Reklam

Den stora stjärnsmällen
Plats: Christinateatern
Dag: Tisdagen den 25 October 2016
Kl: 18:30 - 20:30
Pris: 40kr

Ska bli så kul att få se hur föreställningen blev
🙂

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vardag

Idag ä en sån dag som man ä glad att huvet sitter fast på kroppen för ja hade inte fått det med mig till skolan annars för ja ä fortfarande trött efter igår med 2 prov plus att jag imorrse fick jag mail från sköterskan på avdelningen där jag ska göra praktik och fick reda på att jag ska ha en annan handledare än den jag fick när ja ringde till dom efter att vi haft handledarträffen den 27/9 där ingen från min avdelning var där så jag fick besked av min lärare att ja kunde ringa direkt samma dag. Men det ä tydligen han som jag fick reda på då som skulle va min handledare som tydligen delar ut elever på de andra skötarna och nu var det tydligen den jag fick nu som stod på tur att ha elev. Jag ska va där klockan 11 på måndag. Ska bli intressant å se hur det blir.


Saknar E rätt mycke men vi har båda haft mycke å göra på varsit hål så vi har inte hunnit. Hoppas vi kan ses nåt snart så ja kan få slappna av ett tag å få må bra

Likes

Comments

Vardag

Blir så arg när ja läser vissa bloggar så ja håller på att gå i taket. Inte på de som skriver inläggen men hur både de o anhöriga blir behandlade bla av skolan när det finns barn med särskilda behov. Som ni kanske förståt eller vet så läser jag till uska med inriktning på LSS och psykiatri och jag läser även om just lagar och just LSS är den jag kommer jobba under mest förhoppningsvis vilket inte gör att man blir mindre förbannad när man läser hur se blir behandlade när man vet vad de har rätt till. Det hjälper inte att bli arg dä vet ja men det hjälper inte för arg blir man ändå.

Man är starkare än man tror och klarar mer än man tror även om det inte känns så det vet jag av egen erfarenhet.


Håller tummarna för att min handledare kommer på handledarträffen idag så jag får träffa hen då den här praktiken ä på ett helt nytt område för mig där ja inte ens varit inne å nosat förut

Likes

Comments

Vardag

Trött som en gris å inget som hjälper häller. Kroppen känns som att ja ä påväg ner i eller är i början av en depretion medan huvet tycker att ja faktist mår ganska bra eller ja jag mår som vanligt vilket vill säga att ja varken mår bra eller dåligt. Men har samtidigt börjat märka av att ja sitter å bara stirrar ut i tomma luften å inte varken tänker eller känner eller nåt utan bara sitter å stirrar rakt framför mig. Så nåt ä på gång för ja har tappat mycke lust men dä kan va för att ja inte orkar nåt. Blir helt slut för minsta lilla å blir sjösvett för inget. Troligen börjar ja bli sjuk. Har haft känningar av förkylning så det kan va dä som gör att ja mår som ja mår mä. I helgen ska ja göra minsta möjliga på mesta möjliga tid för dä behöver ja just nu å även å få sova sova sova. Skulle kunna sova dygnet runt just nu känns det som.

Likes

Comments

Vardag

Idag har jag haft en bra och dålig dag på samma gång. Har varit på Torsby marten vilket ä kul men det blir jobbigt samtidigt när man har panikångest å det ä så mycke folk över allt. Man blir så grymt jävla trött av attackerna så dä tar ganska bra på en när man har dä.


Även att veta att mitt första idiot ex va där med vilket inte gör saken bättre. Jag såg honom inte som tur va. Dä gör dä snarare sämre. Ja börjar få tillbaka blodtillförseln överallt i kroppen igen men sticker i fingrarna fortfarande även efter attackerna.

Likes

Comments

Vardag

Just nu ä dä super rörigt i mitt huve å jag får inte nåt gjort som ja behöver för det snurrar bara till sig. Måste sätta mig å försöka strukturera upp saker och ting med skolarbetet så jag får nån tid att slappna av och kunna släppa dä om ja ska orka med att göra färdigt den här utbildningen. Men ja har bestämt mig för att ja ska klara det och få min undersköterske examen till jul. Bästa julklappen ja kan få ä att äntligen bli klar med den. Då har jag nåt å luta mig mot när ja söker jobb sen.

