Header
View tracker

Hej, jag har varit väldigt frånvarande ifrån bloggen. Inte skrivit några riktiga inlägg eller så. Man kan säga att jag har haft en paus ifrån bloggandet. Men nu vill jag nästan börja blogga igen men vet inte om vad.. Skulle vara kul att få liv på denna bloggen igen, vill liksom inte stänga ner den. Kom gärna med olika förslag vad jag kan blogga om t.ex inlägg om smink, tags eller om min vardag. Alla idéer är välkomna. Hoppas ni haft en bra vecka iallafall.

Likes

Comments

Hej! Ja som ni märkt har bloggen legat tom ett tag men har inte haft motivationen till att skriva några inlägg. Det som hänt sen sist är att jag firat nyår med Thilde, varit hos en tjej och hjälp henne med hennes hästar, ryktat och ridit, BUP möte, ja det är väl ungefär det som hänt på senaste tiden. Måendet har varit upp och ner senaste tiden. Vissa dagar mår jag bättre och vissa sämre. Det var idag bup mötet var och det gick bra. Min sömn har varit katastrof senaste tiden men det beror nog på Att det är vinter. Blir nere osv. under vinter halvåret. Nu vill jag ha vår! Hoppas ni hade en bra nyårs kväll och att ni hade en bra start på året.

Likes

Comments

View tracker

Det är så mycket som kommer hända denna månaden, jag fyller 18 år den 20 december, det är jul den 24 och bara några dagar efter jul är det nyår och 2017 börjar! Helt sjukt va fort detta året gått.

Likes

Comments