Jakke: Ivyrevel

Ved du heller ikke hvad du skal få resten af eftermiddagen til at gå med? Så har jeg en glædelig nyhed til dig.

Lige nu kan du nemlig få 20% på ALT inde hos IVYREVEL! Jeg har selv modtaget denne flotte jakke derfra og jeg er helt vild med den!.

Det eneste du skal gøre er at hoppe ind på deres hjemmeside her og skrive rabatkoden: STEPHANIEJUNCHER20 når du skal betale. Nemt ikke?

God shoppelyst og fortsat dejlig søndag!

Kys

Stephanie


Dette indlæg er sponsoreret af Ivyrevel.

Likes

Comments

Jeg må indrømme at jeg lige for tiden render rundt og nonstop dagdrømmer om lækre Christian Grey. Mit inderste jeg er helt overbevist om at han sidder i en Audi med chaufføren Taylor på forsædet og ihærdigt leder efter mig!

Spøg til side! For jeg har nemlig lige modtaget denne fine lille sag som du kan se på billederne. En ægte "Grey Dream" - som modsat et kærlighedsforhold til Mr. Grey kan gå i opfyldelse! Den har alt hvad en taske behøver; en justérbar hank, et rum til mobilen, et rum til alle éns kort og et stort rum til læbestift, tyggegummi, slik og hvad der ellers er nødvendigt. Personligt er jeg helt forelsket i designet og glæder mig til at kunne bruge den til alle de kommende fester og de sene aftener i syden!

Denne flotte Luna Grey taske er fra AndCopenhagen og du kan både få den i grå, sort og brun.

Du kan finde det direkte link ved at klikke på tasken på ét af billederne!


Kys

Stephanie


Dette indlæg er sponsoreret af AndCopenhagen.

Likes

Comments

Bomber: HER

Jeg ELSKER bomberjakker! De findes i adskillige designs, i massevis af farver og med forskellige detaljer. Man går simpelthen bare aldrig forkert i byen med en bomber!

Den helt klassiske og simple udgave i farven army er min all time favorite af dem alle.

Jeg har været så heldig at modtage denne flotte bomberjakke fra Fade4Fashion. Selvom sneen er faldet ned over Danmark og vinteren lige nu er i sit bedste S, har jeg ikke kunne ladet den hænge hjemme i skabet.

Den er utrolig flot til et casual outfit og giver lige dét ekstra fremfor en basic sort læderjakke. Når man som jeg ofte går klædt i sort og er lidt farveskræmt, er det fedt at kunne tilføje lidt kontrast. Uden tvivl den lækreste bomber jeg har haft!

Bomberjakken kan købes lige HER !

Kys

Stephanie

Dette indlæg er sponsoreret af Fade4Fashion.com


Likes

Comments

Billederne taler jo næsten helt for sig selv! Forrige uge var jeg nemlig ude og fejre min skønne veninde der blev 19 år. Vi havde en dejlig aften fyldt med lækker mad og vin.

Vi var på den omtalte restaurant PS Bar & Grill - ikke underligt det sted er så in!
Jeg eeeelsker simpelthen deres artiskokpizza og pommes frites - for ikke at glemme deres lækre Sangria! Mums siger jeg bare..

Hvis du endnu ikke har været forbi stedet eller bare mangler idéer til hvor du skal spise ude næste gang, så er PS et helt sikkert valg!

Fortsat god søndag!

Kys
Stephanie

Likes

Comments

Hvad kunne man mere tænke sig end en stor kop kaffe på en grå søndag som i dag? Så skulle det da kun være en lækker sprød crossaint.

Forleden var jeg i København med min søde ven Philip i anledning af CPHFW. I løbet af dagen var vi et smut forbi Café No11 og fik lidt at drikke. Et hyggeligt og trendy sted på Sankt Annæ Plads som jeg varmt kan anbefale. De har et stort udvalg lige fra morgenmad til frokost og desserter og forskellige drikke som nu hører til.


Deres lækre crossainter er ihvertfald min største søndags craving i dag! Måske jeg skulle hoppe i et forklæde og bage resten af eftermiddagen?

Fortsat god søndag!

Kys
Stephanie

Likes

Comments

Man kan jo ikke komme uden om at Copenhagen Fashion Week er godt igang! Alle de kendte mærker viser deres flotte og ekstremt-vilde kollektioner frem og folk løber fra det ene event til det andet!

