Contains affiliate links
Dette indlæg er sponsoreret af iDeal Of Sweden. Python Cover / Café Livingstone Heey sweeties! Jeg undskylder på forhånd for de ekstreme lækkersult-fremkaldende billeder ovenfor. De er taget hos Café Lvingstone hvor vi spiste en overdådig lækker br…

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Sommer, sol og søndag - ja jeg klager ikke! Når vejret er godt er det bare med at udnytte det - hvilket jeg bestemt har gjort i dag! Jeg har haft en skøn dag med en god ven i København. Vi startede dagen ud med en overdådig lækker brunch på Café Li…

Likes

Comments

I går var jeg til fiske- og skaldyrsbuffet på Restaurant Arken i Køge. Det var anden gang jeg prøvede deres famøse buffet og jeg tænkte det kunne være sjovt at have jer med. Mine små filmklip er blevet til en lille vlog, som jeg håber I synes om! (…

Likes

Comments

Jeg er simpelthen SÅ forelsket! Sådan helt med jeg-har-sommerfugle-i-maven forelsket. Men det er ikke i hvem som helst og slet ikke en fyr - nej, jeg har ikke lige mødt the one.. Eller hvis det kommer til tøj, så har jeg! Jeg har nemlig lige købt d…

Likes

Comments

Denne konkurrence er lavet i samarbejde med Ziaja. Lige nu på min Instagram har du chancen for at vinde hudplejeprodukter fra Ziaja! Det eneste du skal gøre er at hoppe ind på min Instagram (stephaniejuncher - link længere nede), trykke på billedet…

Likes

Comments

Arbejde? Fest? Filmhygge? Strandtur? For mit vedkommende står lørdagen i hyggens tegn og der er lagt op til grillhygge med min familie. Det er skønt med weekend - selvom hver dag føles som weekend, når man som jeg er så heldig stadig at have sommer…

Likes

Comments

Hold nu op hvor det bare vælter ned! Havde du planer om en tur ind til byen eller en gåtur ved stranden, så må du nok se efter andre ting at få dagen til at gå med. Jeg har samlet 9 idéer til hvad du kan få denne regnvejrsdag til at gå med! Filmhyg…

Likes

Comments

Contains affiliate links
Ear Studs Silver / Ring Silver / Triumph Ring Silver / Munthe Cover / Billi Bi / Dolce & Gabbana / Replay / Markberg / Whyred Mandag, vores alle sammens yndlings dag! Men det gør nu ikke så meget at det er mandag når man har ferie. Hvad der kunne g…

Likes

Comments

Måske har du allerede hørt om det italienske supermarked, som er beliggende på Støbegodsvej i København. Hvis ikke, så er Supermarco en af Danmarks største importører af italienske specialiteter. Du kan læse meget mere om madtemplet HER . Jeg tager…

Likes

Comments

Manges reaktion til kunstudstillinger og museer er GAAAB. Gamle malerier og mærkelige skulpturer? Ellers tak!

Sådan plejlede min reaktion at være. Men hvis du i dag spørger om jeg vil med på museum vil jeg sige ja.

Jeg ved ikke om min interesse for kunst skyldes det faktum at jeg er blevet ældre. Men jeg synes det er hyggeligt og spændende at gå rundt og kigge på kunst. Der er en helt særlig stemning når man går rundt på et museum. Man går fra det ene værk til det andet, fra det ene rum til det næste, uden at vide hvad der venter én. Jeg vidste ihvertfald ikke hvad der ventede mig, da jeg for leden dag arriverede på ARKEN Museum for Moderne Kunst i Ishøj.

En udstilling under navnet "Gys! Er den levende?" fik virkelig hårene til at rejse sig. Skulpturerne lignede til forveksling virkelige mennesker og nogle gange måtte jeg kigge en ekstra gang for at skelne mellem gæster og skulpturer. "Er det der en mand eller en dukke?" Tog jeg mig selv i at sige til min mor, mens jeg stirrende gik forbi manden i jakkesættet. Der var tilsyneladende andre som delte mine tanker, for en anden kvinde sagde, mens hun gik tæt på ham, at hun ville skrige hvis han var ægte.

Jeg vil ikke røbe for meget af udstillingen, hvilket også betyder at jeg ikke har taget alverdens billeder. Men udstillingen handler om hyperrealisme og består af en masse livagtige værker. Hvis du bor i nærheden af Ishøj, kan jeg klart anbefale en tur forbi ARKEN. Jeg må sige jeg er død fascineret af at man kan lave dukker der ligner ægte levende mennesker. Det er næsten skræmmende så virkelige de ser ud! Jeg kan kun sige at ARKEN er et besøg værd - selv for dem der ikke er mega begejstret for kunst. Det er virkelig en oplevelse!

