Header

Dessa snygga kläder kan ni hitta på Na-kd.

Likes

Comments

Det var så länge sen som jag uppdaterade min plick sida, jag kommer att ha en liten utrensning då jag har väldigt mycket kläder som bara hänger i garderoben och som inte används så jag kommer lägga upp dom antingen på plick eller på mitt bloppis konto på insta, håll utkik.

Till er som inte vet vad plick är så är det alltså en app där du kan lägga upp bilder på kläder som du inte längre vill ha och som du istället kan tänka dig att sälja för ett bra pris, sjukt smart.

Likes

Comments

Att kunna kalla denna snyggingen för MIN är det bästa som finns. Jag är så otroligt lycklig med dig, du är verkligen min andra halva och bästa vän.

Likes

Comments

Något jag verkligen saknar nu i detta trista gråa vädret, är helt klart sommarkvällar som dessa, grillning och bara en allmänt mysig dag/kväll med familjen.

Likes

Comments

Mina favorit jeans


Jag har nästan alltid bara på mig svarta byxor, men här mina vänner kan ni se mina absoluta favorit jeans från nelly.

Likes

Comments

Jag har alltid varit en av dom som INTE kan få långa naglar hur mycket jag än har försökt, men sen började jag använda detta genomskinliga nagellack från depend som även förstärker ens egna nagel, och nu har jag använt detta i två månaders tid och då målar jag på ett lager på morgonen och även på kvällen och alltså mina naglar växer som aldrig förr. Äntligen kan jag också ha långa naglar utan att dom ska gå av hela tiden.

Likes

Comments

Linnea Henrikssons nya låt är så bra! Jag brukar sällan lyssna på hennes musik, tyvärr. Men denna fastnade jag för direkt.

Likes

Comments

Jag älskar verkligen att kolla igenom gamla bilder, det är så sjukt kul och se hur mycket man har ändrats osv.

På dessa bilder är de t.ex balen med min kärlek som än idag är mannen i mitt liv och så kommer det att vara föralltid, & så är de utomlandsresa med en utav mina närmsta vänner, fotbollsdag med pappa och pojkvännen, och så en fotodag bland annat.

Likes

Comments

Hallå godingar! Hoppas ni har en bra lördag, idag gick jag och Jeppe upp med tuppen kändes de som haha, då vi skulle åka till Växjö och kolla på bil, efter det åkte jag och piercade tragus sååå nöjd.

Likes

Comments