[ 3 d a g a r k va r ]
Nu är det nära, väldigt nära innan vi åker. Stressen börja komma smygande och vet inte riktigt hur jag är på onsdag om jag kommer klättra på väggarna eller så haha. Jag har ju sån kontrollbehov i vissa lägen samtidigt vill jag bara vara så spontan. Jag känner just nu stress över när vi ska åka på onsdag morgon, först bokade vi parkering och skulle åka upp till Arlanda själva men Viktors föräldrar var så gulliga att köra & hämta oss istället, men det är ju det att då kan inte jag riktigt åka när jag vill.. menmen, vi får se hur allt blir [ kommer uppdatera er]. Men nu till det jag tänkte skriva om, har kollat lite på ställen vi vill besöka och göra, och har ni tips eller erfarenheter
- hör av er gärna!!

Rock climbing [ bergsklättring ]
Det är något som vore riktigt kul att göra, svårt men rolig upplevelse.

Freebird stand up - paddle board [ stå upp paddling ]
Har alltid velat prova på att surfa, så detta kanske är en början. Inte samma sak men ett bra sätt att lära sig att hålla balansen.

Sea diving [ snorkling i hav ]
Detta är ett måste som vi måste prova på, hört så mycket om det & något jag alltid velat prova.

Tiger cave [ Tempel ]
Något som vore häftigt att göra är detta. Skulle gärna vilja besöka olika tempel under resans gång och Tiger cave är en av dom.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår var jag på julbord med bästa jobbet på svampen! Mitt första julbord detta år, brukar inte vara speciellt förtjust i julbord. Äter mest lax o ägg typ haha. Gillar ni julbord? Vad är era favoriter isåfall? Men det var riktigt gott faktiskt, glömde dock fota det.. men får bli lite andra bilder från kvällen!  Ska försöka uppdatera mer i helgen, har ni några tips på vad ni vill att jag skriver om? Ha en underbar helg nu. /s

Likes

Comments

1. Fullständigt namn? Stephanie Elise Martine Zoë Ahlgren

2. Din längd? 170 centimeter lång

3. Ålder? 22 år, fyllde den 1 juli

4. Har du syskon? En lillasyster, en storasyster och en storebror.

5. Favoritfilm? Jadu.. har ingen speciell med gillar alla filmer med Jason Statham

6. Favoritbok? 11 år i fångenskap

7. Har du jobb? Barnskötare på ett dagis

8. Vad stod det i ditt senaste sms? "Ring när du pratat klart med henne"

9. Vem ringde du sist? Viktor ♥️

10. Hur svarar du i telefon? ''Stephanie'' haha

11. Vilken var den senaste filmen du såg? Arthur christmas

12. Är du en serienörd? Går i perioder haha

13. Gillar du kaffe? Nej fy..

14. Vad äter du till frukost? Oftast bröd med någe pålägg

15. Vad spenderar du helst pengar på? Internetshopping elle rmat

16. Vilken är din favoritlåt just nu? Har ingen speciell

17. Vem är din förebild? Min farfar

18. Gillar du att resa? Ja, när man väl gör det är det kul. Även om det bara blir en liten roadtrip 20 mil härifrån.

19. Bästa resan i ditt liv? Danmark/tyskland med pojkvännen. Men om 6 dagar åker vi till THAILAND!!

20. Drömyrke? Arbeta med människor eller typ affär eller liknande.


Likes

Comments

[ 7 dagar kvar ]
Finns det någon här som varit i Thailand förut? Detta är alltså min första utomlands resa och jag vet att jag tar det värsta till att börja med men då har jag det gjort. Jag och min sambo bokade denna resa för exakt 9 MÅNADER SEDAN idag!!! Riskabelt då vi bara hade varit tillsammans i 4,5 månad men det kändes bara så rätt. Visst vi har stött på motgångar ett ex antal gånger men vi klarar allt, tillsammans. Nu står vi här 1 vecka innan våran första riktiga flygresa och jag börjar redan stressa över allt som det finns att stressa över plus tusen saker till. Vi har varit till Lettland och Tyskland men bara med båt och bil, så det ska bli så spännande!
Det jag tänkte fråga er om ni har tips på saker vi kan göra när vi kommer ner. Vi har bokat hotell på Riley beach, ao nang och sista natten blir i Bangkok. Hade velat backpacka, vore så härlig upplevelse men får bli någon annan gång i livet. Har ju också packat klart allt, typ för en vecka sen haha. Men har inte med mig speciellt mycket eftersom jag ska handla lite där nere o så [ om det finns något att ha ]. Vi har ju även tänkt hyra moppe och åka runt, besöka olika tempel, stränder, sen ska jag göra en liten bambu tatuering där nere. Bokat tid och det blir den 30/12 5pm, så taggad men är så nervös. Blir min 10:e på min kropp [ kan göra ett inlägg om mina tatueringar någon gång om ni vill ]. Men skriv gärna en kommentar på tips så får ni ha en underbar lucia! Kram

Likes

Comments

[ 8 dagar kvar innan semester ]
Det ska bli så skönt att bara få slappna av & vila ut mig. Bara 5 hela arbetsdagar kvar, yey!
Igår hade jag & en av mina bästavänner tidig julklappsöppning, vilket var hur mysigt som helst. Lägger in bilder på vad jag fick och vart hur glad som helst!
Vad önskar ni er i julklapp? Och vad ska ni ge? Berätta gärna i kommentarerna! Kram

Likes

Comments

Tänkte börja denna blogg igen med lite uppdate om livet. Vill kunna ha denna plats för att skriva av mig, dela med mig av mitt liv och ge inspiration.
Denna helg har bestod av AW i fredags, vilken var jätte mysigt. Vill tacka alla som gjorde den kvällen underbar. Gårdagen spenderades med hembesök av halvmamma & syster, sedan födelsefirande av sambons bror & resten av kvällen bestod av film o mys. Denna dag har jag bakat lussekatter (faila 2 gånger igår) så gav ett nyss försök idag. Sen kom min andra låtsasmamma & hennes kille över o fikade lite samt kolla nya lägenheten!! Sen kom sambons pappa över och vi fick ordning på våran vardagsrums lampa, är såååå nöjd! Annars har vi bara tagit det lugnt innan sista riktiga jobbveckan startar igen.
Om 10 dagar åker jag & min sambo Viktor till Thailand i 2 veckor, vi bokade för 9 månader sedan & nu är det så nära. Min första utomlands resa blir så långt bort men är med den person jag älskar. Så jag kommer uppdatera så mycket som möjligt när vi åker ner, ska bli så kul!
Vill även visa er våran nya lägenhet som vi flyttade in i den 1 december, så det kommer antingen före eller efter Thailand [ håll utkik ] .
Ha en underbar kväll, så hörs vi snart igen!
/S

Likes

Comments


Better Blogging Nouw