View tracker

Postad i: Vardag

Högst upp på min önskelista just nu är nog en ny väska, är smått kär i Mansur Gavriel bucket bag. Men den får vänta. Kan vi bara ta en tyst minut för tofflorna på bilden??!? Hur snygga? Finns så mycket jag vill ha men plånboken min säger nej. Håller på att sälja ett gäng med kläder och har redan fått ihop 900kr.

På bilden:
Väska-Mansur Gavriel bucket bag
Tofflor-JS by Julia Skergeth
Blush- Makeup revolution
Solglasögon- Alexander McQueen
Örhängen- Vanessa Mooney

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Postad i: Vardag

Kan inte fatta att det redan är 1 oktober? Sommaren har gått alldeles för snabbt och det enda som finns på min sökhistorik på min mobil är resor till varmare länder. Någon som känner för att komma bort en vecka eller två?

Btw har jag haft mina två första jobbpass på mitt nya jobb och stormtrivs!! Känner många av dem jag jobbar med sen förut, är alltid så härlig stämning på Arlanda.
Hade min första tenta i veckan, ingen aning om hur det gick, förhoppningsvis bra.

Kommer gräva ner mig i jobb och plugg denna månad, känner att det kan vara bra för min kropp att skippa alkohol ett tag. Har dessutom massor att se fram emot i vinter så behöver spara några eller massor av tusenlappar. För tillfället sitter vi och planerar en resa till alperna till nästa år!!

Men nu är det bedtime för mig, ska upp 05.00 imorgon.

Likes

Comments

View tracker

Postad i: Vardag

Jag är helt slut.
Har precis slutat ta mina tabletter för mina lungor och min hosta, vilket gör allt jag är väldigt lätt mottaglig mot sjukdomar. Kan eller får aldrig vara frisk. Men men.

Vet ni vad jag har börjat spåna på?? Vill inte säga för mycket eftersom det är väldigt nytt och kanske rinner ut i sanden(förhoppningsvis inte), men har börjat lägga en budget på att starta något spännande till nästa år! Så har några månader på mig att spåna på idéer och få ihop till en någorlunda budget i alla fall. Har så mycket tankar, wiee. Måste även hitta några motiverade människor som vill hjälpa mig också, men har några i åtanke. Men som sagt detta blir i sånna fall av nästa år. Nästa år känns som ett bra år att hitta på något nytt, då jag nu pluggar och gör lite allt möjligt.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Förlåt förlåt förlåt för helt värdelös uppdatering. Har lovat nära och kära att jag skulle blogga idag, dock lämna jag kameran hemma och har inga bilder med mig på mobilen. Och jag är på äventyr i vanlig ordning.

Imorse vakna jag upp hos Evelina, usch va verkligen hur seg som helst imorse. Evelina drog mig upp och vi rörde oss mot universitet för frulle. Men kön till frukosten va överdrivet lång och vi var alldeles för hungriga så vart en frulle på 7eleven.

Annars då?
JAG HAR FÅTT JOBB.

Likes

Comments

Lördagen spenderade jag med Johanna, en trevlig lunch på Haymarket. Vad både nytt för mig och Johanna. Bloggvänligt och gott!! Rekommenderar!!
Btw min det gick suseeeen, tror jag?

Likes

Comments

Postad i: Outfit of the week

Min och Evelinas favoritgata på Östermalm lär vara Tysta Gatan. Ljuset lägger sig alltid så fint mellan huset och ljuset blir alltid bra med kameran (iaf efter några små justeringar) Ett tips för dem som fotar outfitbilder.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Kanske inte bästa skovalet idag.

Vet inte vad jag ska ta på mig längre. Även om löven har börjat falla från träden håller sig värmen kvar. Egentligen ska man ta vara på det men vill ha höst och kyla.

Detta är iaf min outfit för dagen.
Solisar från Celine
Kappa från Zara
Byxor från Wera
Tröja från lager 157
Och skorna från Lexington

Likes

Comments

Önska att jag hade energin att göra saker. Min kropp klarar inte av något nuförtiden. Sov 16? timmar idag. Efter jag tvättat och läst några sidor av en bok somna jag och sov ytligare 2 timmar.
Aja till helgens bravader.

Fredagen spendera jag hemma med min familj och gemensam middag. Vilket inte händer så jätte ofta. Lördag morgon mötte vi upp hela familjen för begravning av min älskade lilla molly<3 Molly är min hund som gick bort i somras. Va en fin kort ceremoni på Djurgårdens djurkyrkogård.
Efter detta åt vi lunch på Djurgården. Var verkligen inte på humör och alldeles för stressad av allt folk och samt hungrig. Denna combo och man vill inte umgås med mig.

Lördagen spendera jag med mina älskade tjejer, dansade hela natten tills klockan var 03.00.

Likes

Comments

Postad i: Tankar

Ensamhet är något som skrämmer många. Ni vet när man nöjer sig med en människa, någon som egentligen inte är värd ens energi eller tid. Kan inte ens räkna på mina fingrar hur många människor jag lagt onödiga timmar på. Sen har vissa av ögonblicken vart fina i sig.
Det var i Smögen tanken slog mig på riktigt. Jag var inte intresserad av honom för fem öre, jag vill bara ha hans sällskap och uppmärksamhet. Jag hade nöjt mig med en människa som inte förtjäna mig, jag vet hur många gånger jag intala mig själv att jag aldrig mer skulle höra av mig till honom. Men ni vet när man ligger där i sängen, helt ensam och långt ifrån sömn, man kan nästan inte låta bli. Denna relation om man ens kan kalla det de, var inge bra för mig. Smögen är för övrigt en liten ö, fick höra saker om mig som jag inte ens själv visste om. Han ljög, han prata skit, gjorde mig till en mindre människa. Men ändå kunde jag inte låta bli att skicka ett sms 02.45. Jag hade nöjt mig och han visste om det.

Jag har växt som människa under mina månader på Smögen, mamma säger detsamma. Är glad över det. Jag är inte längre rädd över att vara själv eller förbli själv.

Jag vet att jag är omringad av människor som älskar mig och som jag älskar tillbaka. Människor som är värda att lägga ner tid och energi på.

Likes

Comments