Header

sitter på tåget mot jobb, för en gångs skull känner jag mig extremt taggad och positiv så tog med mig tränings väskan så det är bara att träna direkt efter jobb! Motivationen växer mer och mer för varje dag, nu är det bara löpningen som ska komma igång helt med så man kan börja träna upp konditionen med!
Nu blir det att luta sig tillbaka på tåget sätta igång lite musik och planera dagens träningspass! 😊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Sitter och håller på att planera en massa middagar och tränings schema, känns helt underbart att vara igång till fullt nu igen, blev även ett träningspass och löprunda igår! Så på det idag igen men först laga en god middag och planera klart veckan lite! 
Nu är det min tur att få må bra och komma igång med mina mål som legat ett tag, motivationen försvann lite när man fick sprickan i revbenet men nu när det är läkt igen så är man ännu mer motiverad till att komma igång igen! Känner redan nu på bara någon vecka att jag mår så himmla mycket bättre, har mer motivation och ork i mig. 
Nu ska jag börja på middagen som blir en advokadomix på fullkornsbröd med en sallad till! 

Likes

Comments

​Nu är det dags att lägga alla gamla och dåliga vanor bakom sig, det är dags att fokusera på mig själv och mina mål i livet. Träningen har äntligen kommit igång igen efter 1 månads uppehåll för jag fick en spricka i revbenet men nu när det är läkt så är det fokus och hårdträning igen, har satt upp lite små mål att klara av och det första är att springa Color obstacle rush när det kommer hit om 2 månader! Det är en kul grej eftersom det inte är något riktigt löpevenemang och mer en kul grej men samtidigt får man testa sig själv och se vad man klarar av, sen har jag satt upp att om 1 år ska jag springa springtime för att verkligen testa mig själv! 
Nu blir det att fixa en god middag, lite träning och sedan iväg och träffa familjen! 
Likes

Comments

Det har hänt så fruktansvärt mycket sedan jag kom hem till Sverige igen, både bra och dåligt. Men nu är det dags för mig att ha lite tid för mig och göra det jag vill!
Idag börjar jag med att göra klart lägenheten då den äntligen är färdigrenoverad!

Likes

Comments

Nu har man varit hemma i 4 dagar och det är en stor skillnad på allt, saker man inte har reagerat på innan och hur lungt det faktiskt är här men värsta är nog trots allt vädret! Efter att ha haft 20 grader nästan varje dag och komma hem till detta så fryser man rejält! Men vinterjackan är på och extra lager kläder!

Likes

Comments

Nu är det endast 2 dagar kvar på redan här, vid denna tiden på lördag sitter man på flygplatsen och har börjat sin resa hemåt, det har varit en fantastisk tid här nere men ska bli underbart att komma hem och träffa alla igen och har missat några födelsedagar med så blir att åka runt och gratta alla i efterskott 😊
Kommer sakna Palermo oerhört mycket men kommer självklart åka hit igen och hälsa på alla!
Idag är det bankdag här nere men som vi säger hemma röd dag, så det mesta är stängt men blir nog en tur ner till stan och gå en runda eftersom solen skiner idag och det är helt underbart väder ute!😊

Likes

Comments

Nu återstår endast 5 dagar kvar av min resa i Italien! Tiden har bara flugit förbi och 6 veckor är redan avklarade. Blandade känslor över resan och hemfärden men detta har varit en super upplevelse och ska bli underbart att få komma hem och träffa alla igen!

Likes

Comments

idag är det 17 dagar kvar tills jag kommer hem till Sverige igen, har det helt underbart här och hade mer än gärna stannat kvar för gott och startat ett nytt liv här. Men har hela framtiden kvar och en dag kanske jag tar och flyttar ner här!
idag blir det att åka hem till dem andra och laga lite mat och umgås, vilket vi även gjorde igår, super mysigt!

Likes

Comments

Lyckades äntligen hitta mig ett par byxor idag och en tun kofta som är perfekt här nere!
Resterande av dagen har inte precis blivit so den var planerad så blivit en hemma kväll men sånt som man får ta!
lägger med bilder det jag har köpt 😊

Likes

Comments

Tiden här nere har ändrat mitt liv totalt, har fortfarande 3 veckor kvar och dem ska vi ta väl vara på!
Idag så ska jag ner mot stan och shoppa lite till, köpte mig ett par nya skor igår (var på tiden!)
Idag så blir det ett par jeans som jag har spanat in väldigt länge och en ny väska! Kan eventuellt bli en jacka eller två med men vet inte hur jag ska få hem allt igen utan att behöva betala övervikt!

Är även på jakt efter nya sminkborstar men det verkar inte finnas några som verkar bra ännu här nere så funderar på att beställa via nätet istället, vad rekommenderar/ använder ni? Jag älskar att testa på nytt så bomba med förslag!

Nu ska jag passa på att börja göra ve mig så uppdaterar ikväll igen med bilder på allt! Puss!!

Likes

Comments