View tracker

Vardag, Handarbete

Idag blev ja en riktigt glad tjej kan ja säga å ja fick mer att lägga till på min önskelista inför jul. Jag fick mitt första sätt med knitpro sätt med tre storlekar och tre längder på kablar så nu kan ja önska mig fler tippar i mindre storlekar. Så glad att jag även fick tid med E å dä va honom ja fick stickorna av som försenad födelsedagspresent. Har saknat att va med honom men det ä det som ä bra samtidigt när man inte ses så ofta för det är mysigare de gånger man väl gör det. Så lycklig!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Ja kan å klarar mer än ja tror 🙂fick mail från min lärare med jätte mycke beröm för uppgiften ja skicka in igår å gjorde helt själv utan ens hjälp med stavning av pappa. Lite små stolt 🙂 plus att ja lyckades fixa min tvdosa som tappat koden till min tv med bara lite hjälp av instruktionsboken. Och igår klarade jag att undvika att få panik när vi fick reda på att vårt gymnasiearbete skulle redovisas 2 veckor tidigare än det var sagt från början plus att vi fick den tidigare nämnda uppgiften plus att vi har prov till veckan och att jag tackvare att mitt gymnasiearbete blev knas med och tiderna på praktiken var som dom var så han jag inte med att göra en uppgift som vi fick innan vi gick ut på praktiken som måste göras men det börjar kännas som att jag ändå ä ganska bra med på banan nu vilket ä ganska skönt. Har bara små fix kvar på gymnasiearbetet så ä det med klart sen. Sen ä dä inte mycke kvar tills vi ska va klara. Den 21/12 tar vi examen som uskor 🙂

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Så här såg det ut när jag röjt ur garderoben å byrån igen. Det försvann ännu mer när mamma kom hem å hjälpte mig. Mycke ska skänkas till loppis eller till värme och vila för dä ä inget fel på dä utan bara sånt ja inte kan eller vill ha längre. Endel nästan oanvänt men nu hittar ja bättre i både byrån å garderoben igen å ser va jag har och vart vilket ä väldigt skönt. Ä riktigt nöjd 🙂

Likes

Comments

Vardag

Den här dagen är å har varit ett rent helvete å imorron kommer inte bli nåt bättre direkt. Vi ska hämta mina grejer hos min ex särbo så ja har ångest delux just nu å har haft hela dagen. Inte ens medicinerna får mig som folk å ja har inte hittat nåt som lyckats distrahera mig häller. Inte ens bakningen distraherade mig vilket den i normalfall gör. Inget får mig å må bättre å dom som påstår att alkohol lindrar ångest ljuger sig blå. Har snart druckit ett helt glas vin å ja känner då ingen lättnad å medicinerna imorrse gjorde ingen skillnad häller. Fy fan rent ut sagt ja vet inte hur mycke mer ja orkar nu! Har fått tvinga i mig mat två gånger idag för å få i mig nåt överhuvudtaget

Likes

Comments

Reklam

Den stora stjärnsmällen
Plats: Christinateatern
Dag: Tisdagen den 25 October 2016
Kl: 18:30 - 20:30
Pris: 40kr

Ska bli så kul att få se hur föreställningen blev
🙂

Likes

Comments

Vardag

Idag ä en sån dag som man ä glad att huvet sitter fast på kroppen för ja hade inte fått det med mig till skolan annars för ja ä fortfarande trött efter igår med 2 prov plus att jag imorrse fick jag mail från sköterskan på avdelningen där jag ska göra praktik och fick reda på att jag ska ha en annan handledare än den jag fick när ja ringde till dom efter att vi haft handledarträffen den 27/9 där ingen från min avdelning var där så jag fick besked av min lärare att ja kunde ringa direkt samma dag. Men det ä tydligen han som jag fick reda på då som skulle va min handledare som tydligen delar ut elever på de andra skötarna och nu var det tydligen den jag fick nu som stod på tur att ha elev. Jag ska va där klockan 11 på måndag. Ska bli intressant å se hur det blir.


