View tracker
Kläder

Som sagt var vill jag ha sommar nu och det finns inget bättre än nya sommarskor! Och som vanligt är Michael Kors en klar favorit även på skofronten. Älskar de snygga ljusa färgerna som jag tycker att det ska vara på sommaren och lite guld har ju ingen dött av. Ballerinaskon har jag fast i en brunnyans samt svarta men är väldigt sugen på att köpa dem även i denna ljusare färgen (finns ingen skönare sko i hela världen än den ballerinamodellen, tro mig det är sant). Den högra skon i hörnet är också en klar favorit inför våren och sommaren. Snälla låt det bli varmare och ljusare snart!

Likes

Comments

Livet, Resa

Ibland vill man bara vara ett barn som har "magin" kvar. Att inte behöva känna alla måsten, utan få fantisera om hur världen kunde se ut om man själv designade den och bestämde alla normer och regler. Idag är en sådan dag då jag vill fly "vuxenlivet" (inte för att jag känner mig vuxen, men jag har måsten). Och när jag vill vara ett barn igen kollar jag på bilder från Disneyland Paris. Jag har varit där tre gånger och jag tröttnar aldrig på det stället. Man får verkligen känna sig som ett barn på nytt och få uppleva lite Disneymagi är det bästa som finns.

Likes

Comments

Livet

Har officiellt börjat med min sommar-spelista på spotify nu. Åh vad jag längtar till härliga sommarkvällar med nära och kära, grilla, få sand mellan tårna, inte behöva ha en tjock jacka, sitta på uteserveringar och äta god mat och dricka kalla drycker, sjunga med i sommarkrysset och allsång på skansen och sist men inte minst få lite solljus! Två låtar som går på repeat hos mig just nu är dessa två: https://www.youtube.com/watch?v=9qjxiTDT1uM & https://www.youtube.com/watch?v=N8TZ5dtXeqI Tack Uno Svenningsson och Tommy Nilsson för att ni levererar svenska sommarlåtar i världsklass (iallafall för mina öron)!

Likes

Comments

Livet

Ibland kommer jag på mig själv att en stor nackdel med att vara jag är att jag har totalt inget tålamod. 0 verkligen. Kommer jag på att jag ska eller vill göra någonting vill jag att det ska ske nu, på direkten, inte sen. Är jag på tunnelbanan och kommer på att jag vill gå och träna, då är min lust att gå att träna när jag kommer hem helt borta, och jag väljer att skita i att träna. Och har man väl börjat att träna men inte ser något resultat då tappar man ju motivationen direkt, tills något säger till en att ändå gå och träna för att då har man iallafall gjort av med några kalorier och kan nunna sig något gott. Iallafall borde nog börja försöka bli bättre på att ha tålamod och kanske stressa lite mindre.

Likes

Comments

View tracker
Träning

Min träningsvecka ser ut som följande:
Måndag: Zumba! Min favorit helt klart.
Tisdag: Bodypump, ska testa på detta trots att jag är superrädd för denna typen av pass då jag tror att jag känner mig mer hemma med kondition i olika former.
Onsdag: Barre, för att få med muskler jag inte trodde fanns + att träna hållning, att bli mer medveten om den.
Torsdag: Powerstep, gillade kombon mellan styrka och kondition.
Fredag: Bodycombat, lite självförsvar är aldrig fel att träna.
Och känner jag att det blir för mycket kommer jag att skita i bodypump denna veckan.

Likes

Comments

Kläder

Mitt andra favoritmärke är helt klart By Malene Birger. Halsduken har jag haft i två år och jag total älskar den, kvaliteten och det mysiga tyget är så underbart. Älskar också att den är ganska lång vilket höjer mysfaktorn väldigt mycket. Iphoneskalet är också det bästa jag har haft, det är super skönt att hålla i och ger en extra pimpning på outfiten. Blusen, min favorit. Den är perfekt för både vardagen och festen. Och jag kan inte nog tjata om kvaliteten, älskar när man inte behöver köpa ny hela tiden utan att den håller sig minst lika fin ett år efter man köpt den. Älskar också hennes fina mönster på accessoarerna, de är verkligen pricken över i:et.

Likes

Comments

Resa

Jag skulle absolut inte tacka nej till att befinna mig på en sådan här plats just nu... Har alltid drömt om att åka iväg till någon avlägsen plats till en stor härlig bungalow som ligger i klarblått vatten (dock ser dessa "bungalows ut som stora hus). Ibland tänker jag också att det kan finns så vackra platser på vår jord, det är helt fantastiskt. Detta får man inte direkt se på nyheterna om man säger så. Att få ha en egen rutschkana är inte helt fel kan jag tycka. Det ser så fridfullt och allmänt underbart ut att få åka dit nu när det är något mindre roliga januari här i Sverige. Om några år kanske jag faktiskt får chansen att uppfylla min dröm. Finger crossed!

Likes

Comments

Mat, Livet

Bodycombat - check! Nu taco-fredag och helg! Nu ska jag ta tillvara på denna underbara fredag och kolla lite på ELLE-galan och äta vår egna tacobuffé. Ha en fortsatt trevlig fredag allihopa!

Likes

Comments

Kläder

Michael Kors är ett utav mina favorit märken. Älskar deras kvalitet och deras tyger som gör att man känner sig lite extra fin. Samt anser jag att de har kläder som inte liknar något annat "vanligt" märke som gör att det blir extra roligt att ha på sig just deras kläder. Älskar också att de har stilrena kläder med inte för mycket krims krams på som gör att det blir extra elegans över det hela.

Likes

Comments