Selfies, Vardag

Hej bästa ni! Jag tycks bara ta selfies i min bil men jag kan inte rå för det när det är så pass bra ljus i den som det är. Hehe. Hur som helst tänkte jag berätta lite vad jag har för mig nu nästa vecka för det händer nämligen lite spännande grejer! Måndag och tisdag är vanliga skoldagar men på onsdag och fredag är jag LEDIG. Verkligen behövligt för min del. På torsdagen har vi även inspark på Flustret och jag tror att det kommer bli ganska skoj om jag ska vara ärlig. Smet in på i sparken förra året, busigt hehe ;) och den var någonting av en besvikelse bortsett från att musiken var 10/10! Vad har för er i veckan?

Xx


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Borde man skriva om sånt här? Jag vet inte men jag har valt att göra det. Jag klandrar mig själv helt och hållet för vad som hände och det var tur att ingen kom till skada. Vad som hände var hur som helst att jag igår var med om en ganska traumatisk grej, för mig iallafall. Jag har inte känt mig så ledsen, frustrerad och besviken som jag gjorde just då. Jag blev helt chockad och jag kunde aldrig ana att det skulle ha gått till som det gjorde. I går morse var jag på väg till skolan. Jag hade precis startat bilen och kände mig bara helt som vanligt. Precis då händer min värsta mardröm. Worst case scenario om man precis fått en egen bil. Jag krockar med en bil i samband med att jag väjer för en cyklist och jag grips av PANIK. Det hade kunnat gå illa men som tur var gjorde det inte det. Under hela morgonen i går grät jag ögonen ur mig. Jag vet inte om ni har varit med om någon slags olycka - liten som stor, men ni som har det förstår säkert hur jag känner mig just nu. De flesta har nog varit med om liknande. Hur som helst, ingen skadades vilket gör mig riktigt jävla lättad. Kan ni tänka er hur rädd man blir. Jag kunde inte få fram några ord. Jag visste inte vad mina föräldrar skulle säga, vad skulle ägaren till den andra bilen säga, hur kunde cyklisten inte bry sig ett enda dugg, och vad i hela helvete skulle jag göra? Det pågick ett krig i mitt huvud och efter det kommer jag inte ihåg speciellt mycket. Det var bara en enda massiv röra.

MEN jag är så oerhört lycklig att det gick som det gick. Nej, inte att jag krockade med en bil, hade helst undvikit det. Men jag är glad att det inte var något allvarligt. Mina föräldrar klandrade inte mig och jag blev väldigt lättad över att de förstog så bra. Jag antar att det jag vill få fram med det här är, att, det är okej att göra fel.

Jag gjorde ett fel igår och det är okej.

XxLikes

Comments

Tips

Hej underbaringar! Jag har tänkt skriva om det här ett bra tag. Jag har under någon månad kikat runt lite på olika jobbmöjligheter och om man inte har några kontakter kan det vara svårt att veta hur man ska sätta igång. Så har det varit för mig. Men då snubblade jag över den här fantastiska appen kallad "Yepstr". Det är en app där ungdomar kan arbeta med barnpassning, trädgårdsarbete, hundpassning, you name it. Man skriver in sina kvalifikationer och när nya jobb läggs upp kan man söka till dem. Sedan skickar man in ett slags cv-liknande meddelande där man berättar lite om sig själv. Efter man utfört x antal arbeten går man upp i level och kan på så sätt få högre lön. Appen tar en liten procentandel av det du tjänar in och vad som är så bra är att avgiften täcker arbetsgivaravgifter och skatt. Så du slipper allt krångel kring det vilket är toppenbra!!! Sprid gärna till er familj, släkt, grannar och vänner. Det är snabbt och enkelt. Inom någon dag har du pengarna på kontot och enligt mig är det här ett super bra sätt att komma in i arbetslivet. Min rabattkod till er är: 520634 som ni lätt skriver in när ni laddat ned appen. Hoppas att ni får lika bra användning av det här som jag.

Xx

  • Tips
  • 364 Readers

Likes

Comments

Vad hade jag inte gjort för att sitta på balkongen och förtära en mysig frukost. Ser inte det här härligt ut?

