Fick häromdagen reda på resultatet från sista tentan för vårterminen och jag fick GODKÄNT!! Så skönt, hela vårens kurser är avklarade och nu är det bara 1 år kvar, 5 kurser kvar, kan inte fatta det. Till höst ska det även skrivas uppsats, jag och en kompis ska skriva om hur man kan arbeta med estetik för att underlätta och stödja barn i behov av särskilt stöd i förskolan, bild, musik, rörelser, vad stimulerar dessa barn bäst och även barn som inte är i behov av särskilt stöd, detta ska vi undersöka.

På midsommardagen fyller jag år och då ska vi faktiskt på bröllop i Uppsala,ska bli roligt och vi ska även bo på hotell över helgen, ser fram emot god hotellfrukost och att faktiskt vara ledig på min födelsedag, jag har nog inte varit ledig på den sen 5 år tillbaka.

Ja, en liten update var det men nu ska jag städa här hemma och sen ska jag möta Mattias på gymmet när han slutar jobbet och då blir det både styrketräning men också lite kondition.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

2.5 kilometer blev det på strax över 25 minuter så hoppas det kommer gå lite fortare på vårruset om lite mindre än 2 veckor, dock känner jag en förkylning på gång och lite lätt ont i halsen så man vet aldrig det kanske inte blir så mycket mer träning innan dess :/ Precis när vi började gå så började det såklart hagla och det smätte till överallt, på ögonlock, öron, Inte kul, hoppas på bättre väder snart så det blir lite roligare att gå :) Mina nya gå/springskor är så sköna och jättebehagliga att både gå och springa i men de behöver gås in lite för att verkligen vara perfekta.

Har lämnat in de sista uppgifterna på denna kurs så nu på fredag börjar sista kursen innan sommaren, sen är det lov.

Likes

Comments

Äntligen efter nästan 1 1/2 år så är de borta, kan inte vara mer glad just nu och nu ska här städas bort saneringsdamm i sovrummet och nya sängkläder ska på och lakan ska tvättas rent, det kommer nog vara den bästa natten i mitt liv, att kunna gå och lägga sig i en nybäddad säng och veta ty den inte innehåller kryp som klättrar på mig när jag sover! :) Som vi har längtat efter denna dagen :)

Likes

Comments

Ny frisyr, vårmöblering på balkongen, ny motivation till att träna, nya kurser i skolan, det händer massor just nu.

För någon vecka sen klippte jag mig, så himla skönt och håret känns mycket fräschare och friskare nu, perfekt till våren och sommaren.

Och äntligen har vi fått ställt ut vårt cafébord och stolar på balkongen, köpte även lite snygga dynor och kuddar till stolarna och det passade väldigt bra.

Har kommit igång med träningen ordentligt igen efter att jag blev sjuk igen efter mina senaste inlägg, 5 förkylningar tror jag på 3 månader detta året, jag borde ha förbrukat min ranson med sjukdom nu tycker jag.

Skolan springer iväg framför ögonen känns det som, har en halv kurs kvar innan den sista kursen innan sommaren, sen är det bara 1 år då bland annat sista praktikperioden är då jag ska byta från förskola och testa på att vara i förskoleklass, och sen även ska jag och en kurskamrat skriva uppsats ihop vilket jag ser fram emot fast med en lite orolig känsla i magen. Jag gjorde även högskoleprovet förra lördagen och det gick så mycket bättre än de tidigare gångerna, denna gången pluggade jag till det, hade kunnat plugga mer men når förhoppningsvis upp till det som behövs för att söka in till sjuksköterskeprogrammet i Göteborg när det väl gäller.

Det var en lite update inom olika delar av min vardag, nu i helgen ska vi jobba så lite synd då vädret är så härligt nu men vi får i alla fall vara ute i det även om vi jobbar samtidigt.

