Home & Interior
Det blir veldig sporadisk blogging her, men sånn må det bare bli med alt jeg har å gjøre. Ikke bare studerer jeg, jobber, og prøver å være en god mor og kjæreste, men vi bygger også hus. Vi bygger naturligvis ikke selv, men det er likvel mye som skal gjøres og undersøkes fra vår side. Nå er vi ferdig utvendig, og jeg har innsett at vi snart må ta noen avgjørelser innvendig. Derfor ser spisebordet slikt ut nå:

Jeg er så usikker på om vi skal tørre å gå for litt farge og mønster (tapet), eller om vi skal safe og velge hvitt. Egentlig ser jeg for meg noe gult eller grønt, men så er det så fryktelig vanskelig å finne akkurat den nyansen jeg ser for meg. Tror jeg skal lage et inspirasjonsinnlegg senere. Luksusproblemer!!

Likes

Comments

Blog

Er det flere enn meg som begynner å glede seg til vinter, snø og ikke minst jul? I helgen var vi på hytta, og der snødde det. Det ble hvitere og hvitere for hver dag, og da vi gikk knaste det herlige. Ah. Jeg synes dette er en romantisk årstid.

Likes

Comments

Business & Education, Familylife

Puh, som tiden flyr. De siste månedene har det kokt i hodet mitt. Det har vært skolestart, oppstart i ny jobb, og barnehagestart. Nye rutiner skal etableres, og kropp og sinn skal venne seg til den nye hverdagen.

Lillegutt koser seg veldig i barnehagen, så overgangen har nok vært større for meg. Jeg merker at jeg tenker mye på han i løpet av dagen, og lurer på hvordan han har det, om han er sliten, om det blir for lang dag osv. Samtidig vet jeg jo at han har det bra, og at han ikke har vært noe lenger i barnehagen enn andre på hans alder.

Jeg stortrives i ny jobb, og føler meg veldig heldig som har fått den. Det er mye nytt, men jeg tror dette skal gå veldig bra å sette seg inn i. Jeg fikk en relevant deltidsjobb, som jeg skal ha ved siden av skolen, i et stort og spennende firma som jeg håper jeg kan være lenge i.

Så selv om det har vært hektiske uker, stortrives jeg med alt jeg gjør akkurat nå. Jeg føler meg så heldig, og har rett og slett gått rundt med en følelse av å lykkes. Det er deilig!

Dessverre har det gjort at alt annet enn familie, skole og jobb har blitt nedprioritert. Inkl. blogg, Yoga, egen-tid og husarbeid (jepp..). Sånn må det bare bli. Jeg jobber med å ikke tenke så mye på alt jeg ikke får gjort, og lage gode rutiner så jeg likevel får gjort alt jeg vil uten at det blir for mye stress. Puh. Fortsatt en liten vei å gå, men det kommer seg :-)


​Jeg fant dette bildet på Pinterest, og det er illustrerer livet mitt perfekt akkurat nå. I love it!

Likes

Comments

​Flere enn meg som prøver å nyte de siste sommerkveldene max? Jeg kjenner at det begynner å bli høst i luften her, og vi har begynt å tenne i bålpannen når vi sitter ute om kvelden. Men det har jo sin sjarm det også!

Likes

Comments

Business & Education

Oi, her ble det stille et par dager. Vi har hatt de første dagene i barnehagen, det har gått bra synes jeg. Akkurat så skummelt, og akkurat så gøy som det bør være. For oss alle.

Nå har jeg lagt frem klær til et jobbintervju jeg skal på i morgen. Førsteinntrykk sies å kunne være avgjørende i slike sammenhenger, og antrekk er en viktig del av førsteinntrykket. For meg er det viktig å ikke være overpyntet. Det skal ikke se ut som om jeg har kledd meg ut. Full dress og hvit skjorte f.eks, det synes jeg blir for mye. En pen bukse med en bluse til er mer meg. Det er viktig å fremstå troverdig. Jeg passer også på å droppe Ralph Lauren skjorten. Jeg er veldig glad i mine, men jeg har tidligere holdt intervjuer hvor det kom fire stk med samme skjorte. Måtte bare nevne det!

Man skal naturligvis ikke være under dressed heller, men det burde være unødvendig å nevne. Klarer du å finne ut hva som er dresskoden i jobben du søker på, treffer du helt sikkert blink. 

Anyways. Jeg får se i morgen hva jeg velger. Jeg gleder meg! Kryss fingrene for meg.

Sorry for den grelle bakgrunnen. Vi må virkelig få oss noen nye sengetøy snart!

Likes

Comments

Familylife

Nå er det bare et par dager igjen til vår kjæreste lille gutt begynner i barnehagen.

Om få dager begynner jeg på skolen for fullt. Tilbake til hverdagen. Jeg kan nesten ikke tro at jeg har vært hjemme i 1,5 år. Det føles som om det var i går at jeg gikk hjem fra jobben, men det er det ikke. Det største i livet har hendt siden den gang. Det er helt utrolig hva jeg har opplevd det siste halvannet året. Jeg har blitt mamma. Jeg har bare vært hjemme og blitt kjent med vår nydelige gutt. Og nå er den perioden over. Forbi. Aldri mer.

Jeg får vondt i brystet når jeg tenker på det. Ordentlig vondt. Samtidig, jeg gleder meg til å komme igang med hverdagen igjen. Fortsette med karrieren. Det har vært et fantastisk år, men også utfordrende. De siste dagene har jeg også sett hvor godt han vil ha av å komme i barnehagen. Få nye utfordringer, og ikke minst leke med andre barn. Jeg er ikke nok for han lenger. Han blir så stor, lille gutten min.

Likes

Comments

Blog

Det går mot høst og barnehagestart. Her nyter vi de siste dagene hjemme i permisjon, ute på plenen.

Jakke: Barbour

Støvler: Mulberry

Genser og bukse: stjålet av søsteren (sorry!)

Likes

Comments

Business & Education

Er det flere enn meg som synes det er gøy å kjøpe nye pensumbøker? (Sett bort i fra at det er ekstremt dyrt..)

I dag tok jeg turen på skolen, og kjøpte inn flere av bøkene jeg skal ha i år. Jeg er alltid så spent på hvordan fagene blir, og synes det er gøy å åpne de nye bøkene. Det er også en forutsetning for gode karakterer, at man har satt seg inn i hva faget dreier seg om. Greit å gjøre før første forelsesning ;) Dessuten er det nå på begynnelsen av skoleåret at motivasjonen er på topp, så det gjelder å lese nå!

Jeg ble sittende litt på skolen å lese, og følte meg som den supereleven der jeg satt med bokhaugen og markørpennen. Det er ennå to uker til skolen offisielt begynner, og det var ikke mange andre elever å se. Håper foreleseren min gikk forbi.. Haha!

Likes

Comments