Hvor er det skønt med weekend! De sidste par uger har handlet om galla og der har været en masse ting som skulle på plads inden selve gallaaftenen. Hvis du endnu ikke har læst og set billeder fra gallaaftenen, kan du se forrige indlæg her. Det er vildt som tiden flyver afsted og det er ikke til at forstå at det allerede er en uge siden!

Denne uge har derimod været fyldt med lange skoledage, færdiggørelse af årets sidste afleveringer (YES!!) og TRÆTHED. Derfor har jeg i dag sovet længe og mine planer for weekenden består udelukkende af afslapning, afslapning og afslapning. Derfor gør det heller intet at regnen lige nu siler ned udenfor vinduerne. Jeg vil nemlig bare ligge her under min varme dyne, se film og drømme mig til en lækker kop kaffe fra Hotel D'angleterre.

Som nævnt tidligere var der en masse ting der skulle nås inden gallaaftenen. Derfor satte min gode ven, Mateusz, som var min ledsager/gallapartner, og jeg en hel dag af til at få shoppet de sidste par "småting". Efter flere timers shopping, var det velfortjent med et lille break. Valget faldt på Hotel D'angleterre og det er vel ingen overraskelse at jeg varmt kan anbefale et smut forbi. Vi bestilte to kopper kaffe og fik de lækreste chokolade/mandelkugler som tilbehør - mums siger jeg bare!

Hav en god weekend!

Kys

Stephanie
Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse at jeg var til gallafest i weekenden. Som mange andre 3. års gymnasieelever, har jeg selvfølgelig postet et billede af min gallapartner og jeg på diverse platforme som Instagram og Facebook. I et af mine forrige indlæg har jeg også givet inspiration til forskellige håropsætninger som vil gøre sig godt til en gallafest.

Eftersom der selvfølgelig blev taget tusindevis af billeder af os, synes jeg at disse naturligvis skal deles. Dels for at vise lidt af min aften frem (Før det blev til ren fuldskab), men dels også for at vise jer min fine håropsætning.

Før gallaftenen havde jeg en kæmpe hårkrise og vidste ikke hvordan mit hår skulle sættes. Jeg havde en idé om at det hverken skulle være helt opsat - eller omvendt være helt løst. Men hvordan det skulle sættes vidste jeg ikke. Derfor brugte jeg meget tid på at søge på den FANTASTISKE app Pinterest - hvis du ikke bruger den, så brug den! Du kan finde inspiration til ALT derinde!

Derinde fandt jeg en frisure, som jeg faldt pladask for og denne blev da også udgangspunktet for min egen håropsætning. Til at sætte mit hår fik jeg hjælp af min storesøster, som er en haj til det med hår. Jeg har nævnt hende herinde et par gange før og du kan b.la. se flere håropsætninger, som hun har lavet i et indlæg her.

Hvis du selv står og skal til galla, skal holde konfirmation eller har et andet festligt arrangement forude, kan jeg varmt anbefale min søster, Malene. Hun er frisør i Salon Herbst i Karlslunde. Jeg kan garantere dig for at hende og de andre frisører i salonen er dygtige. Du kan besøge deres hjemmeside her, følge deres Facebookside her og Instagram her.

Kys

Stephanie

Likes

Comments

Står du tit foran klædeskabet om morgen og tænker: "Jeg har jo intet tøj at tage på."? Du kigger opgivende på det tonsvis af tøj du har, men alligevel har du intet at tage på. Egentlig har du bare lyst til at hoppe i det samme outfit, som du havde på igår, velvidende at du sandsynligvis vil få kommentaren: "Havde du ikke det samme tøj på igår?" Derfor beslutter du dig for at vælge mellem de 5 stykker tøj, som du ved altid er et sikkert valg. Sådan ender det stort set hver gang du har tøjkrise.

Et af mine sikre valg er denne hoodie fra Unum, som altid fungerer til et par jeans eller et par denim shorts her til sommer. Den har efterhåndet løst mange tøjkriser! Du kan købe den her, hvis du har brug for at tilføje et stykke tøj til garderoben, som kan redde dig fra dine fremtidige tøjkriser.

Ps. Hvis du ikke er til den grønne farve, så findes den også i rød og pink.

Hav en god dag!

