enn andre på hans alder.

Jeg stortrives i ny jobb, og føler meg veldig heldig som har fått den. Det er mye nytt, men jeg tror dette skal gå veldig bra å sette seg inn i. Jeg fikk en relevant deltidsjobb, som jeg skal ha ved siden av skolen, i et stort og spennende firma som jeg håper jeg kan være lenge i.

Så selv om det har vært hektiske uker, stortrives jeg med alt jeg gjør akkurat nå. Jeg føler meg så heldig, og har rett og slett gått rundt med en følelse av å lykkes. Det er deilig!

Dessverre har det gjort at alt annet enn familie, skole og jobb har blitt nedprioritert. Inkl. blogg, Yoga, egen-tid og husarbeid (jepp..). Sånn må det bare bli. Jeg jobber med å ikke tenke så mye på alt jeg ikke får gjort, og lage gode rutiner så jeg likevel får gjort alt jeg vil uten at det blir for mye stress. Puh. Fortsatt en liten vei å gå, men det kommer seg :-)


​Jeg fant dette bildet på Pinterest, og det er illustrerer livet mitt perfekt akkurat nå. I love it!

Likes

Comments

​Flere enn meg som prøver å nyte de siste sommerkveldene max? Jeg kjenner at det begynner å bli høst i luften her, og vi har begynt å tenne i bålpannen når vi sitter ute om kvelden. Men det har jo sin sjarm det også!

Likes

Comments