Obs. Denne udstilling kører kun til og med d. 6. august.


Det danske vejr er ikke til at råbe hurra for.. Men det er jo ikke noget nyt!


Enhver drengerøvs drøm. Rød cabriolet og en lækker nøgen pige.. I en banan.






"Jeg havde set pigen på et billede på Instagram og troede det var en gæst. Jeg fik et chok!"

Skulle lige have et billede i spejlet med den røde dame.. Hun har måske været sydpå?


Den famøse kæmpe baby. Kustoden (museumsbetjenten), en ældre og meget snaksalig mand, fortalte at børn fra børnehaver og skoler altid glæder sig til at se kæmpebabyen. "Wow den er kæmpe!" Er ofte deres reaktion, hvor kustoden så altid siger: "Så skulle i se moren!" også bliver børnene ellevilde. Hvilket jeg godt forstår - for babyen er kæmpe og så skulle moren da være kolossal - på størrelse med en hel fodboldbane!


Så er der skummadrasser! Lige til en lur.


Et lille stop i caféen med udsigt ud til bugten. Her fik vi lidt eftermiddagskage og kaffe.



xoxo

Stephanie

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

"Welcome Stephanie and family. From me and all the staff - Enjoy your evening here with us at L'approdo." Denne velkomst får vi hver aften og enjoy er ihvertfald lige hvad vi gør når vi sidder på restauranten og fylder os med lækre specialiteter. Man kan ikke andet end at enjoye maden og den smukke udsigt. At se ud over vandet og spejde efter både der kommer sejlende ind i bugten for at ligge for svaj, mens man hører vandet skvulpe ind mod stenstanden 50 cm fra ens bord. At sidde i havnen, der ellers er fyldt med mennesker, og føle sig isoleret fra larmen og bare nyde naturen. At se solens sidste sidste stråler hen over bjergtoppene, mens den langsomt dvaler ned ved Lefkas' vestkyst. At se den smukke stjernehimmel når mørket falder på og hvis man er heldig - få øje på et stjerneskud. Lyder jeg fascineret? Det kan ikke beskrive min begejstring - jeg elsker dette sted!


Åh sikken udsigt! Solen går ned og lyser svagt på fastlandets bjerge, mens månen er ved at komme frem bag træerne på Lefkas.


For tre år siden gik jeg på havnepromenaden en varm juliaften sammen med min far. Min mor var hjemme på hotellet og passe min lillebror, der netop var blevet syg. Min far og jeg søgte efter et intimt og hyggeligt sted, lidt væk fra havnens støj og mange mennesker. Vi fortsatte vores gang ned af havnepromenaden, indtil vi fik øje på de italienske duge og den fine stenstrand. Vi blev modtaget med smil og åbne arme og vi måtte selvfølgelig prøve dette sted, der virkede så anderledes i forhold til de andre restauranter vi havde prøvet længere oppe af havnen. Restauranten er den eneste i havnen, hvor man ikke sidder med udsigt ud til gågaden og de store både der ligger til i havnen. Hvad jeg ikke vidste på daværende tidspunkt var, at dette sted ville tage mit hjerte med storm. Seriously!

Lige siden den aften har min familie og jeg spist på L'approdo hver aften på vores ferie (Med enkelte undtagelser grundet sygdom) På restauranten kan du få retter fra det italienske og græske køkken og spørger du mig, laver de den bedste mad. Kokkene er altid smilende og selvom de har travlt, er der altid plads til en lille snak. Snakke der for det meste går på, at min mor vil have køkkenets opskrifter. I år lykkedes det da hende at få opskriften på deres top lækre tzatziki - sådan mor!

Tjenerne knokler for fulde drøn og selvom at vi altid får en betjening til perfektion, går det specielt ikke ud over kvaliteten af servicen overfor de resterende gæster. Eftersom vi har været på restauranten de sidste tre somre har vi fået et nært bekendskab til tjenerne, som nok nærmere betegnes som venner. (Dette forklarer vel også min fødselsdags surprise som du kan læse om længere nede)


Selv når der er uvejr over Lefkas og dråberne falder ned fra himlen, er udsigten så uvirkelig smuk. Denne aften er vi rykket indenfor i læ.

Her får vi spinat og ricotta lasagne - en himmelsk vegetarret. Dertil selvfølgelig græsk salat!