Xx

  • 403 Readers

Likes

Comments

Är nyss hemkommen från skolan och framför mig väntar en hel hög av plugg, härligt va? Ska äta lite mellis bestående av pasta, en smörgås, chips och juice. Sedan ska jag kasta mig in i min "att göra lista". Efter det ska jag ÄNTLIGEN internetshoppa lite. Behöver verkligen det! Vad ska ni göra i eftermiddag?

Xx

  • 433 Readers

Likes

Comments

Tankar, Känslor, Selfies

Sitter och gläder mig åt att jag är så lyckligt kär. Fjantigt jag vet men jag är en av de värsta hopplösa romantikerna som finns. Jag är dock inte bara glad, utan även orolig att förlora honom och det är det som tär på mig. Han är hela min värld och på ett ögonblick kan allt bara rasa samman. Riktigt besvärligt. MEN så länge allt mellan oss är frid och fröjd kunde jag inte vara lyckligare! <3<3<3

Mvh, en kär Stells

xx


Likes

Comments

Vardag

Under torsdagen var alla på skolan lediga för att lärarna behövde get shit done. Då passade vi på att partaja lite och det var riktigt mysigt och lite knasigt, som det alltid slutar. Jag älskar min skola och framförallt min klass. I årskurs 9 var det rena rama skiten. Det var drama var och varannan dag mellan mig och mina kompisar samt killproblem. Nu har jag fått massor av nya vänner som är så himla gulliga och jag har världens finaste person vid min sida. Kunde inte varit lyckligare. ;')

xx


Likes

Comments

Snapshots

Fredagen började på bästa sätt med att mamma gjorde en risig dunder frulle till mig. Italiensk toast, te och en efterrätt gjord på jordgubbar, hallon, mörk choklad och kokosgrädde. Helt fantastiskt god. Den ultimata frukosten innan en skoldag.

I fredags begav jag mig till min favoritperson för att sova där hela helgen. Vi invigde kvällen med en film som för övrigt var rätt kass men vad gör det när man kan ligga och mysa? ;)

På söndagen satte jag mig på tåget och begav mig för att göra naglarna, ÄNTLIGEN! De blev dessutom skit snygga. Så värt 400 svenska riksdaler när min nageltjej är så pass noggrann och begåvad som hon är. Shoutout till @nailsbysossos. Du är den bästa!

Till middag åt jag sedan ris med sötpotatis, broccoli och svamp med lite nybakt bröd. Vegetariskt och underbart smaskigt. Väldigt mättande var det även, låg med matkoma i kanske två timmar efter jag tagit sista tuggan; riktigt härligt sätt att avsluta helgen på.

xx


Likes

Comments

Lists

Den här veckan
I helgen ska jag sova med en kille jag tycker väldigt mycket om och efter en vecka fullspäckad med plugg tror jag att det är EXAKT vad jag behöver... ;)

Den här månaden
Jo, jag ska nämligen ha en shopping spree med mamsi och få massor av nya kläder/saker jag behöver. Jag klappar mig själv lite extra på axeln gör att jag rensat bort ALLT jag inte använder och för att jag skänkt en del till röda korset. Tycker att jag är värd lite nytt.

Det här året
Jag får äntligen fira jul hemma i Sverige PÅ RIKTIGT och jag hoppas på snö. Nästan varje år har jag varit utomlands vid den tiden på året vilket inte heller är så pjåkigt men det är ändå väldigt mysigt att få vara med nära och kära på julen. Har saknat det alldeles för mycket!

Xx

  • Lists
  • 954 Readers

Likes

Comments

Vardag, Resor

Vad skulle jag inte göra för att vara tillbaka på Mykonos stränder nu. Den här resan var helt fantastisk! Har aldrig sett någonting liknande och för att vara 16 år har jag ändå rest och sett en hel del. Jag hoppas innerligt att jag reser iväg snart igen nu när det blir ruggigt utomhus. Det är nog exakt vad man behöver när man drunknar i skolarbete. Eller vad tycker ni?

xx


Likes

Comments