Hej! Som ni antagligen redan läst på bloggen eller instagram så kommer vi att lägga ner stenlundmagnusson. Tyvärr tråkigt men allt roligt har ett slut. Det är också mycket bättre att avsluta med flaggan på topp istället för att avsluta när ingen av oss vill längre. Vi har ändå haft våra inlägg som kommer in regelbundet. Men nu är det tyvärr slut. Jag är extremt glad över detta halvår och att jag har fått lära känna Alexandra. En av de mest glädjespridande människor jag någonsin träffat. Rolig och extremt smart.

Jag har funderat på hur jag ska göra med bloggandet. Om jag ska fortsätta här skaffa, ny blogg, eller fortsätta på en gammal. Vägt för och nackdelar, men kom ganska snabbt fram till att jag ska låta denna bloggen vara. Det är något vi byggt upp tillsammans och då tycker inte jag att jag ska skriva här. Istället ska jag fortsätta på en gammal blogg. En som jag startade i höstas ganska precis innan jag och Alexandra började blogga. Så från och med nu hittar ni mig på https://nouw.com/elinmagnusson

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag och Elin har bloggat i över ett halvår tillsammans men nu är det över för min del. Jag har senaste tiden inte kunnat vara ärlig i mitt bloggande då det är massa saker privat som jag tänker på konstant men aldrig kan skriva om. Jag mår överlag bra men är ganska obalanserad och då är det svårt att skriva om dagens ridpass eller lägga upp inspirerande bilder. Elin har haft världens bästa överseende men nu känner jag att jag är en för dålig bloggpartner och då är det dags att sluta tycker jag.

Det har varit superkul att blogga tillsammans med någon då det inte är något jag gjort tidigare och jag har fått en så himla bra vän på köpet! Elin är en stjärna, så jäkla positiv, okomplicerad och lösningsorienterad. Alltid rolig att hänga med och så himla mysig. Tack för denna tid Elin och tack alla som läst! Puss på er.

Elin kommer fortsätta blogga här men med förändrat namn och utseende, men det får hon ta och skriva om tänker jag.

Likes

Comments

Tänker inte skriva så mycket mer än att jag är fett jävla ledsen och inte har vågat gråta idag för vet att jag inte kommer kunna sluta då. Idag hade vi sommaravslutning med studenttema, spontan-bad, regionfilmvisning, vackra tal och god mat. Och idag slutar några av mina absolut... absolut finaste vänner vara kollegor till mig. Jag kan inte beskriva alla känslor detta år bestått av, eller hur sjukt mycket dessa människor lärt mig. Eller hur det känts att hata och älska och gråta och skrika och sova och dansa och kramas med så mycket folk och känna så starkt under 10 månader. Jag är väldigt trött och nu ska jag sova bort känslan av ovisshet jag bär på jämnt. Vara tacksam över alla dessa människor som varit och är mina vänner, kontakter som aldrig kommer försvinna. Herre-min-jävla-gud vad mycket denna rörelsen betytt för mig. Och bara framtiden kan utvisa hur länge jag blir kvar här.

Mina två första vänner - mitt squad och mina broes

Likes

Comments

​Min karriär som dressyrryttare fortsätter, på lördag ska jag och Belfast göra våran andra dressyrtä så tänker jag tävling tillsammans. Eftersom det gick så himla bra sist så tänker jag satsa även denna gången. Ska rida utav bara den samt att jag faktiskt ska lära mig programmet helt och hållet. Tänker att det kanske underlättar för att samla in några extra poäng. Men det viktigaste är inte att jag vinner eller dylikt utan enbart att vi har roligt. Vi ska dessutom rida en klass svårare, så ska inte bli besviken om det inte går vägen.

Men håll tummarna för oss på lördag!

Likes

Comments

God morgon på er! Är allt bra med er denna tisdagsmorgon? Med mig är det bara bra! Dock lite trött eftersom jag fastnade i en film igår. Kunde verkligen inte slita mig, trots att den inte bar jättebra. Men men det är sommarlov och då är det okej att både bara uppe sent och sova länge.

Idag har jag ingenting planerat bortsätt från rida Belfast och städa mitt rum. Tänker att jag städar rummet först och sedan åker till stallet. Detta eftersom jag är ensam hemma hela eftermiddagen. Då kan jag stöka ner och städa upp helt ostört. Vilket jag föredrar när jag städar, jobbigt när någon stör. Efter städandet ska jag åka till Belfast. Planen med honom är att fortsätta med gårdagens arbete. Men idag är det mer fokus på rakriktningen och övergångar. Han har en tendens att ta ut rumpan i höger varv. Detta måste vi jobba bort. Sen tappar han formen i trav till skritt övergången. Är mycket bättre nu än när vi köpte honom, men är fortfarande lite kvar.

detta är min dag,lagom avancerad om ni frågar mig.

TB till mitt långa hår

Likes

Comments

Idag mår jag oförskämt bra, lite som att jag svävar på moln. Vet inte om det beror på sommarlovet, vädret eller något annat. Men tror mest för att jag har så fina människor i mitt liv som verkligen förgyller mitt liv. Tack för att ni finns och för att ni gör så jag ler varenda jävla dag.

Idag har jag inte gjort jättemycket, utan bara varit i stallet och firat mamma som fyller 45 idag! Hon fick enligt mig världens bästa present, nämligen 2 kg diam. Som jag vann igår på liseberg när jag var där med Therese. Gissa om mamma blev chockad. Sen åkte hon och Alice till stan och jag åkte och red Belfast. Kändes som en bra deal då jag verkligen inte ville in till stan.

Belfast gick hur bra som helst, jobbade extremt mycket skänkelvikningar då han var lite krånglig och ville inte riktigt ge med sig. Men han blev riktigt fin och helt mjuk i bogarna. När han travade av så frustade han så mycket och var så nöjd med livet. Sen borstade jag och myste en lång stund.

Sen har jag inte gjort något mer, rätt skönt om jag får säga det själv.

Likes

Comments

Godmorgon!
Hoppas ni vaknade på bättre humör än jag, jag är verkligen inte på topp. Men klockan har inte slagit åtta än, så finns ju som tur är chans att jag lyckas vända det. Ska börja morgonen på gymmet där det blir ett benpass och övningar med skivstång. Åker sen direkt till stallet där jag ska rida en av ponnyerna, hjälpa min syster och greja med Ville. Han ska longeras idag.

I eftermiddag har jag två olika planer men får se vad jag gör. Vad som är säkert är att jag ska göra något då jag kommer få flipp om jag är ensam och uttråkad idag, det känner jag på mig.

Likes

Comments

Hej på er!
Söndag och en trött sådan, kunde inte somna förrän efter 01 igår (massa tankar) och gick upp tidigt imorse. Men har haft en bra dag! Var i Tjuvkil imorse och hjälpte till på tävling, alla skötte sig bra. Sedan var jag ute och sprang och gjorde sen absolut ingenting i några timmar. Nu på kvällen var jag hos Elin och tittade på flyg och veckan bokar vi alltså biljetter till Sydney. Hur sjukt är inte det? I oktober kommer jag vara på andra sidan jorden... Så oerhört taggad!

Likes

Comments