Hej piger! 

Fra nu af, vil der hvér Søndag blive udgivet "Ugens favorit" her på bloggen. Det tænker jeg er en god måde at dele mine favorit produkter med jer, uden det bliver for kedeligt. 

Denne gang handler det om ​Retinol​. Hvis ikke du kender det, er du virkelig gået glip af noget!! Det er klart det produkt i min hudplejerutine der har gjort den største forskel for mig i 2017. Jeg kan virkelig ikke anbefale det nok! Specielt hvis du har uren hud. It works wonders!!! 

Jeg havde selv hørt om produktet før, men i og med det er så "skrapt", havde jeg aldrig turde at give mig i kast med det. Det er faktisk bevist at det industriens mest effektive ingrediens i hudpleje produkter. Retinol findes i forvejen i mange effektive anti-age cremer, men koster ofte en formue. F.eks. i Beauté Pacifique's mega hypede "Super 3 Booster". Det fåes dog også i en mere koncentreret version, som den jeg elsker. Og og og..... ​DEN KOSTER KUN 50 KR!!!!!!! 

Jeg er ikke ekspert, kosmetolog eller hudlæge. Så jeg vil anbefale dig at forhøre dig hos din kosmetolog eller lign. inden du går i gang med behandlingen, da alles hudtyper er forskellige og det er vigtigt at finde den rette behandling til lige præcis dig. Retinol findes med forskellige procenter, men jeg er blevet anbefalet at gøre brug af 1%, da det ellers kan gøre mere skade end gavn. Og det ønsker vi ikke! Jeg købte selv produktet i London hos en "The Ordinary" forhandler, hvor jeg blev vejledt til følgende: 

​1. Brug den om aftenen, efter du har renset din hud grundigt og inden du bruger natcreme (og evt. serum). 

2. I den første uge eller to bruger du produktet hver tredje aften. Men hold pause, hvis din hud bliver irriteret. Men forvent at de første par uger, kan din hud altså kunne blive en smule rød. 

3. Efter et par uger kan du begynde at bruge produktet hver anden aften. Og når du føler din hud har vænnet sig til det, kan du vælge at bruge den hvér aften. Men HUSK. Ingen solarie dagen efter brug. Og gør altid brug af dagcreme med solfaktor i, når du vælger at bruge Retinol. 

Efter 6 uger, kan du forvente en mere ensartet hudtone, færre pigmentforandringer, færre fine linjer og generelt en hud der virker yngre og langt mere spænstig! Jeg havde selv meget uren hud omkring munden da jeg begyndte at bruge produktet. Jeg startede i November måned og i dag har jeg altså ikke en eneste urenhed. 


​Jeg kan selvfølgelig ikke love, at i vil se de samme resultater som jeg har gjort. Men hvis du har problemer med din hud, kan jeg ihvertfald stærkt anbefale at give det en chance. Jeg bruger Retinol fra mærket "The Ordinary". Det forhandles bl.a. på: Beautybay.com


​Fortsat god Søndag piger <3 Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

1. Givenchy flip flops ca. 1600 kr 2. Valentino taske ca. 12.500 kr 3. Gianvito Rossi støvler ca. 5.800 kr

4. Givenchy sneakers ca. 3000 kr 5. Gianvito Rossi plexi stilletter ca. 4.400 kr 6. Celiné solbriller ca. 2.100 kr

7. Givenchy boots ca. 5000 kr (30%!!) 8. Louis Vuitton rejsetaske ca. 10.300 kr 9. Valentino stilletter ca. 6.600 kr


Her er et lille indblik i hvilke ting jeg drømmer om for tiden.. Åh hvor ville jeg ønske jeg havde et pengetræ i haven. Men jeg har ikke engang en have... ;-)

Jeg tænker dog, at jeg snart skal forkæle mig selv med én af ovenstående ting. Det er bare svært at vælge, når man har så mange fine ting i tankerne. Jeg tror det ender med Gianvito Rossi støvlerne. Det er den "investering" jeg bedst kan forsvare overfor mig selv i hvertfald, haha. De er sorte, simple og klassiske. Og kan bruges i mange år..

