Vardag

Dag två i Norrland avklarad. För stunden ligger vi i sängen och väntar på middag. Imorgon åker vi hem, det ska bli skönt. Jag har inte varit här uppe på länge och något jag kan påstå med säkerhet är att jag har saknat min syster och mormor mycket. Insåg det inte tills vi kom hit, men det var länge sedan.

xx


Likes

Comments

Vardag

...to Norrland. Jag och Isabelle befinner oss nu i min familjs stuga som ligger i norr. Vi kom hit igår och här är förfärligt kallt. Mysigt är det också, vilket kompenserar för kylan. Igår var vi ute på isen och åkte spark, mindre kul. Idag ska vi förmodligen ut och pimpla, segt. Tanken var att vi skulle åka skidor men vi är oerhört utmattande samt slog jag halvt ihjäl mig under förra veckans besök till Kungsberget. Så vi tar det bara lugnt.

Xo

Likes

Comments

Vardag

Införskaffade mig ett par glasögon idag, even though jag inte har någon typ av synfel. Tycker bara att det är snyggt. Tycker inte ni? Resten av dagen har jag bara städat och tagit det lugnt. Började kolla på "Stranger Things" för någon dag sedan och GUD så bra den är. Är som besatt och kan verkligen inte sluta kolla. Anyways här är tre bilder på mig i glasögonen. Tror jag smäller av! Så snygga är dem.

Xx

Likes

Comments

Selfies, Vardag

Några selfies som jag tog för någon månad sen samt idag.

I skrivande stund sitter jag och njuter till fullo av min nya mobil, helt sjukt hur bra den är! Ikväll vankas inget särskilt, bara mys med mamsi framför TV:n. Brukar oftast bli så här på lov, mestadels slappt. Men det ska jag göra något åt. Vill gå ut, vara med mina vänner och träna var dag. Gud vad kul!

Xo

Likes

Comments

Vardag

Fick användning av mina Timberlands, som jag köpte för två år sen, igår. De är så snygga!!! Fast jag måste medge att de är aningen klumpiga. Perfekt att ha de på en vårig men kall dag. Me like

X


Likes

Comments

Här sitter jag och tar selfies samt lyssnar på musik. Der ser ut som att någon står i min garderob aaaah, är aningen paranoid. Har för övrigt fått sportlov igår, äntligen!!! Ska bli skönt att göra massor med kul och samtidigt kunna njuta och slappna av. Ikväll ska jag chilla ensam hemma med snacks och film, otroligt mysigt. Vad ska ni göra ikväll? Imorgon står inköp av en iPhone 7 plus på schemat samt träning. Ska bli förträffligt om jag ska vara ärlig. Känns som min mobilkamera blir sämre dag för dag och det är bara massor av krångel, suck. Anyways, nu ropar TV:n på mig. Ska försöka hitta någon mysig kärleksfilm. Ha en trevlig kväll!

XO


Likes

Comments

Vardag

Igår kväll var jag med Nikki och såg fifty shades darker på bio. Det var super mysigt, verkligen. Filmen var en av de bästa jag har sett och Gud. Det kändes i princip som att kolla på porrfilm med främlingar, aningen skum känsla. Anyways, passade på att ge Nikki hennes Bday present och när kvällen var slut drog vi oss båda hemåt. Sedan pratade jag med världens mysigaste i två timmar för att sedan avsluta kvällen med att vi somnade tillsammans i telefon, haha. Mysigaste

Xo


Likes

Comments

Vardag

Idag gick jag prova på dag på Rosendalsgymnasiet här i Uppsala. Har blandade känslor angående den skolan och linjen. Är nämligen extremt kluven inför gymnasievalet som förresten ska vara inskickat IDAG. Det som är viktigt för mig med gymnasium är att det går sociala människor där som prioriterar skolan, att det är bra lärare och att skolan har en bra "vibe". Vad är viktigt för er när ni ska besluta om stora val?
Tycker för övrigt att det ska bli skitkul med nya människor och en ny skola, blir nästan nervös. Kommer knappt ihåg hur det är att plötsligt slängas in i en helt ny miljö då man behöver stå enbart på sina egna ben, utan vänner från tidigare skolor osv. Det ska dock bli roligt, det hoppas och tror jag verkligen.

Xxx

  • Vardag
  • 368 readers

Likes

Comments

Vardag

Åh vad jag saknar sommaren, speciellt kalla dagar som de här. Inom en snar framtid är det dock sportlov, redan nästa vecka och det känns underbart. Ha en mysig kväll!

Xoxo


Likes

Comments

Har haft en riktigt dålig dag idag. Gick hem från skolan för att sedan spendera flera timmar väntande på en person. I hopp om att vi skulle ses gick jag runt o trodde det hela dagen. Det blev dock inte av och jag har blandade känslor angående det. Jag och pappa hade å andra sidan ett super bra snack om det. Jo ni förstår, ibland känns det som att killar, utifrån mina upplevelser, kommer från en annan planet. Därför tänkte jag nämligen läsa boken "Men are from Mars, Women are from Venus". Har på senare tid blivit ofantligt intresserad av psykologi och jag kommer säkert tycka om boken. Nu ska jag kolla på en serie som handlar om kärlek, käka lite glass och gråta lite. Vi hörs.

Xo

  • 556 readers

Likes

Comments