Hej på er!

Så jag vet uppdateringen är inte den bästa förtillfället men det ska ändras på och även några nya bilder är påväg in.

I alla fall så igår på gymmet så. tränade jag kondis och tänkte göra de medans mamma gick på passen men efter jag tränat kanske en timme och mamma och hennes kompis första pass var klart så kom de och övertalade mig att vara med på In-trinity. Första gången för mig hade inte den blekaste aning om vad som väntade. Det jag fick veta var att det var något nytt och att du tränar på en bräda. Så på bilden under kan ni se hur den ser ut.


Bild : Matrix fitness

Så denna bräda var då ens tränings kompis i 45 min. ska lite snabbt försöka förklara vad det är. Från vad jag förstod de som.

Det är då en bräda som har 45 graders lutning som du ska vara på. In-Trinity är en blandning mellan kamp sport,pilates och yoga. Passet började lugnt gick sedan över till träning där vi också hade två pinnar. alltså kamp sports delen. Det fortsatte sedan till olika yoga positioner. Man kände sig då inte graciös för fem öre. MEN det var väldigt skönt träningspass kändes att man använde hela kroppen. Kan till och med rekommendera att testa de.

Likes

Comments

Jag vet inte hur jag ska börja de här. Finner heller inga ord på vad jag ska skriva.

I allla fall så idag den 16 januari 2017 så är det två år sedan min fina Rambo fick somna in.

Den resan jag hade med den här hästen var en sån lärorik resa och gjorde en stor del till hur jag är som person idag.

Våran resa startade den 11 juli 2011 när jag för första gången provred honom. Under 3 h så frågade jag mist 4 gånger om ägaren var helt säker på att han inte var en travare. Han såg verkligen ut som en, ingen kondis och inte så mycket muskler heller. De hade inte riktigt haft tid att rida honom. Men det var någonting som jag såg hos honom som gjorde att jag fastnade för Rambo.


Bilder från sommare 2011

De fanns lika många positiva saker med honom som negativa men de glömdes bort. ju mer jag lärde känna Rambo ju mer kändes det rätt. Tiden gick och han fick mer muskler och kondition och kom även på att han var både större och starkare än mig ( så klart). Så under en perido fick vi börja om och börja tänka unghäst. Rambo glömde alltid att han var 20 och inte 3-4.

Jag skulle kunna sitta här och skriva sidor om våran resa från 2011-2015. Så mycket har hänt. perioder när jag var rätt för att rida ut med honom till att galoppera full fart barbacka i grimma och grimskaft och hunden bredvid. Typiska dressyrryttaren som man är var jag även rädd för att hoppa men 120 banor kom vi runt på träningarna. Alla galna turer och äventyr. Som jag saknar honom. En häst som var min trygg het i över 4 år.


Att se dig ta dina sista andetag och äntligen få andas ut och springa på de eviga gröna ängarna. Den dagen dog en del utav mig. Jag har haft svårt att prata om dig, ens kolla på bilder. MEN nu 2 år senare, visst så gör de ont ibland men nu kan jag tänka tillbaka på vilken underbar tid vi hade tsm. Jag trodde aldrig att en häst skulle betyda så mycket för mig.

Så det jag vill säga är tack! Tack Rambo för att du var en trygg punk när skolan och allt var som svårast.

Du var och är älskad utav många och inte bara jag som tycker denna dag är svår. så jag vill också säga tack till min familj och även Elin. Ni stöttade oss och fanns alltid där.

En sak som jag höll vad jag lovade var att jag fanns dör till slutet och vi ( + medryttare som tog över honom hans sista månader men jag blev medryttare i stället typ) var hans sista stopp. Då han var 20 + och en del av familjen.


R.I.P Rambo

1991-2015

Sv.halvblod

E.Rastell

U:puppchen

UE. Vagabond

Likes

Comments

Michaela Strandberg och Cetania

Likes

Comments

Hej på er! Nu börjar det dra ihop sig för golden globes. Sitter nu och kollar live på röda mattan. och wow vad fina alla är!

De är dock ett minus med detta. Det är med att man bor i Sverige, ni förstår mig nog. När klockan är 6 där är den 00 här så de flesta awards är mitt i natten här. väldigt ofta söndagar också. Måste nog säga att Golden globes är min favorit. Vad tycker ni om Golden globes?

Tänk om man lyckas och en dag är men själv en av dem, drömmar.


Hej everyone! Now It´s time for Golden Globes. I sitting now and watching the live stream of the red carpet and wow, they are gorgeous!

They are a one minus with this. That is that I live in Sweden, I think you understand me. Because when the clock is 6pm there it is 12, in the middle of the night here. So the most of the awards is in the middle of the nights for us. But lucky Im a night owl. I Must say that Golden globes is my favorit. What do you think of the golden globs?


- Jenn


Likes

Comments

Jennifer Sternlind@jennifersternlind