I dag har jeg i forbindelse med CPHFW været inde forbi Norr Copenhagen Store der i aften holder afterparty i samarbejde med smykkebrandet Hvisk. Der var alt hvad man kunne tænke sig; en frisk DJ, gratis drinks (både vin, øl, ciders, champagne) og street food (Pommes frites fra PS Bar & Grill!!!!) samt lidt til den søde tand.

Så hvis du ligesom jeg og de fleste andre unge piger render rundt i Københavns gader i aften - så tag et smut forbi Norr Copenhagen Store på Pilestræde. Det er jo trods alt lille fredag, så hvorfor ikke forkæle sig selv med lidt lækkert!

Kys
Stephanie


Likes

Comments

Har du også et sted hvor du altid søger hen, når du har brug for at få luftet tankerne? Et sted hvor du kan tænke tingene igennem eller bare komme på helt andre tanker? Et sted hvor du ikke behøver at tænke på andet end bare at nyde tilværelsen?

For mit vedkommende er dét at være alene på sit værelse ikke altid nok. Hvis man ikke bliver forstyrret af larm fra de andre i huset, bliver man distraheret af notifikationer fra Facebook og massevis af ligegyldige snaps fra folk der afprøver den ene Snapchat-effekt efter den anden.

For mit vedkommende er der kun én ting at gøre hvis jeg har brug for et break: Det er at tage et smut ned til havnen. Der er så meget liv - fiskene i vandet, svanerne på land og fuglene i luften. Men alligevel er der så fredfyldt på en kold dag som i dag. Ingen støj fra biler, ingen irriterende cyklister med larmende ringeklokker og ingen masende og forhastede mennesker. Kun én selv og naturen.

I en travl hverdag fyldt med skole, afleveringer og sport (for nogles vedkommende et fritidsarbejde) er det vigtigt at koble fra engang imellem og give sig selv lov til at slappe af. Det giver én et ekstra boost til at komme igennem ugen - ligesom en stor kop kaffe giver én et spark i ***** om morgen ;-)

By the ocean - er mit foretrukne hiding place. Hvad er dit?

Kys

Stephanie

Likes

Comments

Godmorgen!

På sådan en kold og grå søndagmorgen er det eneste man har lyst til at blive vækket med en god omgang morgenmad på sengen. Dette er dog ikke lige tilfældet for mig lige nu, så derfor drømmer jeg mig tilbage til denne lækre morgenmad.

Tilbage i december vandt min ven, Philip, en af Hafnia Bars adventskonkurrencer som var 2x Acai Bowls. Jeg var så heldig at blive inviteret med som hans gæst og hold nu op hvor var det lækkert. Selvom det var koldt og der kun var få dage til jul, kunne vi ikke lade vær med at prøve denne sommerlige morgenmad.

Jeg havde aldrig før prøvet det omtalte Acai og slet ikke i sådan en overdådig kombination. Vi fik hver en Original Acai Bowl med mandelmælk, blåbær, gojibær, kokos, chia og hjemmelavet granola. Jeg kan godt sige jer at vores maver havde en fest - så lækkert! Det bliver ikke sidste gang jeg skal have en Acai Bowl fra Hafnia. Den er helt klart de 70,- værd! Det eneste jeg skal huske næste gang er en nude-læbestift til at dække de lilla-farvede læber man får bagefter! Haha.


Fortsat god dag!

Kys

Stephanie
Likes

Comments

Jakke: HER Støvler: HER

Der er heldigvis ikke så langt igen til at varmen kommer tilbage til lille Danmark. Med det mener jeg at vi lige skal igennem et par måneder endnu... Men derfor betyder det jo ikke at man ikke kan begynde at tænke på hvad man skal købe til sommer. Derfor har jeg linket til min jakke og støvler ovenfor, så I ligesom jeg kan sidde i skolen og komme i sommerstemning på en ellers så kold og grå januardag.

Kys

Stephanie

Likes

Comments

Okay, lad mig komme lige til sagen... Jeg ELSKER Grease! Kærlighedsfilmen om den seje, flotte Danny Zuko og den stille Sandy Olsson. Jeg har simpelthen ikke tal på hvor mange gange jeg har set den film!

Da jeg var lille var jeg dybt forelsket i Danny (John Travolta) og jeg legede altid Grease med mine veninder. Men kun på én betingelse; jeg SKULLE være Sandy. Jeg syntes hun var SÅ smuk og jeg elskede den sidste scene, hvor hun blev forvandlet til en selvsikker babe. Jeg var så vild med hendes stil - den sorte stramme dragt og de bare skuldre. Jeg så så meget op til hende at mine forældre måtte købe Sandy bluser til mig - som de fleste (eller alle andre) kender som Off Shoulders, og jeg gik ikke med andet end dem.

