Header

Det har hänt så fruktansvärt mycket sedan jag kom hem till Sverige igen, både bra och dåligt. Men nu är det dags för mig att ha lite tid för mig och göra det jag vill!
Idag börjar jag med att göra klart lägenheten då den äntligen är färdigrenoverad!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu har man varit hemma i 4 dagar och det är en stor skillnad på allt, saker man inte har reagerat på innan och hur lungt det faktiskt är här men värsta är nog trots allt vädret! Efter att ha haft 20 grader nästan varje dag och komma hem till detta så fryser man rejält! Men vinterjackan är på och extra lager kläder!

Likes

Comments

Nu är det endast 2 dagar kvar på redan här, vid denna tiden på lördag sitter man på flygplatsen och har börjat sin resa hemåt, det har varit en fantastisk tid här nere men ska bli underbart att komma hem och träffa alla igen och har missat några födelsedagar med så blir att åka runt och gratta alla i efterskott 😊
Kommer sakna Palermo oerhört mycket men kommer självklart åka hit igen och hälsa på alla!
Idag är det bankdag här nere men som vi säger hemma röd dag, så det mesta är stängt men blir nog en tur ner till stan och gå en runda eftersom solen skiner idag och det är helt underbart väder ute!😊

Likes

Comments

Nu återstår endast 5 dagar kvar av min resa i Italien! Tiden har bara flugit förbi och 6 veckor är redan avklarade. Blandade känslor över resan och hemfärden men detta har varit en super upplevelse och ska bli underbart att få komma hem och träffa alla igen!

Likes

Comments

idag är det 17 dagar kvar tills jag kommer hem till Sverige igen, har det helt underbart här och hade mer än gärna stannat kvar för gott och startat ett nytt liv här. Men har hela framtiden kvar och en dag kanske jag tar och flyttar ner här!
idag blir det att åka hem till dem andra och laga lite mat och umgås, vilket vi även gjorde igår, super mysigt!

Likes

Comments

Lyckades äntligen hitta mig ett par byxor idag och en tun kofta som är perfekt här nere!
Resterande av dagen har inte precis blivit so den var planerad så blivit en hemma kväll men sånt som man får ta!
lägger med bilder det jag har köpt 😊

Likes

Comments

Tiden här nere har ändrat mitt liv totalt, har fortfarande 3 veckor kvar och dem ska vi ta väl vara på!
Idag så ska jag ner mot stan och shoppa lite till, köpte mig ett par nya skor igår (var på tiden!)
Idag så blir det ett par jeans som jag har spanat in väldigt länge och en ny väska! Kan eventuellt bli en jacka eller två med men vet inte hur jag ska få hem allt igen utan att behöva betala övervikt!

Är även på jakt efter nya sminkborstar men det verkar inte finnas några som verkar bra ännu här nere så funderar på att beställa via nätet istället, vad rekommenderar/ använder ni? Jag älskar att testa på nytt så bomba med förslag!

Nu ska jag passa på att börja göra ve mig så uppdaterar ikväll igen med bilder på allt! Puss!!

Likes

Comments

Nu har jag varit nere i Palermo i 3 veckor och har 3 veckor kvar på min resa, tiden bara springer förbi och det är så himla mycket kvar att utforska här nere!
Vi har hunnit med att gå runt hela centrum, ner i hamnen, hittat en massa klubbar och härliga uteställen, så nu får det bli att åka och utforska lite andra grejor så idag hade jag tänkt att åka till catacombe och kolla på alla mumier dem har där. Sedan har vi mondello beach på listan med och får bli att söka upp lite mer ställen. Eller någon av er har varit här och har lite tips? Alla stora som små tips är välkomna! :)

Jag ska inte tråka ut er med en historia med vad vi har gjort mer under 3 veckor så jag tar en liten snabb berättelse som helgen istället!

i fredags så möttes vi upp ett gäng hemma hos Erica och Sandra på lite drinkar sedan gick vi ut för att äta lite och bege oss till en pub, det blev ju självklart Champagneria som varit vårt ställe vi gått till dem senaste gångerna vi har gått ut, väldigt starka drinkar sen får vi 10% rabatt med och vi har börjat lära känna en som jobbar där. Efter några drinkar där och hälften av gänget började bege sig hemåt så drog jag och 2 andra vidare till La Vucceria vilken är det bästa stället jag någonsin besökt, olika sorters pubar i varje vrå, krogar utomhus och dj utomhus sen var man på ett stort torg och alla dansade och var glada där, man kände sig fri av att bara kunna gå runt vart man ville med en grogg i handen och dansa vart man ville, blir att gå tillbaka dit nästa helg igen!

Nu ska jag kolla på en film och planera dagen lite mer så kommer med lite nya uppdateringar när jag kan!
Puss!!


Likes

Comments

i lördags natt landade vi äntligen i Palermo och nu återstår det 39 dagar kvar på min fantastiska resa här, idag har dem bankdag och det är en röd dag då dem firar alla helgona. Imorgon ska jag äntligen få träffa mitt jobb som jag ska vara på i 4 veckor!
Det är helt underbart här nere med 20 grader just nu och ca 28 grader mitt på dagen! varit runt i Palermo och utforskat en massa och fått se deras kultur vilket jag starkt kan rekommendera alla andra att göra om man har planer på att komma hit!
Nu blir det att ta en dusch och göra ve sig innan det blir ännu mer äventyr idag, ikväll har dem en festival här nere med modevisningar, musik och mat som ska utforskas!
hoppas ni har det lika bra som vi har det här nere! soliga hälsningar ifrån Palermo 😘

Likes

Comments

Nu börjar det närma sig om 10 dagar åker jag till Italien i 6 veckor för att jobba!
Spännande, nervöst men en erfarenhet som bara den!
Mycket som har behövts att göra i förberedelserna men nu är äntligen allt klart, endast lite små fix kvar i lägenheten som ska göras klart under helgen!

Dagen idag har bestått av få dem sista detaljerna klara inför resan, städat, målat, lagat mat och nu håller man på att tvätta, så tar mig en välförtjänt paus i soffan 😜

Likes

Comments