Her får vi min absolut yndlings salat - kaldet Sciliana, som jeg ofte laver hjemme. Den er super enkel og består af blandet salat med cherrytomater, pinjekerner, rosiner og parmesanost toppet med balsamico glaze.

Her deler vi græsk moussaka og græsk salat med tzatziki. Mums!

Hvis du har set min ferievlog ved du at jeg blev overrasket med sang og fødselsdagskage på min 20 års fødselsdag. Restaurantens tjenere og kokke havde den pågældende dag knoklet med at få stablet en birthday surprise på benene og havde sørget for både spillemand og lagkage. Da min mor og jeg var færdig med hovedretten og så ud over vandet, mens vi nippede til den lokale hvidvin, begyndte en ældre herre, som gennem mange år har spillet på restauranterne hver aften, at spille "Happy Birthday." Pludselig var der sang og fødselsdagskage med levende lys. Tjenerne spadserede syngende hen mod os og straks var al opmærksomheden vendt mod mig. Det var den bedste overraskelse jeg kunne forestille mig og det var den perfekte afslutning på en fantastisk dag!


Hvis du endnu ikke har set min vlog og gerne vil se min fødselsdags surprise, kan du se den lige HER!


xoxo

Stephanie

Likes

Comments

Kender du det, når du er på udkig efter et bestemt item og du ihærdigt kigger i massevis af butikker? Du går skuffende gå fra den ene butik til den anden med et faldende håb om, at du nok skal finde det helt rigtige. Du leder og leder, men der er bare ikke det du leder efter. Sådan har jeg det ihvertfald ofte.

Før jeg rejste til Grækenland, valgte mine højtelskede sandaler at gå i stykker (Typisk - men forståeligt efter 3 somre) og jeg skulle bare have nogle der lignede dem. Jeg ledte og ledte og selvfølgelig kunne jeg ikke finde nogen.

Jeg ved ikke om det bare er mig, men HVER gang man leder efter noget bestemt og har en forestilling om hvordan det skal se ud, kan man bare ikke finde det! Indtil det øjeblik jeg stod i H&M i lufthavnen. Der var ikke længe til at vi skulle gå mod gaten ud til flyet og lige dér, midt i butikken, hang de fineste sandaler. Lige sådan nogle jeg forgæves havde ledt efter! Jeg ved ikke om det var fordi jeg i det øjeblik havde mine tanker et andet sted (Læs her: Jeg glædede mig som en sindssyg til at komme til Grækenland) at jeg helt glemte alt om sandaler.

Jeg har aldrig før købt sko i H&M før, fordi jeg har den opfattelse at de ikke er af den bedste kvalitet (Sorry H&M). Men jeg er virkelig blevet overrasket og er så glad for mine sandaler. Jeg elsker det enkle look og stenene, som giver dem et feminint touch. Derudover er de super behagelige at have på og gode at gå i. Det er vildt hvad man kan få for pengene - thumps up H&M!

Er de ikke bare fine?

.

Jeg har desværre ikke kunne finde sandalen på H&M's hjemmeside, men jeg mener de kostede omkring 180-200 kr.



xoxo

Stephanie

Likes

Comments

Vi alle kender scrapbøgerne, der ligger i bunkevis derhjemme. Bøgerne som er fyldt med minder fra ens barndom og vigtige begivenheder. Når man bladrer fra side til side kan man med et smil på læben og et grin her og der, lade øjnene rulle hen over massevis af billeder og kortfattede tekster.

Desværre tror jeg det er de færreste der får fremkaldt billeder i dag - hjemme hos os er det flere år siden vi sidst har lavet en scrapbog. Så jeg fik idéen om at lave en scrapbog herinde og tænkte at det måske faldt i nogens interesse at kigge med. Hvis det er tilfældet, så god kigge- og læselyst!

(Husk du kan trykke på billederne og se dem i større version)


Dagene blev flittigt brugt på at slappe af på stranden. Når kl. slog eftermiddag, vidste bartenderne (vores græske venner) at det var tid til frappé. Den smager SÅ godt og er simpelthen et must i den græske varme. Men når jeg ikke lå og blev kølet af den iskolde frappé og ikke var til at finde på solsengen, pjaskede jeg rundt i vandet som en tosset vandhund. (Ikke tosset på den vrede måde! Måske nærmere betegnet "som en ovenud lykkelig vandhund)


Ved siden af hotellet ligger en hyggelig græsk restaurant - Kalypso, hvor man kan sidde på stenstranden og nyde en græsk traditionel ret.


Billederne er taget fra Meganisi færgen, der flere gange dagligt sejler til og fra Nidri havn og øen Meganisi. På billedet til venstre kan man lige ane Perigiali bugten, hvor vores hotel ligger.


