Hej på er!
Nu var de några månader sedan som jag la upp något här på bloggen och mycket har hänt sedan i slutet av april så tänkte göra en snabb uppdatering på händelser som har hänt.

Maj

7 Maj : Blev det äventyr på med tjejerna. Nämligen kryssning. Vi åkte på en 23h kryssning till Åbo,Finland. Sjukt skoj var det med lite för många händelser på kort tid. Skönt var de i alla fall att komma iväg en stund.

Mer i Maj var de inga större äventyr.

Juni


3 Juni : Tog min mupp studenten, äntligen! Jag och min syrra åkte in och kollade på utspringet tsm. Sedan landade vi hemma och nästa vända på samma sekund för att åks med mamma till micks student mottagning. Var sjukt rolig kväll, hemma hos henne.

5 juni: Ett år sedan jag själv tog studenten.

11 -12 Juni : Summerburst! Min första gång på summerburst och gick med underbara flisa och hennes kompisar. kunde inte haft det roligare. Även fast vädret inte var på våran sidan eller min kropp som sa i från så var det sjukt kul. Andra dagen var bättre väder och bättre drag en första.

Runt den 16 så började också rida en extremt fin häst på 172, vid namn virvelvind som jag kallar villbur eller ville.19 juni: Jag fyllde 20!! Jag jobbade på morgonen och på kvällen hade middag med släkten. Kan inte fatta att jag tekniskt sätt är vuxen. Som en kompis sa vi drar vuxen gränsen vid 25. Tycker jag låter mycket bra. Några dagar senare firade vi med mig då några kompisar kom över. så vi hade en middag spelade spel och hade det allmänt bra.

I juli hade jag med semester där jag var ute på sommarstället och hade det bra. I augusti började jag jobba på ICA. Så nu är jag på två ställen och de trivs jag med. Mer har inte hänt. Men nu är jag tillbaka här på bloggen.​

25 augusti fyllde också Adidas 5 år.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

För någon vecka sedan följde jag med Michaela till stallet och fotade lite. Här är lite utav resultatet.

Likes

Comments

Tiden går väldigt fort. Hängde inte alls med att det snart är maj. I alla fall så i början av året så köpte jag biljetter till mig och syrran att gå och se Shawn Mendes. Min syrras favorit så varför inte vara en snäll storasyster som jag är * host * för det mesta och fixa så hon kunde få gå på hans konsert i fryshuset.

Var redan lite extremt trött då jag jobbat på hela dagen och även gott i klackar. så humöret var inte på topp men när jag såg min syrra så extremt glad så ändrades mitt humör. Tycker det var lite halv klumpigt runt om kring allt men förbandet James TW var väldigt bra. Blev förvånad att man inte hört honom innan men lyssnar nu på han låtar haha. Shawns konsert var bra. Helheten så är det bra låtar och det var en bra stämning. Syrran tog sig in i folkmassan och längre fram medan jag var längre bak så hon kunde hitta mig. Men efter 1 h så sa mina knän i från så sista 30 min så satt jag mot en vägg och väntade. Dagen var då lyckad, inte skrattat och fått så mycket kramar på länge + min syrra var lycklig så jag är nöjd.

Likes

Comments

Nu har det ett tag sen man skrev här på bloggen och veckan som precis har gått kan man säga var det fullt upp.

Måndag: Andra inspelningen. Morgonen började väl så där. Den började redan kl 04.20. Så blir det när man bor ute i skärgården och ska va på andra sidan stan kl 8.00. MEN jag klagar inte, bara på pekar de. Var så trött så höll på att somna på bussen. Fakta kan inte somna på bussen om jag lyckas somna så vaknar jag ALLTID i panik så försöker undvika de. Hittade ditt relativt bra gick åt fel håll på perongen men hon som jobbade där i spärrarna var snäll och sa hur jag skulle gå. Så allt löste sig. Kom även i tid.

Det kände konstigt att vara framför en kamera igen. Var ett tag sen. Efter någon timme så släppte de och de gick bra. Jag och vad ska man säga huvudpersonen var runt 20 resten var typ 35-40 + förutom film teamet. Så kände min ganska liten och passade inte in.

När jag var klar så mötte jag upp Mickan. Som jag skulle mött i liljeholmen men så klart så satte jag mig på fel tvärbana och åkte till slutstationen åt fel håll. Så vi mötes vid tåget istället. Vad gör vi då? jo går på fel tåg. Det var inte vår dag.

Tisdag: Inspelnings dag 2. Det var samma inspelning bara så klart andra scener och på annat ställe. Var väldigt lugnt hela dagen faktist. Så blev klar där vi 15-tiden. Vet att jag inte skriver vad vi gör men de beror på att jag inte vet vad jag kan eller får säga.

Torsdag: Ny inspelnings dag. I dag var det lite ströre och för en reklamfilm. Som jag kommer kunna visa och säga mer om när den kommer. Hela dagen var extremt rolig och mycket skratt och kramar. 9-15 var vi på plats och så underbara människor det var där. Denna gång var det i stället att jag var bland de äldre i min grupp. Tagningarna och scenerna var roliga och även när vi hade paus så var det direkt igång med att prata på för fult.

Har även kommit på att jag är ibland de människor som gillar hund filtret på snapchat. Använder det hela tiden.

Likes

Comments

Nu är sista jobb passet i stallet gjort. Känns lite skumt att sluta jobba i stall. Sa de för ett år sen när man skulle slutat de varade i några månader. Har jobbat i olika stall sen jag var 13-14 år. Man ska ju dock inte säga nått om jag känner mig själv rätt så skulle jag inte bli förvånad om jag var tillbaka om några månader. Men som de ser ut nu så har man slutat.

