Header
Tankegang

Følelsen lige inden du træder ind i lokalet foran lærer og censor. Du kan mærke en varm følelse. Det er som om noget presser indefra. Følelsen har bredt sig hele vejen fra maven til brystet og halsen, og nærmest ud i armene. Du sidder på gangen, hvor der er så ualmindeligt tyst. Det eneste der forstyrrer dine tanker, er fodtrin, der passerer dig. Nogen i rask gang, nærmest løbende. Andre tunge og trætte. Alle har til fælles, at noget er overstået. Forventninger er afløst af forløsning. Følelsen hiver i dig igen. Du kan næsten mærke dine mavemuskler trække sig sammen. Hjertets banken er en smule mere hård, end den ellers plejer. Din mund bliver mere og mere tør. Til gengæld er dine hænder fugtige. Dit åndedræt er hurtigt, men ændres i takt med, at frygten for en eventuel hyperventilation indtræder. Du tager tre dybe. Så dybt som dine lunger kan rumme, men vender magtesløst tilbage til den anden hastighed. Pulsen følger med. Din høresans er skærpet, du kan høre urets tikken. Tid har aldrig føltes så ligegyldig. Den følger ikke dit tempo. På din ryg finder de kolde dråber sin vej. Dine kinder blusser som efter en løbetur. Dette er din psykiske løbetur. Følelsen banker igen dybt i din krop. Tankerne skaber et mylder bag din, overraskende, kolde pande. Dine øjne finder den blå dør og et sekund af svimmelhed suser forbi dig. Bag den sidder frygten og gør sig klar. Tankemylderet bliver afbrudt.

Døren går op.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Tankegang

Når jeg dagligt scroller igennem mine sociale medier, ser jeg billeder og links til indlæg hvor jeg henter inspiration. Min daglige dosis inspiration får jeg fra bloggere via deres posts, men også fra helt almindelige mennesker, som har noget anderledes og interessant at vise/fortælle. At blive inspireret er som at åbne et magasin spækket med dejlige billeder, der skaber lyst til at eksperimentere og opdage nye kroge af den store verden af kreativitet. Jeg sidder der og scroller igennem den fantastiske, smukke og uendelige rulle af nyheder, som er den rene gave for øjet. Jeg tænker af og til, om alle kan den slags.. om jeg kan den slags? Jeg kan poste mine egne opslag på min egen lille private instagram - men kan jeg også oprette en offentlig side, hvor jeg deler mine tanker - og kan det nogensinde blive reel inspiration for nogen?

Jeg ved i hvert fald, at det er nervepirrende at skulle smide dele af min personlighed ud i det offentligerum. De mennesker der læser med, vil kunne lære mig bedre at kende. Jeg lærer ikke dem bedre at kende, og ved ikke engang, at de læser med - men det er jo konsekvensen af, at ville opbygge et univers i en verden fuld af nysgerrige mennesker, som sætter spørgsmålstegn ved man egentlig har gang i, og hvad man har tænkt sig det dog skulle blive til..

Jeg aner ikke helt selv, hvad det bliver til - men nu tager jeg springet, og glæder mig til fremtiden!

- Stella

Likes

Comments