Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej vänner och ovänner!


Allt bra med er? Med mig är det jättebra faktist, trots att jag legat hemma några veckor nu med bruten fotled men som tur är har vädret blivit lite sämre för jag höll på och bli tokig de dagarna det var så fint på grund av det förbannade gipset ;)

Vad har hänt sen sist jag kikade in här då? Oj, en himla massa faktist.

Jag har fått tillbaka kontakten med Hannah igen, vilket är jättekul, så vi har umgåtts lite och pratat om allt som hänt under alla dessa år vi inte umgåtts, sen har jag umgåtts en massa med Ida som är guld värd, hon har ställt upp och kommit hit till mig jätteofta när jag vara rastlös , hon är en sån människa man aldrig får nog av<3 och jag och Bernth har gemensamt fått upp en jättebra kontakt till Viktor och Josefine, vi har grillat tillsammans med dom, varit ute och gått och pratat och skrattat så magen gjort ont, två helt fantastiska människor är dom med andra ord, jag har också fått träffa Amanda, min barndomsvän, vilket var hur länge som helst sen så vi hade en superbra kväll tillsammans med henne och Cabbe häromhelgen.

Förutom allt detta så förbereder vi oss nu för en flytt inom ca en - två veckor, det är bara besiktning kvar på lägenheten och lite småpill så alldeles snart är det på gång med.

Det är så mycket som händer just nu och som kommer hända inom bara några veckor, jag har redan massa tider inbokade till sjukgymnast för att få ordning på min fot när jag fått av gipset sen, sen ska vi och förhoppningsvis hämta en ny bil till Bernth i helgen, sen har jag brandutbildning och lyfttekniksutbildning inbokat i juni månad, sen börjar jag jobba på heltid under hela sommarlovet, men det ska bli kul, ska jag vara ärlig saknar jag jobbet jättemycket & jag har hört från många att jag ska vara tacksam att jag känner så med tanke på att det inte alls är många som känner så kring sina jobb.


Idag är det Fredag och B är och jobbar till 19.00 & innan han kommer ska jag hinna träffa Ida en stund, sen har jag lovat min syster och hennes kompisar att gå ut med dom en sväng.

Tacofredag är det även ikväll som varje fredag i vår familj,men tacos tröttnar man aldrig på, iallafall inte jag, jag hade inte haft några problem och äta det varje dag <3


Nu ska jag bege mig, vi hörs!
Kram 😘
Likes

Comments

Hej på er!
Blev en hemmadag för mig idag med, har hunnit med en massa skolarbeten jag legat efter med, kört första träningspasset på F1 tillsammans med min syster &
ett besök hos läkaren & en samtalstid hos psykatrin imorse samt en massa stallmys i de härliga vädret!
Imorgon är det skola för min del, sen ska jag träna innan jag förhoppningsvis ska träfda Clara en stund.
Nu är de ungefär en månad kvar till jag och B flyttar till vår lägenhet, längtar så mycket tills vi får ordning på allt😍
hur mår ni?

Likes

Comments

Hejhej!
Det var ett bra tag sen nu,mycket av anledningen till det är för att jag nu kör ett program, som heter c9, har ni hört talas om det? Det är iallafall tufft, eller det har varit, dom två första dagarna.
Nu är jag inne på min tredje dag, och det går mycket lättare.
Detta program är en utrensning på gifter i kroppen, samt en "kickstart" till F1 som är programmet man kan köra efter om man vill.
Jag har beställt hem F1 med, det är mer träning i de programmet & man får också äta betydligt mer.
Båda dessa programmen gick på nästan 4000 kr, men med tanke på att detta förändrar mitt liv så är det värt varenda krona + att jag varit rökfri i 3 dagar än så länge tack vare detta programet! och de bästa av allt, det är aloe vera/forever som ligger bakom dessa programmen, kroppen mår alltså toppen av detta!

Hur mår ni?😘

Över här på bilden är alltså C9, programmet jag kör nu!
Och nedanför är F1 som jag börjar med snart!

Likes

Comments

Likes

Comments