Hallå kompisar!
Kan vi ta en minut för jag matcha mina nya naglar med mina trosor, haha.
Valborg närmar sig, jag är människa igen. Står för tillfället och dansar i mitt rum medans jag provar kläder inför söndag. Är överdrivet taggad, Emmas fel i guess.

Iaf över till annat, onsdagen spendera jag med Cornelia och Sophia och två flaskor vin på Vau de ville, väl spenderade timmar med två favoriter. Verkligen så glad över att jag har dem. Och har saknat att hänga med dem, har vart så busy med jobbet och annat så det är så svårt att ta sig in mot stan när man jobbar i orten, lol.

Nu måste jag skynda att fixa mig och ta mig till systemet innan jag börjar jobba!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Mamma släpade med mig till Ikea i lördags, fick med mig två nya blommor, som förhoppningsvis jag inte kan ta dö på. Det passa fin fint i mitt rum.

God förmiddag?

För tillfället ligger jag i sängen, skriver en lista för vad som ska göras i veckan. Det enda jag andas för denna vecka är vin med Sophia onsdag kväll och Valborg söndag!
Motivationen angående livet är nere på noll igen. Sophia vet vad jag pratar om haha. Vill ha något att se fram emot, vilket jag inte har för tillfället, vilket suger. Kan någon ge mig motivation tack.

Likes

Comments

Postad i: Smink

New in, i min beautyväska. Är så nöjd över brun utan solen, den va grym!

Tips tips tips

Likes

Comments

Postad i: Vardag

För någon vecka sen, begav jag och mamma mig mot farmor. Fick med mig ett par gamla foton från när pappa var liten och lite andra på farmor. Är verkligen ett fan av äldre tagna foton och några av detta foton får numera pryda min vägg. Är nöjd över resultatet och stolt över mig själv att jag ens lyckades med att hänga upp tavlan rakt, haha. Börjar numera bli ordning i mitt rum och känner mig mer som hemma. Det endast som saknas är några nya kuddar, sen är jag nog nöjd.

Likes

Comments

Klockan ringde 05.45 imorse. Det tog verkligen emot imorse, vakna runt fem av att huvudet värkte och min näsa rann. Men pallade mig till jobbet, dagen gick som den gick, tills jag nästan ramla ihop vid 14.00 så blev hemskickad. Kom hem käka frukost till lunch i min säng, innan jag somna. Vakna av att min mor kittlade mig under fötterna och kände på min panna och konstatera att jag hade feber. Well go life, ett samtal senare och jag är ledig från jobbet imorgon och ska vila och sova hela helgen. Är redan uttråkad.

Likes

Comments

Postad i: Smink

Hola amigos!
Detta var det jag fick med mig från stan i fredags.
Alla dessa produkter gick på under 300kr?? Den som är smink intresserad fattar att det är billigt för dessa märken, haha. Dessutom beställde jag ännu mer smink idag, belöna mig själv för jag gjort klart 1 av 3 jobb relaterade utbildningar.
Beställde även en brun utan sol pga mår dåligt över hur blek jag är, first impression will come guys.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

God eftermiddag mina vänner!
Det är måndag och jag har minst tio saker som står på min to-do-list. Inget av alternativen är sådär jätte lockande att bocka av men det är saker jag måste göra.

Helgen är över, och den spenderades med mina fina vänner och några glas cider på lördagen. Vet inte om jag har ångest eller ej, men kul hade vi iaf. Mycket mer har inte hänt, spendera hela min dag med Emma igår, vi gjorde inget vettigt alls i princip.

Över till annat som händer idag, börjar äta på min diet igen. Vet inte hur många gånger jag tryckt i mig godis under påsken, så måste ta tag i detta igen, förra gången gick jag ner 4 kilo(??) och min kropp mådde dessutom så mycket bättre, jag mådde bättre.

Likes

Comments

Glad påsk!
Dagens schema har ändå vart fullspäckat. Vaknade av doften av kaffe och frallor runt 10 tiden. Mamma gosen hade dukat frukost för hela familjen, mysigt!
Efter frukosten gav sig mamma och jag ut för att göra lite ärenden innan vi hamna hos farmor för att säga glad påsk, hos farmor vart det kaffe för andra gången denna dag. Vi rörde oss hem för familjemiddag och ja, här är vi. Mättna och belåtna och jag har råångest över hur mycket jag fuskat denna dag.(för er som undrar går jag på diet)
Nu mot andra äventyr då Emma just ringde och var uttråkad, så ska iväg som vanligt.

Likes

Comments