Jag är så otroligt nöjd över mitt köp - Min älskade Macbook Air. Har velat fram och tillbaka länge i och med det handlar om mycket pengar, men jag är så nöjd över mitt beslut!
Fick även ett superfint fodral till den av min fina sambo igår, sjukt snyggt!

Likes

Comments

Nu sitter mitt innebandylag på bussen påväg mot en helg med två matcher, där vi först ska spela match idag klockan 15.00 mot Rönnby Västerås IBK ungdom, sen tar dom in på hotell och spenderar natten där och sen spelar vi match imorgon klockan 17.00 mot Nykvarns IF.

Jag har så dåligt samvete samtidigt som jag inte har det.. Jag har varit dålig i magen i några veckor nu med magkatarr. Jag har fått tabletter och allt. Men fast än jag äter tabletterna så kan jag få "anfall" lite då och då. Vilket kan resultera till att jag mår så illa att jag kräker, jag blir alldeles yr, krampar sig i magen, jag blir mätt så fort jag äter nåt, sen blir jag hungrig efter någon minut igen och så håller det på så.
Så jag ska undersökas ordentligt på torsdag i nästa vecka och förmodligen få en remiss till sjukhuset där jag ska göra en gastrostopi. Ser inte framemot det samtidigt som jag gör det för att det ska bli skönt att få veta vad det är som krånglar med min mage, om det "bara" är magkatarr eller det är något mer..

Så efter många om och men så övervägde jag tillsammans med min tränare att jag inte skulle följa med på. denna roadtrip i helgen. Det är många timmar med buss och att få ett "anfall" på bussen skulle inte varit roligt. Jag vet inte när "anfallen" kommer eller vad som orsakar att dom kommer därför kan jag inte vara förberedd. Efter ett "anfall" blir jag helt mör i kroppen, precis som att kroppen kämpat sig igenom ett maraton, så därför blev det detta beslutet.

Beslutet kan jag dock ångra ibland när jag hör runt omkring hur folk pratar i laget om att jag inte ska med och sånt, lite skitsnack. (jag visste om att det skulle bli så, därför det tog lång tid innan jag ens bestämde mig vilket beslut jag skulle ta..) Men har dock lärt mig av en väldigt speciell person att man ska skita i vad folk tycker och tänker, för nu valde jag för en gångs skull min egen hälsa istället för att åka upp med laget.. Man får tänka såhär som den väldigt speciella person sa till mig: "Kommer du ha med dig dessa två matcher hela livet eller kommer du ha med dig din hälsa?" och när hon sa detta till mig så insåg jag direkt, fast än jag hade tårar i ögongen när jag meddelade min tränare hur det skulle bli så är detta ändå rätt beslut!

Om där är någon i mitt lag som läser detta så vill jag bara meddela er att det var ett tufft beslut att göra och jag fick tänka om och om och om igen.. Ni är som en liten familj för mig och. jag har aldrig älskat att spela innebandy så mycket som jag har älskat det när jag spelat med er. Jag håller tummarna att ni kommer ta med er 6 poäng hem till Skåne, jag tror på er och jag ser framemot träningarna nästa vecka!

Likes

Comments

Denna lightbox fick jag av min älskling i julklapp. Så nöjd med den. Så himla roligt att skriva olika citat och njuta av den på kvällen när den lyser upp så fint.

  • 71 readers

Likes

Comments

Fast än det var - 12 grader när vi gick ut idag så har dagen varit helt fantastisk. Den har varit så mysig och så avkopplande.

Vi tog oss till ett ställe som J hade varit på tidigare som ligger en liten bit bort från huset. Vi klädde på oss ordentligt och hade lager på lager.

När vi kom fram så började vi med att starta upp elden direkt. Vi samlade på oss olika material som vi skulle använda oss utav under dagen. Jag fick tälja våra pinnar som vi skulle använda när vi skulle grilla våra korvar.

Vi drack varmchoklad och bara mös av det otroligt kalla men fina väder!! Sen fixade vi även till ett vindskydd som J hade börjat på förra gången han var där. Det blev jättefint och super mysigt.

Sen gick vi hem och tog av oss alla lager med kläderna på och kröp ner under vars en filt och ett täcke till en bra film.

  • 89 readers

Likes

Comments

Kvällar där man bara är och tar hand om varandra.. Jag älskar verkligen att ta hand om min fina sambo. Att visa min uppskattning och tacksamhet för allt han gör för mig. Han kör mig till och från träningar, han stöttar mig i allt jag gör och allt jag skulle vilja göra.

Han är bäst, å han är min!!

  • 97 readers

Likes

Comments

Jag vill bara boka en resa och åka utomlands med min favorit nu!! Kollar på resa i april.. Efter innebandysäsongen och innan fotbollssäsongen och även som en liten födelsedagsresa för J. Han fyller nämligen 25 år den 3 april. Hade varit så mysigt att åka iväg bara han och jag.

Nu håller jag tummarna på att J vill och vi kan få ledigt från jobb.

  • 102 readers

Likes

Comments

Jag har varit ledig från mitt jobb med barnen på förskolan sen två dagar innan jul. Varit superskönt, samtidigt som man saknar dom små liven. Under min ledighet har jag dock hjälp min pappa i hans butik och jobbat där, så har inte varit helt ledig.

Jag har varit frånvarande här, men har njutit varje sekund med min fina sambo och vår ledighet. Vi njutit av julen tillsammans med min familj och tillsammans med J's familj.

Idag var sista dagen på min ledighet, J har en vecka ledigt till. (knappt avis)
Igår bjöd vi J's föräldrar på 3-rätters och spelade spel. Vi hade det super trevligt.
Idag gick jag och J en super lång PW innan vi åkte in till Helsingborg och kollade på bio tillsammans med hans föräldrar. "101 åringen som smet ifrån notan".. Den var super bra. Robert Gustafsson är så bra.

Nu ligger jag i soffan tillsammans med min nya Macbook Air som jag köpte igår, så nöjd!

Likes

Comments

Idag fyller min största idol och förebild 55 år!!
Min älskade pappa, bästa vän och inspirationskälla.
Det går inte att beskriva hur mycket jag ser upp till honom.. För varje dag som går så inspirerar han mig genom att alltid vara sig själv. Han har alltid ett leende på läpparna och hans energi och hans utstrålning smittar av sig till allt och alla runt omkring. Jag är
STOLT över min pappa!

Hoppas du får en fantastisk bra födelsedag för det är du värd!
JAG ÄLSKAR DIG TILL MÅNEN OCH TILLBAKA IGEN OÄNDLIGT MÅNGA GÅNGER!!

  • 158 readers

Likes

Comments

Dessa stunder är magiska. Jag kan aldrig sova länge.. Ibland tycker jag det är tråkigt för har en sambo som kan sova hela förmiddagen.. Men samtidigt tycker jag det är skönt för jag har hela dagen framför mig. Tror jag fått detta morgonpigga från min kära pappa.

Dock är jag alltid trött när klockan ringer och man ska upp och jobba.. men att vakna samma tid när man är ledig och det är helg.. Nä, då är man hur pigg som helst..

  • 191 readers

Likes

Comments