Kys Stephanie


Likes

Comments

Taske: Luna Grey

Jeg elsker at vejret tillader man kan rende rundt uden store vinterjakker og halstørklæder. I dag har jeg et helt enkelt outfit på; sort på sort. Det eneste der skiller sig ud er min grå taske fra Andcopenhagen.dk (kan købes her)

Jeg har nævnt tasken i et af mine tidligere indlæg for et stykke tid siden og jeg er stadig lige så glad for den som da jeg fik den. Den kan peppe ethvert outfit op - som du kan se på billederne, også kan der være en hel**** masse ting i, som bare er perfekt for os piger der altid har 1000 forskellige ting i vores tasker!

Fortsat god dag!

Kys

Stephanie

Likes

Comments

Lige nu er du kun få klik væk fra at kunne vinde denne flotte blondetop fra Fade4Fashion! Det eneste du skal gøre er at trykke her og følg betingelserne for deltagelse på deres Facebook side. Måske bliver du den heldige vinder? 😍

Jeg har selv en blondetop fra Fade4Fashion - som jeg har vist i et tidligere indlæg, og jeg må indrømme det er den fineste blondetop jeg nogensinde har haft. Du kan se billeder af den og læse mere på indlægget her. Denne blondetop som du kan vinde, synes jeg er perfekt til et fint arrangement eller til sommeren. Ligesom min, kan den styles på forskellige måder og er uden tvivl et musthave i garderoben.

Jeg krydser fingre for at netop DU bliver den heldige vinder af denne fine top! Held og lykke!

Kys

Stephanie


Likes

Comments

For mange gymnasieelever er tiden inde til at hoppe i fine kjoler og flotte jakkesæt. For mange piger er det store spørgsmål hvordan ens hår skal sættes og hvis du ligesom jeg er i tvivl, så håber jeg at du kan få lidt inspiration fra billederne. Jeg har fundet 9 opsætninger som jeg synes er vildt flottes - nogle ekstra fine og andre mere hverdagsagtige opsætninger!

Kys

Stephanie

Likes

Comments

Nu er påskeferien desværre ved at være ved vejs ende. Som altid er tiden fløjet afsted og lige om lidt er det hverdag igen. En hverdag fyldt med travlhed og masser af ting der skal nås. Jeg håber du har haft en alletiders påskeferie fyldt med afslapning, påskefrokost og hygge. Måske har du endda været så heldig at få et påskeæg? Hvad end det har været et chokoladepåskeæg eller en materiel gave.

Uanset hvad kan man hverken få for meget chokolade eller for mange gaver og selvom påskeferien snart er forbi, kan du nå at få endnu et påskeæg! Eller ihvertfald sikre dig at du får et "påskeæg" inden for de næste par dage. Hos Andcopenhagen.dk har de nemlig 20% på alt her i påsken med rabatkoden paaske20. Så skynd dig ind og køb lidt lækkert til dig selv. Du kan f.eks. købe tasken som jeg har på ovenstående billeder lige her!

Hav en dejlig dag!

Kys

Stephanie


Likes

Comments

Avocadomaden er uden tvivl det foretrukne valg for mange når det kommer til "madpakken" til skole og arbejde.
Det er nemt og hurtigt at tilberede og kræver kun en moden avocado. Men hvis du er ved at være træt af den typiske avocadomad, så læs videre - jeg har en lækker "opskrift" til din næste avocadomad!

Den typiske avocadomad er nemlig bare et stykke rugbrød med avocado slices krydret med salt og peber. Men på kaffebaren Original Coffee laver de en utrolig lækker rugbrødssandwich med avocado, som virkelig kan få ens smagsløg til at danse. Men det er jo ikke hver dag man kan tage på kaffebar - det er både tidskrævende og dyrt i længen. Men denne rugbrødssandwich kan man sagtens lave hjemme - det er hurtigere og billigt!

Sandwichen består af to skiver rugbrød, som er smurt med basilikumspesto og ristet for at få en varm og sprød skorpe. Dertil er der tilsat grønt som iceberg og cherrytomater - dette kan selvfølgelig varieres efter eget ønske, ligesom de syltede rødløg. Men jeg synes de giver et lækkert syrligt spark til den blide avocado smag. Så hvis du har syltede rødløg liggende i dit køkken, så skal du klart prøve det!

Jeg er ihvertfald vild med denne avocado sandwich og er blevet helt lækkersulten. Så jeg vil hoppe i køkkenet og lave én nu!

Hav en god lørdag!

