Hahah är sämst på att blogga ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vart en ganska lugn helg för min del haha. Var riktigt taggad på att kröka i fredags men alla andra ville stanna inne, så gav med mig tillslut haha.
Idag har vi däremot varit ute och vandrat runt heeela dagen. Vi tog en buss ut till en gammal romersk stad här på Malta. Mdina, "Silent city". Riktigt fint, har verkligen varit en grym dag. Ikväll kom Pontus hit igen efter att ha varit i alperna i några veckor, riktigt kul att han är tillbaka och nu kommer nog även säljartaggen kicka igång för oss andra!

--

Lite tankar måste jag även få med här, som vanligt då jag bloggar haha.
Känns som att så mycket har förändrats bara för att jag själv glömmer bort att uppskatta hur bra jag egentligen är, hur bra jag faktiskt har det och(!!) att det är okej att ha kul.
När jag först flyttade till Barcelona med Johan och Emil mådde jag så jävla bra. Det kändes verkligen som att jag hade hittat tillbaka till mitt vanliga jag, den riktiga Stella.
Jag trivdes så sjukt bra med mig själv, mer än vad jag någonsin gjort tidigare faktiskt.
Men nu övertänker jag saker som hänt som gör mig ledsen, så pass mycket att jag typ glömmer bort att vara "närvarande" då jag t.ex. är med mina vänner. Kan verkligen vara stum typ en hel dag bara för att jag har svårt att fokusera på något annat än det jag själv vill tänka på. Hahah hur sjukt är inte det? Att bara övertänka saker som gått snett som att jag hoppas på att jag kommer komma på en lösning till allt, när det i själva verket bara ger mig fler saker att tänka på.
Nyckeln till att må bra är att älska sig själv och acceptera att det inte alltid går att göra rätt.
Och jag vill bara hamna i det mindsettet igen.
Så, då är det bara att helt ändra på min inställning, feed my mind with positive thoughts och sedan luta sig tillbaka och låta saker och ting ske. I slutändan löser sig allt.

  • Malta
  • 117 Readers

Likes

Comments

Nu är det dags för pangning i vanlig ordning. Alltid lika nervöst att börja ringa på morgonen..😅
Bästa med detta jobb är att man typ kan göra vad som helst då man ringer, själv brukar jag gilla att chilla i soffan och dricka té/kaffe under tiden 😉

  • Malta
  • 119 Readers

Likes

Comments

Ikväll chillar vi i huset och ser film. Imorgon är det fredag och jag ska försöka hitta på något kul efter jobbet. Ska även försöka hinna tvätta massa kläder 😅

  • Malta
  • 119 Readers

Likes

Comments

​Bilder från den senaste tiden.
Idag är man lite besviken. Tanken var att jag och Nicole skulle dra iväg till Stockholm klockan 2 men det vart lite knasigt med boendet, så det blev tyvärr inte av. Men det blir nog en bra dag ändå eftersom jag och Nickis ska till skeppet och käka nå gott där. Sen ikväll ska jag nog gymma och sen hem och sova. Känns bra att vila ut sig nu under lovet eftersom det väntas några intensiva veckor i skolan framöver med tanke på mitt lilla "omval". (Har bara bytt ut några ämnen).

Likes

Comments

Idag har jag varit ledig från skolan, så det första jag gjorde imorse var att duscha och sedan göra min favoritfrukost= ägg och kaviarmackor!
Sedan ringde jag Linnea som jag har varit med hela dagen. Vi har blekt mitt hår, käkat frukt och pluggat. Eller ja, Linnea pluggade och jag försökte hjälpa litegrann hehe. Nu är jag iallafall hemma och ser film i min ensamhet. Imorgon ska man ut och söka sommarjobb, håller tummarna att jag får jobb där jag vill!!

Likes

Comments

Lite bilder från den senaste tiden! Har varit extremt dålig på att skriva här och tyvärr kommer jag nog inte bli bättre heller, hahah.
Imorgon är det fredag och för min del betyder det jobb! Ska nämligen prova jobba på Kalles! Lite nervöst men tror säkert det kommer gå bra!
Förhoppningsvis blir det kanske bad på phb innan jobb också.
Nu ska jag ta och ringa Simon och höra om han vill hänga ett tag 😋 hadeee

Likes

Comments

Hejdär! Längesen sist jag bloggade! Är lite kluven på vilken blogg jag ska blogga på egentligen, lättare att blogga på nouw men har har så mycket inlägg osv på blogg.se, så känns svårt att bara lämna den. Nåja, idag är jag extremt trött, har sovit drygt 2 timmar pga Carrie Diaries. Varför fastnar man alltid för en serie när man ska sova? 

Efter skolan ska jag nog hem och ta en pn och 1800 ska jag och Lea iväg på spinning! Längesen jag gick på ett pass, hoppas jag orkar trots min extremt dåliga kondition 😂

Likes

Comments

Likes

Comments

​Ikväll har jag haft en willys-tävling+picknick med dessa. Har varit riktigt mysigt och har absolut behövt lite kvalitetstid med mina kära vänner när allt känns så kaos i livet haha. 

Likes

Comments