Likes

Comments

Sitter just nu med 4 saker på ena sidan av ryggen som ger mig kontinuerliga elstötar typ, jag vet inte hur jag ska förklara det. Då jag har haft problem med min rygg eller skuldra i 2 månader så var det här nästa steg min sjukgymnast föreslog med kompletterande övningar. Detta ska stimulera mina nerver och se om det kan ta bort att jag känner känselbortfall och nervkittlingar på min rygg och skuldra. Får hoppas att det hjälper men lite obehagligt att det kommer ström och kittlar mig på ryggen i lite mer än en halvtimma. Har även jobbat idag så känner mig grymt trött i ögonen efter att ha tittat på en dator i 8 timmar och sen nu läsa kurslitteratur, får väl börja ha mina glasögon när jag läser kanske.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Inte superbra på att göra såna här inlägg, men får fram informationen i alla fall.

När man tränar måste man ha snygga kläder, allt detta är inköpt på Stadium plus att jag har en del från Gekås också, båda topparna har delvis öppna ryggar vilket är superskönt när man svettas mycket under ett pass till exempel. Supersköna kläder och jag vill alltid köpa nya träningskläder vart jag än är bara för att det finns så mycket snyggt att välja mellan, gillar ibland mer träningskläder än vanliga kläder.

Kom precis hem från ett CXWORX pass på Nordic Wellness i Partille där vi går nu, det blir även ett pass imorgon eftermiddag med samma. Vi jobbar denna helgen så trycker in träning mellan passen vilket är skönt så känner jag att man får något gjort emellan också och inte bara sitter och väntar på att åka iväg och jobba igen, kan bli lite tradigt då. Denna veckan har jag faktiskt fått ihop 5 träningspass, varav 3 instruktörsledda och två egna pass från det kost och träningsschemat vi följer,

Får hoppas på något liknande under nästa vecka.

Likes

Comments

Lite suddiga bilder men det får duga, som sagt, äntligen tillbaka på gymmet. Var hos läkaren igår och fick klartecken att börja träna, inget farligt alls så nu är det träning som gäller, även fyra dagar utan godis eller vanlig Coca cola, har än så länge cola zero eller Pepsi max kvar, känner att jag får ta några saker i taget och inte allt på en gång. Nu blir det bodypump om 5 minuter, får se hur jag orkar detta efter uppehåll på typ två månader.

Likes

Comments

Imorgon har jag en tid hos en läkare på vårdcentralen för att kolla upp min hals igen, har haft ont sen mitten av januari när jag sväljer, inte hela dagarna men tillräckligt för att inte våga träna och nu får det räcka. Hoppas de säger att det inte är något och att jag kan träna och sen bara vänta på att det ska gå bort men får se hur det blir, ett till avbokat pass idag dock :/

Ska lämna in bilen på service imorgon innan jag ska till skolan för att jobba på ett grupparbete. Sen har vi våran andra salstenta på hela hittills gångna utbildningen nästa vecka på torsdag så fblir plugg varje dag tills dess tror jag. Har inget annat spännande att skriva för stunden tyvärr.

Likes

Comments

Det är inte jag som spelar in men är med Mattias då han spelar in trummor till sitt bands skiva som är in the making, jobbade igår och ska jobba i morgon och idag är första dagen som jag inte haft ont i halsen på och det är nog tre veckor sen det började, och har varit förkyld till och från sen december så hoppas verkligen det håller sig borta nu, ska tillbaka till träningen på lördag äntligen!!

Hade inget roligare att skriva om idag men kanske kommer på något senare :)

Likes

Comments

Ja, jag har fortfarande ont i halsen, var och kollade i förrgår om jag hade halsfluss men det var det inte denna gången, ville verkligen ha det så man kunde få något för det så jag kan lir helt frisk snart, ingen träning denna veckan heller. Köpte iprensa förut som faktiskt fungerade så det får jag ta till hjälp imorgon när jag ska jobba igen, tar ju på halsen att svara i telefon 8 timmar i sträck., hoppas den tar bort det för gott också.

Vi hade även utomhuspedagogik idag i tre timmar vilken inte hjälpte heller, var så kallt så att jag tappade känslen i mina tår, när vi kom hem somnade jag och sov i 2 timmar och kände mig helt febrig och kunde knappt svälja så det var inte så kul. Blir till att gå och lägga sig tidigt för att orka med morgondagen.

Förresten kom gärna med förslag på vad jag kan skriva om, något ni vill veta, blir roligare att skriva om jag har något konkret förslag från de som läser.

Likes

Comments