Resterande dag blir lugn. Ska fixa lite bilder och städa. Bara en lugn fredag.


Tuiger, en av hästarna i stallet.


/ Jennifer​

Likes

Comments

Tisdag: Hände inget speciellt var som en vanlig dag för mig. Jobbade med lite bilder som ska bli klara. Åkte till gymmet en snabbis. Var så mycket folk där för kom in en dålig tid så bestämde för att åka hem och träna på ute gymmet. Men blev inte så utan följde med mamma till stallet och tog hand om syrrans och hennes kompis nya häst Grena. Då min syrra har ont i armen så fick jag rida. Har inte suttit i sadel på veckor och speciellt inte i en dressyr sadel sen september. När man satte sig upp så kände man sig hemma igen. I alla fall väldigt trevlig häst. Tog et lugnt pass och joggade igenom henne mest. Lite störelse-moment var de runt om kring som motorsåg. träd som fälldes och hundar som skällde men hon var helt lugn vid de. Kom också på att de har haft hästen i några veckor och jag har fortfarande inte haft med mig kameran och fotat henne.

Onsdag: Tidigt morgon blev det. Vi började men att hjälpa Elin att morgon fodra och sätta på alla hästarna sina täcken innan vi åkte till Mickans stall och hämta hennes häst, Cetania och åkte till veterinären. Vi åkte till stav så blev inte så långt att åka denna gång. Väl framme så gick allt ganska snabbt. Hon fick visa henne i skritt och trav. De Gjorde rent såret och nu har hon boxvila och får medicin två gånger om dagen. Stora sessan.

På kvällen var Jessica med på sin första hoppträning med Grena så de kunde man inte missa så kollade på den. De skötte sig bra. Kommer vara roligt att följa deras utveckling. Jobbar i stallet på fredag så då kommer kameran följa med i alla fall.


KM 2015 - Dåntorp - Cetania 


/ Jennifer

Likes

Comments

Har haft en ide ett tag i huvudet om att tipsa om serier och filmer. Så tänkte lite mer och varför inte ha veckans skådespelare där jag inte bar utser en utan skriver om lite om några filmer / serier som den är med i.

Så denna veckas skådespelare blir

Dylan O'brien

Jag tror de flesta vet vem han är speciellt tjejer. Dylan är otrolig skådespelare som alltid överraskar hur bra han är i de han gör. Dylan är född 1991 i New York, USA.

2006 så började Dylan att göra sina egna videos och blev en tidig youtube stjärna. Fick sitt namn då att växa.
2011 provspelade han för MTV's tv serie Teen Wolf. För karaktären Scott, ( huvudkaraktären ) Men när han läste manuset så drogs han till karaktären Stiles. Som jag personligen tycker var tur då Tyler Posey ( Scott ) och Dylan ( Stiles) kunde inte blivit en bättre duo. Tack vare hans medverka i Teen Wolf ( 2011- ) Så tog hans karriär ett steg framåt.2012 Fick han rollen Jimmy i High Road. Även Rollen Dave Hodgman i The first time. Rekommenderar att ni ser den.
The first time är en romantisk komedi som spelas mellan Dave ( Dylan) och Aubrey miller ( Britt Robertson). Den handlar om Dave som är sista års elev som är kär i en tjej som han inte kan få. Han möter en tjej på en fest som han börjat prata med hon har en pojkvän som inte riktigt bryr sig. Kanske låter som en typisk amerikansk kärleks drama. Den är dock väldigt dra och bara det att Dylan är med gör att man rekommenderar den.

Även så har Dylan och Britt varit ett par sen 2011 då de träffades när de spelade in The first time. So cute!

2013 Gästade Dylan ett avsnitt i New girl ( S2E23 " virgins") där han spelar the guy. Samma år så får han rollen Stuart Twombly i The internship. Där han spelar alls våran älsklings nörd. Kunde inte blivit bättre. The internship Handlar om två män som får sparken från sitt jobb och efter lite om och men hamnar på google där de kan få en möjlighet att få en praktik plats. Där de delas in i en grupp och får massa olika uppgifter som de ska klara. De hamnar då med Stuart ( Dylan ) och ett par andra ungdomar.

Vi får inte glömma nu hans medverkan i The Maze Runner. Där han spelar karaktären Thomas. Som han gör otroligt bra. The maze runner handlar om grupp killar som är satta i "the glade" ( gläntan) där de praktiskt taget är fast. De finns en väg ut och de är igenom the Maze ( labyrinten ). I Labyrinten finns det fällor och fara som man helst inte vill möta. När de placeras där är de ända de kommer ihåg är deras egna namn. Plötslig är det en tjej som kommer ditt igenom hissen som kommer ihåg hans namn. Thomas bestämer sig för att bli en löpare ( en som springer i labyrinten). Han vill lösa labyrinten och ta sig där ifrån.

2015 i September hade 2an Maze tunner: The scorch trials Prämier och Den tredje kommer 2017 the Maze runner: The death cure.

I veckan så skadades Dylan på inspelningen utav den tredje Maze Runner och blev förd till sjukhus. Enligt hans talesperson Jennifer Allen ( vilket fint namn hon har,haha) Säger till entertainment weekly att första prognosen att han kommer bli helt återställd. Produktionen utav filmer kommer ta ett uppehåll tills Dylan har återhämtat sig.

Mina åsikter om Dylan är att vi kommer få se mycket utav honom i framtiden. Otroligt duktig skådespelare som snarare jag hoppas vi får så mycket av i framtiden.

/ Jennifer

Likes

Comments

  • Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Jennifer Sternlind@jennifersternlind