I lördags förra veckan så begav vi oss upp mot Kiruna! Vi har campat på 3 olika campingar innan vi kom hela vägen upp till Kiruna! Vi stannade där i 3 nätter och begav oss senare ner till Luleå och kom dit igår och stannar tills imorgon sen vet jag inte vilken camping vi stannar på och hur länge! Men vi rör oss sakta men säkert hemåt! Vi är väll hemma i Skåne om ungefär en vecka! Men under denna tiden har jag haft så många oförglömliga minnen! Och det bästa av allt är att jag ska få upptäcka Stockholm! 😍😍Denna underbara upplevelse som bara fortsätter! Härlig semester! Så mycket man upptäckt och lärt sig! Så mysiga dagar och kvällar! Lite bilder från vad dom skett! Både varit 500 meter under jorden och 711 meter ovanför på ett berg! ❤️ sjukt att just jag fick denna chans att uppleva allt ❤️ tusen tack till pojkvännen, Mats, Caroline, Ulla-Britt och Ronald! Samt vovvsingarna😍 ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Haha dålig uppdatering som vanligt! Haha förvänta er inget annat av mig!
Men hela dagen igår från 07:00-17:30 ungefär så satt vi i bilen hela tiden till Uppsala! Imorgon kväll förväntas vi vara i Kiruna!

Just nu är vi i bilen igen påväg upp till Umeå! Får se när vi är framme! Lite film och musik då klaras bilresan! Men förhoppningsvis kommer här fler inlägg och bilder!
Nu förväntas många nya blickar runt om i städer! En händelserik semester
❤️

Likes

Comments

Lite uppdatering efter student osv.. Inte hänt så jätte mycket! Men igår hade jag en hemmafest som spårade ur under kvällen för mig! Fick en panikångest attack så där slutade festen.

På tisdag ska jag med min lilla vovvsing till veterinären och få hennes klor klippta och fina.

Onsdag blir det BUP och väga, mäta sig , blodtryck osv.

Om två veckor har jag tid hos sjukgymnast för undersökning och hoppas på om jag kan få lite smärtstillande utskrivit! Får se vad dem säger och om jag måste genomgå en lång tids undersökning och prover ang min höft! Men hoppas på positiva svar! Just nu blir det kryckor så man kommer fram!

Men annars är det en stillsam vecka! Den 9 onde juli bär jag av och upptäcker Sverige lite! Blir en tripp upp till Kiruna och samt in om lite städer och där förblir jag i 2 veckor ungefär!
Mer uppdatering kommer senare!
💁

Likes

Comments

Denna helgen har varit fullpackad kan man säga men med oförglömliga minnen! Vill först säga att brossan!! Som du har kämpat och äntligen har du tagit studenten! Är så sjukt stolt över dig! Även om det nu är över så kan du inte sluta kämpa för nu går du in i vuxenlivet! Men det kommer du klara galant! Är så stolt över dig!

I fredags var vi som sagt på Richards student! Men det tog en himla tid att hitta honom efter utsläppet då han typ försvann
😂 ungefär 20 minuter senare får vi äntligen träffa vår student! Sedan fortsatte vi mot student middag och fest utanför Mörarp och sedan efterfest i Klippan med andra studenter! En härlig dag rättar sagt!

I lördags var vi på kalas hos Jespers kusin Camilla! Riktigt härlig tjej kan jag säga! Fint sällskap och god Mat

Igår fira vi Jesper för han gått ut 9:an! Stolt över dig också hjärtat! Fick två presenter av hans fina släktingar och va så glad att jag fått uppleva denna helgen tillsammans med er!
Idag började Jesper sommarjobba så blir en stillsam dag tills jag träffar han sen antar jag!
Ska ner till nagelsalongen då gelén redan efter 3 dagar börjar släppa...
👎🏻 får väll hoppas att alla har haft en underbar helg och en fortsatt trevlig vecka!😃

Likes

Comments

Idag slutade jag kl 11:00 och då gick jag så klart hem! Jag somnade runt 11:30 och sov till 15:00 på pricken! Reser mig och inser att jag och mina 3 kompisar har tid för naglar 15:00-16:00 och 17:00! Rusar ner dit och jag fick tiden 16:00 så har suttit där i 3 timmar och är äntligen färdig! Super nöjd kan jag lova! Riktigt bra nagelsalong!

