I måndags tog jag och Elin en liten spontan fika på Fridays vid Stureplan. Sååå mys!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu bär det av till Ikea med mamma, ska även förbi gina en snabbis och byta några kläder.

Likes

Comments

Idag var de sista nationella, riktigt jäkla skönt att vara klar nu. Åkte hem därefter och åt lite pizza😝

Likes

Comments

Svåraste nationella än så länge, handlade för de mesta om antiken, latin äsch jag vet inte vad. Är så dålig på historia. Det här gick ju sämst. Aja nya tag på torsdag.. Nu ska jag ut och hämta min loka haha🙃🙃

Likes

Comments

Har suttit en hel no lektion nu och bläddrat igenom kläder på dom mest populära kläd sajterna. Några favoriter fastnade, är helt tokig i dom.

       Bild 1 Tassle Lace-up Playsuit från Chiquelle.se

                Bild 2 Bohemia Two Piece Jumpsuit från Dmretro.se

                Bild 3 Somerset Playsuit från Dmretro.se

Likes

Comments

Igår stod hela familjen framför alla möjliga speglar i huset för att fixa sig. Jag personligen satt uppe på rummet och slet för att få en bra ögon sminkning, gick inget vidare...

Samma kväll åkte vi nämligen till Gondolen vid slussen. Riktigt fin resturang som ägs av en av Sveriges bästa kockar. Rekommenderar starkt! Min farmor bjöd på denna tillställning eftersom att hon nyligen fyllt 70. Det var en härlig kväll med fina tal, god mat och trevligt tillfälle att träffa släkt och berätta om livet i dagsläget.

Likes

Comments

För ungefär en vecka sedan gjorde jag min första fransförlängning och måste säga att det var så värt att ligga stilla i två timmar. Däremot var det nästan helt fel tillfälle för mig att göra fransar då jag inte hade tvättat bort mitt smink. Dessutom är pollen allergin som värst nu så mina ögon var redan irriterade från start. (Ni ser på bilden hur röda dom blev, hon la på filter)

Men efter några timmar var dom precis som vanligt. Nadja som jag gjorde dom hos var grym. Vi pratade på om allt möjligt och plötsligt satt fransarna på plats. Hon tar 250 kronor för nytt set då hon fortfarande utbildar sig men det vart toppen resultat.

Likes

Comments

Hej

Imorse slet jag mig upp ur sängen för att ta mig till skolan, trots att febern inte gått ned ett dugg. Jag åkte mest till skolan för att göra nationella provet i Mattematik. Det gick helt okej faktiskt, bättre än jag anat.

Med mig till provet hade jag en icke kolsyrad dryck från Celsius i smaken persika & mango samt en protein bar från Naturdiet.

Likes

Comments