|1. Jacka - 2. Jacka - 3. Jacka - 4. Jacka - 5. Jacka - 6. Jacka|

Detta inlägg är riktigt förfrågat. Lyx VS Budget. Mailen har regnat in angående detta, så det är något vi har tagit in och tänk tipsa om. Detta är dessutom ett par jackor som kommer vara "inne" nu i vår/sommar. 
Dem övre jackorna är Kapp liknande, enkelt med kavaj/skjorta under. Dem undre är så kallat "Quiltade". Även dem jätte snygga i vår/sommar. Det spelar ingen roll vad som är under dem, det är bara att låta fantasin flöda. Skämt å sido. Hoppas ni gillar det ni ser. Ha en bra dag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vill du tjäna pengar på din blogg/hemsida? Det är de jag just nu kommer att tipsa om. Sidan heter MEMBERS.COM. Och den sidan kan du inte bara tjäna pengar på utan även fynda dyra märkeskläder/accessoarer. Allt som är populärt på marknaden REAR dem ut. Exempel en tröja för 1999kr kanske du hittar på Members för 299kr. Tro det eller ej. Sidan är riktigt grym. Vem vill inte kunna tjäna pengar samtidigt du kan fynda på märkesvaror? Grymt!
Se prisskillnaden nedan. Detta är svårt att tro på, men det är verkligen sant och du borde ta chansen idag, HÄR!

Likes

Comments

Här tipsar vi om några enkla och mycket stilrena skjortor ifrån Ralph Lauren. Kan användas till både vardag och fest.
Allt handlar om hur du väljer att bygga upp skjortan och vilka accessoarer du väljer att ha till. Dem här skjortorna ovan är ifrån deras Oxford kollektion. Oxford är lite hårdare i materialet vilket ibland kan tyckas vara snyggare då du bara tänkt att använda skjorta utan att ha något över. 

En kavaj över dessa skjortor kan vara riktigt snyggt. Även stickade tröjor. Dock är Oxford ett tjockare tyg och kan därför bli väldigt varmt. Så när man köper dessa skjortor så får man tänka på att Oxford blir varmare än de flesta andra skjortor som du kanske är vana vid. Under våren och sommaren 2015 kan jag lova att du kommer se någon bära dessa skjortor. 
HÄR hittar du skjortorna och massa andra. 

Likes

Comments

|1. Skjorta - 2. Plånbok/Korthållare - 3. Klocka - 4. Skärp/Bälte - 5. Jeans - 6. Seglarskor|

Detta är look som du kan ha som vardagsoutfit. Den är stilren, samtidigt har det där lilla extra. Detta är dock en outfit som du kan ha när solen och värmen tittar fram. Sköna färger, upprullade jeans till seglarskorna. Du kan även ha ett par sköna solbrillor till detta.  Vissa grejer har högre prislapp än de andra.
Jag har fått mail om att folk är intresserade utav att jag borde göra en lite dyrare del utav kläder, sedan ha en budget version utav de som liknar de dyra plaggen. Skulle det uppskattas? Kommentera gärna.

Likes

Comments