Lige siden dengang har jeg haft en svaghed for disse såkaldte Sandy bluser. Jeg er sikker på jeg ikke er den eneste der elsker denne trend. Så derfor har jeg fundet fire af mine absolut Sandy-favoritter som er herunder. Du kan købe disse eller finde lignende bluser ved at klikke rundt på billederne og derved komme direkte ind på hjemmesiderne!

Kys

Stephanie

Likes

Comments

Findes der noget bedre end følelsen af at komme hjem fra frisøren med nyordnet lækkert hår? Svaret er nej!

For mit vedkommende har mit hår altid været vigtigt for mig. Jeg har så længe jeg kan huske tilbage, altid haft langt hår og det er også ofte det folk ligger først mærke til når de ser mig mig. Jeg har tit fået bemærkingen; "Gud hvor har du langt hår! Er det dit eget?" og svaret har altid været simpelt; "Ja."

Som mange andre piger gør jeg alt hvad jeg kan for at passe på mit hår. Jeg udsætter det helst ikke for diverse skadelige ting end højst nødvendigt. Det vil sige at jeg sjældent bruger føntørre og glattejern, da jeg er så "heldig" at have naturligt glat hår.

Min såkaldte store kærlighed til mit hår betyder også at jeg er ret påpasselig med hvem der sætter fingrene i det. Jeg er så heldig at min storesøster, som er uddannet frisør, har ordnet mit hår til perfektion i mange år. Engang gjorde jeg dog en undtagelse og det må siges at være en kæmpe fejl. Jeg betroede mig til en frisør, der ødelagde mit hår fuldstændigt. Jeg endte op med et orange-rødligt skær i mit ellers lyse hår og istedet for striber som jeg plejer, farvede hun hele mit hår. Katastrofe!!

Hvad lærte jeg så af det? Jo, jeg lærte at jeg skulle holde mig langt væk fra andre frisører.

Fordelen dag var jeg så forbi Frisør Herbst i Karlslunde og der fik jeg en fantastisk behandling. Min dygtige søster lagde lyse-og gyldne refleksioner i mit hår og klippede mine (slidte) spidser af. Efterfølgende lavede hun et par håropsætninger og jeg kan kun sige at de var amazing! (Se billederne ovenfor) Dette siger jeg ikke kun fordi hun er min søster. Men efter at have afprøvet en række forskellige frisører, er hun den eneste der har gjort sit arbejde til punkt og prikke - og lidt mere endda. De andre frisører har været lidt for hurtige til at ligge striber i håret og har ikke kunne ligge striberne ned til hår roden, da det jo vil "give pletter i hovedbunden". Ærgerligt at betale kassen for at gå fra frisøren og ligne én der fik farvet striber for en måned siden..


Derfor er jeg så glad for at have en søster der altid giver mig det smukkeste hår hver gang!

Hvis i er interesseret i at vide mere om mit hår eller hvordan i eventuel kan booke tid hos min søster, er i velkomne til at efterlade en kommentar eller kontakte mig på facebook. https://www.facebook.com/stephanie.juncher


Kys

Likes

Comments

Endnu en ny uge er skudt igang og det betyder endnu en masse nye gøremål! Det kræver altid at man skal give sig selv et kæmpe spark bag i for at nå alle de ting man har på sin to-do-liste. Ikke at jeg selv fysisk har en to-do-liste, men man har vel altid nogle ting man gerne vil have klaret i løbet af en dag. Det er jo altid fedt at kunne sætte en masse flueben på sin liste og vide at man har været produktiv i løbet af dagen.

Selvom mandag aldrig vil blive min yndlings dag nogensinde, har i dag er alligevel ikke så dårlig endda. Jeg har i månedsvis haft én ting på min ikke-fysisk-eksisterende to-do-liste, som jeg synes er på tide at gøre noget ved. Så i anledning af at vi nu er gået ind i en ny uge, har jeg givet mig selv et kæmpe spark bag i!

Tilbage i sommers tog jeg et stort skridt og startede min egen blog. Det gik utrolig godt det første stykke tid. Dels var det fordi det hele var nyt og spændende, men en anden vigtig faktor var også "tid". Jeg havde sommerferie, hvilket var lig med en masse tid til fordybelse og kreativitet.

