Skaffat ni blogg, klicka HÄR för att komma till den.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsJag vet att jag är seg på att uppdatera. Men så är det ibland. Sitter mest och deppar för att skolan snart börjar. Men det ska ändå bli kul. Kände för att redigera lite igår så tog två bilder och redigerade till en speciell bild. Som ni ser. Men den är rätt cool ändå, eller vad tycker ni? 

Likes

CommentsSå som mina bilder brukar se ut. En bild med text på. Effektivt. Aja, jag gillar den och det är det som räknas. Tror jag. Men tro det eller ej men jag har fotat lite ute idag! Jag är i chock. Hade glömt hur fin natur vi har här. Ska nog gå ut på en fotorunda imorgon med om vädret tillåter. Och om jag har något mer intressant att skriva? Nej. XOXO

Likes

CommentsAtt redigera en en måne och stjärnor är underskattat. Love it. Sitter just nu mest och lyssnar på musik och redigerar bilder. Love på det också. Så mycket kärlek. Peace 

Likes

Comments

En rubrik utan en låttext! Vad händer? Ingen aning. Men har fint ställt upp mig i vardagsrummet för att ta kort på mina nyinköpta kläder. Och varför jag har huvudet på sne i nästan varje bild? Jag har faktiskt ingen aning där heller. Det kommer automatiskt. Och jag kom på att jag glömde ett linne men det får ni se någon annan gång. Är nästan lite stolt över mig själv att jag äntligen tog de här bilderna. En vecka för sent. 

Likes

CommentsOch här har vi dom, några bilder i alla fall! Jag älskar det hotellet vi är på. Det är tredje året i rad vi åker dit och till samma hotell. Och det rummet vi har är som den perfekta ettan. Första lägenhet alltså. Och med en fin balkong också. Och som ni ser så är det mitt emot GöteborgsPosten. Fränt. Vi hade dock lite otur med vädret. Det regnade när vi kom dit även om det var varmt. Sen kom solen fram och jag bytte kläder till shorts. Äntligen. Men sen sken solen äntligen och det var sommarvarmt i Göteborg. Mycket shopping blev det. För mycket kan man tycka men ändå. 
 

Likes

Comments


Let´s do the creepyface. Ungefär. Sitter mest och väntar tills imorgon. Varför? För jag förmodligen ska få ett brev ifrån peset. Jag hoppas på imorgon i alla fall annars får jag vänta några dagar till. Det slog mig faktiskt idag och jag ska börja på en ny skola, nya klasskompisar, nya rutiner och nya känslor. Och så ska jag ta studenten där. Så skumt egentligen. Som att börja ettan igen. Fast jag har klarat det en gång så varför ska jag inte klara det en till? 

Likes

Comments


Ännu en bild ifrån Göteborg. Med text på. Älskvärt. 

- Flytta till Stockholm efter studenten

- Plugga foto på Kulturama eller folkhögskolan i Stockholm

-Åka jorden runt

-Träffa Håkan Hellström och Thomas Stenström

-Bo i Los Angeles

 

Likes

CommentsMedan det blixtrar och åskar och regnar ute passar jag på att tända lite ljus i rummet och kolla på lite Gossip Girl. Mysigt värre, men nu är det ju lördag så det är okej. Det är i och för sig alltid okej. Hade som sagt träning imorse, och jag har nog aldrig tränat i så varmt väder. Var sjukligt även om klockan inte ens hade blivit 10 innan den började. Samma tid imorgon så dags att fylla på med vatten redan nu. Men hörrni, idag kommer Miriam Bryant till sommarkrysset, missa inte det!

Likes

CommentsEn liten mobilbild jag tog innan idag. Nya byxor och ny tröja ifrån Göteborg! Byxorna är ifrån bikbok och tröjan ifrån gina tricot. Älskar. Älskar. Älskar. Älskar. Älskar kläder. Ska ta kort på allt jag köpte där. Kanske imorgon om jag hinner/orkar. Har fotbollsträning kl 10-12 imorgon, tidig träning, älskart! 

Likes

Comments