View tracker

Åh hvor ville jeg give alt for at tage det næste fly og forlade kolde vinterlige Danmark! Det er en uge siden jeg kom hjem fra det græske paradis og jeg føler virkelig at jeg er ramt af den største depression. Det er så vildt at man den ene dag ligger og kampsteger på stranden og den næste dag render man rundt i vinterjakke..
Jeg tror umiddelbart ikke vi får det gode sommervejr at føle de kommende dage, så for mit vedkommende må jeg drømme mig tilbage til den perfekte ferie jeg havde med sommer, sol og lykkelige dage!

Likes

Comments

Som overskriften siger handler dette indlæg om en masse perler. Jeg er nemlig blevet fuldkommen forelsket i Chebørløvs Design smykker. Ikke nok med at de primært består af perler, er der et hav af forskellige armbånd, halskæder mv. som man kan vælge imellem og alle er helt specielle på hver sin måde.
Derudover er det håndlavet design og det gør dem bare endnu flottere og unikke! Endvidere adskiller de sig fra de armbånde og halskæder man normalt render rundt med i sølv og guld.

Selv har jeg været så heldig at få de smukkeste armbånd efter eget ønske. Jeg kunne ikke modstå deres grå silkesnorsarmbånd med creme og sølvfarvede perler. Jeg elsker naturlige og rolig farver hvad angår smykker og synes de ville passe godt til mine egne smykker. 

Da jeg så modtog pakken var der - til min store overraskelse, også et matchende morsekode armbånd med sølvperler og mit forbogstav. Og en lille Twix chokolade - mums!

Og hold nu op hvor er jeg glad for dette sæt armbånd! De klæder hinanden så flot og passer til både et dressed outfit og et hverdags outfit.

En kæmpe varm anbefaling herfra!

Tjek eventuel deres hjemmeside ud: Chebørløv Design

xoxo

Stephanie

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Chebørløv Design.


Likes

Comments

Man kan ikke komme uden om at Danmarks sommervejr sommetider er util"regn"elig - haha! På én enkel dag kan det både vælte ned og føles som en kold efterårsdag og bagefter er det som en varm sommerdag i syden. 

Billederne er fra forleden dag hvor jeg var en tur i Køge by og mødtes med en ven over en kop kaffe. Den dag var det hamrende koldt og som sædvanligt klarede det op og blev varmere hen ad aften.

I dag er ikke nogen undtagelse, for hold nu op hvor det bare regner og regner! Bare tanken om at skulle bevæge sig ud i det her vejr - nej tak! Hvis det så bare var tørvejr kunne det hjælpe lidt på motivationen til at tage ud, men det tror jeg ikke kommer til at ske. For mit vedkommende tror jeg bare det hedder filmhygge under dynen og med lidt lækkert dertil. Det er aldrig helt dårligt på en regnvejrsdag vel? Så jeg må gå på filmjagt på Viaplay og Netflix og se hvad jeg kan finde af interessante film. Det eneste jeg dog mangler før det er perfekt er en stor kop caffe latte! Mmm! 

xoxo

Stephanie


Likes

Comments

Hej igen!

Du undrer dig nok over hvorfor min blog pludselig ser anderledes ud end førhen. Det skyldes at jeg har valgt at gå over til en ny blogside. Det har desværre ikke været muligt at direkte importere mine gamle blogindlæg, så jeg har prøvet at overføre dem så godt jeg kunne. (Muligheder fremfor begrænsninger ikke!)

Ikke nok med at jeg har oprettet en ny blog, har jeg også været inaktiv i den seneste periode. Dette er først og fremmest pga. ovenstående, men også at jeg har haft travlt med eksamener. Selvom jeg enormt gerne ville havde skrevet en masse indlæg under min eksamens forberedelse, følte jeg at fokus måtte være i bøgerne og noterne. Må også sige at det var det hele værd, for uden blær gik jeg på sommerferie med et 12-tal i mundtlig virksomhedsøkonomi - weee!

Men for at snakke om noget helt andet har jeg endelig fået sommerferie og hold nu op hvor er det skønt! Det er uden tvivl den bedste tid på året! Jeg venter spændt på at se hvad denne sommer vil bringe og krydser fingre for at vejret vil fortsætte som indtil videre! Jeg er sikker på jeg ikke er den eneste der bliver bare lidt ekstra glad i låget når vejret er godt.

Forleden dag var jeg i København med min søde ven, Philip, som altid er frisk på at tage ud. Hele dagen gik med at fjolle rundt i byen og ved frokosttid tog vi et smut forbi Hafnia Bar. Det sted kan helt klart anbefales hvis man er ude efter et solidt og sundt måltid eller bare trænger til en forfriskning i varmen!

xoxo

Stephanie

Likes

Comments

Dagen i dag er gået med at læse op til min sidste eksamen (wee!) og selvfølgelig drikke rigeligt mængder kaffe. Derfor havde jeg lige brug for et lille sidespring og tænkte at det var tid til at lave et indlæg om mit "dagens outfit."

I dag er jeg nemlig iført min absolut yndlings trøje lige pt! Den er både oversized, varm og passer både jeans og et par basic shorts. Den er fra det allemands-kendte mærke Zara, men det er faktisk ikke dér jeg har købt den.

For nogle uger siden var jeg på et loppemarked i Lyngby, hvor Amalie Szigethy solgte sækkevis af sit tøj. Jeg har altid været fascineret af bloggere som Johanne Kohlmetz, der ofte gør sig nogle fede fund til ingen penge. Men jeg har altid været skeptisk omkring genbrug og jeg må indrømme at jeg ikke havde særlig høje forventninger. Tit når jeg har kørt forbi genbrugsbutikker har jeg altid forbundet dem med gammelkone-tøj og tænkt at man ikke kunne finde noget brugbart. Men hold nu op hvor var der mange fede ting på det loppemarked, både gamle som nye! Især Amalie havde mange flotte ting som tøj, sko, accessories, brugskunst osv. Og så var det ret sjovt at opleve hende i egen rette person, når man som jeg har fulgt hende i nogle år efterhånden. Ikke fordi jeg er en fan, men jeg elsker hendes stil og det faktum at hun står ved sig selv uanset hvad folk synes om hende. Det synes jeg er sejt!

Men her købte jeg altså min højt elskede trøje af hende til sølle 30,- og den er helt som ny! Den er perfekt til en dag som idag med kulde eller til de sene sommeraftener. Den bliver uden tvivl også en vinder i vintertiden.

Så efter denne oplevelse kan jeg kun bekræfte at fordomme bygger på uvidenhed. Det bliver ihvertfald ikke sidste gang jeg besøger ét!

xoxo

Stephanie

Likes

Comments

Hold nu op hvor er det bare skønt med ferie! Ikke nok med at skolen snart er slut (Eksamener lige om hjørnet) er ferie også lig med sommer, sol, frihed og masser af tid til at blogge. Som jeg har nævnt i forrige opslag har jeg længe gået med tanken om at begynde at blogge og nu hvor tiden er til at gøre det helhjertet, synes jeg at det var på sin rette plads at starte!

Hvis du ligesom jeg har læseferie og en dag løber tør for idéer til hvad man kan lave, så grib dine veninder under armen og tag et smut forbi Magasin. De laver uden tvivl de lækreste "sunde" sommer snacks der er perfekt til en varm sommerdag!


OBS! De er stærkt vanedannende!

xoxo

Stephanie

Likes

Comments