Igår var jag på Sergels torg och firade våra mästare. Jag hade så otroligt roligt med mycket härligt folk runt omkring mig som också var där och firade. Pricken över i:et var helt klart att få gratta och se spelarna på nära håll. Hahah kan meddela att jag blev väldigt starstruck när jag såg William Nylander och bröderna Lundqvist!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår satte jag min vid Junibacken på Djurgården vid vattnet och bara tog det lugnt. Kollade på alla båtar som åkte förbi och kände in sommarkänslan som varit de senaste dagarna. Det är något speciellt med sommaren i Sthlm, det är som att hela staden väcks till liv med turister och glada stockholmare. (Så är det väl för alla städer på sommaren men ändå.)

Dessutom vann vi VM-guld i går!! Åhhh va jag är glad!!

Likes

Comments

Igår fick vi för oss att vi skulle gå till söder, och det var helt klart rätt beslut! Vilken fantastisk utsikt man kan få därifrån. På väg till söder stannade vi till på ett café i Gamla stan där de hade nutella i nästan allt, det var som att komma till nutella-himmelen för mig som är nutella-älskare.

Likes

Comments

Idag har jag suttit på Djurgården och börjat läsa i en bok. Vädret är ju underbart rent temperatursmässigt, men här i Sthlm har solen haft det svårt att titta fram genom molnen. Men helt fantastiskt att det börjat bli varmt äntligen!

Likes

Comments

Är man ledig då är man glad trots att det regnar ute. Nu ska jag ut och göra lite ärenden på stan och i eftermiddag ska jag ta det superlugnt och göra det jag är bäst på, att lata mig framför bra serier.
Trevlig onsdag på er!

Likes

Comments

Är såååå lycklig, klänningen inför bröllopet nästa lördag! är inhandlad, jag ska klippa mig på fredag och imorgon ska jag gå på stan för att handla det sista inför den stora helgen. Alltså det är helt sjukt hur fort maj går! Man hinner knappt kolla vilken dag det är innan nästa börjar. Jag längtar ihjäl mig till nästa lördag, jag är så förväntansfull och så upprymd, plus att jag åker "hem" några dagar tidigare som jag kan spendera med familjen.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Åh vad jag längtar till att badsäsongen ska börja! Solen vart är du!? Du lyser med din frånvaro i princip varannan dag... hur vore det om du lyste varje dag? Iallafall, det är otroligt roligt att kolla på alla badkläder som fyller hemsidorna och butikerna nu. Är lite sugen på att köpa en baddräkt, dock har jag inte haft det sen jag vet inte när. Men en sak är säker det är verkligen dags för mig att investera i nya badkläder inför sommaren.

Likes

Comments

Okej bilderna blev långt ifrån bra men att se Quarnevalen här i Sthlm idag var underbart! Vilken glädje och energi man fick av att se alla Sthlms studenter som visade upp sina mästerverk. Deras kreativitet är helt fantastisk, önska jag hade en gnutta av den samt deras tekniska maskiner är imponerande.

Solen skiner, härlig musik bjöds man på, glada studenter, vad mer kan man begära? Älskar när lördagar fylls av evenemang på Sthlms gator som man bara kan njuta av att se på.

Likes

Comments

Idag har jag pluggat och varit ute på stan för att leta klänning, hittade två som jag gillade väldigt mycket och nu ska jag bara välja vilken jag ska satsa på. Men på vägen hem från stan såg det väldigt oroligt ut på himmelen. Det har verkligen gått tillbaka till aprilväder vilket är lite tråkigt, men de dagar som har varit bra är jag otroligt tacksam över.

Likes

Comments

Idag gjorde vi pizza med allt vad kylskåpet hade att bjuda på. Sparris på pizzan är ju supergott, borde helt klart ha det på pizzan varje gång.

Likes

Comments