Her ses Meganisi færgen med kurs mod Nidri Havn og palmerne på havnepromenaden.


En af dagene lejede vi en speedbåd og sejlede rundt blandt øerne. Vi kastede anker ved Meganisi og hoppede i vandet fra båden. Der var så smukt og det var en fed oplevelse at svømme i det dybe klare vand!


Så var der lige den græske krise, ikke? Godt nok jeg har skrevet en større opgave og gået til eksamen om den græske økonomi til et 12-tal, men dette må da uden tvivl være grækernes svar på Strandvejen nord for København. Jeg kan da kun drømme om at have en lækker villa direkte ud til vandet med privat bådbro dernede.


"Welcome Stephanie and family. From me and all the staff - Enjoy your evening here with us at L'approdo." Denne velkomst fik vi hver aften på min yndlings restaurant i Nidri Havn. Som den eneste restaurant på havnepromenaden, kan man sidde helt ud til vandkanten. Her kan man nyde både italienske og græske specialiteter og følge solens sidste stråler hen over bjergtoppene, mens den langsomt dvaler ned ved Lefkas' vestkyst. Når mørket falder på kan man nyde den smukke stjernehimmel og måske - hvis man er heldig, få øje på et stjerneskyd. Lyder jeg fascineret? Det kan ikke beskrive min begejstring - jeg elsker dette sted!


Efter 10 minutters gågang mellem bjergene, kommer man til Nidris kendte vandfald. Man kan ikke undgå at få lidt sved på panden, men så er det godt man kan tage en hurtig dukkert i det kølige vand. Til højre ses det yderste punkt af stranden i bugten, hvor store træer er vokset ned i vandet. Naturen er virkelig fantastisk!


Er man på Lefkas skal man opleve én af de større strande. Her er vi på Kathisma stranden, der ligger på vestkysten ud mod åbent hav. Her er vandet isblåt og hvis vejret er windy - så er bølgerne vilde!


Et vildt uvejr med torden og regnskyld den sidste aften, efterlod en stille og grå morgen. En udsigt vi trods flere års ferier på Lefkas, ikke havde oplevet før sidstedagen. Sjovt som gråvejr kunne afskrække folk fra stranden og gaden - godt grækerne ikke bor i Danmark!


På sidstedagen klarede det heldigvis op om eftermiddagen, så vi kunne tage en sidste dukkert i det varme og klare vand, inden turen gik hjemad om aftenen. På billedet til højre kan man se øen Skorpios, som jeg nævnte i forrige indlæg. Dette er øen som Onassis købte. På toppen af øen ses en helipad, som han byggede til sin helikopter.


Tak for at du ville kigge med og læse lidt om min ferie. Hvis du endnu ikke har set min vlog fra rejsen, så kan du se den herunder!


xoxo

Stephanie

Likes

Comments

2 uger i det græske ø paradis er fløjet afsted og hvis jeg kunne, var jeg taget med det første fly tilbage! Jeg havde en skøn og tiltrængt ferie, hvor det eneste jeg skulle bekymre mig om var hvilket tøj jeg skulle have på ned til byen om aften.

Siden jeg var helt lille har min familie og jeg altid kun rejst til den græske ø Lefkas, som ligger i det Ioniske Hav i det vestlige Grækenland. Øen er en af de syv øer i det Ioniske Hav og fra vores faste hotel, er der den smukkeste udsigt ud over de fleste af øerne - en udsigt man aldrig bliver træt af!

Første gang vi tog til Lefkas var jeg 4 år og rejsen derned til skyldtes min fars interesse for Onassis - en yderst velhavende græsk skibsredder. Han giftede sig med den amerikanske præsidentenke, Jacqueline Kennedy og købte en af de omkringliggende meget frodige øer - Skorpios. Det er os bestemt IKKE en gåde hvorfor Onassis i sin tid købte en ø som Skorpios. At være nede på Lefkas og omkring øerne er ligesom at være i Caribien. Øerne, klipperne, vandet - det hele er så fantastisk smukt, at det næsten ikke er til at fatte.

Lefkas og de lokale folk (som med tiden er blevet vores gode venner) har en stor betydning for min familie og jeg. Lige som mange familier tager i sommerhus og andre elsker at rejse til nye feriedestinationer, så er vores "sommer lykke" at komme ned til Lefkas. Måske vil du kunne forstå vores store kærlighed til Lefkas efter at have set vlog'en ovenfor? Jeg håber du ihvertfald vil kunne lide videoen!

xoxo

Stephanie


Likes

Comments

Af og til har vi mennesker behov for at koble af og søge mod steder langt væk fra hverdagen. Nogle har i de seneste par dage været på Roskilde Festival, mens andre allerede er draget sydpå.

