När livet går upp och ner då är det underbart med hösten och dess fina omgivning med färgglada träd, friska luft och fina kvällar. Livet är verkligen en berg- och dahlbana, ena dagen är man på topp och nästa på bott. Men en sak är säker, var alltid tacksam för den du är och alla de fina människorna (i mitt fall min underbara familj) som alltid finns vid din sida. Kom ihåg att ibland stanna upp och tacka för dessa fina människor, för utom dem hade man varit otroligt ensam.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Oavsett om det känns bra eller dåligt efter en tenta borde man ändå fira för att man gjort sitt bästa. Jag är dålig på att berömma mig själv och känna att jag gjort mitt bästa, det enda jag tänker på är att jag kunde ha gjort det "lite" bättre och klankar ner på mig själv istället. Men det är faktiskt viktigt att inte känna att det är hela världen om det skulle gå åt fel håll någon gång, det finns faktiskt saker som exempelvis Cancer, Naturkatastrofer och andra hemska saker som är värre.

Likes

Comments

Idag och imorgon är jag ledig, superskönt. Passade därför på att ta en "höstpromenad" i det fantastiska vädret, det är ju sååå varmt! Det var helt underbart att få frisk luft och inte bara behöva sitta inne i en föreläsningssal eller i biblioteket. Hösten är ändå min favorit årstid och jag ser så mycket framemot att det snart blir mer färger på träden.

Likes

Comments

I tisdags var vi på Akademibokhandeln och lyssnade på Fredrik Eklund som pratade om sin nya bok. Han är väldigt inspirerande och otroligt personlig. Ska försöka hinna läsa boken inom en snar framtid, dock tror jag att det är tidigast nästa sommar som jag får tid till det...

Likes

Comments

I helgen var vi och köpte bulle på Mr Cake, och när vi cyklade dit hade jag väldigt höga förväntningar. Vi bestämde oss för att sätta oss och äta vid Strandvägen för att det var så otroligt fint väder och det är den bästa platsen att äta en bulle på. Man kände den underbart goda doften och då visste jag att det här kommer bli riktigt gott (har varit otroligt sugen på bulle i över två veckor, hehe) och ja, det var den godaste Bullen jag någonsin ätit. Jag blev nästan tårögd för att det var så gott, det var helt klart värt att stå i den kön för att få köpa en "vanlig" kanelbulle.

Likes

Comments

Det var helt magiska dagar och jag kan inte sluta kolla på alla underbara bilder och de fina minnen som man fått. En dröm har gått i uppfyllelse och nu är det den bästa biten, att hitta ett nytt drömställe att åka till.

Likes

Comments

Innan vi åkte till NY så funderade vi på om man skulle åka upp i Empire State Building eller Top of the Rock på Rockefeller Center och jag är inte besviken på valet vi gjorde. Nu vet jag inte hur utsikten är på Empire, men det får bli en annan gång. Utsikten är helt magisk från Top of the Rock och att se Empire stå så himla ståtligt och fint är mäktigt.

Likes

Comments

Den här platsen är väldigt svår att ta in, eller det är hela resan men just Times Square med alla sina skyltar överallt är någonting utöver det vanliga när man kollar på skyltar. Detta är en plats man måste upptäcka live för att verkligen förstå hur häftigt det är på kvällen när allt är upplyst och det kryllar av människor.

Likes

Comments

Skulle kunna gå i Central Park i timmar och återigen timmar. När man kollade på kartan och tyckte man gått länge så hade man inte ens kommit en tredjedel. Men vad gör det när det är så otroligt vacker och när det finns så många olika smultronställen i en och samma park?

Likes

Comments

Contains affiliate links

September är kommen, och jag är mer motiverad till livet än någonsin. Med ny månad kommer också en typ av nystart vilket är underbart. Skolan har dragit igång och med det kommer också mycket stress, och för att komma mer i balans är träning och rätt kost rätt väg till just harmoni i både kropp och knopp för mig.

Jag har även anmält mig till Tjejmilen så då är det dags att få nya träningsrutiner och sätta igång på riktigt. Jag har även försökt börja ta tag i kosten och för att försöka hålla blodsockret och kroppen på en jämn nivå under dagen har jag börjat äta bars och proteinshakes i kombination med träningen och maten. Just nu har Gymgrossisten superbra erbjudanden på just kosttillsskott och träningsartiklar. De har verkligen allt ifrån träningskläder till träningsredskap till rekommendationer för nybörjare och så vidare. Jag är en nybörjare skulle jag vilja säga och med Gymgrossistens utbud kan jag ta min träning ett steg längre.

Jag älskar att träna gruppass där man får svettas tillsammans, men jag har som sagt var gett mig en utmaning i och med Tjejmilen. Jag är inte den som frivilligt går ut och springer, men nu har jag ett klart och tydligt mål, och det är att klara milen under timmen. Med rätt kost, rätt träning, rätt inställning och med motivation vet jag att jag kommer att klara det!

I samarbete med Rabble.

Likes

Comments