Kys
Stephanie


Likes

Comments

Forleden dag var jeg inde i København og nyde det gode vejr. Jeg var taget afsted sammen med med en af mine gode venner, Philip, som også er blogger her på NOUW. På vores besøg i byen kiggede vi i butikker og drak kaffe på en af mine favorit caféer (som du kan læse om her)

Men udover det sædvanlige, var vi også kulturelle og tilsluttede os mængden af turister der rendte rundt omkring Amalienborg og Marmorkirken og tog billeder. Jeg synes at området ved Amalienborg og Marmorkirken er utrolig flot og jeg elsker de antikke og gamle bygninger. Det var derfor oplagt at hive kameraet frem og tage nogle stemningsbilleder.

At være i København på en solskinsfyldt dag og se på byens historiske seværdigheder, er ikke helt så slemt og kedeligt endda! Så længe solen skinner og humøret er højt, kan det næsten føles som at være på storbyferie i en hvilken som helst anden europæisk hovedstad. For når man modsat mange andre, hverken er på badeferie eller storbysferie i påsken, må man jo få det bedste ud af det herhjemme - ikke sandt?

Fortsat god påskeferie!

Kys

Stephanie

Likes

Comments

Påske er for mange lig påskefrokoster og spørgsmålet er altid hvad man skal tage på. Man vil hverken være over-eller under-dressed og man ved aldrig med det danske vejr - især ikke disse dage. Derfor har jeg i dag et eksempel på et outfit jeg synes passer perfekt til en påskefrokost. Et outfit som både er fint og casual.

Jeg har sammensat en løs buks med en skjorte som jeg har stylet på en atypisk måde. For at sætte prikken over i'et, har jeg lavet en snoet hestehale og skjult elastikken med en tot hår. Personligt synes jeg selv, at en almindelig knold eller hestehale ofte kan være kedelig. Derfor kan jeg godt lide at gøre lidt ekstra ved en håropsætning når jeg har tid til det. Jeg har det nok fra min søster, Malene, der arbejder hos Frisør Herbst i Karlslunde og som har et kæmpe talent indenfor sit arbejde. Hun er utrolig inspirerende og fyldt med masser af kreativitet når det gælder håropsætninger. Hun har stået for at ordne mit hår gennem mange år og jeg har været mere end tilfreds hver gang! Så sent som i går lagde hun lyse og gyldne reflekser i mit hår og jeg er SÅ glad for resultatet som altid.

Du kan besøge Frisør Herbst's Facebookside her eller se nogle fine håropsætninger hun har lavet med mit hår her!

Forsat god påske!

Kys

Stephanie


Skjorte: Gina Tricot Øreringe: Pilgrim Armbånd: Chebørløv Design

Likes

Comments

Skal du holde påskefrokost med familien eller have veninderne over til en kop kaffe en af dagene i påsken? Så har jeg opskriften på den mest lækre franske blommetærte, som bare er perfekt til kaffen! Jeg har efterhånden lavet denne tærte et par gange og den har været et kæmpe hit hver gang.

Hvis du ikke er så meget til blommer, kan du også tilberede den med andre frugter som brombær, pærer eller æbler. Opskriften nedenunder er beregnet til 8 personer.

Det skal du bruge:

Bund:

 • 175 g blødt smør
 • 175 g hvedemel
 • 120 g rørsukker
 • Kornene fra 1/2 vaniljestang
 • 1,5 dl havregryn

Fyld:

 • 3 æg
 • 2,5 dl cremefraiche (Helst 18%)
 • 100 g marcipan (skæres i tern)

Udover:

 • 6-8 blommer
 • 10 g smør
 • 2 spsk. sukker

Pynt:

 • 50 g hakkede mandler

Sådan gør du:

 1. Først skal du blande sukker, hvedemel, sukker, vaniljekorn og havregryn sammen til en del. Her kan du sagtens bruge fingrene.
 2. Derefter trykker du dejen ud i en tærteform, som du har smurt med evt. smør.
 3. Pisk fyldet sammen - æggene og cremefraichen. Tilsæt fyldet i den ubagte bund og fordel marcipanternene rundt i fyldet.
 4. Flæk blommerne i halve dele og fjern stenene. Varm en pande op og smelt smør, sukker og kanel. Steg nu blommerne med skærefladen nedad i 2-3 minutter.
 5. Fordel derefter blommerne på tærten (Vend skærefladen opad for bedste resultat) Husk at hæld lagen fra panden ud over til sidst.
 6. Drys med hakkede mandler og bag tærten i midten af en 175 grader varm ovn i i 30 minutter.