Hvilke ting står øverst på jeres ønskeliste for tiden?

- Stephanie

Likes

Comments

Hej piger!

Følg dette råd og du vil ikke fortryde det, i promise!!

Hvis der er noget vi kvinder virkelig kan blive enige om.. Så er det vores issues med rynker! Det er selvfølgelig en helt naturlig ting, som følger med til det at blive ældre. Men jeg tror de fleste, ligesom mig, gerne vil undgå dem længst muligt! Dette kan dog hurtigt blive en dyr fornøjelse i form af dyre cremer og botox hver 3 måned. Det er altså ikke alle der kan være med på det budget, eller har lyst til det, for den sags skyld!

Jeg læste for noget tid tilbage at selveste Jennifer Aniston bruger Vaseline hver aften under øjnene, inden hun går i seng. Og hvis der er nogen der ved noget om at holde sig godt, så er det i sandheden Jennifer Aniston! Hun er 48 år (?!!!). Jeg synes hun er SÅ smuk og man kan jo nærmest ikke se hun er blevet ældre siden hun var 30! Så det måtte jeg altså prøve. Og det er jeg så glad for jeg gjorde!

Vi har ofte en tendens til at være rigtig tørre omkring øjenområdet, hvilket både giver os rynker, men også får dem vi har, til at se endnu værre ud. Det kan du undgå ved at smøre et tyndt lag Vaseline rundt under dine øjne hver eneste aften. Husk at komme helt ud til siden af øjnene, hvor linjerne ofte er mest markante. Når du vågner næste morgen, vil du for det første, se meget mere frisk ud, men du har samtidig forbygget nogle af de fine linjer der måtte være på vej.

Jeg vil ikke anbefale at gøre det her om morgenen, da det virker en smule fedtet på huden og tager lang tid om at tørre ind. Her vil jeg i stedet gå ind med en alm. fugtgivende øjencreme, helst en med en masse gode vitaminer i!

Du kan evt. tage før/efter billeder efter en måneds tid. Det plejer jeg at gøre, når jeg tester noget nyt. På den måde kan jeg hurtigt vurdere om det virkelig virker for mig. 

SELV TAK!! ;-)

- STEPHANIE

Likes

Comments

Hej Piger

Jeg elsker selv at se og høre hvad andre har fået i julegave. Jeg synes det er så hyggeligt og en god måde at få lidt inspiration. Jeg har derfor lavet et udpluk af nogle af de gaver jeg har fået i år, som jeg tænkte at dele med jer.

Jeg synes selv jeg er virkelig heldig, forkælet og priviligeret! Og hvert eneste år bliver jeg overrasket over hvor forkælet jeg egentlig er! Jeg er ret svær at købe gaver til, jeg indrømmer det gerne. Jeg starter altid med at sige jeg ikke ønsker mig noget, men jo længere hen vi kommer i December måned, jo flere ting kommer jeg i tanke om at jeg egentlig godt kunne bruge ;-) Og min familie kender mig så godt, at de ikke "tør" købe noget, som jeg ikke har ønsket mig haha.. Lad mig sige det sådan. Jeg kan godt lide tanken om at være den helt vildt ydmyge type, der hellere vil købe gaver til andre mig selv. Men når det kommer til stykket, så elsker jeg som de fleste gaver. I alle afskygninger.. ;-) MEN jeg elsker dog allérmest at give gaver til dem jeg elsker og hvis jeg kunne, så havde jeg købt hele verden til dem! Jeg gav f.eks. min mor et par støvler i år. Hun havde ønsket sig de støvler i 100 år og blev simpelthen SÅ glad du hun åbnede dem. Og det var faktisk det bedste øjeblik jeg husker fra min juleaften i år.

Nå videre til mine gaver. Jeg fik en masse lækre Ole Henriksen produkter af min mormor og morfar. Jeg elsker hans produkter og de er nummer 1 i min hudpleje rutine i øjeblikket. Jeg kan slet ikke beskrive hvilken forskel de har gjort på min hud og jeg har virkelig prøvet meget. Alle pengene værd!

