Många säger till mig att jag är missnöjd med utbudet av män och fortfarande inte hittat Mr.Right för att jag är kräsen.

Detta är förstås inte sant. Att vara kräsen är att saker/män inte duger hur fina dem än är för att man har en smak man håller fast vid och/eller rädsla att frångå det. Att vilja ha rätt person vid sin sida och i sin familj, oavsett personens fel och brister då det fina överväger allt det, är nåt annat.

Men vad vill jag ha då?
Ja, det handlar inte om att det ska vara en hunk, ha mycket pengar att strössla med osv. Det handlar om livserfarenhet, ödmjukhet, engagemang och mogenhet.

Jag har själv gått igenom mycket olika saker i livet. Är en stark person med mycket egen drivkraft och fötterna på jorden. Jag är en drömmande realist kan man säga. En man i mitt liv behöver låta mig vara så och tycka om det, samtidigt som jag ibland skulle behöva få vara "liten". Jag klarar mig själv men för den sakens skull behöver man inte alltid göra det för att motparten står där och tar emot en. Det här går inte att förklara för någon utan det finns bara hos en annan person, om det finns, den själsliga förståelsen. Någon som bara ser det och inte gör det för att själv få en klapp på axeln. Genuint. En genuin människa.

Läste en forskningsartikel som enligt källan var gjord under 10 års tid i England (vet dock inte hur säker denna artikel är)
Den hette nåt i stil med "Om du är singel så är du smart"
Där hade dem iallafall kommit fram till att män väljer bort starka kvinnor. Män föredrog blygsamma kvinnor med en stor del svaghet. Detta för att män har ett behov av att vara behövda och få styra upp. Testen genomfördes via olika former av dejter och männen var minst intresserade av kvinnor som hade ordnad ekonomi, var egna företagare etc.
Faktum är att jag kan relatera till det..

Många män jag mött hävdar bestämt att de gillar kvinnor med skinn på näsan, någon att slänga käft med. Så är det inte.
Det är kul tills de upptäcker att de mött sin överman..eller överkvinna kanske det bör heta.

I nästa inlägg ska jag plita ner min analys av de män jag mött. Det är såklart min egen analys och jag baserar den på min egen och mina vänners upplevelser.

Likes

Comments

Egentligen är jag kanske ingen bloggare utan mer någon som rent öppet har en massa jävla saker att säga 😜 Men det är kanske så alla bloggare startar sin bana..Dem har en massa saker att säga.

Jag är i mina bästa år, några år över 30. Mamma framförallt men inte till småttisar. Arbetar å har mig, fyller livet med små glädjeämnen, har mycket vänner.
Och så är jag singel, inte ensam och inte ledsen utan nöjd , till och med riktigt lycklig, över att inte vara i ett förhållande där jag inte kände kärlek, support, respekt, gemenskap och värde.

Det har gått ca 4 år sedan jag beslutade mig för att avsluta mitt äktenskap, skiljas som vänner innan vänskapen skulle ta slut och övergå i hat och avsmak. Mycket viktigt när man har barn tillsammans.

Jag bestämde mig redan då för att fortsätta livet själv, inte ensam, själv.
Jag hade varit i en relation så länge så att inleda en ny kändes otänkbart.

Den här bloggen är skapad för att kunna berätta hur det är att vara en bit över 30, mamma och singel. Hur det är att möta män både via fritid, vänner, nätet och på krogen. Det är ingen enkel match ska ni veta..ungefär som bloggnamnet..som att kliva på lego 😬 Faktum är att frustrationen över alla män som jag möter ideligen är större än hoppet att trilla över han med stort H.

Följ med på resan! Både i det förflutna och det som komma skall. Jag dejtar inte för tillfället, jag gav upp och har inte funnit gnistan än men vad vet man? 😉

Likes

Comments