Nu har STHLMS Maffian bytt till devote!

Med ny design och motivation kommer vi nu att bli ännu bättre!

Vi skulle upskatta om ni följde med oss, så här kommer en länk!!!

sthlmsmaffian.devote.se

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tja! Har precis haft basket träning! Det gick la helt okej i skolan idag, måste bli bättre i skolan så ja och Vilma har börjat me två pluggdagar i veckan tillsammans! Jaja ja hade tänt köra svar på tal så om ni ställer frågor här i kommentars fältet så ska ja svara och så på dom! Så fråga på bara! // Elsa

Likes

Comments

Nu sitter jag på bussen. Jag mår illa för att jag glömde äta frulle:(?jag glömde sätta upp håret i fläta. Så jag har helt platt hår. Vilket jag hatar för att jag har så jävla stora öron!;( Vilket jag har hört förut! Men ska operera dem snart.
Men nu är jag snart i skolan bara en station kvar!
Puss/ellen

Likes

Comments

Hallo!
Nu sitter jag här och ätet korv! Hihi
Jag ska gå och lägga mig kl21.00 för att jag ska gå upp 04.15 imorgon! BORING
Men nu ska ni få en skitful bild på mig
/Ellen

Likes

Comments

tja! sitter och pluggar fysik,fattar noll... men ikväll kmr Vilma och Elsa jag vet inte om elvira skulle komma också kanske? vi ska kolla mello och ha det mys. skulle egentligen haft match idag men uppsala drog sig ur så vi vann automatiskt. tråkigt att det inte blev nått men vi vann ju hehe. vem hejar ni på ikväll?

 

Likes

Comments

Nu sitter jag på kulturama. Min lillasyster dansar här. BORING:( för mig asså.
Jag har inte så mycket att skriva ska gå och träna sen. På ett pass och sen på gym. Förlåt om jag inte lägger upp så mycket bilder. Jag blir så ful på bilder. Längtar tillbaka till Turkiet. Allt ska åka dit i sommar då kommer en bildbomb:)
Så nu ska jag fika med mamma
Puss /ellen

Likes

Comments

Hejsan!
Jag har gått och dratt på mig maginfluensan. Jättekul... Men jag är frisk till imorrn så då drar jag till stallet. Miljöträning på schemat. Får se om någon filmar :)

Ginger börjar bli så fin nu!
För er som inte vet tappade hon jättemycket muskler och hull när snön kom. Så jag har kämpat hela vintern för att få tillbaka henne till det normala. Nu ÄNTLIGEN börjar det hända saker.
Stenhårt träningsschema och 14 kg silage lönar sig!
Fick ett supergulligt mess från min tränare och coach. Hon tror så stenhårt på mig, min grej och min ponny! Det gör mig lycklig om nåt!

Dock så finns det ju alltid haters som gör sitt bästa för att trycka ner dig...
Fina-Fia som tycker att hon skulle rida min häst mycket bättre än vad jag gör.
Söta-Sussie som snackar hit och dit om hur dåligt jag rider.
Men när det väl kommer till kritan så visar det sig att de inte hade så mycket att säga till om...

Nä, USCH för avundsjuka människor som tror att de är så mycket bättre. Är man så svag då att man måste dra ner någon till sin egen nivå, ställa sig på den personens axlar och dra sig upp. Istället för att, som alla andra, klättra upp steg för steg och kämpa...

Känner ett flertal sånna personer. Jag trodde att de var mina vänner, men de snackade för mycket skit. Med vilje lät jag de testa på min ponny och jag kan ju säga att det inte såg så vackert ut. Tog mig en vecka att få henne avslappnad igen. Man ska inte rycka någon häst i munnen, men Ginger är så himla känslig.

Jaja, ingen ska få åka på min räkmacka inte!
//Line

Likes

Comments

Har precis varit och ridit. Gick jätte bra tyckte jag och min ridlärare.
Men annars så måste jag bara säga lite saker. Jag som person ÄLSKAR att hjälpa andra speciellt gamla som har det svårt. Jag älskar barn. Men det finns vissa som är läskiga😳
Jag håller inne en massa saker. Jag jobbar för mina pengar. Jag älskar shopping. För 3 år sen fick min mamma en sjukdom som gjorde hela familjens liv jobbigt speciellt hennes liv. Men allt sånt håller jag inne. Jag har aldrig kunnat vara mig själv. Jag tycker det är skitjobbigt när någon gör en ledsen och upprepar det fast man har har gett den en andra chans. När någon kommer i mellan och man knuffas bort. Jag är skitkänslig men kan hålla det inne. Jag vill skriva så mycket mer men jag vet inte...
Puss / ellen

Likes

Comments

Allt bli bara en röra hela tiden! Man ska va smal,stora bröst, snyggast röv, långt hår, brun och allt sånt! Jag fattar inte? Kan man inte bara va sej själv istället? Istället för att försöka vara någon man inte är bara för uppmärksamhet..? Jag är en person som e rätt aggressiv och lixom okänslig om man säger så! Jaja idag bråkade jag och Tilda lite jag tyckte hon överdrev och då blev vi arga och så men som tur va löste de sej haha! Jaja hoppas ni haft en bättre dag iallafall //Elsa

Likes

Comments

Mitt liv är som en jävla bergodalbana som bara åker varv efter varv och aldrig tar slut. När man är på väg upp känns allt så bra, men när man väl står på toppen är det så lätt att trilla över och åka rakt ner igen.mitt humör är precis så up and down oftast down. jag vet inte vad det är men jag är en väldigt negativ person i grunden och jag är väldigt, väldigt känslig, börjar lätt gråta. Själv hatar jag det och om jag tänker efter hatar jag allt med mig själv. Allt ifrån itt utseende till att jag älskar mode (som jag själv tycker kan vara lite väl ytligt ibland) men mest av allt hatar jag den personen jag är, personen som jag har skapat bara på de senaste åren. en självisk typ som tror att hon e så överlägsen alla. jag tror det kan bero på att jag har väldigt svår att lita på folk, de lovar saker men det blir inte som de sagt de håller inte saker för sig själva som man strongt nog har berättat för de. men jag ska inte skylla på någon annan jag har alt att skylla på mig själv. jag är en stor fett lögn. ibland undrar jag själv om jag är lite skitzo. ena stunden är jag glad och skämtsam andra helt nere på botten och kan bara börja gråta. att jag inte kan lita på folk kan ha att göra med att jag blev totalt grundlurad för några år sedan. jag trodde vi var bästisar? mer tänker jag inte säga. jag förstår inte hur man kan stå ut att vara med mig jag skulle själv aldrig vara med en sådan som mig, cred till er i sthlmsmaffian, ni får kicka mig om ni vill jag är fullt förstående. kanske skulle jag testa på att var mig själv för engångs skull, men det har jag redan testat då kommer jag nå botten på nolltid. jag hatar mig själv och hur ska man kunna bli omtyckt om man inte tycker om sig själv? det funkar lixom inte. jag hatar själv känsliga människor, men ändå så är jag en själv. ofta när jag gråter säger jag att det är något annat än vad det egentligen är. ibland för att inte såra andra men även för att inte såra mig själv genom att bli hatad. varför just jag? var jag tvungen att bli en sådan misslyckad människa? ja tilda det är endast ditt fel! sluta skylla ifrån dig på alla andra som du gjord under en livs lång tid. det är bara mitt eget fel, förlåt alla som jag gjort illa.

//TILDA 

Likes

Comments