Header

Hej, nu är ännu en vecka slut. Tycker tiden går otroligt fort. Min helg har varit rätt bra, avslutade denna söndagen med ett bad och levande ljus😍 Imorgon måste jag verkligen svara på ett mail som jag fick i december, lite sent kanske men så är det ibland. Ska försöka fixa en video till nästa vecka också. Sen har jag massa annat jag ska hinna med. För lite tid och för mycket saker att göra. Hoppas iallafall er helg var bra👌🏻

Likes

Comments

Igår var det första februari, äntligen! Februari är en favorit månad just för alla hjärtans dag, jag har alltid gillat den dagen. Vet inte varför men jag är en romantisk person kan ha med det att göra😅 Så nu är det typ 12 dagar kvar tills den dagen. Mina planer för alla hjärtans dag är att gå ut och äta. Idag blir det en sväng till stan för och handla mat och eventuellt köpa en sak till en video. Ja mycket mer spännande händer nog inte idag.

Likes

Comments

Hej! Igår på morgonen åkte vi och handlade, hittade super fina ljuslyktor på Ica maxi för 10kr. Lägger in en bild på dom.

Sedan när vi hade handlat så började vi göra om lite här hemma. Mitt smink rum ska bli mamma och pappas sovrum och deras sovrum blir mitt sminkrum. Så vi flyttade lite hyllor, skrivbord, sminkbord osv. Tog nån timme men var så värt det. Det ända som vi inte bytte plats på var kläderna. Men det ska vi göra sen när deras nya säng har kommit. Så det är vad jag roa mig med igår. Sedan däcka jag kl 6 igår kväll vaknade 8 somnade om och vaknade vid typ 3 nu inatt. Får se om jag ska sova en stund nu eller om jag håller mig vaken till ikväll. Det känns som att jag bara skriver om mitt dygn typ😂 Ha en fantastisk dag!

Likes

Comments

Hej hej, igår var jag på bio med Thilde och såg The bye bye man. Är så besviken tyvärr. Det skulle vara en skräckfilm men tycker inte riktigt att den var så läskig.. Speciellt inte i slutet. Som tur är hade jag bio biljetter så behövde inte betala något men ändå tråkigt att den inte var bra. Mina sömn problem har inte heller blivit bättre. Har fått lite skakningar i händerna, kan bero på min sömnbrist. Vill bara ha ett "normalt" dygn igen. Bara det att jag har otroligt svårt att vända dygnet. Bjuder på en bild från typ 2013 tror jag den är knäppt.

Likes

Comments

Jag börjar bli riktigt less på mina sömn problem.. Har fortfarande inte lyckats somna och klockan är snart 4. När ska detta sluta? Tar sömntabletter men blir ändå inte trött. Aja blir en till natt utan sömn.. Är dessutom verkligen less på mörket, kylan och att det är vinter. Blir så deppig när det är höst/vinter. Vill ha sommar året runt så man slipper perioderna man mår som sämst. Har börjat få ångest igen också, mest under nätterna. Vet inte om det kanske beror på att det är just vinter och att jag har mina sömn problem. Måste komma på någon lösning till detta.

Likes

Comments

Hej, i fredags kväll kom Thilde och sov över. Vi/jag var vakna rätt länge. Spelade kort, kolla lite bilder/videos, pratade och inte mycket mer än så. Sedan igår natt var jag vaken till fyra och idag sov jag till 16.30... Har ökat min medicin så vet inte om det kanske är den som förstört mitt dygn. Spelar ingen roll hur många gånger mamma och pappa försöker väcka mig jag bara somnar om och sover hela dagen. Det är inte ett bra dygn jag har och jag lyckas inte vända det heller. Ja det är väl ungefär det som hänt i helgen för mig. Hoppas ni hade en bra helg!❤️

Likes

Comments