Imorgon 11:00 tar jag sommarlov och 17:00 så ska jag och Ida gå tillsammans på våra pojkvänners skolavslutning! På fredag är det dags för brossans student! Så lycklig för din skull! Mer uppdatering om fullspäckad helg kommer
❤️

Likes

Comments

Nu är han äntligen hemma igen! Detta va nog den bästa natten på länge. Jag är som hel igen! Nu har vi hela sommarlovet framför oss! Och det består av massa roligheter och en tripp till Kiruna tillsammans med han och hans underbara familj! Kan sommarlovet bli bättre och mysigare? Nej! När han kom hem igår så ville jag bara vara på han hela tiden som en liten blodigel! När han kom hem ungefär 22:30 så fikade vi och han berätta alla möjligheter han har fått göra och uppleva! Sen gick vi och la oss och mös hela natten! Han gav mig även världens finaste sak! En sak jag viljat ha länge! Calvin klain! 😍
Kan man ha en finare pojkvän än sådär? Lycka till med det brudar för har redan hittat den finaste!! Idag vet jag inte om vi ska vara hos mig eller om vi blir här! Så det får vi se senare! Nu ska vi kolla tv, packa upp hans saker och sen gå till Ica och Sen duscha! Och antagligen träffa två kompisar sen! Efter det vet jag inte vad som händer!! Men men. Vi får se vad dan har att bjuda på mer
👍🏻

Likes

Comments

I onsdags var ju jag och Patrizia modeller till ett projekt! Vi använder uv smink och uv lampor! Riktigt häftiga bilder var det! Tyvärr kan jag inte dela med mig av bilderna ännu men så fort jag får det så lägger jag ut dem här! Har en egen bild jag kan slänga upp! Men idag är dagen då min pojkvän kommer hem igen 22:00 är då jag får se han efter en veckas tid! Längtan är stor! Inte mycket som hänt om dagarna nu när han varit borta! Men mer kommer när det väl händer något!😃

Likes

Comments

Idag är det vår tur! Jag och Patrizias tur att känna oss lite finare! Idag är det nämligen så att vi ska ställa upp som modeller för linjen natur! Och nej! Vi ska inte vara utklädda som ett djur😂 både jag och Patrizia ska ha lite blommiga kläder på oss! Vi får ju hoppas på en lyckad dag! Men nu först har vi skolan och kl 12:00 ska jag på ännu en del av min utredning så vi håller tummarna för mig! Men det är ju snart fredag eller vad säger ni? "Emma2k16"! Kommer nog en uppdatering till nu under dagen! Vi ses då😏

Slänger in en bild är på mig och min fina vän (Emma)
👇🏻

Likes

Comments

Idag kunde väll varit en bättre dag på sätt och vis! Min pojkvän åkte idag till Polen med sin klass (skolresa)! Det har varit lite jobbigt för mig och de kom lite tårar så jag fick gå ifrån lektionen ett tag! Men jag biter ihop för hans skull! Jag hoppas på att han får en underbar upplevelse där han är och hoppas han kommer hem och har massor att berätta! Har haft skola osv fram tills 2. Sen har jag varit med mamma och handlat och nu tänkte jag sätta mig och äta lite bakpotatis för sen.. Är de dags att klippa sig! Senare i veckan/månaden tänkte jag färga mitt hår och raka av lite! Bild kommer jag slänga in här under! I veckan är de bara "träning" som gäller och plugg! Måste hinna ikapp lite nu och samtidigt försöka få annat att tänka på nu när jag inte är med Jesper! Så får bli lite powerwalk och springa! På fredag 22:00 får jag äntligen träffa han igen! Då kommer vi att hämta upp han! Uppdatering kommer i veckan!
Vi ses snart igen
😃

Likes

Comments

Heej, tillbaka igen! Men med lite ändrade planer angående bloggen! Detta med smink och produkter är inte det bästa exemplariska att blogga om! Så vi kör på att istället bara ha uppdatering om allt möjligt! Sommaren,vardagen,out fits samt kanske nyheter osv..
Men idag har de varit en ganska slapp dag! Varit i Ängelholm med pojkvännen och hans föräldrar! Handlat godis och ätit donken
😍
Så tyvärr har jag inte så mycket att skriva om! Men nu ska vi kolla film allihopa sen vet jag inte vad som händer! Uppdateringen kommer att ändras så den blir bättre! Bjuder på några simpla bilder!
Vi hörs i nästa inlägg
😀

Likes

Comments