Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej, igår drog jag och Thilde till Ankarmon. Jag köpte med mig en tårta, choklad och dryck. Så satt vi där och fikade och sedan tog vi ett snabb dopp. Kändes varmt när man bara doppade fötterna men när man hoppade i helt var det inte lika varmt. Vädret var inte på topp heller, var rätt grått och trist.
Idag har jag verkligen inte gjort någonting. Har spelat The Sims, kollat youtube och ja det är typ det som hänt idag.

Adda mig gärna på snapchat :)

Likes

Comments

Hej!
Varit en rätt jobbig men lugn dag. Hade en kompis här igår kväll/natt, som åkte hem vid 4 på natten så vart inte mycket sömn sedan hade jag tandläkare 14.20 idag, gick helt okej där. Och väl hemma har jag spelat the Sims, kollat youtube och bara varit kan man väl säga. Imorgon hoppas jag på fint väder för isåfall ska vi åka någonstans så jag kan fota lite fina bilder, kommer självklart lägga ut bilder här på bloggen isåfall. Hoppas er dag varit bra!

Likes

Comments

Hej! Allt bra med er? Med mig är det inte speciellt bra.. Senaste tiden har jag bara mått sämre. Varit grinig, trött,ledsen,arg och alla andra känslor samtidigt känns det som. Vet inte vad det beror på, kanske är det medicin ökningen jag gjorde för 2 veckor sedan? Min ångest har blivit värre också vilket är otroligt jobbigt, känns dessutom som att det är mycket jag missar pga min ångest... Klarar ju inte av att göra allt jag vill bara för den, men jag har gjort stora framsteg och klarar mer nu än förr och jag är såklart stolt över det men det är mycket mer jag vill klara av att göra men antar att man får ta en sak i taget. Tålamod är däremot inte min starka sida.. Snart kommer hösten också och egentligen vill jag verkligen fixa någon sorts praktik då men frågan är ju om jag är redo för det. Hittills har alla praktiker osv. inte gått speciellt bra, men samma sak här man får ta en sak i taget och se vad som händer helt enkelt.
Haft rätt bra väder några dagar nu, hoppas det fortsätter så. Vill ju ha riktig sommar innan kylan och mörket kommer tillbaka. Har badat första gången för iår iallafall, kallt var det men det funkade det med.
Hoppas iallafall att ni mår bra!

Likes

Comments

Hej! Idag har jag varit iväg en sväng till Söderhamn. Var inte där speciellt länge men gick på dollar, handla lite mat och bara strosa omkring lite. Imorgon har vi planer på att åka till Sundsvall. Inte för att shoppa så men kanske kan man hitta nå litet att köpa. Vi ska iallafall på Ikea om vi kommer iväg och köpa glas, sen skulle vi nog på Willys. Har inte mycket mer planer för veckan än så.
Ligger i badet nu, känner verkligen att jag behövde slappna av lite. Har mått dåligt till och från senaste tiden pga olika anledningar.
Hoppas iallafall att allt är bra med er!

Likes

Comments

Dagens mående: Inte på topp, har varit glad en stund men även ledsen under största delen av dagen. Tur man var på hemmakväll tidigare och köpte lite gotta :)

Dagens borde: Städa.. Tyvärr skulle jag behöva städa men eftersom jag varit sjuk har det helt enkelt inte blivit av.

Dagens frisyr: Utsläppt, halvt genom borstat.

Dagens smink: Mascara, foundation, puder, läppstift.

Dagens klädsel: Grå mjukisar och svart tshirt.

Dagens materiella vill ha: Ja det finns en del man vill ha varje dag känns det som men kanske ett nagellack fast jag köpte det så räknas det fortfarande som vill ha??

Dagens fundering: Vad som ska hända i sommar, har inget planerat så man får väl se vad som händer

Dagens planer: Dagens planer hade jag inga, men tog sovmorgon till 12, handlat lite, varit på hemmakväll, kollat lite på datorn och ja mer spännande än så har det inte varit.

Dagens tråkigaste: Vädret... Molnigt och blåsigt. Vill så gärna ha sommar värme!

Dagens längtan: Riktig sommarvärme, ligga på stranden med en bra vän och lyssna på musik.

Dagens låt: Har faktiskt inte lyssnat på någon låt idag.

Likes

Comments

Hej! Hade verkligen en fantastisk helg, var på Hölick, åt på resturang Ming, åt på MAX, bara tog det lugnt. Bättre helg kunde jag inte få. Denna veckan har jag inga planer så får helt enkelt se vad som händer. Vädret vill jag ska bli bättre, i fredags var det 21 grader men idag har det varit snö och 4 grader... Vill ju ha lite sommar det är ju ändå Maj.

Likes

Comments