Vardag

God morron alla godingar. Äntligen ä dä måndag den 13/11 så min älskling som ja inte träffat på över två månader äntligen ä påväg hit. Eller ja vi sågs nåra timmar på mina systerdöttrars dop i slutet på september men vi har inte varit tillsammans under en helg eller mer på över 2 månader. Dä ska bli så jävla underbart att få ner honom igen å få pussa å krama på honom när ja vill å kunna säga dä ja vill på en gång å inte behöva skriva dä i ett sms eller vänta att han har tid å prata i telefon. Längtar efter D så ja tror ja blir mer än lovligt tokig!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag

Längtar efter å saknar D så ja tror ja blir tokig snart. Längtar tills vi hittar boende så nån av oss slipper åka fram å tillbaka o bara kunna ses typ en helg per gång.Älskar honom mer än ord kan beskriva. Han är den första som ser mig för mig och den jag är nu.

Att ha honom och mina systerdöttrar i mitt liv får mig att vilja kliva upp på morronen och att orka fortsätta kämpa även om dä känns grymt tungt vissa dagar.

Dock kvittar dä hur mycke jobb jag än söker så verkar ingen vilja ha mig så det ger jag snart upp.

Likes

Comments

Vardag

Kan lugnt meddela att den föreställningen var så grymt jävla bra. När man ser lyckan i deras ögon när dom står på scen förstår man varför man alltid ä glad och lycklig när man jobbar som arbetshandledare eller som personlig assistent. Skulle mer än gärna se den en gång till. Skulle gärna få texten på deras underbara HAKA då den var lite svår att höra men fick iaf med mig innebörden av den vilket är att alla är olika och unika och att dä ä nåt som är bra å rätt. Man blir lycklig av sånna här saker och man får glömma att man själv inte mår jätte bra varken psykiskt eller fysiskt och saknar D åtminstone för en stund. 😀😀😀😀😀😀😀❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments

Vardag

Vet inte va dä ä mä mig just nu. Ja ä glad å längtar till på fredag som bara den men samtidigt mår ja blä rent ut sagt. Vet inte varför överhuvudtaget. Ja kan inte komma underfund mä varför när ja mått så bra ett tag nu. Men ja tror ja nu kommit på varför ja mår dåligt å dä ä inför den här helgen och Torsby Marten. Två grejer som skrämmer mig med dä även om ja samtidigt längtar som fan för dä ä en av de traditioner som ja har kvar sen ja va liten som ingen kunnat ta ifrån mig ens nån av mina idioter till ex

Likes

Comments