Jag är inne på bloggen varje dag och jag läser alltid vad andra skriver och jag älskar det. Jag tycker det är så kul och jag önskar att jag också skrev på min blogg varje dag. Men jag vet inte vad det är som stoppar mig?! Jag är inne här varje dag och känner ändå att jag har massvis jag skulle kunna dela med mig av till er, men samtidigt så känner jag att "äsch, varför ska jag det.. Bara onödig information?"
Men samtidigt så vill jag skriva av mig för tycker det är hur roligt som helst att gå tillbaka på sina gamla inlägg man skrivit och läsa dom samt kolla på bilderna. Vi får se hur jag löser detta bekymmer. Det blir säkert bra till slut!

Idag börjar höstsäsongen med fotbollen. Serien drar igång idag! Vi öppnar upp den med en borta match mot Dösjöbro.
Så jävla roligt ska det bli. Att spela fotboll och innebandy är verkligen någonting jag brinner för.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu är det sommaruppehåll från fotbollen i två veckor.. Inte så värst länge, men matcherna börjar snart igen. Ingen vila och ingen ro.
Mitt sommaruppehåll började med att jag befann mig på gymmet igår efter jobb och idag ska jag träna intervaller och styrka med innebandylaget!

Nä, jag kan inte vara utan träning!

Likes

Comments

Idag vaknade jag upp efter en orolig natt. Jag tycker inte alls om när det blixtrar och åskar, dock hade vi inte fått lika mycket som nere i Malmö och där.. Men det lilla vi fick räckte gott å väl för min del. Har stor respekt för det!
Men när jag vaknade var det fint väder så jag tillsammans med mamma bestämde att vi skulle ses på stranden, så där låg vi i x antal timmar innan det bar av hem till mammsen för lite midsommar mat. Vi firar inte midsommar på det speciella sättet. Vi gjorde det förr när jag var mindre, men inte nu mera.
Tycker det är ganska skönt att bara kunna slappa precis som en helt vanlig dag.

Likes

Comments

Likes

Comments

Fyfaaaaaaan vad gött!!
Äntligen vinst. Vi har haft otroligt mycket motgång i fotbollen just nu och haft oturen på vår sida. Men igår vände det och vi vann med hela 8-1! Så jävla skönt. Vi har haft det lite svängigt i försvarsspelet. Vi är en backlinje som inte är så samspelta.. Och har inte fungerat i varje match å så. Men igår tyckte jag att det fungerade bra. Vi kan absolut mycket bättre, men nu går vi åt rätt riktning iallafall och det gör mycket.

Träningen ikväll blev inställd. Främst pågrund av att vi spelade match igår, skulle haft träning idag, träning på tisdag, match på onsdag, träning på torsdag och match på lördag. Så vi behövde en vilodag. Sen tror jag även att vi fick ledigt för att SVERIGE spelar ikväll!!

HEJA SVERIGE!!

Likes

Comments

Tog ledigt från jobb idag för att va med på mina systrars skolavslutning tillsammans med mamma! Sjukt vad tiden går... Till hösten börjar dom mellanstadiet. Efter deras avslutning så tog vi en spontanare till Ullared. Enormt mysigt. Nu sitter vi i bilen påväg hem och vi alla fyra är helt slut. Ska bli skönt att komma hem till sin älsklings famn.

Likes

Comments

När man är ledig från fotbollen en helg som inte händer så ofta.. Så tas den helgen tillvara på ordentligt och jag njuter till max. Umgås med fina människor och bara kopplar av.

Likes

Comments

Oj, vet inte vart jag ska börja med att skriva.
Det är mycket som hänt på sistone. Vi har sparkat vår tränare, vi har fått en ny tränare och han verkar super duktig!! Väldigt pedagogisk och kan enormt mycket fotboll för sin unga ålder. Det kommer nog bli super bra, men det tar tid att bygga upp nya saker.

Nu har vi förlorat fem matcher i rad och det sätts enormt stora spår. Speciellt psykiskt. Men vissa matcher har inte varit rättvist att vi förlorat å då sätter dom ännu större spår.
Fotbollen är tung just nu. Jag älskar att spela denna fantastiska sport mer än något annat. Men när det är uppförsbacke är det jobbigt samtidig som det är då man lär sig mest saker. Vi som lag ska fixa detta tillsammans och visa att det är i motvind en drake flyger. Jag tror seriöst på det!!
Det är verkligen så. Träningarna bli bättre och bättre, för varje match vi spelar så spelar vi bättre fotboll. Nu har vi 3 matcher kvar att spela innan sommaruppehållet. Nu ska vi kämpa till 110 % och gå på ett sommaruppehåll med huvudet högt och känna oss nöjda och stolta.

Likes

Comments

Har inte bloggat på ett tag..
Ibland känner jag helt enkelt inte för det, samtidigt som ibland vill jag skriva varje dag och dela med mig av vad jag gör om dagarna. Men tycker själv inte att jag är så bra på att skriva.
Så jag håller mig till att skriva när jag är sugen på det.

Idag har det varit en dag som varit helt och håller i min smak.
Först satt jag och J på balkongen i morgonsolen och njöt. Sen åkte vi ut till Laröd på en drive range och slog ut några bollar. Jag har inte psyke till att spela golf, men hänger mer än gärna med när J vill spela och stöttar honom precis som han stöttar mig i mina intressen. Därefter åkte vi ut på Berga och övningskörde. Det gick jättebra för mig idag. Är jättenöjd och glad. Även stolt över mig själv att jag äntligen tagit tag i det. Ska dock inte stressa fram körkortet nu, utan det får ta den tid det tar. När vi ändå var ute på Berga passade vi även på att kolla ny bil. Vi vill ha en större bil.. Sen körde vi ut till Råå IP och tittade på min bästa vän när hon och hennes lag krossade Helsingborgs City. Så glad över att min bästa vän äntligen trivs i ett lag. Hennes glädje hon har nu när hon spelar syns över hela fotbollsplanen när hon springer runt. Så glad för hennes skull. Vi besökte sedan Råå strand och gick på stranden och kastade lite mackor och allmänt myste i det fantastiska vädret vi haft idag. Som sagt, denna söndagen var helt i min smak!!

Likes

Comments