Header

Känns som det går neråt på både bloggen och på min youtube kanal. För er som missat det, ja jag har en youtube kanal som heter Carita Stenberg och även en kanal med min pojkvän som heter Jocke & Carita. Men iallafall, visningar och likes har minskat extremt mycket och jag vet inte varför. Jag kämpar på som vanligt men känns som ingen uppskattar det man lägger ner tid på. Jag börjar tappa motivationen... Och jag vet att allt går i vågor men just nu är det bara mindre på allt vilket känns lite tråkigt eftersom jag försöker lägga ner mycket tid osv. Några tips?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon, har inte bloggat på 3 dagar.. Har helt enkelt haft fullt upp och dessutom inte haft speciellt mycket att berätta. Men var i Gävle i torsdags, köpte lite små saker bara och sen var vi ju på IKEA. Hittade nästan allt jag skulle ha där, var bara 2-3 saker som jag inte hittade men får kolla efter det på någon annan affär här i Hudiksvall istället. Sen på kvällen i torsdags så snackade jag bara med Jocke och igår städade jag lite på mitt rum, var rätt så stökigt kan man säga och så skulle Thilde komma på kvällen och sova här. Vi åt lite, snackade, lyssna på musik och spelade kort. Somnade rätt tidigt, tror kl var 02. Tror min nya medicin är riktigt bra, så mycket lättare att slappna av och somna sen jag började med den. Härligt att sömnproblemen är mindre nu! Sen nu idag har jag inga planer, ikväll ska jag nog snacka med Jocke och även pyssla lite med hans ena julklapp som jag hållit på med i ca 2 veckor, fortfarande långt ifrån klar.

Likes

Comments

Har ni sett nå så fint? Köpte mina på Wish för ca 50-60kr, det är 10 borstar och dom verkar vara riktigt bra! Äntligen har jag mermaid borstar i min lilla samling av sminkborstar! Det är något jag börjat gilla att köpa på senaste tiden, smink borstar. Dom flesta vad jag vet tycker det är sjukt tråkigt. Men är dom fina är det ju roligt :)

Likes

Comments

Godmorgon, visst kan man säga det fast klockan är 12? Somnade väldigt sent inatt, tror klockan var närmare 05... Hade glömt att ta mina sömntabletter så blev lite sent. Snackade med Jocke ett par timmar igår kväll/natt. Sen har jag gjort en hel del med hans ena julklapp, den som jag hållit på med över 1 vecka. Har som vanligt inga planer idag men ska eventuellt åka till Gävle imorgon. Skulle behöva gå på IKEA och handla lite
små saker. Ska nog äta lite lunch nu sen fortsätta pyssla.

Likes

Comments

Dagen började inte speciellt bra, för det första har jag återigen sovit bort halva dagen och för det andra känns det som att det mesta inte blir som jag vill. Jag vet att man inte alltid kan få sin vilja igenom men ibland borde det gå... Bara försöka tänka positivt, mår inte bättre av att vara negativ.
Dagens planer är att snacka med Jocke ett par timmar och mer än så har jag inte planerat. Får ta dagen som den kommer. Har faktiskt en sak jag vill göra idag och det är att fortsätta pyssla med en av Jockes julklappar. Har fixat med den julklappen över en vecka men är fortfarande bara halvvägs ungefär. Det är faktiskt något som får mig att tänka på annat än negativa saker, att pyssla är lugnande för mig kan man säga.

Likes

Comments

Jag vill alltid skriva godmorgon men 99% av gångerna är det inte ens morgon.. Idag blev det lång sovmorgon, vaknade alldeles nyss. Vet inte vad jag ska hitta på idag, det är söndag dessutom och det är ingen favorit dag för mig. Vet inte varför men har aldrig gillat söndagar. Mår inte speciellt bra heller, har som en klump i magen och det känns som en dålig dag. Ska kika lite på Youtube och sen kanske försöka äta någonting.

Likes

Comments

Tror ni jag var smart och tog vinterjacka? Tog bara en luvtröja... Var riktigt kallt! Men natten hos Thilde gick bra, vi åt lite, pratade och sen hann vi inte mycket mer innan vi somnade. Och idag klev vi upp vid 12 tiden, drog en sväng till stan och åt på McDonalds. Fick bli en ute "lunch" idag/igår eller vad man säger. Var lite jobbigt att åka buss hem för mobilen var död och sen hade jag inte hörlurar.. Hatar att åka buss utan musik när jag åker ensam. Har snackat med Jocke ett par timmar ikväll igen, ja har jag ens gjort något annat? Jo, jag spelade The Sims ett tag men inte mer än så. Nu säger jag godnatt iallafall, har tagit sömn tabletter så börjar bli riktigt trött. GODNATT!

Likes

Comments

Dagen har varit helt okej, rätt seg. Har varit på Ica 2 gånger, först gick jag för att hämta ut ett paket och sedan måsta jag handla lite till ikväll. Ska sova borta ikväll hos Thilde och ville självklart ha lite gott ned mig. Ska hämta henne i stan vid tolv inatt och sedan skjutsar pappa hem oss till henne. Så fram tills dess ska jag nog bara snacka med Jocke och kanske se någon video på youtube. Kan säg såhär, det är sjukt kallt ute så blir nog vinterjacka sen.

Likes

Comments