Sitter just nu med 4 saker på ena sidan av ryggen som ger mig kontinuerliga elstötar typ, jag vet inte hur jag ska förklara det. Då jag har haft problem med min rygg eller skuldra i 2 månader så var det här nästa steg min sjukgymnast föreslog med kompletterande övningar. Detta ska stimulera mina nerver och se om det kan ta bort att jag känner känselbortfall och nervkittlingar på min rygg och skuldra. Får hoppas att det hjälper men lite obehagligt att det kommer ström och kittlar mig på ryggen i lite mer än en halvtimma. Har även jobbat idag så känner mig grymt trött i ögonen efter att ha tittat på en dator i 8 timmar och sen nu läsa kurslitteratur, får väl börja ha mina glasögon när jag läser kanske.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Inte superbra på att göra såna här inlägg, men får fram informationen i alla fall.

När man tränar måste man ha snygga kläder, allt detta är inköpt på Stadium plus att jag har en del från Gekås också, båda topparna har delvis öppna ryggar vilket är superskönt när man svettas mycket under ett pass till exempel. Supersköna kläder och jag vill alltid köpa nya träningskläder vart jag än är bara för att det finns så mycket snyggt att välja mellan, gillar ibland mer träningskläder än vanliga kläder.

Kom precis hem från ett CXWORX pass på Nordic Wellness i Partille där vi går nu, det blir även ett pass imorgon eftermiddag med samma. Vi jobbar denna helgen så trycker in träning mellan passen vilket är skönt så känner jag att man får något gjort emellan också och inte bara sitter och väntar på att åka iväg och jobba igen, kan bli lite tradigt då. Denna veckan har jag faktiskt fått ihop 5 träningspass, varav 3 instruktörsledda och två egna pass från det kost och träningsschemat vi följer,

Får hoppas på något liknande under nästa vecka.

Likes

Comments

Lite suddiga bilder men det får duga, som sagt, äntligen tillbaka på gymmet. Var hos läkaren igår och fick klartecken att börja träna, inget farligt alls så nu är det träning som gäller, även fyra dagar utan godis eller vanlig Coca cola, har än så länge cola zero eller Pepsi max kvar, känner att jag får ta några saker i taget och inte allt på en gång. Nu blir det bodypump om 5 minuter, får se hur jag orkar detta efter uppehåll på typ två månader.

Likes

Comments

Imorgon har jag en tid hos en läkare på vårdcentralen för att kolla upp min hals igen, har haft ont sen mitten av januari när jag sväljer, inte hela dagarna men tillräckligt för att inte våga träna och nu får det räcka. Hoppas de säger att det inte är något och att jag kan träna och sen bara vänta på att det ska gå bort men får se hur det blir, ett till avbokat pass idag dock :/

Ska lämna in bilen på service imorgon innan jag ska till skolan för att jobba på ett grupparbete. Sen har vi våran andra salstenta på hela hittills gångna utbildningen nästa vecka på torsdag så fblir plugg varje dag tills dess tror jag. Har inget annat spännande att skriva för stunden tyvärr.

Likes

Comments

Det är inte jag som spelar in men är med Mattias då han spelar in trummor till sitt bands skiva som är in the making, jobbade igår och ska jobba i morgon och idag är första dagen som jag inte haft ont i halsen på och det är nog tre veckor sen det började, och har varit förkyld till och från sen december så hoppas verkligen det håller sig borta nu, ska tillbaka till träningen på lördag äntligen!!

Hade inget roligare att skriva om idag men kanske kommer på något senare :)

Likes

Comments

Ja, jag har fortfarande ont i halsen, var och kollade i förrgår om jag hade halsfluss men det var det inte denna gången, ville verkligen ha det så man kunde få något för det så jag kan lir helt frisk snart, ingen träning denna veckan heller. Köpte iprensa förut som faktiskt fungerade så det får jag ta till hjälp imorgon när jag ska jobba igen, tar ju på halsen att svara i telefon 8 timmar i sträck., hoppas den tar bort det för gott också.

