Header

Det ska bli så himla skönt med studiedag imorgon, trots att jag har tandläkarbesök.. Börjar på riktigt tröttna på min tandställning nu. Kan det inte bli maj månad så jag bara får ta av den och tandbleka mina tänder? 

Nu ska jag ner och äta något, känner hur min mage kurrar och sen ska jag sätta på sista Awkward avsnittet. Minns inte hur det slutade och på tisdag kommer det nya avsnittet ut! Godnatt!   

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tänkte slänga in ett inlägg innan jag går ner och äter frukost. Jag har tyvärr börjat hosta igen och är hur hes som helst, usch.. Men gårdagen var hur trevlig som helst och maten var riktigt god! Däremot måste jag fokusera på min engelska idag, hinner ingenting nu för tiden. Kram

Bild från insparken

Likes

Comments

Sitter just nu på hotellet med tjejerna och har det riktigt trevligt! Det blir nog inget mer inlägg ikväll, men bloggar mer imorgon.
Ha det fint allihop!Likes

Comments

Nu har jag lagt upp mina Jeffrey Campbell Lita's stl 38 på Tradera. Jag gjorde ju ett impulsköp innan nyår 2012 och köpte för stora skor.. Har ju inte kunnat ha dem någon mer gång så därför är det lika bra att låta någon annan glädjas åt dem!

Säljer dem för 750:- eller bud, så gå antingen in och buda på Tradera, eller så hör ni av er till mig via mail!

Mail: stephaniekiratsopoulou@gmail.com

Likes

Comments

Fick inte gå ut idag. Mamma vill att jag ska bli frisk på riktigt, så nu blir det Idol med familjen! Ha en fin kväll allihop!  

Bästa Fänzy!

Likes

Comments

Vår pärla har äntligen kommit!  

Likes

Comments