Men blir så jävla trött på folk som alltid tar förgivet att bara för att man läser till uska så ska man jobba inom vården tex på sjukhuset men dä ä inte alls där ja kommer jobba. Jag läser inte den inriktningen utan ja läser inriktningen mot psykiatri och lss där jag trivs som fisken i vattnet iaf hos mina nuvarande brukare som min chef prickat in mig precis hos. Njuter varje gång jag går till jobbet.


Hoppas att vi idag eller imorron får reda på vart vi ska ha vår praktik så man kan planera gymnasiearbetet. Hoppas få inom socialpsykiatrin för rättspsyk ä ja lite rädd för å få eller inte rädd för men osäker på men man får ju ta det man får.

I helgen ska ja bara va ledig å njuta av å gå på marken å försöka å inte bry mig så mycke om skolarbetet för hjärnan behöver en paus från det ibland mä.

Har inte träffat E på länge men vi skriver nästan varje dag iaf. Saknar honom
🙁❤️

Likes

Comments

Vardag

Delar av min dag i bilder. Har haft en mysig dag med mormor idag och även eftermiddag/kväll igår efter Nora marken. Köpte lite nya kläder på marken så alla pengar ja hade med mig tog slut så när som på 23 kr men då hade ja ju inte mä mig hela lönen utan bara stax över 600 kr. Blev lite vykort å gratulationskort utöver kläderna men de blev 12 så dä blev 12 kr. Lite stolt att ja inte köpte nåt ja inte behövde ha även om ja skulle velat köpa mig ett nytt skal till mobilen men dä blev som vanligt ett jäkla liv. Blir så less på att bli behandlad som en treåring. Ja har för fan jobbat hela sommaren för å tjäna ihop mina pengar då tycker ja att ja kan köpa dä ja vill för mina pengar 😡😡😡😡

Likes

Comments

Vardag

Har börjat mitt gymnasiearbete och jag vet vad jag vill ha för ämne men ja vet inte hur jag ska genomföra det i praktiken vilket ä synd för jag har kört precis tvärstopp på nya idéer plus att jag fick jätte bra feedback av min lärare på mitt ämne och hon tyckte det va ett topen ämne ja hittat o ville jobba med. Skulle dock behöva släppa dä en stund å hämta ny energi å se saker från ett annat perspektiv men det vill inte släppa taget om min hjärna även om ja vill dä

Likes

Comments

Vardag

Då har man överlevt första dagen i skolan o lite halvt blivit mentor till en första terminare även om ja egentligen inte skulle utan ja skulle gå mä Charlotta till dom som bara läser enstaka kurser precis som jag men men dä funkar bra dä här mä. Ja kommer bara gå en å en halv dag i skolan den här terminen. Vi har gått tipspromenad med dom vi ä mentorer åt. Jag har ett rätt gött schema. Ja går en å en halv dag i veckan så jag ska försöka jobba endel också under hösten.

Likes

Comments

Vardag

Då har man gjort sista dagen på jobbet för i sommar. Både tråkigt å skönt på en och samma gång. Så nu ä ja ledig fram till på onsdag när skolan drar igång igen å till jul blir det en rolig julklapp till mig själv för då tar jag min undersköterskeexamen. Jag har en fot inne både på daglig verksamhet och personlig assistans i Kristinehamns kommun så det är väl inte omöjligt än att man kan få nåt lång tids vik eller liknande inom nåt av dom om man fortsätter att visa framfötterna. Nu ska jag iaf njuta av att va ledig nästan en vecka!

Var ute med E och körde latmaskversionen av Pokémon go igår kväll så jag lyckades få komma upp i level 6 och har inte jätte långt kvar till level 7 tackvare igår å även lite jagande idag.

Hoppas ni har en fortsatt bra torsdag
🙂

Likes

Comments