Tycker väldigt mycket om dessa eftermiddagar då jag och Jenny bara myser och käkar god mat. Vi brukar skvallra och ha det nice bara hela tiden. Den här tjejen är livets person! Vi kan göra brutalt skumma grejer men allt är bara som en komedi med henne! Love ya babe <3

Lovie, visst är hon fin?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 1037 readers

Likes

Comments

Inköp, Mode

Hej på er! RIKTIGT länge sedan nu. Har verkligen saknat bloggen men jag har haft massor av saker som jag behövt jobba på; mig själv, läxor och relationer.
Tänkte kolla läget här och bara visa er den här klänningen. Är inget fan av gult egentligen men åh den här klänningen får mitt hjärta att brista. Tycker om den till månen och tillbaks. Kommer använda den här rara saken i sommar var dag!

Puss på er

Likes

Comments

Vardag, Tips

Tänker bara på sommaren när jag ser detta. Inget slår dessa snygga tjejor!

Detaljer av min outfit

​Outfitbild och mitt naturliga hår

Hej! Det här är främst riktat till er Uppsalabor då jag har ett litet tips till er. Igår, fredag, hängde jag i Stadsparken med mina härligaste vänner. Där satt vi i timmar och stekte i solen super länge, tror att det var sju/åtta timmar närmre bestämt. Vår härliga picknick där komponerades av snacks, sushi, lekar och mycket skratt. Vi hade det hur kul som helst och i närheten satt folk och spelade musik. Stadsparken är verkligen underskattad och jag kommer givetvis dra dit igen i sommar. Det här gäller ju doc bara inte Uppsala, att dra ut på picknick är riktigt skoj på sommaren så gör det. Tips!

Xo


Likes

Comments

Mat

Nu när jag äntligen kan äta mat igen utan att gråta en skvätt har jag verkligen proppat i mig mat bokstavligen så fort jag har fått chansen. Det är helt bisarrt men jag är ändå så glad att allt elände med halsen är slut. Har passat på att inviga balkongen med en frukost också för någon dag sen när jag var sjuk. Det var super härligt! Skulle inte bangat på att äta något på bilderna nu.

Xo

P.s. glöm inte att följa mig på snapchat - bellalundmark heter jag där


  • Mat
  • 1838 readers

Likes

Comments

Vardag

Hej på er! Får VERKLIGEN be om ursäkt för hur länge sedan det var jag skrev något här. Det ska det dock bli ändring på, har tonvis av idéer och jag känner mig som en helt annan människa efter operationen. Våren har äntligen nått Uppsala dessutom och det har bjudits på solsken och uppåt 15 grader, as skönt. Känner på mig att den här sommaren kommer bli så rolig och jag blir riktigt peppad av det fina vädret. Vill bara vistas utomhus mest hela tiden! Lately har jag försökt komma ikapp i skolan vilket har varit en väldig utmaning men snart nalkas sommarlov, är överlycklig! Nu ska jag i vilket fall baka kokoskakor till en uppgift i hemkunskap, vi hörs sen!

Xx


Likes

Comments

Hej! Jag vet inte hur mycket jag ska gå in på detaljer om aningen privata saker men jag tänkte dela med mig av det här, då det faktiskt rör bloggen en aning. Jag känner helt enkelt att jag behöver prata lite om det här för det är nämligen glada nyheter och förklaringen till den slappa uppdateringen. Igår spenderade jag hela min vakna tid på sjukhuset här i Uppsala för att göra en tonsillektomi. Vid en sådan operation skär man bort halsmandlarna med laser. Det var bland det läskigaste jag har gjort. Jag är nämligen väldigt frisk av mig (annars). Det gick till på så sätt att jag kom dit väldigt tidigt på morgonen. Sedan fick jag byta om till någon rock och strumpor. Därefter fick jag lugnande och en aning droger. Efter det kördes jag in i operationssalen då jag fick en syrgasmask och en nål insatt i min hand. Somnade snabbt och när jag vaknade kände jag mig helt luddig och borta. Var yr och kollade runt i rummet som om jag var helt ovetande om vart jag var. Sedan fick jag vila i några timmar för att sedan dra mig hemåt.

