Just nu känner jag mig besviken, på människor i min närhet, jobbet, mig själv? Vet inte vad som tagit åt mig men känner mig så jävla less. Det enda som är motiverande för tillfället är att siffrorna på vågen går neråt. Har dock en del att se fram emot, får försöka motivera mig med det.

Annars då?
Har inte gjort mycket denna vecka, jobbat 6 av 7 dagar. Kasta mig ut från jobbet i onsdags för att möta upp Sophia, Emma och Linnéa. Vi hamnade på soap bar och drack Bellini och dansade hela kvällen. Dagen därpå följe jag med Sophia och Linnea på föreläsning haha, mest för att jag skulle få äta pizza efter och råkade lova lite för mycket efter någon drink i kroppen. Men de var det värt, vi käkade på primo ciao ciao på Odenplan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Haha älskar denna bild på mig, favoritposen<3

Tisdag i all ära.
Dagen schema har vart tråkigt. Kämpa mig upp imorse vid 05.30 för att pallra mig upp till jobbet, tog verkligen emot haha.
Vid 15.30 fick jag äntligen röra mig hemåt eller ja jag och Emma tog en kaffe på espresso house men sen så fick jag äntligen röra mig hemåt, är verkligen ingen morgonmänniska och somna bums så fort jag kom hem. I brist på annat och göra (och för jag verkligen är en kvällsmänniska som alltid har för mycket energi på kvällen) så kom jag just hem från en 30min prommis i kvällsmörkret.
Men nu ska jag försöka sova då jag återigen ska upp 05.30 imorgon.
Puss o kram

Likes

Comments

Postad i: Food

Hej kompisar!!
Vet att jag vart frånvarande från bloggen ännu en gång. Men ska försöka gör något av detta. Vad har hänt sen tidigare? Mycket väldigt mycket haha. Har varit sjukskriven i två veckor pga olika anledningar men är nu tillbaka på Ica! Har även en läkartid inbokad i veckan, då jag jag hostat och vart snorig i över en månad nu!! Orimligt, men men.

Har återigen börjar med en ny diet, eller ny och ny har gått på den förut och nådde resultat. Nu är det bara träningen jag behöver få igång igen.

Likes

Comments

Känner både lycka och stress just nu, att försöka få ihop allt känns nästintill omöjligt. Men får bita ihop och försöka lösa allt, som vanligt.

Likes

Comments

Hola guys! Im back!

Har haft en klump i mage som äntligen har släppt. Jag har fått ett till jobb! Äntligen kanske jag kan få ihop mitt liv och min ekonomi. Wiee!

Detta är bara en av flera roliga saker som har hänt sen sist jag blogga och i know long time no see. Midsommarhelgen åkte jag och några härliga människor bil till Göteborg för att se Coldplay, trots regn och blöta skor var spelningen amazing!!

Likes

Comments

Hallå kompisar!
Kan vi ta en minut för jag matcha mina nya naglar med mina trosor, haha.
Valborg närmar sig, jag är människa igen. Står för tillfället och dansar i mitt rum medans jag provar kläder inför söndag. Är överdrivet taggad, Emmas fel i guess.

Iaf över till annat, onsdagen spendera jag med Cornelia och Sophia och två flaskor vin på Vau de ville, väl spenderade timmar med två favoriter. Verkligen så glad över att jag har dem. Och har saknat att hänga med dem, har vart så busy med jobbet och annat så det är så svårt att ta sig in mot stan när man jobbar i orten, lol.

Nu måste jag skynda att fixa mig och ta mig till systemet innan jag börjar jobba!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Mamma släpade med mig till Ikea i lördags, fick med mig två nya blommor, som förhoppningsvis jag inte kan ta dö på. Det passa fin fint i mitt rum.

God förmiddag?

För tillfället ligger jag i sängen, skriver en lista för vad som ska göras i veckan. Det enda jag andas för denna vecka är vin med Sophia onsdag kväll och Valborg söndag!
Motivationen angående livet är nere på noll igen. Sophia vet vad jag pratar om haha. Vill ha något att se fram emot, vilket jag inte har för tillfället, vilket suger. Kan någon ge mig motivation tack.

Likes

Comments