Header

Äntligen är håret ljust och fint igen nu inför sommaren, älskar det.

Och nu är det endast en vecka kvar tills jag och min älskling åker utomlands sååå skönt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej! Denna onsdag har jag och Jesper fått en hel del gjort här i lägenheten och även en hel del förändringar vilket alltid är roligt, och nu har vi precis hämtat min systers katt som ska bo hos oss en vecka då Alma och hennes pojkvän ska utomlands.

Likes

Comments

Som ni vet så var jag helt inne på att börja blogga nu igen, men vad tror ni inte händer då? Jo vår dator bestämmer sig givetvis för att sluta fungera.. alltså vad är oddsen.?
Så tills den är lagad så får det bli inlägg från mobilen och jag ska göra mitt bästa för att det ska bli så bra som möjligt.

Och imorgon är det ingen vanlig dag för mig och syrran för det är vår 21 års dag!☺️🎈

Likes

Comments

Hej på er hopps att ni får en underbar andra maj, själv är jag överlycklig att solen värmer o att man känner att man äntligen kan ha på sig vår/sommarkläder UTAN att frysa, looove it.
Ska försöka ta in alla solstrålar jag kan innan vår resa så man slipper bränna sönder sig det första man gör när man kommer till Rhodos.

Hur som helst igår hade jag och syrran match i Nässjö så mamma var så söt och gjorde brunch till oss, vad hade man gjort utan henne? Hon är bäst!
Matchen slutade iallafall med vinst så det blev en bra dag igår helt enkelt.

Likes

Comments

Suddig bild i know.

Har suttit i evigheter med att fixa lite nytt här på bloggen då jag hoppas få lite mer inspiration till att blogga. Som ni kanske redan har märkt så är uppdateringen kass, och då bestämde jag mig för att göra om bloggen en hel del och förhoppningsvis få tillbaka inspirationen.

Likes

Comments

Att lager 157 är har öppnat här i Kalmar är dröm, klädena är så fina för väldigt bra priser.

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw