Isas tårta som var finare än vad den var god // på väg till kungsör // tävlingsdebut i kungsör // kom på att jag var i närheten av Västerås så åkte och hälsade på Malin // ingen bild därifrån lol men var på clinic // höst-Miris

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Lite skola & mkt hundträning. En dag helt i min smak😏

Likes

Comments

jahaa, lite mer än ett halvår senare men blev sugen på att blogga idag. Satt och pratade om det med Erika när jag var där tidigare idag och drack lite kaffe, att det ändå är kul att blogga och dokumentera vad man har gjort. Så tänkte göra ett nytt försök och förhoppningsvis uppdatera lite oftare än en gång i halvåret haha.

Bild från dagens fika. Så varmt idag om man tänker att det blir oktober på söndag? Vi satt ute och jag hade bara tjocktröja på mig och frös inte det minsta.

Likes

Comments

Dör lite inombords vad gott detta var<3 Tog ca 15 min att göra totalt också så det var ett stort plus!

Likes

Comments

Nu satt man här vid skrivbordet igen men plugg upp över öronen så vad passar då bättre än att blogga (skev mening??). I vilket fall som helst har tentaperioden dragit igång nu, alla mina tentor är nästa vecka vilket innebär att vi inte har några schemalagda lektioner denna vecka utan istället får tid för att plugga. Jag har tre tentor nästa vecka, två jag kommer behöva plugga arslet av mig till och en som jag nog bara ska gå dit och göra för sakens skull utan att räkna med att få mer än nått poäng här och nått poäng där.

I vilket fall som helst så var jag hos Dennis i helgen, vi gjorde väl inget särskilt utan va och kollade lite på en offroadtävling och det är typ det enda som är värt att nämna haha. Kom hem idag och har aldrig känt mig så dubbelmoralisk som när jag stod på hemköp och köpte två liter blod samtidigt som jag köpte vegansk mat haha. I vilket fall som helst åkte jag hem och fixade ihop en pasta med veganska köttbullar som faktiskt blev jättegod! Så nu är jag jätteinspirerad att äta veganskt denna vecka, bara för att ha något annat att tänka på förutom plugg. Imorgon tänkte jag försöka mig på en morotssoppa med ingefära och antingen curry eller apelsin.

Nu -> partialbråksuppdelning, linjära ODE, variabelsubstutionen och annat roligt envarre-grejjs resten av dagen/eftermiddagen/kvällen. Hadee


Likes

Comments

Idag började vi dagen med en skön sovmorgon, skulle egentligen ha behövt gå upp tidigt och plugga men känner lite att när Mira tar sovmorgon får man faktiskt passa på att njuta. Så vi sov väl till 11-12 nånting, gick upp, käkade frukost och åkte till Klara & Luna för en lekdejt! Erika var också där så hon fick agera fotograf, kul med lite bilder på snurrhönan och hennes vänner :) Som mamma sa igår, det är lite kul att Mira har typ en egen vänskapskrets haha. Hittills har hon tre vänner, Marco, Luna & Karrie, samt en bekant hon inte träffar så ofta, nämligen Tyko på Åland. Typ fler vänner än matte, stelt haha

Kan vi bara ta en minut och beundra hur söt hund jag har<3

Alla bilder fotade av Erika. :)

Likes

Comments

Jaha, istället för att plugga har jag nu skapat min, ärligt talat, typ 15onde blogg. Vill så gärna blogga, men det brukar ju sluta med att det blir typ ett inlägg i månaden och sen ger man upp helt. Ofta skriver jag även inlägg men tycker inte att jag har en passande bild till inlägget så därför kryssar jag ner allting. Menmen, tänker att det är kul så länge det varar :)

Nu sitter jag som sagt och pluggar, är så sur på mig själv för att jag knappt var i skolan förra terminen och därför har två stora mattetentor att ta igen denna termin. Det jag sitter och kämpar med nu är envariabelsanalys även känt som envarren, jag kollar på webbföreläsningar a la 10-15 min men det är sen 23st att kolla igenom så jag har några kvar, är på föreläsning 8 haha </3 Men bättre än typ 20 föreläsningar a la 2 timmar som ändå innehåller till mesta dels ointressant information om hur man kommit fram till den formeln vi sen ska använda. Ge mig bara formeln gubbjävel så jag kan börja räkna.

Lika duktig på att skriva långt om de mest irrelevanta sakerna som alltid. Varför inte bara skriva "hej, jag pluggar envarre". Men nej här ska det förklaras utförligt och nyanserat! Haha jaja, lets återgå till min spännande föreläsning om inversa funktioner.

Ha en fin lördag! :)

Likes

Comments