Nydes med en lille portion cremefraiche, græsk yoghurt eller vaniljeis!


Velbekomme 😍

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Ikke langt fra Nyhavn, hvor det altid myldrer med turister og berusede mennesker, ligger en lille café ved navn Cafe No11. Selvom caféen ligger få hundrede meter fra det menneskemyldrede Nyhavn, er der altid stille og fredeligt på Sankt Annæ Plads. Når man har gået i timevis blandt mennesker og tæt trafik, elsker jeg at stoppe forbi stedet og få en kop kaffe. Selvom man befinder sig midt i centrum af København, kan man altid få et øjebliks fred fra al larm og støj.

På caféen kan man få alt hvad hjertet begærer, lige fra morgenmad til salater og kager. Så hvis du ligesom jeg, elsker at isolere sig lidt fra menneskemængden og nyde sin frokost i ro og mag, så er Cafe No11 et besøg værd!

Kys

Stephanie

Likes

Comments

Min Instagram er fyldt med piger der er på badeferie. Det flyder med billeder af piger der ligger på alverdens sandstrande med kokosnød-drikke og spiser fruit bowls med eksotiske toppings. Slet ikke fordi jeg er misundelig!

Derfor er jeg kommet i sommer-stemning og har fundet 4 Swimwear Wishes som jeg bare må eje til sommer! Modsat mit hverdagstøj der ofte består af sort på sort, elsker jeg at eksperimentere med farver når det gælder bikinier. Jeg synes selv de nedenstående er utrolig flotte og har allerede klikket én af dem hjem!

Ps. Hvis du også er vilde med dem, har jeg indsat direkte links til bikinierne nedenfor!

Printet Monokini: Zelmar Mønstret Bikini: RiaRia

Marine Bikini: Chicnico Hvid/Blå Bikini: Chicnico

Fortsat god påskeferie!

Kys

Stephanie

Likes

Comments

Jeans: Global Funk Jakke: Vintage Solbriller: ICHI Ring: Pilgrim

Jeg elsker forår! Jeg er kæmpe fan af at dagene bliver længere og aftenerne lysere.

I dag har budt på utrolig lækkert vejr og jeg har selvfølgelig nydt det til punkt og prikke. Det lune vejr gjorde at jeg hoppede i min denim jakke, som er et af mine favorit secondhandkøb. Jeg købte den sidste sommer og jeg er så glad for den. Jeg synes det er fedt at kunne købe nyt-brugt tøj, som til forveksling kunne gå som helt nyt tøj. Der er også tit mange penge at spare og hvis man kan få mere tøj for sine penge - så er jeg fan!

Kys

Stephanie

Likes

Comments

Wee, så er der dømt påskeferie! Åh hvor er det skønt!

Hvis du ikke rigtig ved hvad du skal få ferien til at gå med og ligesom jeg, ikke har lagt de vildeste planer for den kommende uge, så tag en veninde eller kæresten under armen og drik en varm kop kaffe i København. Jeg kan altid få flere timer til at gå når jeg er inde i byen og når vejret er lækkert er det bare endnu bedre! Mit all-time favorite sted er Original Coffee på Illum Rooftop og deres rugbrødssandwich med avocado smager simpelthen himmelsk.

Ps. Hvis du er vild med tasken på billederne, kan du købe den lige her. Det er jo tilladt at forkæle sig selv lidt ekstra når det er ferie, ikke sandt?


Kys

Stephanie

Likes

Comments

Billedet til venstre: Rossopomodoro - Billedet til højre: PS Bar & Grill

Pizzaerne på de 4 billeder ovenfor er alle fra Gorm's - polentas (pommes frites lignende) er obligatorisk når man spiser på Gorm's.

Står du og skal ud med veninderne i aften? Eller craver du bare en lækker pizza for at pleje tømmermændene ovenpå gårdagens bytur? Så har jeg her 3 restauranter som helt klart laver de lækreste pizza'er! Er du til en lækker og snobrøds- og svampeagtige skorpe, så tag et smut ind til Rossopomodoro på Illum Rooftop. Eller hælder du mere til den tynde og luftige skorpe, så er pizzaerne hos PS Bar & Grill det oplagte valg. Jeg kan varmt anbefale deres artiskokspizza - mums! Hvis du derimod er til den ultimative tynde pizzabund, så skal du helt klart tage forbi Gorm's. Det er uden tvivl dér mine smagsløg har danset flest danse når det gælder pizza!

