Gomorron på er finisar! Jag tänkte att eftersom ni antagligen inte känner mig så bra än, eller ja, ni känner mig inte alls om ni inte läst min gamla blogg, haha. Men iallafall, så tyckte jag det passade bra att dela med mig av några faktan om mig! Dessa är bara några helt random som kom upp i huvudet medan jag skrev, så ja, haha. Enjoy!

1. Jag har en nioårig lillebror som heter Julius.

2. Jag tycker det är jätteroligt med inredning, och jag längtar faktiskt lite tills jag är typ 27 och har min egna lägenhet/eget hus som jag får inreda och fixa precis hur jag vill. Bara 14 år kvar ;P.

3. Jag är en ganska så stor perfektionist.

4. Jag går i musikklass, vilket betyder att vi har typ tre gånger så mycket musik som andra klasser. Men det är jättekul!

5. Jag älskar katter, och min högsta önskan är typ att få en egen katt. Asså seriöst. Meen, tyvärr så är jag allergisk. Jag får inte gosa med katter men jag gör det hela tiden ändå, hehe.

6. Jag är ett potterhead!

7. När jag var liten skrev jag massa berättelser och ritade på papper som jag sen häftade ihop så att de blev som böcker. Och sen gick jag runt och tyckte att jag var författare, haha.

8. På senaste tiden har jag typ blivit beroende av Sims 4, spelar verkligen det 24/7.

9. Jag bor i Göteborg, men kan verkligen inte prata göteborgska. Eller det tycker inte jag iallafall, haha.

10. Jag är typ en rutinmänniska. Heter det så? Iallafall så behöver jag typ ett schema att följa och saker att göra hela tiden, annars går mitt liv inte bra, haha.Likes

Comments

Hej på er! Och välkomna till min nya blogg!
Jag heter Stella, är 13 år och bor i Göteborg. Jag har haft några bloggar innan, men nu kände jag att jag ville starta om från början igen. Är astaggad, och jag hoppas ni är lika taggade på att få läsa, haha!
Jag kommer skriva om min vardag framförallt, men även om mode och andra saker. Så ja, jag hoppas verkligen att ni kommer gilla min blogg! Fler inlägg kommer upp imorgon, ha en fortsatt bra kväll! Kramis!

Likes

Comments