Orsaken till varför jag gjorde det är att jag har haft antalet infektioner i halsen efter jag fick en halsböld för ca. nio månader sedan. Har sedan dess varit svag och varit sjuk var och varannan vecka. Ingenting har någonsin tagit så mycket av min kraft och ork som detta. Det är som att jag ramlat långt ner och inte kunnat ta mig upp. Nu, äntligen, hoppas jag att jag ska vara fri från detta helvete men dessvärre medföljer konsekvenser. Måste vara hemma, sängliggandes i två veckor nu. Får enbart äta flytande föda vilket gör att jag ligger och fantiserar om mat mest hela dagarna haha. Lever på smärtstillande och smärtan är förfärlig. Längtar så tills det här eländet är över!

P.g.a. denna operation tar jag inte speciellt många bilder samt har inte i princip någonting att skriva om då jag mest ligger hemma. Ska göra mitt allra bästa med tillfrisknandet.


Xo


  • 2563 readers

Likes

Comments

Vardag

De senaste dagarna har jag haft stunder då jag mått super och sekunden efter har det dalat ner igen. I fredags skedde någonting riktigt hemskt i Stockholm och saker som dessa gör mig mållös. Det är förfärligt och jag vill göra vad jag kan för att hjälpa till, inte bara i Sverige, utan i andra länder med. Det här är trots allt vardagsmat i andra delar av världen.
Majoriteten av helgen har jag spenderat med en pensel i handen med ljuvlig musik i bakgrunden. Finner måleri otroligt lugnande, blir helt avkopplad av det. Förutom det spenderade jag halva dagen i Stockholm med en kompis, vilket uppskattades väldigt då jag kommer vara i princip helt isolerad från mänsklig kontakt kommande två veckor. Nu ska jag snart sussa, måste vara pigg imorgon och på tisdag. Vi hörs!

Xo

Likes

Comments

Vardag, Tips

Hej hörni! Hur härlig ser inte min ansiktsmask ut? Inte ett dugg verkligen, haha. Rotade runt i vad som kändes som timmar efter någon slags ansiktsmask men misslyckades tyvärr. Gjorde då en egen, den på bilden. Den fungerade super bra och jag gjorde den på havregryn, kaffe, honung och yoghurt. Lite halvskum kombo men det resulterade i ett mycket lent ansikte. Luktar dock fortfarande kaffe lol. På tal om ingenting, på första bilden kan ni se hur mina fransar blev, ÄLSKAR dem!

Xo


Likes

Comments

Hej på er! Haft segaste dagen, varav det enda positiva har varit att jag gjort mina fransar. Blev EXTREMT nöjd och känner mig verkligen mycket finare med fransar. Behöver inte sminka mig alls i princip och det är så jädra skönt. Nu ska jag få i mig mat, plugga och kolla serier. Puss

Xo


  • 2931 readers

Likes

Comments

Känslor, Tankar

Quoten från rubriken är från filmen "The help" aka den finaste, mest berörande filmen jag någonsin sett.

Idag är jag tom, mina ögonlock är tunga som bly. Mitt huvud kryllar av tankar, det tar inte slut. Jag vill bara sova, försvinna en stund från den här världen, till en plats där jag finner mig själv. Vill inte må dåligt, vill inte, men ändå gör jag det. Dag ut och dag in. Jag är svag, vill leva i fantasi, inte i verkligheten. Jag förnekar mig själv kärlek från andra människor, antar att de så fort de har skakat min hand ogillar mig. Jag behöver bevisa att jag är värd att vara omtyckt. Ska det vara så? Tänker inte inse hur verkligheten ser ut, nej. Bryr mig inte om hur andra ser på mig. Orkar inte, finns ingen tid för det. Ändå är jag nedstämd, konstant ledsen. Hur lär man sig att älska livet?

Fick en ny syn på mitt mående idag. Och hur jag är som en person. Jag hittade en egenskap jag gillar hos mig själv. Att jag tänker mycket. Fan vad fint ändå. Jag vill vara personen som tänker, över analyserar, och försöker förstå alla hemska ting i världen. Sån vill jag vara. Sån är jag kanske till och med.

X


Likes

Comments