Velbekomme og fortsat god weekend!

Kys

Stephanie

Likes

Comments

Contains affiliate links

Nu hvor foråret så småt er begyndt at komme, er det tid til at smide alt det varme lag-på-lag tøj og hoppe i noget forårstøj. Et af tidens trends er den lange og simple coat, som jeg simpelthen selv er så vild med. Der findes et hav af flotte coats til alverdens priser og det kan hurtigt blive uoverskueligt i det kæmpe udvalg. Men tit synes jeg også at de coats som jeg falder for i butikkerne, ofte har en uoverkommelig pris og jeg er personligt ret nærig mht. til tøj - når jeg altså selv skal betale - haha. Så derfor har jeg været på coats-jagt og fundet 5 flotte OG budgetvenlige coats. De koster nemlig alle sammen under 500 kr!

God weekend!

Kys

Stephanie

Likes

Comments

Solbriller: ICHI Jakke: Gestuz Taske: Her Bukser: Her

Jeg tænkte jeg lige ville dele mit outfit fra gårdagens tur til København. Mine solbriller og jakke er fra en ældre kollektion og derfor har jeg ikke kunne finde et direkte link. Bukserne har jeg nævnt før i et tidligere indlæg, hvor jeg viste samme par, bare i grå. Anyway, så er jeg utrolig glad for dem og stylede dem med en basic grå bluse og et par høje støvler. Keep it simple!

Fortsat god dag

Kys

Stephanie

Likes

Comments

Siden mit første besøg hos grødbaren GRØD har jeg været obsessed med deres havregrød. Den dag købte jeg en pose af deres glutenfri havre-quinoagrød med hjem og da jeg for nogle dage siden tømte posen for det sidste gryn gik jeg helt i panik. Nu havde jeg jo pludselig ikke mere tilbage! Jeg supplerede med lidt almindelig havregryn og jeg kunne tydeligt smage forskel på GRØD og den almindelige man kan købe i supermarkederne! Det skal lige siges at jeg hverken er fanatisk mht. sundhed eller typen der spiser glutenfrie produkter. Men jeg har forelsket mig denne GRØD-variant og synes at den gør underværker på alle mulige måder. Ja, jeg er meget begejstret for GRØD!!

Jeg lever efter et ordsprog; "hellere undvære end at nøjes med." Og da jeg hverken vil nøjes med den almindelige kedelige havregryn og ikke kan leve uden GRØDs havregryn (måske en smule overdrevent, haha!) så har jeg i dag været i deres butik i Torvehallerne. Jeg købte to poser for at være forsynet det næste stykke tid og jeg kunne heller ikke stå for deres frydetørrede hindbær som hoppede med ned i bæreposen.

Men hvis man er den dovne type eller ikke lige kommer ind til København i den kommende tid, kan man købe deres produkter over nettet. Mega smart! Du kan b.la. købe deres glutenfri-quinoagrød her og frysetørrede hindbær her.

Kys

Stephanie


Likes

Comments

Contains affiliate links

Et af mine absolut favorit steder at nyde en kop kaffe er hos Original Coffee på Illum Rooftop. Forleden dag var jeg inde og shoppe med min søster og vi tog et smut forbi caféen for at få lidt varmt at drikke. Jeg plejer altid at bestille deres cappuccino, men forleden dag gjorde jeg en undtagelse og prøvede en af deres te-varianter. Te er altid opskriften på bekæmpelse af forkølelse og ondt i halsen! Jeg kan helt klart anbefale deres te, men dog er deres forskellige varianter indenfor kaffe uden tvivl mine yndlings drikke!

Coveret på billedet er fra Andcopenhagen og der findes et direkte link på bilederne ovenfor - du skal blot trykke! I forrige uge afholdte jeg en konkurrence i samarbejde med Andcopenhagen og hvis du enten ikke nåede at deltage eller var uheldig ikke at vinde, kan du lige her købe dit favorit cover!

Kys

Stephanie


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Bukser: Her

ENDELIG har jeg fundet et par habit-look-agtige bukser som jeg kan passe! Jeg har i månedsvis rejst landet rundt og prøvet det ene par efter det andet. Men alle sammen har enten været for løse om livet, for lange i længden eller for store i benene! Gaaaab.

