Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

På flyget hem möttes vi av en jättefin solnedgång!

Vart I Haag på konferens.
Det var najs!

Givande att se vad Sigma som bolag gör inhouse och inte bara som konsultföretag!

Likes

Comments

Life with cat, it is nice

Likes

Comments

Det här är världens bästaste och starkaste katt just nu.
Så mycket som han gått igenom de senaste två dagarna önskar jag inget djur.

En människa skulle väl klara av lite röntgen. Lite blodprov, lite ultraljud och kissprov.
Syntax hade mamma och pappa vid sig hela tiden som försökte förklara men inget kunde lugna honom från hand oro. Han hörde, men förstod inte vad som pågick.

Idag är både jag och T nog glada över att vi vet att Syntax är sjuk och kanske inte lever så länge som vi vill, men vi har iallafall tagit reda på vad som är felet och gett honom rätt förutsättningar att ha ett bra liv tills dess att det inte går längre.

Syntax är kroniskt njursjuk. Det betyder att han kommer få specialfoder och simintra varje dag, resten av sitt liv. Detta för att sänka proteinvärdena och minska att njurarna förstörs mer.
Man brukar säga att när kronisk sjukdom upptäcks har dem ca 25% eller mindre kvar av kapaciteten. Vi ger han alla förutsättningar för att ha det bra och få ett fint liv tillsammans med oss med mycket kärlek och ännu mer kärlek och uppmärksamhet.
Vi vet vad som kommer vara fel när det är dags för han att gå vidare, vi kommer veta att vi gjorde vårt bästa och att vi själva aldrig hade velats hållas vid liv för någon annan vinnings skull "if you love me, you need to let me go"

Fast det är det inte ens tal om nu, han har många fina år kvar att dela med sig av till matte och husse, många minnen och många skratt och mysstunder.

Och vi kommer ta vara på vartenda en utav dem. Berätta för syntax att vi älskar honom, pussa han godnatt och hejdå, krama honom när vi kommer hem, och gosa med han närhelst han vill.

Detta var det längsta inlägget jag gjort hittills, men Syntax har varit en stor del av mitt liv som ensamboende, i ljusa och mörka stunder. Han fanns där när ingen annan gjorde. Det kan jag aldrig tacka honom nog för.Likes

Comments

Sen sist?
Dreamhack, jobb
Sjuk katt.

Jag överlever. Kolla alla schyssta foton jag tagit det senaste! En får va nöjd!

Likes

Comments

Var ute och la ett gå idag, ryggen blir bättre, kanske kan försöka komma igång och träna lite lugnt

Jag gillar snus.
Jag gör snus-art ibland, ja vänta ni kommer få se!

Likes

Comments