Header

Gjorde lite pannkakor idag på morgonen och smoothie såklart jag älskar smoothie det är d bland det godaste som finns

(enligt mig.) Men nu ska jag dricka upp min smoothie och sen ska jag ner till gymmet och träna lite. Ha en fin söndag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vädret är verkligen så underbart!? Så idag slängde jag på min snygga skinnjacka från Chiquelle som jag fick från Jesper förra året, och jag älskar den är inne på att köpa den svarta med faktiskt.

Men nu ska jag och Jesper in till stan en sväng för lite ärenden och ikväll kommer kanske syrran och hennes pojkvän och hälsar på oss mys mys.

Likes

Comments

Hej på er! Jag hoppas att ni har haft en bra vecka, det har jag haft men det är skönt med helg och lite ledigt nu kände jag. Helgen för mig och Jeppe blir nog ganska lugn vi har inget inplanerat vilket är otroligt skönt då jag inte mådde sådär jättebra igår, så fort jag äter något lite starkare eller något som är lite annorlunda så slutar det med att min mage vänder sig upp och ner totalt och jag mår illa direkt och då kommer allt upp direkt.. och så blev det igår igen och jag har som sagt inte riktigt fått något svar på vad det kan vara, men förmodligen är det någon krydda som min mage inte klara av helt enkelt.

Likes

Comments

Basic outfit men så fin såhär en vår dag, i love it.

Likes

Comments

Sorry för kass uppdatering men har haft så mycket annat så har faktiskt inte haft någon ork till bloggen.. tyvärr. Men nu hoppas jag på att jag kommer att komma igång. Men hur skönt är det inte att kunna använda vår jackan igen?? Love it.

Likes

Comments

Älskar dessa blåa färger, så fint.

Likes

Comments

Saknar sommaren och värmen så galet mycket, mars är väl ändå en vår månad men det känns som vinter.. blä.

Likes

Comments

Behöver er hjälp. Vad tycker ni om denna tröja från Lindex? Jag tycker den var så söt men vet inte riktigt om de är min stil..

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw