Header

Hej! Hade verkligen en fantastisk helg, var på Hölick, åt på resturang Ming, åt på MAX, bara tog det lugnt. Bättre helg kunde jag inte få. Denna veckan har jag inga planer så får helt enkelt se vad som händer. Vädret vill jag ska bli bättre, i fredags var det 21 grader men idag har det varit snö och 4 grader... Vill ju ha lite sommar det är ju ändå Maj.

Likes

Comments

Hej, har äntligen fått lite bättre kontroll över min ångest. Har minskat ner min medicin som jag hade höjt för någon vecka sedan och när vi sänkte minskades min ångest. Mår fortfarande inte bra men bättre iallafall. Inatt sov jag ingenting somnade 6 imorse och sov till typ 2 på förmiddagen... Jag hoppas inte dygnet ska förstöras igen. Alltid ska det vara någonting. Snart är det iallafall helg så får se ifall man hittar på nå roligt då eller om man bara sitter hemma.

Likes

Comments

Hej, är så stressad pga all ångest... Ligger just nu i badet för att slappna av lite. Sedan ska jag försöka spela lite grann innan jag går och lägger mig. Haft en rätt jobbig dag, vissa dagar är värre än andra. Jag hoppas jag kommer ur den här perioden snart...
Vad har ni gjort idag? Själv har jag varit en sväng till stan med Thilde, lyssnat på musik och kollat youtube klipp. Ingen spännande dag precis.

Likes

Comments

Hej, var ett bra tag sedan jag skrev men har varit extremt mycket för mig. Både bra och dåliga saker.. Senaste dagarna har jag mått riktigt dåligt pga att jag vart sviken, har inte gjort något speciellt heller så har bara inte haft lust eller ork att blogga.
Känner verkligen att jag tappat det mesta med sociala medier... Blir väldigt sällan nöjd med det jag gör osv. Är i en väldigt dålig period så kan vara därför.
Var gärna sociala på snapchat, Stenbergcarita

Likes

Comments

Nu verkar våren vara påväg! Så skönt😍 Har varit 14+ grader ute idag, nästan inge snö men rätt mycket blåst. Är så less på mörka kalla vintern. Nu är det iallafall ljust till typ 7 på kvällen.
Som vanligt ligger jag i ett bad just nu men det har ni kanske tröttnat på att läsa om.
Hade iallafall en toppen helg. Var ut och åt middag på Route 84 med mamma och pappa och igår var jag med en kompis.

Likes

Comments