Här kommer lite bilder i brist på annat. Min frånvaro har ekat i veckan men har haft det rätt jobbigt i helgen så har behövt prioritera att vila och göra mitt bästa för att inte vara för deppig. Nåväl, här är lite bilder på vad jag ätit på senaste. Allt från avokadomackor till poké bowls. Även lite smått o gott från när vi caterade mat från ett veganskt och glutenfritt café inför min storasysters 30-årsdag och Renée Voltaires helt FANTASTISKA linspuffar som smakar läskigt mycket som ostbågar. Hett tips! Kan verkligen rekommendera er att kika in i hennes butik Pepstop om ni har krokarna förbi Stockholm. Speciellt för en vegan så finns det hela väggar med godsaker och allt man kan tänkas behöva. Älskar det! Nästan så jag gått och blivit stammis där haha. Nu ska jag ta mig en dusch och försöka somna tidigt!

Pussar Stella

Gillar

Kommentarer

Vardag

...i huvudstaden. I onsdags bestämde jag och mamma oss för att dra till Stockholm en snabbis. Så vi gick runt där o myste, behövde testa jeans så det gjorde jag. Åt även på Mahalo, deras nudelsallad är HIMMEL. Väldigt skönt att det är så nära, bara 40 min med bil så de här korta visiterna är nästan de mysigaste. Skönt att komma bort från lilla småstaden också.

Vad mer har hänt sen sist vi hördes? Jag känner mig lite lost - har lite svåra beslut att ta och vet inte riktigt hur det kommer gå. Därav min lilla frånvaro här. Är även superstressad över skolan och alla måsten så jag hoppas att jag kan få lite klarhet i saker den här veckan. Tänkte i vilket fall visa er lite bilder mina kära, bilder från Stockholm och vår dag där: so let’s go!

Pussar Stella

Gillar

Kommentarer

Inspiration

Då var det måndag igen... känns sjukt att det redan är september? Sommaren har bara svept förbi. Imorse gick jag upp 06.00 för att få en lugn morgon. Började morgonen med att äta en god frukost och har sedan 07.00 suttit och studerat lite halvdant. Det går lite trögt med skolan haha, men jag antar att det är en rejäl omställning för alla att komma in i rutiner efter sommaren. Hade helst legat i sängen hela morgonen och kollat på YT... men men, inte länge kvar tills jag slipper gå i skolan! Känns ändå skönt att få lite plugg gjort nu när man har sovmorgon. Om ett tag ska jag bege mig mot skolan och i eftermiddag har jag bokat en tid för naglarna. Jag slutar sent, så det blir en lång dag idag. Kommer bli riktigt skönt att gå och lägga sig ikväll!

Pussar Stella

Gillar

Kommentarer