Header

Ett par nya skor & 2 st par mjukisbyxor klickade jag hem. Beställde från sportamore.se, dom hade 25% på utvalda varumärken samt 20% på allt från Nike. Känns mycket bättre att handla på REA.

Hursom, jag känner mig as hängig...känns som att jag kommer bli sjuk. Vilket jag verkligen hoppas på att jag inte blir. Imorgon ska jag försöka sälja av saker, tänkte tvätta alla kläder Tommy har växt ur och lägga ut på köp & sälj på Facebook.

Sen har jag ingenting speciellt planerat, blir väl promenad som vanlig & en tur till parken också.

Vad ska ni göra imorgon?

Likes

Comments

Bjuder en bild på nakna sanning(?) Den här årstiden hatar jag & speciellt pga att min hy blir KATASTROFAL. Kan inte ens ha foundation för att min hy är så torr och den blir ännu torrare när jag har foundation. Jag får världens jävla finn utbrott också & jag måste pilla och klämma så de blir ju sår av skiten. Jag har provat allt, från dyra till billiga produkter för torr hy, normal hy, känslig hy. Usch kan det inte bli vår/sommar fort så jag slipper detta!

Men i alla fall, är lagom sliten efter allt idag. Har städat och tvättat hela dagen. Ska hoppa in i en dusch nu, sen blir det sängen.

Imorgon får jag se vad som händer, om vädret är på vår sida blir det nog en sväng till parken och en långpromenad.

Har fått hem ett ögonfrans serum som jag ska prova i några veckor (HOPPAS DET GER RESULTAT) Har provat xlash men den sög ju (funka inte på mig i alla fall) Så håller tummarna för den här, att den ska funka!

Såhär katastrofala korta fransar har jag nu....fransförlängning & års användning av lösögonfransar har slitit en del på fransarna kan jag ju säga...

Likes

Comments

Igår släppte alla måsten och bara slappnade av och gjorde det jag ville göra. Jag började gårdagen med frukost, gjorde mina morgonrutiner (dock hade jag ansiktsmask också) Sen kollade jag och prinsen på tv och åt tidig lunch. Efter lunch gjorde vi oss iordning för att gå ner till ICA. Hämtade ut paket och handlade lite som fattas i kylen. Vi gick hem och lämna paketen och det vi handlat sen gick vi till parken och lekte.

Sen chillade vi bara & lekte, när lilleman sov middag så slappna jag av i soffan bunkra upp med gott gott och satt på en film, något jag inte gjort på länge.

Jag hade så bra igår, en dag jag kunde känna ro, lycka. Jag måste sluta pressa mig själv och göra ALLT som jag egentligen inte ens borde göra. Jag sätter så höga krav på mig själv att göra för många saker på en dag, vilket leder till att jag blir stressad att jag inte blir klar med sak nr.1 och måste börja göra sak nr.2. osv.

Men idag väntar ett stort tvättberg på mig....Ska tvätta 3 timmar idag och 3 timmar imorgon. Jag hoppas verkligen allt blir tvättat då... Men tror nog fan att det är mer tvätt än vad jag ser. Ska rensa upp allt så får jag se om jag ska tvätta lite längre idag om det är mer än 6 tvätt högar....

Jaja vi får se... Vad ska ni göra idag? ❤️ Har ni också haft lika fint väder som jag haft dom senaste dagarna? Jag hoppas verkligen det håller i sig och inte blir kallare.

Likes

Comments

Dessa kläder har jag beställt från H&M till min lilla prins ❤️

Har varit jakt på en sängkappa länge nu och JAG ÄLSKAR VOLANGER DE ÄR SÅ SNYGGT!!!!!!!! Så var tvungen att beställa direkt när jag såg denna! Sen såg jag liknade påslakanset så jag klicka hem två sånna också. Dom är från ellos.se btw.

Likes

Comments

Beställde 4 st nappflaskor från twistshake.se, 2 st 260ml och 2 st i 330ml. Upptäckte nu(!?) färgen "peach dreamcatcher" och blev helt kär, så var tvungen och beställa den i både 260ml & 330ml. Sen så har ju jag turkos i 260ml & vit i 330ml hemma redan.

(OBS. detta inlägg är INTE ett sponsrat inlägg)

Likes

Comments