Saknar E rätt mycke men vi har båda haft mycke å göra på varsit hål så vi har inte hunnit. Hoppas vi kan ses nåt snart så ja kan få slappna av ett tag å få må bra

Likes

Comments

Vardag

Blir så arg när ja läser vissa bloggar så ja håller på att gå i taket. Inte på de som skriver inläggen men hur både de o anhöriga blir behandlade bla av skolan när det finns barn med särskilda behov. Som ni kanske förståt eller vet så läser jag till uska med inriktning på LSS och psykiatri och jag läser även om just lagar och just LSS är den jag kommer jobba under mest förhoppningsvis vilket inte gör att man blir mindre förbannad när man läser hur se blir behandlade när man vet vad de har rätt till. Det hjälper inte att bli arg dä vet ja men det hjälper inte för arg blir man ändå.

Man är starkare än man tror och klarar mer än man tror även om det inte känns så det vet jag av egen erfarenhet.


Håller tummarna för att min handledare kommer på handledarträffen idag så jag får träffa hen då den här praktiken ä på ett helt nytt område för mig där ja inte ens varit inne å nosat förut

Likes

Comments

Vardag

Trött som en gris å inget som hjälper häller. Kroppen känns som att ja ä påväg ner i eller är i början av en depretion medan huvet tycker att ja faktist mår ganska bra eller ja jag mår som vanligt vilket vill säga att ja varken mår bra eller dåligt. Men har samtidigt börjat märka av att ja sitter å bara stirrar ut i tomma luften å inte varken tänker eller känner eller nåt utan bara sitter å stirrar rakt framför mig. Så nåt ä på gång för ja har tappat mycke lust men dä kan va för att ja inte orkar nåt. Blir helt slut för minsta lilla å blir sjösvett för inget. Troligen börjar ja bli sjuk. Har haft känningar av förkylning så det kan va dä som gör att ja mår som ja mår mä. I helgen ska ja göra minsta möjliga på mesta möjliga tid för dä behöver ja just nu å även å få sova sova sova. Skulle kunna sova dygnet runt just nu känns det som.

Likes

Comments

Vardag

Idag har jag haft en bra och dålig dag på samma gång. Har varit på Torsby marten vilket ä kul men det blir jobbigt samtidigt när man har panikångest å det ä så mycke folk över allt. Man blir så grymt jävla trött av attackerna så dä tar ganska bra på en när man har dä.


Även att veta att mitt första idiot ex va där med vilket inte gör saken bättre. Jag såg honom inte som tur va. Dä gör dä snarare sämre. Ja börjar få tillbaka blodtillförseln överallt i kroppen igen men sticker i fingrarna fortfarande även efter attackerna.

Likes

Comments

Vardag

Just nu ä dä super rörigt i mitt huve å jag får inte nåt gjort som ja behöver för det snurrar bara till sig. Måste sätta mig å försöka strukturera upp saker och ting med skolarbetet så jag får nån tid att slappna av och kunna släppa dä om ja ska orka med att göra färdigt den här utbildningen. Men ja har bestämt mig för att ja ska klara det och få min undersköterske examen till jul. Bästa julklappen ja kan få ä att äntligen bli klar med den. Då har jag nåt å luta mig mot när ja söker jobb sen.

Men blir så jävla trött på folk som alltid tar förgivet att bara för att man läser till uska så ska man jobba inom vården tex på sjukhuset men dä ä inte alls där ja kommer jobba. Jag läser inte den inriktningen utan ja läser inriktningen mot psykiatri och lss där jag trivs som fisken i vattnet iaf hos mina nuvarande brukare som min chef prickat in mig precis hos. Njuter varje gång jag går till jobbet.


Hoppas att vi idag eller imorron får reda på vart vi ska ha vår praktik så man kan planera gymnasiearbetet. Hoppas få inom socialpsykiatrin för rättspsyk ä ja lite rädd för å få eller inte rädd för men osäker på men man får ju ta det man får.

I helgen ska ja bara va ledig å njuta av å gå på marken å försöka å inte bry mig så mycke om skolarbetet för hjärnan behöver en paus från det ibland mä.

Har inte träffat E på länge men vi skriver nästan varje dag iaf. Saknar honom
🙁❤️

Likes

Comments