Det sidstnævnte er præcis hvad jeg skal på imorgen og derfor vil jeg de næste par uger holde en pause fra bloggen. Jeg har glædet mig til rejsen siden jeg sidste sommer sad i flyet med kursen hjem mod Danmark. Jeg skal ned til mit helt eget paradis, den græske ø Lefkas, som jeg efterhånden har været på utallige gange.

Det sidste halvår har været fyldt med en masse oplevelser og meget skolerelateret arbejde. Nu er jeg student og jeg kan mærke at jeg VIRKELIG har brug for et break. Jeg har brug for at ligge på en strand, tanne og bade dagen lang.

Det betyder at jeg sansynligvis ikke kommer til at poste indlæg her på bloggen. Husk at du derfor kan følge med på min Instagram account stephaniejuncher, hvis du vil med mig på ferie!

Vi ses snart igen!

xoxo
Stephanie


Likes

Comments

Elsker du også bare kanelsnegle? Jeg mener ikke dem fra bageren, som er alt for søde og har en tør skorpe. Men kanelsnegle, svampede og med en sødme så tilpas, at du bare ikke kan nøjes med én.

Min mor har den mest nemmeste opskrift på verdens bedste kanelsnegle. De er et HIT hver gang de laves herhjemme og til mit studentergilde blev alle 70 stk. spist! Opskriften kommer herunder.


Det skal du bruge (ca. 15 stk)

Dej:

2,5 dl lunkent vand

30 g gær

3 tsk sukker

1 æg

1,3 dl smeltet smør

1 tsk salt

400 g hvedemel


Remonce:

100 g smør

2 dl sukker

1 spsk kanel

1 tsk kardemomme




"Sneglene kan laves seperat for sig, men jeg foretrækker én stor bradepande fuld af dem!"




Fremgangsmåde

  1. Opløs gær i lunken vand.
  2. Tilsæt resterende ingredienser.
  3. Ælt dejen indtil den er smidig og klar.
  4. Lad dejen hæve i stuetemperatur med et rent viskestykke henover i 30 minutter.
  5. Rør remoncen sammen.
  6. Rul dejen ud til en stor rektangel.
  7. Smør remoncen udover dejen, dog ikke helt ud til kanten på den ene langside.
  8. Rul dejen til en pølse og skær skiver af 1 cm tykkelse.
  9. Lad sneglene efterhæve i 15 minutter.
  10. Pensl sneglene med et sammenpisket æg.
  11. Bag sneglene i varm ovn på 200 grader i ca 10-15 minutter.




"Så er de færdigbagt!"




"Tilsat glassur og klar til at spise!"


Jeg håber du kan bruge opskriften og vil give dig i kast med at lave dem en dag! Jeg garanterer dig for at de er stærkt vanedannende!

xoxo

Stephanie

Likes

Comments

Contains affiliate links

DETTE INDLÆG INDEHOLDER SPONSOREREDE PRODUKTER!

Solbriller: dinebriller Top: Fade4Fashion

Halskæde: Handcraftedcph

I et af mine forrige indlæg med stemningsbilleder fra min fødselsdag- og studentergilde fest, skrev jeg at jeg ville vise jer nogle af mine gaver. En af gaverne jeg fik, er denne smukke halskæde fra Handcraftedcph. En utrolig fin halskæde med en firkløver som vedhæng.

At finde en firkløver på en græsplæne blandt hundredevis af trekløvere siges at betyde held. De er svære at finde og derfor er man heldig når man finder én.

Jeg fik halskæden af mine storesøstre og den har allerede en stor betydning for mig. Det er et smykke, som jeg vil have med mig videre ud i livet og som forhåbentlig vil bringe held på min vej.

Jeg ved at jeg ikke er den eneste der elsker smykker med mening og derfor tænkte jeg at vise den til jer. Handcraftedcph, som har lavet halskæden, laver mange andre flotte smykker - se billeder på deres Instagram account HER.

xoxo

Stephanie

Likes

Comments

Før & efter (Jeg undskylder for mit studenterhue hår!)

Vi alle kender dét at ens hår bare trænger til en kærlig hånd. Hvad end det er en total makeover eller bare en klipning af spidser. Mit hår trængte til en klipning og derfor var jeg forbi min søster i salonen her til formiddags.