Vi hade även utomhuspedagogik idag i tre timmar vilken inte hjälpte heller, var så kallt så att jag tappade känslen i mina tår, när vi kom hem somnade jag och sov i 2 timmar och kände mig helt febrig och kunde knappt svälja så det var inte så kul. Blir till att gå och lägga sig tidigt för att orka med morgondagen.

Förresten kom gärna med förslag på vad jag kan skriva om, något ni vill veta, blir roligare att skriva om jag har något konkret förslag från de som läser.

Likes

Comments

Alltså det här med rubriker, har så svårt att hitta på en rubrik som visar på vad jag ska skriva om men även något som drar intresse så man vill in och läsa.

Har precis beställt lite mat från mat.se som kommer imorgon mitt på dagen, massa frukt och grönt så jag ska försöka hitta en godare och nyttigare frukost som jag kan stå på hela förmiddagen utan att vilja äta massa onyttigt, hittade ett recept på en acaibowl som jag ska testa men det blir på tisdag då jag inte hann köpa allt för att få börjat med det imorgon. Håller på att planera upp mina dagar och se när jag hoppa in på mitt extrajobb och samtidigt hinna med allt i skolan och träning och allt annat man ska få gjort på en vecka.

Idag har jag inte lika ont i halsen så förhoppningsvis är det borta tills imorgon och jag gå på bodypump på tisdag igen, längtar verkligen :)

Likes

Comments

till träningen nu, är fortfarande snuvig och lite tjock i halsen, tror att jag hade halsfluss under helgen men verkar som att kroppen tog hand om det själv. Hoppas jag kan börja träna i helgen och annars blir det till nästa vecka, har två pass inbokade i helgen så vill ju kunna gå på de.

Igår var min första dag tillbaka på mitt extrajobb som jag hade förut i en växel, det var 1 och ett halvt år sedan jag jobba där men det var som att det var igår, allt föll på plats och det var bara att börja svara. Har ett pass imorgon och ett nästa vecka inbokat för tillfället, ska göra det så ofta jag och de behöver folk när jag är ledig i skolan.

Nu sitter jag och läser kurslitteratur inför en workshop och ett seminarium på fredag så har 45 sidor kvar att läsa i en bok som handlar om bild och konst för yngre barn, spännande.

Likes

Comments

hoppat av sjuksköterskeutbildningen för 2 och ett halvt år sedan så hade jag examinerats som sjuksköterska nu i dagarna... ett beslut som jag till viss del ångrar idag, men jag vet samtidigt att jag mådde väldigt dåligt där och då och jag tror att jag hade mått värre idag om jag hade fortsatt. Men det är fortfarande ett mål jag har att läsa till sjuksköterska, då undrar många varför jag läser till förskollärare, men det är också något jag vill bli, jag vill kunna jobba med barn. Men jag vill även bli sjuksköterska för att kunna hjälpa andra människor på olika sätt, jag ser ingen nackdel med att utbilda sig till flera saker och arbeta med olika saker i framtiden. Jag ser inte mig som någon som jobbar med samma sak resten av livet från att jag tar examen, varför inte kunna olika saker, byta miljö ibland och testa olika saker. Jag ser det som något positivt, något som gör livet mer intressant och roligare, jag förstår att alla inte tycker samma men allt passar inte heller för alla.

Har precis anmält mig till att göra högskoleprovet igen och försöka få lite bättre resultat än förra gången då jag annars inte har så stor chans att ta mig in på sjuksköterskeutbildningen i Göteborg så det ska jag göra 1e April. Lite djupare inlägg än mina tidigare kanske men vill även dela med mig om såna här saker som man annars inte pratar om så mycket.

Likes

Comments

Detta är boken jag ska underhålla mig med mellan jobbpassen i helgen samtidigt som jag ska försöka vila upp mig så gott det går för att bli frisk igen. Redovisningen idag gick bättre än jag förväntat mig så jag är redo för en till termin innan sommarlov, nu är det bara 1 1/2 år kvar på utbildning och är säker på att tiden kommer fortsätta flyga förbi. Hoppas alla får en trevlig helg.

Likes

Comments