View tracker

​Bilder från den senaste tiden.
Idag är man lite besviken. Tanken var att jag och Nicole skulle dra iväg till Stockholm klockan 2 men det vart lite knasigt med boendet, så det blev tyvärr inte av. Men det blir nog en bra dag ändå eftersom jag och Nickis ska till skeppet och käka nå gott där. Sen ikväll ska jag nog gymma och sen hem och sova. Känns bra att vila ut sig nu under lovet eftersom det väntas några intensiva veckor i skolan framöver med tanke på mitt lilla "omval". (Har bara bytt ut några ämnen).

Likes

Comments

Idag har jag varit ledig från skolan, så det första jag gjorde imorse var att duscha och sedan göra min favoritfrukost= ägg och kaviarmackor!
Sedan ringde jag Linnea som jag har varit med hela dagen. Vi har blekt mitt hår, käkat frukt och pluggat. Eller ja, Linnea pluggade och jag försökte hjälpa litegrann hehe. Nu är jag iallafall hemma och ser film i min ensamhet. Imorgon ska man ut och söka sommarjobb, håller tummarna att jag får jobb där jag vill!!

Likes

Comments

Lite bilder från den senaste tiden! Har varit extremt dålig på att skriva här och tyvärr kommer jag nog inte bli bättre heller, hahah.
Imorgon är det fredag och för min del betyder det jobb! Ska nämligen prova jobba på Kalles! Lite nervöst men tror säkert det kommer gå bra!
Förhoppningsvis blir det kanske bad på phb innan jobb också.
Nu ska jag ta och ringa Simon och höra om han vill hänga ett tag 😋 hadeee

Likes

Comments

Hejdär! Längesen sist jag bloggade! Är lite kluven på vilken blogg jag ska blogga på egentligen, lättare att blogga på nouw men har har så mycket inlägg osv på blogg.se, så känns svårt att bara lämna den. Nåja, idag är jag extremt trött, har sovit drygt 2 timmar pga Carrie Diaries. Varför fastnar man alltid för en serie när man ska sova? 

Efter skolan ska jag nog hem och ta en pn och 1800 ska jag och Lea iväg på spinning! Längesen jag gick på ett pass, hoppas jag orkar trots min extremt dåliga kondition 😂

Likes

Comments

Likes

Comments

View tracker

​Ikväll har jag haft en willys-tävling+picknick med dessa. Har varit riktigt mysigt och har absolut behövt lite kvalitetstid med mina kära vänner när allt känns så kaos i livet haha. 

Likes

Comments

Idag mår jag bra. Är så sjukt jävla lycklig för att jag har kommit i underfund med hur bra jag faktiskt är, haha. "Behöver" ingen förutom dem som finns i mitt liv. De som vill finnas där, är här. Enkelt. Fuck alla andra.

Hade en mysig sleepover hos Rebecka igår och idag har jag, hon, Max och Nicole chillat och sett serie. Vi har även käkat pizza vilket satt väldigt bra i magen haha. Är dock hungrig nu igen.. Ska se om jag hittar nåt att käka. Senare ska jag nog se serie igen och mysa ner mig i soffan. Vi hörssss

Likes

Comments

Bilder från i helgen.
Nu blir det inte att festa på ett tag, får se om jag kan hålla mig till nyår haha.
Ikväll har jag umgåtts med Nicole, Emma, Emil, Hampus, Eskil och Oliver hemma hos mig. Vi såg på film och myste på. Dom for dock för ett tag sen så nu är jag ensam igen. Riktigt tråkigt att vara själv när jag blir rastlös så lätt, behöver någon att prata med hahah.

Likes

Comments