View tracker

Igår var det min bästaväns tur att få ta studenten, jag är så sjukt glad för hennes skull & att hon har kommit så långt. Var med på utsprånget och kollade lite på flaken, sen skulle jag jobba kväll & sedan fick jag ta helg. Det fick bli en liten utgång & fira för min fina vän. Idag är det 1 år sedan jag stod där, tiden går verkligen fort!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Var på stan en stund & hittade lite sommar kläder, har verkligen börjat älska blommigt på kläder och öppna ryggar med detaljer verkar ha blivit populärt & tycker verkligen det är så sjukt fint nu till sommaren.
Jackan kommer allafall bli en stor favorit 😍

Likes

Comments

View tracker

Podcast, det är min nya favorit sak att lyssna på. Har faktiskt börjat byta ut musik mot podcast faktist. Tycker det är riktigt härligt att bara lyssna på någon som pratar om intressanta saker osv. Som när man sitter på bussen,
är ute på promenad osv, det är bara så avkopplande. Ni som aldrig lyssnat på det, prova det.
Jag har fått en favorit, Mathilda & Andrea heter dom, sök & börja lyssna, dom är grymma!

Mathildas blogg - Andreas blogg

Likes

Comments

Hallå där alla läsare! Några av er som läser detta just nu kanske känner mig sedan innan eller när jag bloggade tidigare, ar dock bytt blogg portal eftersom förra var det mycket strul med osv. Jag är allafall en sprallig 19 åring vid namn Stephanie. Jag jobbar som vårdbiträde & barnskötare just nu och trivs hur bra som helst med det. Till hösten är planerna att jag ska börja plugga till undersköterska o jobba massor & småningom kanske flytta från detta ställe.

Hur mår ni? Själv mår jag på topp, jag ska flytta hemifrån på min 20 års dag, jag ska plugga till hösten osv. Mitt liv är just nu på topp enligt mig. Jag har ett jobb jag trivs med och vänner som alltid står bredvid mig & jag känner bara att allt går åt rätt riktning för en gång skull. Sen hur jag ska göra med bloggen är fortfarande ett frågetecken, jag vill verkligen satsa på detta & även kanske göra videos i framtiden.. Men frågan är bara om det finns tid till detta!? Vad vill ni att jag ska göra, vill ni att jag börja blogga på nytt och skriva om mitt liv & sånt? Kommentera & berätta så hörs vi snart igen!

/ S

Likes

Comments