Hola! Min dag är typ bäst i världen idag. Fick jobb! Så nu är jag en industriare på volvo haha! Inget långvarigt ofc men pengarna är feeeta och jag är lycklig! Så nu om en timme ska jag till Lernia och skriva kontrakt, samt så börjar jag jobba redan idag 😳 Så idag blir allt annat från händelselös (som igår). 😘

Från min snap då jag verkligen inte hinner ta någon annan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hallå! Som sagt händelselös dag så att. Nä men när William kom hem runt 4 käkade vi, sen så åkte vi först och hämta ut ett paket till mig sen och handla. Köpt bland annat jordgubbar och redbulls nya summer edition som var sååå god. Blev kär. Har dock mått skit sedan utgången i lördags, känt mig febrig och mått illa men börjar bli lite bättre, men höll på och dö där ett tag. Nu så var de tänkt att jag och Wille skulle sova då han ska upp 5 imorgon, men han sitter framför sitt ps4 som vanligt så antar att de vi ska göra det "snaaart" som han säger. Haha men godnatt på er!

Btw! Visar imorgon vad som var i paketet för mörkt för att visa nu.

Likes

Comments

Hola! Tänkte köra en liten 20 saker om mig! Har dock inte publicerat denna blogg för omvärlden men när ja gör så finns detta redan haha.

Ok, detta var tväärjobbigt att göra but here it goes:
1.Jag vill bli journalist, författare och/eller politiker.
2.Jag är feminist. En sådan som män gillar att referera till ''extremfeminist''.
3.Jag hade/har distansförhållande till min pojkvän då jag bor i typ Linköping och han i Göteborg. Men den distansen hade vi bara tills vi tog studenten båda två och sedan dess har vi varit oåtskildliga i princip och "bor" tillsammans, mestandels nu på sista tiden hos han då han har jobb här och jag söker jobb här nu.
4.Jag ÄLSKAR att skriva. Nu på sista tiden har jag inte gjort de alls, men de är nog de bästa som finns.
5.Spenderar nog 1-4 timmar om dagen med att kolla youtube. Min favvo är antingen Zoella eller Therese Lindgren.
6.Min favoritserie of ALL time är How i met your mother. Tittar ALLTID på det när jag vaknar eller somnar, sett varje säsong minst 6 ggr each och min favorit är säsong 9.
7.Om inte Himym är de för tillfället Breaking Bad. Älskar mer än allt.
8.Jag fastnar för lätt för saker. Kan skaffa en "hobby", en youtuber eller serie och bli obsessed i 1 vecka men släpper de lika fort.
9.Är 100% säker på att jag har ADHD men jag bryr mig inte ett skit om att diagnosera mig för att de inte spelar någon roll samt skulle aldrig ta några tabletter för det. Sure, de kan va pain-in-the-ass att ha det när jag ska somna eller redan har ångest då de får mig att övertänka allt och mitt huvud går i högvarv 24 timmar om dygnet, men har alltid annars sett det till min fördel.
10.Har så jäävla lätt för att skaffa fobier. Och när ja väl får de så är de så jobbigt att jag inte ens kan se en bild på det utan att bli kallsvettig, spyfärdig och svimfärdig. Sälar, lo-katter och skalbaggar är dem värsta.
11.Innan jag träffa William trodde jag ALDRIG att jag någonsin skulle "settle down". Trodde aldrig att ja skulle hitta någon som jag skulle vilja skaffa lägenhet med och faktiskt se en framtid med, är så glad att jag träffade han dock.
12.Jag är starkt emot äktenskap och förlovning. Aldrig förstått grejen alls, och jag lovar att jag varit kär nog för att "egentligen" förstå.
13. Jag vill A L D R I G ha barn. Inte i hela mitt liv och nej jag kommer inte ändra mig. På senare tiden har jag dock förstått vad ja vill göra; bli stödfamilj/fosterfamilj till någon äldre än 14. Är dem under tilltalar dem mig inte alls. Haha låter hemsk.
14.Min bästa vän och jag är verkligen sjukaste matchningen någonsin. Typ de enda vi har gemensamt är att vi gillar öl och röker. Haha.
15.Jag har på senare tid blivit jätte intresserad av smink.
16. Jag är arbetslös och mår skit över det. Usch.
17.Att jag har "bott" i Göteborg i nästan 1 år och har bara varit på Liseberg EN gång och de var för att se Snoop Dogg. Hata mig inte de gör jag redan åt er.
18. Var innan den mest positiva personen som fanns men efter denna tid som arbetslös har de dragit ner mig som fan och är för tillfället den gnälligaste jag vet. Hatar de och försöker verkligen ändra det.
19.Min favoritmat är nog Sushi. Älskar mer än allt!!
20.Är den lataste som finns. De är verkligen inte något ja säger utan jag är verkligen såå lat. En sak jag avskyr med mig själv faktiskt.

Likes

Comments

Herreminguud. Försöker sluta tvätta mitt hår varje dag, vilket jag annars gör för; 1. Jag färgar ju håret svart, men har egentligen en ganska ljusbrun färg och när ja tvättar varje dag så tvättas ju färgen ur och löshåret passar inte in, och 2. Inte så bra för håret att bli tvättat varje dag haha. Så börjar med var tredje dag nu, förstår ni hur skönt det var att duscha nu? Gud den känslan. Haha nog med min duschrutin, nu ligger jag i sängen och kollar fortfarande på breaking bad, väntar på att Michelle ska ringa så ska jag ta en kopp kaffe och en cigg och bara prata lite. Är så extremt uttråkad idag vet inte vad jag ska göra? Funderar till och med att kanske gå ut och gå? Vem är jag haha.

Hatar denna bilden på mig men haa varför inte. Kan ej fatta att jag och denna tjej har känt varandra i typ 3 år? Senaste året har vi också nästan bott 4 timmar ifrån varandra men ändå lyckas vi hålla kontakten. Love alltså.

Likes

Comments

Godmorgon! Vaknade precis och är ärligt d ö d. Somna skitsent igår för jag fastna framför Breaking bad haha.
Idag jobbar William heldag så idag blir en rätt händelselös dag. Ska tvätta, duscha, städa lite och sen se Breaking Bad!! Haha nej nu ska jag käka frukost, ttyl 👋🏽

Hahaha detta är verkligen jag. Stackars William sometimes alltså.

Likes

Comments

Har en tatueringstid den 29 maj, och jag har tid på att bestämma mig men har sån beslutsångest. Old school/traditional tatueringar är den snyggaste designen imo.

Är kär i denna tjej och hennes tatuering. Goals utan tvek. (ig: @tattoosandcoffee)

Denna tatuerare är verkligen så jääävla grym. Följt han ett tag och en av mina drömmar är ju verkligen att få agera målarduk till honom. (ig: @williamroos)

hittade denna bild på pinterest så tyvärr ingen aning vem de är men blev kär i hens ben.

Likes

Comments

Ohoj! Nu känner jag att jag verkligen, verkligen vill blogga igen och som vanligt: jag ska försöka uppdatera ordentligt var dag.
I alla fall, nu ligger jag i sängen med mobilen och kollar på breaking bad. Kollade klart 2 säsonger på typ 2 dagar för nästan en månad sen, förstår ej hur jag hållt mig borta ifrån de så länge faktiskt? Världens bästa serie utan tvekan.
Är också lite halvsjuk, eller bakis vet inte ens själv, mått dåligt sedan igår efter att jag drack i lördags, förövrigt nog en av de roligaste kvällarna någonsin så de var de väl värt antar jag. Jaja, uppdaterar er senare för nu kallar Walter White 💁🏽 Puss!

Likes

Comments