Af min mor fik jeg et lækkert GHD fladjern, det brede af slagsen. Samt en mega lækker føntørrer og en masse skønne hudpleje produkter. Jeg blev simpelthen så overrasket over alle de gaver hun havde købt og det var alt for meget.

Af min far fik jeg to Montana stålreoler, som også stod højt på min ønskeliste. Det var så sødt af ham! Selvom jeg godt ved det er min mor der har købt dem for ham. Jeg tror ikke han aner hvad han har givet mig, haha..

Derudover fik jeg selvfølgelig også en masse småting af andre i min familie. Gavekort, håndklæder og andre dejlige ting man altid kan bruge. Jeg fik bl.a. et salt og peber sæt fra mit arbejde, som jeg synes er vildt fint. Det manglede jeg også, så det var perfekt.

Og selvfølgelig.. Så købte jeg også en julegave til mig selv. Det er meget vigtigt at huske. Jeg købte nemlig en vildt smuk PH lampe, der skal hænge over mit spisebord. Jeg er i gang med at ommøblere min stue og syntes jeg manglede lige netop dén lampe. Der kan man jo diskutere hvad man synes er nødvendigt, men det syntes jeg altså ;-).

- Stephanie

Likes

Comments

Hvor er jeg glad for at du har lyst til at læse med..

Jeg har længe gået med tanken om at gøre noget ud af alle mine kreative idéer, men har ikke vidst hvordan jeg skulle gøre det. Jeg lavede for et års tid siden en youtube kanal, som jeg havde store planer med. Jeg fandt desværre hurtigt ud af at det krævede en del mere end jeg havde regnet med. Både tid og selvtillid! Det blev derfor aldrig til mere (desværre) og jeg slettede videoerne efter kort tid. Denne gang vælger jeg at droppe "de store visioner" og se på det som en hyggelig hobby i stedet for en pligt.

Jeg har aldrig tænkt at blogging ville være noget for mig, da jeg mest forbinder blogs med fashion. Og jeg har aldrig været den helt store fashionista, da min stil er super basic og ikke noget der ville inspirere mange ;-) Altså forstå mig ret.. Jeg er en pige. Jeg ELSKER tøj, sko, tasker, smykker osv. Men jeg er ikke typen der eksperimenter for meget med de seneste trends. Jeg holder mig for det det meste til mine plain sorte outfits eller hyggetøjet. 80% af mit skab består efterhånden af comfy tøj. (LÆS; nattøj. Lad os sige det som det er). Sørgeligt faktisk... Engang havde jeg skabet fuld af festkjoler og stilletter. Meeen på den konto er jeg efterhånden pensioneret. Hvilket i realiteten passer mig meget godt!

Når det så er sagt, så tror jeg faktisk, at jeg min erfaring indenfor et helt andet område kan inspirere andre. Nemlig skønhed, hudpleje og alt i den retning. Jeg er en sucker for beauty produkter og har en samling der ville chokere mange, haha.. Jeg ELSKER at teste nye produkter og bruger alt alt alt for mange penge på det efterhånden. Jeg har desuden prøvet et hav af skønhedsbehandlinger og ville selv ønske jeg havde sparet nogle af de penge, hvis jeg kunne have læst en ærlig mening om det et sted. Så hvorfor ikke lade min erfaring gavne andre end mig selv? Jeg har derfor valgt at starte min egen blog, hvor jeg vil dele alle mine tips, tricks og råd med jer. Og jeg glæder mig sådan til at komme igang! Jeg håber det kan blive et forum hvor alle har lyst til at læse med og føler sig velkommen. Og jeg er meget åben overfor alle forslag og idéer. Let me know piger!

En lille disclaimer.. Jeg ved selvfølgelig godt at der er mange der ved mere indenfor området end jeg gør. Og jeg regner ikke med der er tusindvis af mennesker der gider læse hvad jeg skriver. Men jeg håber da der er nogle der vil! Der er heldigvis ingen der bliver tvunget til at læse med, så win win :-)


Likes

Comments