Dagen efter vi varit på Liseberg åkte jag, mamma och pappa till Västkusten och underbara Smögen. Maten och utsikten är fantastisk på Smögen och det är lite av ett måste att åka dit för oss, annars har det inte varit sommar liksom. Dock har jag insett att det är lite överskattat och att det är minst lika mysigt på östkusten som på västkusten.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

För några helger sedan var jag och min familj på Liseberg (vi är i princip uppvuxna där, haha). Det var otroligt länge sedan jag var där och det är alltid som att bli barn på nytt när man kommer dit och jag älskar det! Det var lika roligt som jag minns att det skulle vara. Vi slog nog också något form av personligt rekord för familjen i flest vunna stjärnvinster. (Ja vi brukar vinna stjärnvinster så det är inget konstigt med det för oss.)

Likes

Comments

Contains affiliate links

Det var ett tag sedan sist, men nu är jag tillbaka. Det har varit en händelserik månad och jag har snart haft 2 veckors semester där jag har hunnit med allt mellan väst- och östkust. Idag har jag dock enbart cyklat iväg till Djurgården för att läsa lite samt ta tillvara på det stundvis härliga vädret innan jag börjar jobba igen nästa vecka.

Hoppas ni njuter av sommaren trots att den kanske inte varit riktigt så varm och härlig som man hoppats på...

Likes

Comments

Det är något speciellt med sommaren i Sthlm. Det är magiskt vackert, det är glada människor överallt, uteserveringarna är fulla, båtar är ute på vattnet, det är helt enkelt underbart. Är otroligt tacksam som får bo i denna vackra stad och kunna kalla den för mitt hem.

Likes

Comments

Idag efter jobbet kunde jag bara inte låta bli från att gå ut i det otroligt fina och varma vädret. Hoppas det här håller i sig, speciellt på lördag för då vankas det Sommarkrysset!

Likes

Comments

Vädret är verkligen upp och ner, ena sekunden är det superfint och soligt, andra sekunden är det spöregn. Men det är ju klassisk svensk sommar så man ska väl inte klaga. Dagarna går så himla fort bara och halva juni har redan gått... får lite smått panik för att det går så fort. Precis som förra sommaren så jobbar jag på posten och känslan av att tjäna pengar är otroligt härlig. När man studerar får man inte samma "kick" som man får när man arbetar och känner att man har förtjänat pengarna så det är ganska okej att det inte är bättre väder för att då känns det bra att jobba istället för att bara sitta inne när det regnar.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Man kan inte undgå att det är väldigt många som redan börjat med sommarrea. Det är ju superkul med rea och speciellt när det sker precis när sommaren har börjat och inte efter den precis har varit. Jag är såååå otroligt shoppingsugen så det lär nog bli ett och annat reafynd.

Likes

Comments

Jag har varit superdålig på att uppdatera det senaste, det är för att det har varit väldigt mycket nu det senaste. Jag har varit på ett fantastiskt fint bröllop (OCH mitt första någonsin! Det var så vackert och underbart!), jag har gått klart första året på högskola och det känns superskönt, vi har flyttat, jag och mina föräldrar har varit på Zara Larsson (vad aka man säga? Hon är BÄST!), jag har gjort min första jobbvecka på posten, vi har testat många nya burgare på bland annat Strandbryggan och den var magisk, på nationaldagen bekantade vi oss med det nya området dit vi har flyttat och naturligtvis gick vi och kollade på kortegen med kungafamiljen.

Likes

Comments

Igår drog Summerburst igång här i Sthlm! Det var såååå otroligt roligt, precis som det var för ett par år sedan när jag var på Summerburst i Göteborg. Man kan inget annat än att bli superglad av sådan här musik och när man får hoppa och sjunga. Idag kommer JUSTIN BIEBER! Om jag är taggad!? JAAAAA

Likes

Comments

Igår var jag på Sergels torg och firade våra mästare. Jag hade så otroligt roligt med mycket härligt folk runt omkring mig som också var där och firade. Pricken över i:et var helt klart att få gratta och se spelarna på nära håll. Hahah kan meddela att jag blev väldigt starstruck när jag såg William Nylander och bröderna Lundqvist!

Likes

Comments