Det var efterhånden et stykke tid siden jeg sidst fik det klippet og inden længe skal jeg snart til Grækenland. Alle ved at det slider meget på håret at være på badeferie; saltvand, sålens stråler og hårvask hver dag er ikke just den bedste kombination når det gælder om at pleje sit hår.

De fleste ved at jeg elsker mit hår og at jeg gør mit bedste for at passe på det. Derfor tænkte jeg at det var på tide med en klipning, inden jeg skal ned og drukne det i saltvand! Dem der kender mig ved at jeg ikke kunne drømme om at klippe mig kort håret og derfor er der "kun" røget 10 cm - as usual!

Det har virkelig gjort underværker og er blevet så flot! Nu er jeg mere end klar til translokation imorgen!

Du kan læse mere om Salon Herbst og eventuel booke tid (v. Malene) på deres hjemmeside Her! Husk at følg deres Facebook side for nyheder, konkurrencer mm. lige Her!


xoxo

Stephanie


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Som de fleste ved blev jeg student i fredags (12 i huen - wee!) og jeg har simpelthen været ovenud lykkelig lige siden. Det er slet ikke til at fatte at jeg er nået hertil!

Selvom det flyder med nyudklækkede studenter overalt - både på gaden og på de sociale meder, så vil jeg ikke snyde jer for et par stemningsbilleder. I anledning af at jeg blev student i fredags d. 16. juni og fylder 20 d. 5. juli, holdte jeg igår studentergilde/fødselsdag for familie, venner og veninder. Det var en fantastisk dag, fyldt med fest, vin og lækker mad. For slet ikke at nævne de mange skønne mennesker, som fejrede mig med et brag! En dag jeg aldrig vil glemme. <3

Der blev selvfølgelig skudt masser af familie-og venne billeder for at forevige dagen igår.

Mad skulle der også til! Jeg havde bagt boller, mini rabarber/kokos- muffins og kage samt kanelsnegle. Mit bagværk var et kæmpe hit - der var intet tilbage da gæsterne var gået!

Kagebordet skulle selvfølgelig fotograferes - både med kamera og til instastory. (JA, jeg STOD på en stol, som vi bloggere nu gør, for at få det PERFEKTE billede - haha!)

Lige endnu et billede.. Close-up af min (synes jeg selv) ret fine kage, hehe.

Jeg fik også en masse fine gaver, som jeg snart vil vise jer i et indlæg. Derudover fik jeg en masse roser og disse flotte blomster. Jeg er den største sucker for blomster!

Tak for du tog dig tid til at kigge med. <3

xoxo
Stephanie

Likes

Comments

De fleste af os har det altid med at vælge det man kender og føler sig tryg ved. Uanset hvad det gælder. Det samme gør sig gældende, når det kommer til valget mellem spisesteder - ihvertfald for mit vedkommende! Men i går havde min veninde og jeg bogstavligtalt intet valg. Alle vores topprioriterede restauranter var overfyldt med gæster og det var ikke til at få et bord nogle steder! Derfor blev vi nødt til at sigte næserne mod andre alternativer.

I vores søgen havnede vi på Ny Østergade og slog os ned på Central Bistro. Stedet så utrolig indbydende og hyggelig ud og der var næsten ingen mennesker. Det blev dog hurtigt ændret lidt senere på aften! Som det kan ses på billederne, fik vi siders og rosé. Det var utrolig lækkert (især pastaen) og betjeningen fejlede særdeles intet.

Hvis du ligesom jeg, er typen der helst vælger de spisesteder du kender, så kan jeg garantere dig for at dette sted er et besøg værd. Især hvis du elsker PS Bar & Grill, så er Central Bistro lige noget for dig.

Xoxo

Stephanie

Likes

Comments

Det er simpelthen for vildt og næsten ikke til at fatte! Jeg er så spændt og har helt sommerfugle i maven med tanken om at gymnasietiden for alvor er ved at være ved vejs ende. 3 år fyldt med afleveringer, lektier, prøver og fraværsprocenter - puha, det har været noget af en rutschebanetur.

Men I MORGEN er det slut - dér kan jeg nemlig kalde mig selv STUDINE! Sådan for real! F*ck jeg glæder mig! Jeg har taget glæden og festen på forskud og lavet mine absolut yndlings bananpandekager til morgenmad. Hvis du er interesseret i en nem og hurtig opskrift på disse sunde pandekager, så kan du se video/opskrift HER.