Men efter 100 års søgen har jeg endelig fundet et par, som jeg simpelthen er blevet så glad for! Faktisk var jeg så lykkelig i dét moment jeg købte dem, at jeg bare måtte købe et ekstra par i sort - bare fordi! Jeg elsker at de kan bindes og sættes som en høj- eller lavtaljet buks alt efter hvad man har lyst til. Det gør også at buksen kan bruges til enhver lejlighed lige fra hjemmehygge til fødselsdag, hvor de er super flotte med en stilet til.

Jeg har købt mine hos Bestseller, men eftersom at mærket er Only kan de helt sikkert også købes i deres butikker. Hvis du selv er på udkig efter et par ligesom mine, kan du købe dem hos Bestseller lige her.

Hav en fortsat dejlig weekend!


Kys
Stephanie

Likes

Comments

Kan man være andet end glad for at foråret endelig er kommet? Det tror jeg vidst ikke lige!

Dagene bliver længere, vejret bliver varmere og humøret bliver bedre. Jeg er ihvertfald fan af forår og de sidste par dage har budt på lækkert vejr. Hvor skønt!

Nu hvor solen for alvor er begyndt at vise sig, er tiden kommet til at kunne bruge solbriller uden at folk ser skørt på en (Ja, jeg går ofte med solbriller selvom det er overskyet)

Brillerne jeg bærer rundt på idag er fra dinebriller.dk og modellen hedder Kitty Eyes. Du kan købe dit næste par solbriller lige her og blive klar til de kommende dage der efter sigende skulle blive fyldt med solskin!


Kys
Stephanie

Likes

Comments

Lige nu inde på min Instagram har du chancen for at vinde dit absolutte favorit cover fra AndCopenhagen!

Det eneste du skal gøre er at hoppe ind på min Instagram: stephaniejuncher og trykke på det samme billede som ovenfor. Derinde står præcis hvad du skal gøre!

Skynd dig - vinderen trækkes allerede søndag aften!

Held & lykke!

Kys
Stephanie

Konkurrencen er lavet i samarbejde med og sponsoreret af AndCopenhagen.

Likes

Comments

I denne weekend har jeg været til Dansk Varmblods Hingstekåring i MCH Herning. Det er det ultimative paradis for hestepiger! Fyldt med massevis af flotte heste, hundredevis af shoppemuligheder indenfor rideudstyr, konkurrencer og meget mere.

Traditionen tro tog min mor og jeg afsted mod Herning fredag morgen og spiste tidlig aftensmad/sen frokost på en af caféerne i byen. I år var det min tur til at vælge et spisested og efter lidt research på Instagram og nettet, faldt valget på Café Poulsen. Som det ses på billederne bestilte jeg en Cæsar salat og min mor en salat med skaldyr- og laksemousse. Hold nu op hvor var det lækkert - over alt forventning! Det eneste negative jeg har at sige om stedet, er at det er en skam at der ikke ligger en Café Poulsen i København! (Hvis du planlægger en tur til Herning i den kommende tid eller bor omkrig, så kan jeg varmt anbefale stedet!)


Da sulten var stillet tog vi ud til messecenteret for at se det flotte gallashow der bliver afholdt hver fredag- og lørdagaften under arrangementet. Showet var sat op efter årets årstider, med bryllup om foråret, Badehotellet om sommeren, ild show om efteråret, historien om Jesus til jul (lyder umiddelbart underligt, men var virkelig sjovt!!) Showet sluttede selvfølgelig af med et brag af en nytårsfest!
Udover de flotte opvisninger med dressur- og springheste, miniatureheste, islændere og hunde, bidrog Uffe Holm med hyldende morsomme taler og Julie Berthelsen skabte stemning i form af musik med sin flotte stemme. Sikke et show! (Hvis du følger mig på Instagram har du sikkert set udpluk fra showet i min instastory fra showet fredag aften)

Om lørdagen var der så en masse ting der skulle nås! Der skulle shoppes og næsten enhver stand skulle ses igennem, hestene i stalden skulle klappes (flere gange) og der skulle ses Intermediare (dressur konkurrence).

Det har uden tvivl været en fantastisk weekend i hestenes tegn og jeg tæller allerede dagene ned til næste års Hingstekåring!


Han fik hundene til at gøre alverdens kunster; lige fra sjipning og dans til at springe over hinanden og lave koldbøtter i luften!

