Hej på er! Som ni förstått handlar den här bloggen väldigt mycket om skönhet. Vi som driver bloggen, jag och min tvillingsyster är så otroligt intresserade av allt inom skönhet och hälsa. Jag har en bakgrund som hälsocoach och jobbat med hälsa i 3 år men i mitt nya Stockholmsliv har jag glidit över till skönhetsbranschen, så himla roligt! Att få känna, klämma och dofta på olika produkter är ju något av det bösta jag vet men något jag är lite extra intresserad av är ingredienserna, vad det innehåller. Jag är mycket för naturliga produkter och den här sköna skrubben är ekologisk och innehåller finmalda persikokorn och pilbarkextrakt. Perfekt rengöring och peeling som gör dig mjuk och len. Dom små persikokornen exfolierar varsamt din hy och barken minimerar synliga porer, perfekt för ansiktet! Jag gillar att kornen är lagom stora så på mig används den flitigt över hela kroppen! 😃 doftar friskt och gott också, stort plus!

/ Sofie

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vi måste berätta om när vi var på en lyxig ansiktsbehandling och personlig hudanalys på NK. Brukar ni gå på behandlingar ? Om inte så måste ni bara testa, för det är underbart! Annars tipsar vi om att göra en analys där en hudterapeut kan bedöma och hjälpa dig fram vilka typ av hudvårdsprodukter du ska använda. Det finns ju så många fler olika hudtyper än det klassiska som känslig, fet eller blandhy.

Det började med att man kom in i ett mörkt rum, fick lägga sig på en säng och det spelades harmonisk, lugn musik under behandlingen. Vi var på Biotherm-avdelningen där en jättesöt och duktig tjej tog hand om oss. Tvätt, mask, massage och sköna produkter som behagligt appliceras på huden, superhärligt!

Sedan bjöds det på hälsoshot, vindruvor och blåbär under tiden då hon gick igenom våran hy och rekomenderade produkter till oss var och en. Och hade vi då samma resultat för att vi är tvillingar?

Ja det hade vi ju såklart...Normal till lite känslig hud runt näsa och haka och lite fetare i pannan. Så nöjda tjejer efter professionell hjälp och en fantastisk behandling. Här är en bild på dagkrämen vi blev rekommenderade för känslig hy, recension på den kommer😉

  • 128 readers

Likes

Comments

Vi bara älskar Twist & Tangos stilrena mode. Stilrent, modernt och lyxigt, ja ni ser ju själva. Just Love it! Som (o)tur är har vi denna favoritbutik runt hörnet precis utanför. Deras butiker finns på tre platser i Stockholm. Götgatan, Skånegatan och Grev Turegatan, allla i unika lokaler värda att besöka! När vi gick förbi butiken igår fick vi syn på att de nu har startat sin sommar-rea, så dit och fynda!

Just det, det var denna fantastiska kimono/jacka som vi båda hade på Summerburst. Drömfin! 

Likes

Comments

Vi har funderat lite på det här med rökning på Summerburst, man får ju verkligen röka, tända cigaretter och vifta med dom hur som helst där inne på området, även längst fram vid stora scenen där det är mest tryck och människor. Lite konstigt ändå tycker vi, man kan ju faktiskt skada någon eller förstöra någons kläder, som det blev för mig tillexempel.

Hade varit inne på området i fem minuter så blir det ett stort, bränt cigaretthål i min nya, fina kimono/jacka från Twist & Tango, var supernöjd med den och det var första gången jag använde den, så tråkigt. Men sånt kan hända och jag får skylla mig själv att jag inte tog något mindre värdefullt på mig, man vet ju att det blir stökigt på festivaler. Nästa år funderar vi på att välja premiumbiljetter, kan vara smart om man är rädd om sina kläder, haha.

Vi funderade ändå på om man verkligen ska få röka helt fritt överallt på området, stå och dansa, vara full och vifta med de där livsfarliga pinnarna. Det kunde ju tillexempel vara tillåtet att röka inne på de dricka-områden som finns där det inte är lika mycket människor, men det är väldigt många som röker så då skulle det väl bli fullt där...

Ja, ja, kanske något för Summerburst att fundera över om det går att förbättra på något sätt till nästa år. För oavsett om man har kläder som man inte är rädd om så fick vi ändå ha lite koll runt om oss hela tiden för rätt som det var stod någon, dansade och hoppade med en tänd cigarett precis bredvid, och det tycker i alla fall inte vi var så trevligt.

Sen är ju inte rökning bra hur som helst, så fimpa cigaretterna. Inget nytt men det förstör din hälsa och kan ge dig problem senare i livet, och det är ju det viktigaste vi har att ta vara på. 

Vi hoppas att ni som läser hade en grym upplevelse på Summerburst i alla fall och hände det er något speciellt, kommentera gärna det här! 

/Ida 

Likes

Comments

Då har man upplevt Summerburst 2016, denna gången i Stockholm istället för Göteborg som det blivit tidigare år. Och ja, det är svårt att säga att Summerburst är annat än magiskt. Även i ösregn som det var första dagen. Vi hade tvådagars standardbiljetter och hade inför detta planerat två fantastiska Summerburst-outfits (lika och matchande såklart) vi hade däremot inte räknat med ösregn i skinnkjol, sneakers och spetstopp. 

Men det är ju lite charmigt när det regnar på en festival för alla är där för upplevelsen, musiken, alla är glada och stämningen är helt otrolig så man bryr sig inte om att regnet öser ner. Vi höll humöret uppe och stod långt fram vid stora scenen och dansade till favoriten Kygo. Precis då börjar det ösa ner och där stod vi utan regnponchos. Vi hade verkligen roligt, alla dj's var grymma, man träffar nya härliga människor, vi fick vara med i en Burger King-reklamfilm, hamnade som vanligt på någons axlar och hade det magiskt helt enkelt.

Men till slut under kvällens gång blev vi så kalla och frusna att det nästan inte gick att stå ut så vi tänkte att vi behövde dricka riktigt mycket för att klara av det. Vi gick till dricka-området, höll varandras händer som gjorde ont av kylan och läpparna var helt blå. Där är det en kille som ser oss, sträcker ut båda sina armar och välkomnar oss. Vi springer dit helt överlyckliga och kramar honom från varsitt håll. Vi får värma våra kalla händer under hans tröja och där står vi, och kramas. 

Lördagen var definitivt bättre med vädret, dock var det ingen sommarvärme direkt men vi tog ju såklart inte på oss mer kläder för det. Vi skulle ju vara snygga i våra Summerburst-outfits. Exalterade och glada dansar vi in på området till Icona Pop, fem minuter senare har jag ett stort cigaretthål i min nyinköpta, fina kimono från Twist & Tango. Så trist! Blev verkligen ledsen över det, trots att jag får skylla mig själv men det skulle ju inte få förstöra en underbar dag på Summerburst så fick skaka av mig det och kvällen blev underbar såklart! 

Så vi tackar Summerburst för denna gång, 

Om ni går in på vår instagram sthlmbeautytwins kan ni se fler bilder och filmer från festivalen. 

/Ida 

Likes

Comments