Header

Så mycket som hänt sedan sist! Men efter jag bröt upp med "F" så har så mycket förrändrats och allt har blivit mycket mer positivt i mitt liv. Idag har jag tagit mig tid för lite egen tid och det är precis vad jag har behövt!
Men nu ska jag möta upp bästa Anna och ta en fika!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Denna helgen så hittade jag verkligen vem jag igentligen är och insåg att det finns inga för stora eller för små drömmar!
Mycket tack vare mina underbara vänner som finns och stöttar oavsett vad. Det blir en liten snabb planering nu med jobb och ekonomin, sparmål och allt vad man kan tänka sig, sedan är det myskläder och netflix som gäller resterande av kvällen för är så sjukt seg efter helgens aktiviteter!

Kommer upp lite senare om vad jag har hittat på för er som är intresserade men nu är all kraft för dagen förbrukad 🙊

Måste även lägga in ett stort tack till vänner, familj och alla andra som har hjälpt mig igenom allt denna månaden, man kan inte ha bättre människor i sitt liv! 😍

Likes

Comments

Nu är det dags att verkligen strunta i vad andra säger, tycker och tänker! Detta är mitt liv och det borde handla om mig och mina mål!
Vissa saker kommer att svida men det är dags för brutal ärlighet hädanefter. Det är på tiden att allt som tänks vill ska händ, det är dags för det att slå in!

Jag tänker inte vara något andrahandsval längre eller någons backup. Ta mig för den jag är eller lämna mig, valet är ditt!
Jag tänker inte längre vara någons hemlighet, tänker inte låta dig gömma mig för det är inte okej!

Jag vill vara med någon som inte är rädd för att visa upp mig, berätta för alla vem jag är och någon som vill lägga ner tid och försöker hitta på något, litet som stort!

Jag är trött på att gå runder och undra, undra om allt du säger är sant eller bara en lögn, trött på att inte veta och behöva gå runt och känna mig osäker. Eftersom jag känner såhär inser jag mer och mer att du inte är rätt för mig.
Vi hade kunnat få något underbart, kanske inte men det är något vi aldrig kommer få veta för jag sätter ett slut på detta nu.

Likes

Comments

sitter på tåget mot jobb, för en gångs skull känner jag mig extremt taggad och positiv så tog med mig tränings väskan så det är bara att träna direkt efter jobb! Motivationen växer mer och mer för varje dag, nu är det bara löpningen som ska komma igång helt med så man kan börja träna upp konditionen med!
Nu blir det att luta sig tillbaka på tåget sätta igång lite musik och planera dagens träningspass! 😊

Likes

Comments

​Sitter och håller på att planera en massa middagar och tränings schema, känns helt underbart att vara igång till fullt nu igen, blev även ett träningspass och löprunda igår! Så på det idag igen men först laga en god middag och planera klart veckan lite! 
Nu är det min tur att få må bra och komma igång med mina mål som legat ett tag, motivationen försvann lite när man fick sprickan i revbenet men nu när det är läkt igen så är man ännu mer motiverad till att komma igång igen! Känner redan nu på bara någon vecka att jag mår så himmla mycket bättre, har mer motivation och ork i mig. 
Nu ska jag börja på middagen som blir en advokadomix på fullkornsbröd med en sallad till! 

Likes

Comments

​Nu är det dags att lägga alla gamla och dåliga vanor bakom sig, det är dags att fokusera på mig själv och mina mål i livet. Träningen har äntligen kommit igång igen efter 1 månads uppehåll för jag fick en spricka i revbenet men nu när det är läkt så är det fokus och hårdträning igen, har satt upp lite små mål att klara av och det första är att springa Color obstacle rush när det kommer hit om 2 månader! Det är en kul grej eftersom det inte är något riktigt löpevenemang och mer en kul grej men samtidigt får man testa sig själv och se vad man klarar av, sen har jag satt upp att om 1 år ska jag springa springtime för att verkligen testa mig själv! 
Nu blir det att fixa en god middag, lite träning och sedan iväg och träffa familjen! 
Likes

Comments

Det har hänt så fruktansvärt mycket sedan jag kom hem till Sverige igen, både bra och dåligt. Men nu är det dags för mig att ha lite tid för mig och göra det jag vill!
Idag börjar jag med att göra klart lägenheten då den äntligen är färdigrenoverad!

Likes

Comments

Nu har man varit hemma i 4 dagar och det är en stor skillnad på allt, saker man inte har reagerat på innan och hur lungt det faktiskt är här men värsta är nog trots allt vädret! Efter att ha haft 20 grader nästan varje dag och komma hem till detta så fryser man rejält! Men vinterjackan är på och extra lager kläder!

Likes

Comments

Nu är det endast 2 dagar kvar på redan här, vid denna tiden på lördag sitter man på flygplatsen och har börjat sin resa hemåt, det har varit en fantastisk tid här nere men ska bli underbart att komma hem och träffa alla igen och har missat några födelsedagar med så blir att åka runt och gratta alla i efterskott 😊
Kommer sakna Palermo oerhört mycket men kommer självklart åka hit igen och hälsa på alla!
Idag är det bankdag här nere men som vi säger hemma röd dag, så det mesta är stängt men blir nog en tur ner till stan och gå en runda eftersom solen skiner idag och det är helt underbart väder ute!😊

Likes

Comments

Nu återstår endast 5 dagar kvar av min resa i Italien! Tiden har bara flugit förbi och 6 veckor är redan avklarade. Blandade känslor över resan och hemfärden men detta har varit en super upplevelse och ska bli underbart att få komma hem och träffa alla igen!

Likes

Comments