Vet att det är måndag men ändå :P
Den här helgen var ganska aktiv, i fredags drog jag till gymmet och var där hela kvällen, det va en skön kväll, ingen annan va på gymmet så det var lugnt där. Körde inte så jätte hårt eftersom att jag sen på lördag morgon så körde jag ett Daloba pass, det var min första gång och det var väldigt jobbigt men samtidigt kul, igår så gick jag på en långpromenaden med pappa och mina kusiner.

Kram, Stella

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Följde med Moa hem efter skolan idag eftersom att vi hade planeringsmöte för Barngympa på kvällen :)

Likes

Comments

Bara en vecka avklarad av skolan men känner mig redan helt slut :/ får tänka på att jag slutar 9:an om 147 dagar istället!
Haft tre stycken teori tillfällen för moppe körkortet den här veckan, sista är på måndag. Det går helt okej men jag måste definitivt plugga massooor!

Likes

Comments

Andra dagen av skolan avklarad! Har lite hatkärlek till att skolan har börjat igen men eftersom att det bara är 150 dagar kvar tills jag går ut 9:an så blir man lite peppad iallafall!
Igår va min första teori till moppeutbildningen, ska bli så skönt sen när man har körkortet! Har tre till teori pass kvar sen är det körning när vädret tillåter :)

Likes

Comments

Dag 2 har börjat! Jag sitter just nu i Grizzly Bar & Grill i Björnrike och dricker en varm choklad, igår va det -24 grader vilket va extremt kallt men idag är det "bara" -20 grader och till och med solen har letat sig fram, det är fortfarande väldigt kallt men eftersom att solen är framme så blir man på lite bättre humör iallafall :)

Likes

Comments

Äntligen framme i Björnrike! Från Gävle tog det ca 6 timmar hit men det va såå värt det! Våran stuga är sjuukt fin och stor, jag fick till och med ett eget rum!
Vi hann inte åka några skidor idag men imorgon kör vi och då hoppas jag även på lite kvällsåkning!

Den sista bilden är en bild från en av topparna

Likes

Comments

Ligger nu i sängen nu på Elite Grand Hotel i Gävle! Det är 18 minus grader!! Så sjuuuukt kallt ute och det ska bli kallare!!
Gävle är bara ett depåstopp påväg till Björnrike som vi åker till imorgon!
Så taggad på lite skidåkning innan skolan börjar!

Likes

Comments

Just nu sitter jag vid datorn och tar bort allt på min iPad, jag ska återställa det helt eftersom att den har blivit helt konstig och vill inte fungera över huvud taget :(
Det går inte sådär jätte bra men jag jobbar på det ;)
Idag har jag packat hela dagen eftersom att jag ska åka till Gävle imorgon och sen på torsdag åka vidare till Björnrike, jag är super taggad på att åka lite skidor så det ska bli kul, dock så har jag kollat vädret och det ska vara typ -20 grader så jag kommer frysa sönder, har hos mig är det -8 grader och jag tycker att det är kallt nu...

Kram, Stella

Likes

Comments