Header
View tracker

Usch vad slut jag är efter idag, oj vad gott jag för en gångs skull kommer att sova inatt & inga problem att somna heller ser de ut som.

Har fixat och donat hela dan, var även iväg till Gränby centrum & jag gick ENDAST i 5 butiker & de tog 2,5 timme. Förstår ni hur mycket folk de var eller???? Usch hatar sånt.

Imorgon ska jag ta de lugnt, även visa er lite saker. Men nu ska jag göra mig i ordning för läggdags!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Dom senaste dagarna blev inte alls som jag tänkt mig...men i helgen ska jag ta tag i det jag egentligen ville/tänkt göra i veckan.

Ja här om dan påbörjade jag att bygga ihop och dekorera ett pepparkakshus...

Ja Tommy hade ner det...kämpade i 1 timme med att ens få ihop de med glasyr =( Menmen, ska göra ett nytt försök i helgen.

Handlade julgran och massa pynt och annat skit igår. Så ligger kartonger överallt. Så de första jag ska göra nu är väl att städa upp. Sen får vi se vad som händer mer idag...är så sällskapssjuk, vill ha besök besök...börjar bli så tråkigt om dagarna. Samma visa varje dag...

Likes

Comments

View tracker

Ligger just nu i soffan & kollar tv. Lilleman somnade nyss efter lite frukost, men han kommer nog om jag känner honom rätt; vakna om ca. 20-30 min.

Idag hade jag tänkt (om det går som jag vill) baka pepparkakor och kanske julpynta lite! Ska cykla iväg och handla när mannen vaknat till liv, stackaren börjar bli sjuk så han kunde knappt sova inatt =(

Vi får se vad som händer idag, men förhoppningsvis bak och pynt!
Vad ska ni hitta på idag?

Likes

Comments

Idag var jag och handla för månaden, samt lite små grejer till "hemmet" och julsaker. Första julen "hemifrån", så måste köpa julgran & pynt. Känns bra att få köpa saker för sitt "eget" hem!

När jag kom hem städade jag & börja tvätta...tvättar fortfarande & har gjort det i 6 timmar, bara 1 maskin kvar och slänga in! Väntar just nu på att potatisen ska koka klart sen ska vi äta, fy jag är verkligen helt slut i kroppen efter idag...de känns verkligen =(

Imorgon ska jag iväg till Gränby, köpa lite små grejer som jag glömde idag. Sen ska jag nog försöka ta de lugnt. Vad har ni för planer i helgen?

Likes

Comments

Datorn har kraschat...så har endast mobilen att använda nu...

Har haft overkligt mycket att göra på sistone.

Därav nästan ingen uppdatering.

Har precis ätit frukost, väntar på pappa som snart ska hämta mig för att handla. Idag blir en bra dag!

Likes

Comments