Lördagen var helt fantastisk, dels för att vädret varit underbart och dels för att jag fått tillbringat den helt själv med min underbara pojkvän. I lördags gick jag ut och gick på morgonen och tog en nutellafrukost, efter Nyhetsmorgon gick vi ut och tog en spontanare till Strandbistro och åt supergod mat och njöt av vädret. På eftermiddagen/kvällen gick vi till söder och njöt av den fantastiska utsikten över Sthlm.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag har det varit en otroligt jobbig dag som jag hoppas är över snabbare än kvickt, även morgon dagen (den vill jag inte ens tänka på...). Iallafall nu i skrivande stund inser jag att jag gått en timme förtidigt till mitt Zumbapass, ni märker att det funnits bättre dagar än denna. Jaja sånt är livet, ska iallafall bli superroligt att få dansa av sig lite och tänka på andra saker än skolan och göra någonting som man mår bra av.
Trevlig måndag på er!

Likes

Comments

Igår var vi på NK och det är så underbart med alla olika färger överallt, på både skor, väskor och kläder. Man blir så otroligt lycklig i kroppen, och vädret är "to die for" verkligen.
Lämnade av min syster på tåget för en stund sedan och vi har haft det superroligt som vanligt och jag saknar henne redan. Men det var kul så länge det varade

Likes

Comments

Contains affiliate links

Ingen har väl missat att våren är på ingång!? Det är helt fantastiskt att vakna upp till vårsolen, det är liksom lätt att gå upp på morgonen och det älskar jag. Som tidigare nämnt älskar jag även Michael Kors och deras kläder och skor, de är alltid rätt, speciellt på våren och sommaren. Helgen är även kommen och min syster är på besök, så idag ska vi shoppa, äta gott och kolla på bio (Skönheten och Odjuret).

Hoppas ni får en härlig lördag!

Likes

Comments

Som tidigare nämnt ÄLSKAR jag Kungafamiljen, och igår var det Kronprinsessan Victorias namnsdag och jag befann mig på inre borggården och grattade henne. Jag var överlycklig då jag fick den bästa platsen enligt mig själv och fick dessa magiska bilder på Kronprinsessfamiljen. Asså hur fin familj är de inte!? De är helt fantastiska människor. Det är en otroligt stilig familj som alltid är ursnyggt klädda och jag kan inte slita mina ögon från världens sötaste prins Oscar och prinsessan Estelle. Jag blir lycklig i hela kroppen av dessa bilder, är så otroligt tacksam för att ha förebilder som denna familjen.

Likes

Comments

Min syster tipsade mig om en låt som heter "Cyklar ni så springer jag" av Mares och jag kan inte få den låten ur mitt huvud för att den är så otroligt bra. Den har ett sound som är helt i min smak och texten funkar bra till. Tänk vad musik kan göra med en, är så otroligt tacksam för all musik som finns här i världen som alltid kan sätta ord och toner på hur man känner/mår för dagen.

Likes

Comments

Inte ett moln på himmelen och solen står högt på himmelen, det börjar äntligen kännas som vår. Efter en tung vecka med mycket stress och press och två som återstår var denna lördagen mer än välkommen. Idag är det ju självaste Mellofinalen som jag ser fram emot något otroligt mycket, tur att det finns glad och roliga saker som sker också mellan varven av tunga veckor. Kanske kanske får vi besök nästa vecka också av en otroligt saknad person, hoppas hon bestämmer sig för att komma hit, mitt hjärta hade blivit så mycket lättare då.

Likes

Comments

Idag när snön kommit igen kände jag bara "NEJ!!! Jag vill inte ha mer snö..." Ge mig sommar och sol och värme, jag orkar inte med mer motvind och blåst och snö. Så när dagar som dessa kommer och går så kan jag inte låta bli att kolla på gamla bilder från Dubai som är så otroligt mycket härligare än detta vädret.

Likes

Comments

I fredags kom som sagt var mina föräldrar hit och har nu åkt hem igen, tiden går verkligen för fort... Iallafall i fredags var vi som sagt var och åt pizza på Ciao Ciao. Igår var vi på slottet och kollade på prinsessornas bröllopsklänningar och de var verkligen magiska! Och oj va man blev sugen på att gifta sig i framtiden, hehe. På eftermiddagen åkte vi till Mall of Scandinavia och åt god mat, kollade i butiker och spelade minigolf. Att spela minigolf var verkligen superkul och så länge sedan vi spelade det. Sedan åkte vi hem igen och kollade på Mello. Helgen har som sagt var gått på tok för fort men jag är otroligt tacksam för den.
Trevlig söndag på er!

Likes

Comments