God søndag ❤

Kys
Stephanie

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hoodie: Her Briller: Her

I dag har jeg en hoodie på fra Unum Store som du kan købe lige Her. Jeg er har fået min trøje i str. small og jeg elsker at den er oversized til mig (jeg bruger normalt xx-xs) Jeg synes den er flot til et par læderjeans og en læderjakke udover! Jeg er også helt vild med farven - hverken for mørk eller for lys også er den utrolig lækker og varm at have på. Perfekt til foråret!

Mine briller er fra Dinebriller og linket til dem kan du finde ovenfor.


God aften!


Kys

Stephanie


Dette indlæg er sponsoreret af Unum Store.


Likes

Comments

Contains affiliate links

Hvis der er noget jeg elsker så er det off-shoulder toppe og toppe fyldt med blonder! Jeg har selv lige modtaget denne flotte top fra Fade4Fashion. Jeg er helt vild med det feminine look og at den har stropper, hvilket sikrer at toppen bliver siddende hvor den skal!

På billederne har jeg sammensat toppen med et par grå habitbukser. Jeg synes også den går flot til et par mørke jeans eller et par hvide shorts til sommer! Du kan købe toppen lige her eller se alle Fade4Fashions nyheder lige her!

Du kan ovenikøbet få 10% rabat på alle nyhederne med rabatkoden: NYHED10


Hav en fortsat god dag!

Kys

Stephanie


Dette indlæg er sponsoreret af Fade4Fashion


Likes

Comments

Contains affiliate links

Jeg har længe gået og ønsket mig et par helt almindelige briller. Ikke fordi der er noget galt med mit syn, men jeg synes det er så smuk en accessory og kan gøre utrolig meget ved et outfit.

Jeg har haft svært ved at finde et par jeg synes passer mit ansigt og samtidig har jeg ikke rigtig turde at springe ud i det. De fleste tænker nok: "Hvorfor bruge briller når man ikke har behov for det?" Men hvad så med solbriller? Hvis man bruger solbriller fordi man vil undgå at få solen i øjnene, kan man vel også bruge briller (uden styrke som disse) fordi man vil. Ikke sandt?

Jeg er ihvertfald så glad for dette par som jeg har fået af dinebriller.dk. Modellen hedder Oversize wet nerd clear og er en 70'er inspireret brille, som samtidig er utrolig moderne og enkel i designet. Hvis du ligesom jeg er vild med brillen, kan du købe dit par lige her!


Kys

Stephanie


Dette indlæg er sponsoreret af dinebriller.dk

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jakke: Ivyrevel Taske: AndCopenhagen

I dag består mit primære outfit af en basic t-shirt og jeans fra Dr. Denim. Et outfit der altid fungerer! Jakken er fra Ivyrevel og tasken er fra Andcopenhagen. To forskellige items fra to forskellige brands, som jeg er blevet helt vild med her for tiden.

Hvis du endnu ikke har opdaget det endnu eller måske har glemt det, så husk at du lige nu kan få 20% rabat på alt inde hos Ivyrevel. Det eneste du skal gøre er at trykke her, finde det du vil have og bruge rabatkoden STEPHANIEJUNCHER20 inden betaling!


Fortsat dejlig søndag


Kys

Stephanie


Dette indlæg er sponsoreret af Ivyrevel.com

Likes

Comments

I går var jeg et smut forbi GRØD inde på Frederiksberg sammen med min mor. Jeg fik en lækker grød (Gluten Free 3-Grain porridge) med 3 selvvalgte toppings og min mor fik en CABBAGE Salad.

Vi havde længe snakket om at det kunne være sjovt at prøve GRØD efter at have set Lasse utallige gange i Go' morgen Danmark. Havregrød er jo ofte noget man forbinder med en klistret og kedelig masse, som man var tvunget til at spise da man var mindre. For mit vedkommende er det ikke en morgenmad jeg ligefrem frivilligt vælger at spise.

Men i går var så første gang i ja - flere år, at jeg spiste havregrød og jeg må indrømme at jeg blev overrasket! Mums det var lækkert. Så lækkert at vi købte en pose af deres havregrynsblandinger med hjem!

Så hvis du sidder med en lige så stor havregryns-skepsis som jeg gjorde, så kan jeg varmt anbefale at prøve GRØD!

Jeg vil ihvertfald starte min fredag morgen med en stor portion havregrød med alt-hvad-jeg-kan-finde-toppings ovenpå!

Hav en god fredag og en skøn weekend!

Kys
Stephanie

Likes

Comments