Desværre varede det ikke længe før at skolen startede og så syntes tiden at gå ufattelig stærkt. Den ene skoledag tog den anden. Før jeg nåede at se mig omkring, havde jeg en stor opgave over hovedet og pludselig stod et nyt år for døren.

Med et nyt år kommer nye håb og forventninger til. Jeg er personligt ikke med på bølgen når det gælder nytårsforsæt, for det holder aldrig alligevel - ihvertfald ikke for mit vedkommende.

Men mens bloggen har været stille, har mit hoved været fyldt med tanker og idéer. Jeg har i månedsvis gået med tanken om at nu er det nu! Men som du sikkert kender det, så når man det jo altid imorgen.. Den undskyldning synes jeg bare ikke holder stik og har efter længere tid besluttet mig for at starte hvor jeg sidst sluttede.

Så derfor: "Idag er dagen." Okay vent, det lyder MEGET bedre på engelsk.. "Today is the day." Det betyder at jeg igen vil gøre hvad jeg elsker at gøre; at blogge! Ikke flere undskyldninger. Jeg glæder mig til at komme igang med at blogge igen og få udført alle de idéer og tanker jeg har gjort mig gennem de seneste par måneder.

Som man plejer at sige; It's not about having time - it's about making time." Hvis det ikke bliver idag, bliver det højst sandsynligt heller ikke imorgen!

Ps. Der kommer snart et nyt oplæg - om hvad, vil jeg ikke afsløre endnu.. So stay tuned!

Kys

Stephanie

Likes

Comments

Åh hvor ville jeg give alt for at tage det næste fly og forlade kolde vinterlige Danmark! Det er en uge siden jeg kom hjem fra det græske paradis og jeg føler virkelig at jeg er ramt af den største depression. Det er så vildt at man den ene dag ligger og kampsteger på stranden og den næste dag render man rundt i vinterjakke..
Jeg tror umiddelbart ikke vi får det gode sommervejr at føle de kommende dage, så for mit vedkommende må jeg drømme mig tilbage til den perfekte ferie jeg havde med sommer, sol og lykkelige dage!

Likes

Comments

Som overskriften siger handler dette indlæg om en masse perler. Jeg er nemlig blevet fuldkommen forelsket i Chebørløvs Design smykker. Ikke nok med at de primært består af perler, er der et hav af forskellige armbånd, halskæder mv. som man kan vælge imellem og alle er helt specielle på hver sin måde.
Derudover er det håndlavet design og det gør dem bare endnu flottere og unikke! Endvidere adskiller de sig fra de armbånde og halskæder man normalt render rundt med i sølv og guld.

Selv har jeg været så heldig at få de smukkeste armbånd efter eget ønske. Jeg kunne ikke modstå deres grå silkesnorsarmbånd med creme og sølvfarvede perler. Jeg elsker naturlige og rolig farver hvad angår smykker og synes de ville passe godt til mine egne smykker. 

Da jeg så modtog pakken var der - til min store overraskelse, også et matchende morsekode armbånd med sølvperler og mit forbogstav. Og en lille Twix chokolade - mums!

Og hold nu op hvor er jeg glad for dette sæt armbånd! De klæder hinanden så flot og passer til både et dressed outfit og et hverdags outfit.

En kæmpe varm anbefaling herfra!

Tjek eventuel deres hjemmeside ud: Chebørløv Design

xoxo

Stephanie

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Chebørløv Design.


Likes

Comments

Man kan ikke komme uden om at Danmarks sommervejr sommetider er util"regn"elig - haha! På én enkel dag kan det både vælte ned og føles som en kold efterårsdag og bagefter er det som en varm sommerdag i syden. 

Billederne er fra forleden dag hvor jeg var en tur i Køge by og mødtes med en ven over en kop kaffe. Den dag var det hamrende koldt og som sædvanligt klarede det op og blev varmere hen ad aften.

I dag er ikke nogen undtagelse, for hold nu op hvor det bare regner og regner! Bare tanken om at skulle bevæge sig ud i det her vejr - nej tak! Hvis det så bare var tørvejr kunne det hjælpe lidt på motivationen til at tage ud, men det tror jeg ikke kommer til at ske. For mit vedkommende tror jeg bare det hedder filmhygge under dynen og med lidt lækkert dertil. Det er aldrig helt dårligt på en regnvejrsdag vel? Så jeg må gå på filmjagt på Viaplay og Netflix og se hvad jeg kan finde af interessante film. Det eneste jeg dog mangler før det er perfekt er en stor kop caffe latte! Mmm! 

xoxo

Stephanie


Likes

Comments

Hej igen!

