Hej på er!

Det var ett tag sedan man skrev och det har hänt en del sen sista tiden.


Jag har varit på min första utlandsresa som var till Magaluf i en vecka, när jag satt på planet var det häftigt men när planet lyfte så fick jag panik och började gråta men det var bara i början men det var fantastiskt hade iallafall tur med vädret när man var där :). Jag har varit inne i palma och varit på utflykt runt ön och i drakgrottan och det var helt fantastisk semester i Magaluf.

Jag har även jobbat och haft personliga saker att ta i tu med vilket ledde till att jag blev sjukskriven pga utmattningsdepression, det blev för mycket för mig med detta och mycket folk runt mig och att jag blev förflyttad till olika objekt där det var mycket folk så jag har varit sjukskriven från den 20 juni till den 30 juli , under denna tiden har jag försökt att träffa vänner som är positiva och det har gått bra! Jag träffade mina två bästa vänner som finns för mig och stöttar mig och hjälper mig på vägen och guidar mig på rätt väg igen är så tacksam för dem två underbara vänner som jag har och jag kommer finnas vid deras sida oavsett vad som händer! Jag har även haft problem med att sova men det är mina vänner som har fått mig att sova bättre och bättre. Jag älskar dem över hela mitt hjärta! Hoppas att alla hittar såna vänner för dem är guld värda ❤

Kram S

Utsikten Från båten

Slottet i palma

Från utflykten runt ön med tåg,båt & buss

Hotellet jag sov på

Utsikten Från hotellet :)

Drakgrottan

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Efter allt som har hänt i mitt liv så har jag haft svårt att lita på vuxna personer och folk i min ålder.

jag har fått hjälp på vägen av den andra personen och 2:B att lita på andra personer men dem har även hjälpt mig med att komma in så jag kan prata med Psykologer  och kuratorer med olika saker som jag har behövt hjälp med. 

Men jag kände att jag inte fick den hjälpen som jag behövde så när när jag mådde som sämst fick jag åka in till Lund akut då fick jag hjälp och dem lyssnade.

Jag mår fortfarande psykiskt dåligt och jag har humör svängningar och kan låta arg även om jag inte är det så mår jag skit vissa dagar är jag hur glad som helst och nästa dag är jag i botten.

har ni frågor så får ni ställa dem

fortsättning följer

kram S ❤

Likes

Comments

Ett annat tråkigt minne var att jag fick gå utan mat om dagarna, lägga mig tidigt för att sedan bli väckt om natten för att åka till McDonalds. Då helt plötsligt så har den första föräldern fått in pengar.

så här nu när jag är vuxen så undrar jag hur den första föräldern tänkte, när jag får barn så kommer dem aldrig väcka dem för att åka till McDonalds för att äta mitt i natten.

Det jag har upplevt kommer jag aldrig att utsätta mina barn för, det får mig att undra varför man skaffat sig barn när man inte tar hand om dem.

fortsättning följer

kram S ❤

Likes

Comments

Hej alla läsare!

jag tänkte berätta lite om min tuffa tid för 10 år sedan , det jag ska skriva om är  väldigt känsligt för mig men jag väljer att skriva detta för att ni också ska berätta för någon som kan hjälpa er.

Detta hände för  10 år sedan då jag var ca 9- 10 år och detta är inget jag önskar något barn eller någon annan, detta är mitt personliga helvete som jag nu ska berätta om.

Detta hände 2007 efter att mina föräldrar separerades då allt jag fick bo hos hos den ena föräldern då bodde jag i Perstorp och jag gick då i 3: an men till sommaren skulle jag flytta till Småland igen och börja 4:an men jag gick bara halva 4:an på Fröviskolan i Högsby i Småland sedan flyttade vi ner till Åstorp där jag gick på Strövelstorp skolan där jag gick resten av 4:an.
När jag kom till den nya skolan så gjorde dem  en anmälan till socialen om att jag gick i små, skitiga och håliga kläder inga kläder efter väder och luktade illa.

Hur skulle en 10 åring veta hur man tvättade kroppen och håret?  och hur man använder deodorant? men framför allt hur ska man veta hur man tvättar? det mesta minns jag inte så jag har fått läsa det i papper men iallafall.
Jag fick sova bland hund och katt kiss och bajs , det va skitit över allt på golvet, jag hade inga skor efter vädret men det  mest jobbigaste var att ingen ville vara min vän eller komma hem till en då det va så fruktansvärt smutsigt och att jag va smutsig.

