Header

Usch har varit så stressad dom senaste dagarna att jag nästan sliter av allt hår på skallen. Fyyyyy!!!! Aldrig kan jag slappna av..... men ska i alla fall cykla och göra fransar om 2 timmar typ. Nice franstjejen bor typ 2-3 min med cykel från mig ? =D Men ska rensa ihop lite kläder, tror jag ska tvätta senare om de finns tvätt-tid. Ska faktiskt fixa bilder till er på de där j*vla matbordet haha. Men asså funderar på att filma en liten lägenhetes "tour" eller lägga ut bilder på hela lägenheten? Kommer köpa saker som kommer förnya hem lite inom kort. Hmmm....jag tror faktiskt jag kommer göra de istället. Vad skulle ni tycka om det? Video där jag visar lägenheten eller bilder? Well well, ska göra mina vanliga hushålls göror (säger man ens så?) vi ses senare ;)

Likes

Comments

Jag suger på att hålla mina löften till er. Har haft fullt upp dom senaste dagarna.

När jag fyllde år fick jag en sån där ångmopp som går på tvins reklamen på tv:n, en H2O X5+. Men den funkade inte!!!! Och IGÅR lämnade K tillbaka den och fick en ny...haha fyllde år 21:a december, så de tog lite tid för honom att lämna tillbaka den. Men SHIT vad nöjd jag är med den!!!! Det är VERKLIGEN som på reklamen. Att ha bra städprylar får mig motivation till att städa oftare =D

Idag kom även mina glasögon!!! Jag är jätte nöjd med dom.

Så här ser dom ut. Inte så bra ljus och bild på dom, men kan lägga upp bild imorgon om tid finns vilket blir lite tveksamt...hehe. Men om de finns, så kommer jag även fixa bild på nya matbordet jag köpte.

Idag åkte K iväg och när han kom hem så kom han hem med iPad till mig!!! Jag vet inte om jag skrivit de tidigare men jag fick i julklapp av honom att jag skulle få en välja en valfri surfplatta men jag valde istället att han skulle betala för ett nytt matbord + stolar. Men fick min surfplatta ändå! Blev så överraskad för att han är ALDRIG spontan av sig. Fick en iPad mini i färgen "space grey". Blev lite skeptiskt först att de var en mini han hade köpt, hade föreställt mig att den var mindre än vad den var. Men de var perfekt för mig.

Nej nu ska jag äta lite, sen blir det sängen. Godnatt kära bloggläsare

Likes

Comments

Mamma fick förhinder igår så kunde inte få skjuts för att handla men det blir av idag istället =) Sitter just nu och väntar på att hon ska komma. Ska som sagt handla mat & några små möbler. Fick även samtal av DHL att bordet & stolarna kommer! Blev glad över att dom kunde leverera det samma dag som dom fick in det till terminalen här i Uppsala annars brukar man få typ "dag & tid" 2-3 dagar framåt och om de är helg liksom "nästa vecka". Om jag hinner ska jag ta foto ikväll på sakerna, annars imorgon!

Glömde bort tvätt-tiden igår haha, fattar inte hur...😂😂😂 Men får kolla om det finns idag helt enkelt =)

Asså hur söt är han inte?! Haha typ en av få saker han "ärvt" av mig är att sova med öppen mun 😂

Likes

Comments

Som jag sa tidigare så städade jag idag, rensa igenom skåp osv. Det har helt enkelt inte hänt något speciellt idag. Bokade tvätt tid till imorgon, så imorgon ska det tvättas. Imorgon ska jag även åka och handla, haha jag har inte handlat för månaden än...så det ska göras imorgon. Ska även in på IKEA samt Jysk och köpa lite saker där. Ska visa er imorgon vad och det kommer bli så bra!!!!

Men nu ska jag dra en dejt med duschen sen sova, Godnatt med er!

Dom här stolarna köpte jag istället för dom andra svarta btw.

Likes

Comments

Självklart i sista sekund ångra jag stolarna jag köpte, så bestämde mig för att ha ett par andra stolar som jag kände mig nöjdare med och fick mail nyss om att varorna är skickade! Vilken sjukt snabb leverans PÅ MÖBLER!? Det gillas!

Men i alla fall...idag har jag tänkt städa lite för att det behövs...ev kanske tvätta då korgen är helt överfylld....

Sen får jag sån himla ångest att jag inte tagit tag i körkortet ordentligt, så jag ska försöka sätta mig ner och plugga lite. Är fortfarande frustrerad över att mina nya glasögonen inte kommit än...men har inte ens gått 14(?) arbetsdagar sen jag beställde dom =/

Men nog om det, vad ska ni göra idag dååå? <3

Från när vi var på sjukhuset ❤️

Likes

Comments