Du undrer dig nok over hvorfor min blog pludselig ser anderledes ud end førhen. Det skyldes at jeg har valgt at gå over til en ny blogside. Det har desværre ikke været muligt at direkte importere mine gamle blogindlæg, så jeg har prøvet at overføre dem så godt jeg kunne. (Muligheder fremfor begrænsninger ikke!)

Ikke nok med at jeg har oprettet en ny blog, har jeg også været inaktiv i den seneste periode. Dette er først og fremmest pga. ovenstående, men også at jeg har haft travlt med eksamener. Selvom jeg enormt gerne ville havde skrevet en masse indlæg under min eksamens forberedelse, følte jeg at fokus måtte være i bøgerne og noterne. Må også sige at det var det hele værd, for uden blær gik jeg på sommerferie med et 12-tal i mundtlig virksomhedsøkonomi - weee!

Men for at snakke om noget helt andet har jeg endelig fået sommerferie og hold nu op hvor er det skønt! Det er uden tvivl den bedste tid på året! Jeg venter spændt på at se hvad denne sommer vil bringe og krydser fingre for at vejret vil fortsætte som indtil videre! Jeg er sikker på jeg ikke er den eneste der bliver bare lidt ekstra glad i låget når vejret er godt.

Forleden dag var jeg i København med min søde ven, Philip, som altid er frisk på at tage ud. Hele dagen gik med at fjolle rundt i byen og ved frokosttid tog vi et smut forbi Hafnia Bar. Det sted kan helt klart anbefales hvis man er ude efter et solidt og sundt måltid eller bare trænger til en forfriskning i varmen!

xoxo

Stephanie

Likes

Comments

Dagen i dag er gået med at læse op til min sidste eksamen (wee!) og selvfølgelig drikke rigeligt mængder kaffe. Derfor havde jeg lige brug for et lille sidespring og tænkte at det var tid til at lave et indlæg om mit "dagens outfit."

I dag er jeg nemlig iført min absolut yndlings trøje lige pt! Den er både oversized, varm og passer både jeans og et par basic shorts. Den er fra det allemands-kendte mærke Zara, men det er faktisk ikke dér jeg har købt den.

For nogle uger siden var jeg på et loppemarked i Lyngby, hvor Amalie Szigethy solgte sækkevis af sit tøj. Jeg har altid været fascineret af bloggere som Johanne Kohlmetz, der ofte gør sig nogle fede fund til ingen penge. Men jeg har altid været skeptisk omkring genbrug og jeg må indrømme at jeg ikke havde særlig høje forventninger. Tit når jeg har kørt forbi genbrugsbutikker har jeg altid forbundet dem med gammelkone-tøj og tænkt at man ikke kunne finde noget brugbart. Men hold nu op hvor var der mange fede ting på det loppemarked, både gamle som nye! Især Amalie havde mange flotte ting som tøj, sko, accessories, brugskunst osv. Og så var det ret sjovt at opleve hende i egen rette person, når man som jeg har fulgt hende i nogle år efterhånden. Ikke fordi jeg er en fan, men jeg elsker hendes stil og det faktum at hun står ved sig selv uanset hvad folk synes om hende. Det synes jeg er sejt!

Men her købte jeg altså min højt elskede trøje af hende til sølle 30,- og den er helt som ny! Den er perfekt til en dag som idag med kulde eller til de sene sommeraftener. Den bliver uden tvivl også en vinder i vintertiden.

Så efter denne oplevelse kan jeg kun bekræfte at fordomme bygger på uvidenhed. Det bliver ihvertfald ikke sidste gang jeg besøger ét!

xoxo

Stephanie

Likes

Comments

Hold nu op hvor er det bare skønt med ferie! Ikke nok med at skolen snart er slut (Eksamener lige om hjørnet) er ferie også lig med sommer, sol, frihed og masser af tid til at blogge. Som jeg har nævnt i forrige opslag har jeg længe gået med tanken om at begynde at blogge og nu hvor tiden er til at gøre det helhjertet, synes jeg at det var på sin rette plads at starte!

Hvis du ligesom jeg har læseferie og en dag løber tør for idéer til hvad man kan lave, så grib dine veninder under armen og tag et smut forbi Magasin. De laver uden tvivl de lækreste "sunde" sommer snacks der er perfekt til en varm sommerdag!


OBS! De er stærkt vanedannende!

xoxo

Stephanie

Likes

Comments