Header

Har haft en sån sjukt mysig eftermiddag/kväll med mitt hjärta, så det gjorde verkligen ont i hjärtat när han då han ska till Spanien, sååå tomt:/

Men jag måste försöka sova lite nu för imorgon är det ännu en jobbdag. Hoppas ni har haft en bra torsdag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Höstkläder kan man aldrig få för mycket av, jag lyckas alltid hitta en massa mysiga kläder inför den kalla hösten.

Likes

Comments

Hallå godingar, hoppas ni har en bra onsdag det har jag. Glömde visa er hur jag gjorde mina naglar igår så det får ni se nu istället. Jag är så nöjd!

Likes

Comments

Fick ett sms idag om att min vas hade kommit, så det första jag gjorde efter jobbet var att hämta den och alltså wow ser ni hur fin den är?? Jag ÄLSKAR den. 

Likes

Comments

Visst blir det alltid lite roligare att träna om man har träningskläder som man verkligen tycker om? Jag älskar träningskläder som är färgglada. 

Likes

Comments

​Jag älskar verkligen att titta på inredningsbloggar och inredning överhuvudtaget, har fått upp det intresset allt mer och mer men jag antar att det blir så när man har egen lägenhet. 

Bilderna är lånade från google.

Likes

Comments

Klickade nyss hem denna klänning via bonusway vilket innebär att man får mer bonus till nästa köp, hur grymt? Denna klänning kan ni hitta på Rebecca Stellas sida för endast 149kr. 

Likes

Comments

Idag gjorde jag och pojkvännen en brunch så himla mysigt att lyxa till det lite på helgerna. Hoppas ni får en fin lördag.

Likes

Comments

​Beställde nyss hem denna fina vas, den är lite dyrare men det är så värt det. Har sett den så många gånger men har aldrig kommit till skott att köpa den, men nu äntligen är den påväg hem till mig. 

Ni kan hitta den här

Likes

Comments