Youtube Kanal: Stephanie Juncher
Facebook side: Stephanie Juncher BLOG (HER)

Xoxo

Stephanie

Likes

Comments

Hvis du er en hyppig Instagram bruger, er du sikkert stødt ind i utallige mad billeder taget hos Atelier September. Billeder af store kaffekopper og perfekt skåret avocadomadder. Den aktive Instagram bruger med flair for et fedt Instafeed, vil sige at maden hos Atelier September er "total instaværdig". Dette må om noget siges at være sandt! Rul ned og se hvad jeg mener!

Lige hvad man har lyst til på sådan en grå og våd mandag, ikke sandt? Dagen i dag bliver nemlig brugt på eksamensforberedelse og hvor ville jeg bare meget hellere gå rundt og se på flotte gamle biler ligesom igår! (Læs forrige indlæg om min dag på Gavnø Slots Classic Autojumle!)

For at vende tilbage til maden her, var jeg forleden dag inde og spise frokost med en veninde på Atelier September. Som det kan ses på billederne bestilte vi en avocadomad samt grape med granola, mandler og bær. Det var enormt lækkert!

Selve atmosfæren og stemningen i caféen er uformel og man føler sig mere end velkommen. Hvis du ikke har været forbi caféen der ligger på Gothersgade, så kan jeg med kyshånd anbefale stedet.

xoxo

Stephanie

Likes

Comments

Siden 1986 har der hver første søndag i juni måned været Gavnø Classic Autojumble på Gavnø Slot. Danmarks største veteranshow - et arrangement for enhver bilentusiast!

I dag var jeg til det årlige arrangement med min familie. Vi så biler fra langt tilbage i tiden. Lige fra veteran-, klassiske- og sportsvogne til brand- og militær køretøjer. Vi gik rundt i timevis og så på de forskellige biler og der var virkelig mange flotte!

Vi så også konkurrencen, Concours de Charme, hvor udstillerne klæder sig ud efter bilernes alder og karakter. Det var enormt sjovt. Se hvilken kendt bil, fra den/de nok mest kendte danske film nogensinde, som var med i konkurrencen. Du kan se den og andre stemningsbilleder her i indlægget!


Selveste bilen fra Olsen Banden filmene var én af de mange biler der var med til Concours de Charme konkurrencen. Udstillerne var som man kan se, klædt ud som Egon, Benny, Kjeld og Yvonne. Det var virkelig en fed oplevelse at se den originale bil i virkeligheden - det var nærmest helt surrealistisk.

Det var uden tvivl en fantastisk dag i bilens tegn og hvis du ikke har været til Gavnø Autojumble - så SKAL du prøve det til næste sommer! (Ps. En perfekt fars dags gave!)

Xoxo

Stephanie


Likes

Comments

Tiden nærmer sig hvor mange af os får endelig den famøse hue på! Vi går en tid i møde med fest og farver! Massevis af studentergilder venter forude og snart er det tid til den længe ventet studenterkørsel. Men hvad skal man dog få sine forældre til at diske op med, når man rammer éns adresse? Man skal jo stoppe hos 20-30 elever og det betyder at man ikke er så længe ad gangen ved hver elev og at man ovenikøbet ikke kan spise den helt store buffet ved hvert stoppested. Ved du ikke hvad der skal serveres hjemme hos dig? Så har jeg her et par idéer!


Tidligt på ruten - Morgen

  • Måske har jeres klasse på forhånd aftalt at der spises morgenmad hjemme hos en af jer. Derfor kan det være en mulighed at stille nogle små drinks frem som er til at drikke fra morgenstunden af. Det kunne eksempelvis være Baileys blandet op med kakao eller appelsinjuice med vodka
  • Der kan laves små hjemmelavet boller, pandekager, crossainter eller scones
  • Frisk frugt i plastik bægrer - så kan de tages med
  • Scramled eegs med bacon


Midt på ruten - Frokost

  • Hjemmebagte pizzasnegle og pølsehorn
  • Lette kødretter som frikadeller, kyllingespyd
  • Trekantssandwich med forskelligt fyld
  • Snacks: Popcorn, chips og slik
  • Slush-ice med vodka eller smoothies
  • Kager: Kanelsnegle eller muffins


Sent på ruten - Aftensmad

  • Små sliders (ham- og cheeseburgere)
  • Hotdogs
  • Hjemmebagte pizzasnegle eller pizzaslices
  • Ispinde til at køle ned på - Hvis vejret er varmt
  • Snacks: Masser af salt! Popcorn, chips og saltstænger! Slik er heller ikke en dårlig idé.
  • Små mexicanske pandekager


Tips!

Selvom det kan være fristende at få sine forældre til at diske op med den helt store buffet, så husk at det er begrænset hvor meget man kan spise efter 20 stop på en dag! Vælg derfor 1-2 "retter" og sørg for at de er nemme at gå til - og hverken kræver bestik og tallerken.

