Hobby, Livet

​Idag är en nåååågot sämre dag... Mycket vill inte gå min väg och det är som sagt var massor!!! av plugg. Men jag har ett litet knep för mig själv att få bort dåliga tankar och bli lite mer tillfreds med tillvaron. Mitt knep är att se på den här videon! https://www.youtube.com/watch?v=ojBufhpPgMo Jag ÄLSKAR Burberry och det här är en video jag kan se 1000 gånger om, det är en så oroligt mysiga videon med Romeo Beckham och låten "The way that I live" som är så fantastiskt bra. Jag satt spänd och förväntansfull när den först skulle komma ut 2014 och den överträffade mina förväntningar och nu kan jag inte slita mig, in och kolla vet ja.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hobby, Livet

​November- och decembermånad kommer med skräckblandad förtjusning då det är två tentor kvar innan "jullovet" kommer... MEN! Innan dess ska jag hinna med att åka hem till Lisch och fira min morfars och mormors butik som firar hel 50 år! och alla barn och barnbarn ska närvara. I november fyller bror, kusin, morfar och pojkvän år inom loppet av 6 dagar. Jag och min underbara pojkvän firar 2 år i december. Sedan bär det av till Lisch igen för jul- och nyårsmys med familj och vänner. LÄNGTAR! Samt i helgen kan man säga att jag såg ut som ovan då jag julshoppade för fulla muggar och det är det bästa jag vet, att julshoppa! P.S gör man det nu slipper man julstressen då alla springer runt som galningar och stressar. 

Likes

Comments

Hobby

​Jag är som sagt var ett STORT disneyfan och är så sjukt sugen på att en ny disneyfilm ska komma ut. Zootropolis kom ju ut för inte så jättelänge sedan och har faktiskt inte sett den ännu..., är dock en stor prinsessnörd också så det är vad jag inväntar! Moana är den nya disneyprinsessan, men hon kommer inte förens 2017, men den som väntar på något gott... Men min absoluta favorit disney/pixarfilm är helt klart Råttatouille, den är så otroligt mysig och jag älskar ju som sagt var även Paris så den är en fullpottare. 

Likes

Comments

Kläder

​Asså klänningen från Hunky Dory is to die for! Jag är kär i den och även kjolen från Granada. Klänningen är precis i min smak och är snart redo att sätta tassarna på den känner jag. Det är de små detaljerna som gör det och det har de verkligen fått till denna gången. Fredag här kommer jag!

Likes

Comments

Skola, Vardag, Östermalm

Idag har jag levt på stadsbiblioteket dränkt av böcker, vill ha helg nu tack! Men jag tog mig en promenad hem och tog givetvis Strandvägen och fick uppleva lite sommarkänslor när man gick förbi denna pärlan. Vädret har ju varit väldigt blåsigt så även idag men idag kom ju ändå solen fram.

Likes

Comments

Älskar när NK tidningen kommer i brevlådan, vad passar väl bättre att det kom en mulen dag som denna? Tycker att det är väldigt roligt att få inspiration på hösten. NKs tidning bidrar alltid till kreativiteten men ändå fastnar jag i det dystra men ack så säkra svarta.

Likes

Comments

Hobby

​Jag tycker att det är väldigt roligt med bilar och TESLAs nya Model X är bara så sjukt snygg. Är det något jag alltid velat ha så är det dörrar som går att öppna uppåt, och kolla vad TESLA gett mig. Precis det jag ville ha, dock får bilen vänta i några år, är varken i behov av bil och känner mig på tok för liten för en sådan stor bil hehe. But I LOVE it!

Likes

Comments

Livet

Känslan att gå upp tidigt en lördagsmorgon och ta en frisk promenad med go musik i öronen är oslagbar. Rofyllt, stilla och höstigt. Känsla, tillfreds.

Likes

Comments

Östermalm, Vardag

Älskar när man kan börja tända ljus och mysa till det på eftermiddagarna och kvällarna. Hösten har verkligen kommit som ett brev på posten och jag tackar och tar emot då jag sett fram emot denna underbara årstid.

Likes

Comments

Mat, Nöjen

Sjöcaféet är verkligen en stor favorit hos oss och i lördags gick vi dit för första gången när det var höst och oj va mysigt ställe det är. Vi brukar gå dit på sommaren men det blev verkligen en helt ny mysfaktor att sitta där inne och se mörkret lägga sig över Strandvägen, man ser hur det blåser ute och känner värmen där inne av att kolla ut. Älskar att det var mycket värmeljus som höjde mysfaktorn ännu mer. Maten är även en hitt där då det finns något för alla, även om man bara vill gå dit och fika.

Likes

Comments