I helgen var vi och köpte bulle på Mr Cake, och när vi cyklade dit hade jag väldigt höga förväntningar. Vi bestämde oss för att sätta oss och äta vid Strandvägen för att det var så otroligt fint väder och det är den bästa platsen att äta en bulle på. Man kände den underbart goda doften och då visste jag att det här kommer bli riktigt gott (har varit otroligt sugen på bulle i över två veckor, hehe) och ja, det var den godaste Bullen jag någonsin ätit. Jag blev nästan tårögd för att det var så gott, det var helt klart värt att stå i den kön för att få köpa en "vanlig" kanelbulle.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det var helt magiska dagar och jag kan inte sluta kolla på alla underbara bilder och de fina minnen som man fått. En dröm har gått i uppfyllelse och nu är det den bästa biten, att hitta ett nytt drömställe att åka till.

Likes

Comments

Innan vi åkte till NY så funderade vi på om man skulle åka upp i Empire State Building eller Top of the Rock på Rockefeller Center och jag är inte besviken på valet vi gjorde. Nu vet jag inte hur utsikten är på Empire, men det får bli en annan gång. Utsikten är helt magisk från Top of the Rock och att se Empire stå så himla ståtligt och fint är mäktigt.

Likes

Comments

Den här platsen är väldigt svår att ta in, eller det är hela resan men just Times Square med alla sina skyltar överallt är någonting utöver det vanliga när man kollar på skyltar. Detta är en plats man måste upptäcka live för att verkligen förstå hur häftigt det är på kvällen när allt är upplyst och det kryllar av människor.

Likes

Comments

Skulle kunna gå i Central Park i timmar och återigen timmar. När man kollade på kartan och tyckte man gått länge så hade man inte ens kommit en tredjedel. Men vad gör det när det är så otroligt vacker och när det finns så många olika smultronställen i en och samma park?

Likes

Comments

Contains affiliate links

September är kommen, och jag är mer motiverad till livet än någonsin. Med ny månad kommer också en typ av nystart vilket är underbart. Skolan har dragit igång och med det kommer också mycket stress, och för att komma mer i balans är träning och rätt kost rätt väg till just harmoni i både kropp och knopp för mig.

Jag har även anmält mig till Tjejmilen så då är det dags att få nya träningsrutiner och sätta igång på riktigt. Jag har även försökt börja ta tag i kosten och för att försöka hålla blodsockret och kroppen på en jämn nivå under dagen har jag börjat äta bars och proteinshakes i kombination med träningen och maten. Just nu har Gymgrossisten superbra erbjudanden på just kosttillsskott och träningsartiklar. De har verkligen allt ifrån träningskläder till träningsredskap till rekommendationer för nybörjare och så vidare. Jag är en nybörjare skulle jag vilja säga och med Gymgrossistens utbud kan jag ta min träning ett steg längre.

Jag älskar att träna gruppass där man får svettas tillsammans, men jag har som sagt var gett mig en utmaning i och med Tjejmilen. Jag är inte den som frivilligt går ut och springer, men nu har jag ett klart och tydligt mål, och det är att klara milen under timmen. Med rätt kost, rätt träning, rätt inställning och med motivation vet jag att jag kommer att klara det!

I samarbete med Rabble.

Likes

Comments

Shoppingen var helt magisk, verkligen över förväntan. Jag gick in med inställningen att åka till New York för att se alla platser jag drömt om att få se, men när jag såg hur "billigt" det var kunde jag inte motstå att shoppa böcker, kläder, skor, sminkväska mm. Vill man shoppa och ha stort utbud ska man definitivt åka till NY. Vi bodde väldigt bra och hade nära till mycket shopping vilket var grymt för mig, hehe.

Likes

Comments

Mitt livs bästa resa helt klart. Jag har drömt om att få åka till New York i hela mitt liv, och nu har det äntligen blivit verklighet! Denna otroligt vackra och mäktiga staden var allt som jag någonsin hade drömt om. Sevärdigheterna, vädret, shoppingen, maten, människorna, allt var verkligen perfekt.

Likes

Comments

Helsingfors välkomnade oss med mycket regn men med fina byggnader och god mat. Vi såg bland annat deras enorma bastu som hade tre pooler och tusentals med solstolar och en "after beach scen". Deras butiker låg i väldigt fina byggnader. Vi åkte upp i deras pariserhjul som var en aningens gungig om jag får säga mitt, men med fantastisk utsikt naturligtvis. Helsingfors påminner om Stockholm så det kändes som hemma.

Likes

Comments

Under några dagar har vi nu varit på kryssning till Helsingfors. Det är första gången i livet för mig, annars har jag i princip som längst åkt en båt från Malmö till Tyskland men bara över dagen. Det är otroligt spännande och det finns ju så mycket saker att hitta på. Detta är definitivt någonting som jag vill göra om fast kanske i Karibien hehe, och med en ännu större båt.

Likes

Comments