Derudover kan studenterne ofte være forsinket, så sørg for at maden kan tåle at holde sig og tag det eventuelt frem lige inden studenterne kommer! Når de så endelig kommer er det en god idé at have både små drinks med- og uden alkohol. Sørg f.eks. for at have iskold sodavand, vand og eventuel smoothies på køl. Studenterne har sikkert fået rigelig med øl på kørslen forinden!


Keep it simple & god fornøjelse!

Xoxo

Stephanie



Likes

Comments

Der findes intet bedre end pizza - især ikke efter en bytur eller oven på en hård arbejdsdag. Men det kan hurtigt gå hen og blive dyrt i længden, hvis man skal bestille nede fra det lokale pizzaria. Derfor har jeg her opskriften på en nem og lækker pizzabund.. Se hvor let den er at lave i videoen nedenfor!

Det skal du bruge:

4,25 dl vand

1 pakke gær

650-700 g mel

2 tsk. salt

4 spsk. olie


Fremgangsmåde:

Varm vandet i en gryde til det er lunkent og opløs gæren i vandet i en skål. Tilsæt de resterende ingredienser og rør dejen sammen. Lad herefter dejen stå og hæve i 20-30 minutter. Spred lidt mel ud på køkkenbordet og del dejen i to lige store dele. Rul dem til ønsket størrelse og put dit yndlingsfyld på. Drys derefter lidt oregano over pizzaerne og sæt dem i ovnen i ca. 15 minutter på 200 grader varmluft.


Velbekomme!

Likes

Comments

Når man er midt i et kaos af eksamenslæsning, er det vigtigt at huske sig selv på at man ikke må lade sig drukne i bøger. Samtidig er der den irriterende indre stemme, der konstant står klar med løftet pegefinger og straks giver giver én dårlig samvittighed, i det øjeblik man vender øjnene væk fra bøgerne. Af fornuft ved man godt, at man skal udnytte sin læseferie bedst muligt. For nogle er det svært overhovedet at komme igang, mens det for andre er svært at lægge bøgerne fra sig.

Men lige så vigtigt det er at læse op til eksaminerne, lige så vigtigt er det at give sig selv lov til at trække stikket ud. Der er begrænsninger for hvor meget man kan presse sig selv og hvor meget man kan holde til. En skoledag er jo heller ikke kun baseret på intens undervisning og præstationer. Det samme gælder læseferie. Der skal være plads til både fordybelse og pauser.

Hver især har vi forskellige måder hvorpå vi kobler af og lader op til at kunne imødegå fremtidige opgaver. At se en film eller tjekke Instagram og Facebook er for mig ikke altid nok. Min egen foretrukne måde at hive stikket ud på er, at gå en tur i naturen. Det kan enten lyde sært eller bekendt. Men at se naturen for sig og smelte ind i landskabet, er som en slags terapi for sjælen. Det er en god reminder om at vi mennesker, vores stress og jag, er fuldstændig ubetydelig set fra naturens øjne. I et øjeblik er man blot et lille bitte menneske, der går rundt i en natur, der har eksisteret i århundreder. Al stress og frygt for at man ikke præstere som ønsket til sine eksaminer svinder hen for en stund. I stedet bliver man fyldt med sindsro og troen på at alting nok skal gå. Så til sidst er der bare at sige; Tag en dyb indånding, læg bøgerne væk og gå en tur. Jeg kan garantere dig for at det hjælper på al eksamensstressen!

XOXO

Stephanie



Likes

Comments

Varme og lyse sommeraftener er perfekt til grillhygge med familien og vennerne. Når aftensmaden er spist og kullene stadig er glødende, er det oplagt at putte et par ananasstykker på grillen. Især hvis man er vild med ananas eller for den sags skyld elsker pina colada, så er denne dessert den rette! Se hvordan du kan lave de lækreste grillede ananas i videoen nedenfor.

Når ananasstykkerne skal tilberedes, kan du med fordel arrangere dem inden aftensmaden og stille dem på køl. Så er de nemlig lige til at smide på grillen når man har spist.

Som det ses i videoen, har jeg valgt at drysse kokosmel og sirup hen over ananasstykkerne inden de lægges på grillen. Det tilføjer en ekstra sødme til ananassmagen og med et par dråber cognac til sidst, er det bare pina-colada-lækkert! Hvis man ikke er så meget til cognac, kan man alternativt spise en stor portion vaniljeis til.

Velbekomme!

Likes

Comments