Det mest jobbigaste var att jag bodde med en som drack hur mycket som helst och vi va hos en kompis till min förälder som är hur gullig som helst för när man kom så sa dem till mig att du vet vart glassen finns så man sprang ju dit för att svalka sig en varm sommardag men efter ett tag så sa jag till att jag va hungrig och fick till svar att vi ska snart åka och äta men efter 1 h sa jag till igen men denna gången blir personen som dricker mycket Alkohol arg och reser sig upp och hår mot mig och man ser att personen är arg så jag springer självklart ut med personen precis bakom mig och känner en knuff på ryggen och ramlar framlänges och vänder mig sedan om var av att den här personen böjer sig ner och tar tag i mitt hår och lyfter upp mig och medans  jag skriker för full hals så finns det  ingen som reagerar, personen släpper mig efter en stund och då har jag så fruktansvärt ont i hårbotten.  

Jag minns när jag fyllde år då jag fick pressenter hem skickade av släkten men jag fick inte behålla innehållet var av den första föräldern behöver det för att handla mat men personen handlade godis och alkohol till dem vuxna så barnen fick ingen mat mer än ris och ketchup.

Detta  fortsatte  jag att säga tills jag fick flytta till ett familjehem sommaren 2008 efter det har jag haft det tufft då jag fick flytta runt i olika fosterhemsplacering men det var för att de ena skulle ha semester men några dagar innan julen 2008 så flyttade jag till en annan familj och där bodde jag i 3 år innan jag flyttade hem till den andra föräldern.
jag har nu bott hos den andra  personen  sedan 2011 efter det har jag börjat prata om det som hände hos den första föräldern och än idag har jag ingen kontakt med den första föräldren då jag anser att personen har gjort fel men vill inte erkänna det men jag har gått till någon och prata om detta.

Nu avslutar jag detta för att återkomma med olika händelser framöver.

kram S ❤

Likes

Comments

Tjena!
idag har min dag varit helt underbart ! jag vaknade vid 8-halv 9 imorgon jag gjorde mig iordning och bäddade sängen sedan gick jag ner och åt frukost sedan hjälpte man till med att rensa ogräs på altanen och klippte gräset med en sax för att ta bort det som låg där vi har staketet för hunden, efter att det så övningskörde jag lite i Löddeköpinge sedan fick man besök av min faster från Gotland och farfar och hans sambo , sedan åkte vi 4 tjejer ner till havet och badade och det va skönt i vattnet, jag har tagit4 dopp iår medans vi var vid havet så spelade herrarna på v75 efter det så grillade vi och hade det trevligt så de åkte hem för sen stund sedan så nu ska matta det lugnt och ska se på uppdrag missbruk  på tv4 fakta hoppas er dag har varit lika bra som min😊 ha en fortsatt trevlig kväll 

Kram S ❤

Likes

Comments

Jag hade tänkt att blogga lite om mig själv och ha en fråge stund med er läsare då ni varje onsdag får ställa så många frågor ni vill mellan 18-23 och jag svara i den mån jag har tid och kan :) så jag hoppas ni vill vara med på denna frågestund med start på onsdag den  27 juli :) ❤

Kram S :) ❤

Likes

Comments

Vi har alla hört hur lätt det är att slappna av men det är inte alla som kan slappna av lika fort som andra men vi alla har olika knep för att slappna av jag har tillexempel havet som ligger ca 500 m från mig jag älskar att sitta där nere och bara njuta och låta allt annat ligga bakom mig och bara låta vågorna och fåglarna ligga som lugn musik i öronen och känna sanden mellan tårna och bara njuta av naturen. jag har även undrat hur en del kan somna när dem lägger sig i sängen för mig tar det ett tag när jag ligger ensam i sängen men även när min pojkvän ligger hos mig men det kan nog bero på att vi ligger och pratar med varandra och att vi myser och ha roligt innan vi somnar men när jag väl somnat så sover jag gott men inte alltid jag kan vakna mitt i natten av olika orsaker.
jag har en fråga till er läsare

Vad har ni för sätt att koppla av/ somna? :)

puss och kram :)

Likes

Comments