Hej! Nu tänkte jag berätta om hästen som kom igår och om ridturen idag.
Han heter iallafall Eastwood men kallas Ernst eller Klippan men jag kallar han isse, haha de låte gulligare ;) Han är 6 år och har knappt gjort nått mer än att rida dressyr så idag red jag ut på han för första gången.
Han va otroligt snäll och lugn för att inte ha varit ute å ridit i skogen förr. Fahimah följde också med, min kompis Julia red henne. Hon är som vanligt lite tittig och blir rädd för vad som helst och de va typ de ända som skrämde isse. Men båda två va snälla och fina. Fahimah har också börjat få "trivsel fläckar" å de känns kul att hon trivs! Hoppas bara jag kan komma igång med tävlingarna snart så vi får ut å ha kul igen!
Iallafall båda hästarna skötte sig och imorgon tänkte jag rida markarbete/dressyr på fahimah och isse får gå lite dressyr på banan.
Mamma och familjen åker bort imorgon också så jag och André är hästvakt i en vecka! :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 14 Readers

Likes

Comments

  • 16 Readers

Likes

Comments

​Hejsan :)

I måndags åkte jag, mamma och min lillebror till stockholm. Vi åkte dit för att kolla på en häst till mig som jag kan utvecklas med inom framförallt dressyr. Iallafall så gick provridningen bra och hästen va enorm men de märktes inte när man satt på han. Han va lite seg men väldigt lätt riden och de va bra eftersom han va så stor.  Han va väldigt snall och lätt att hantera men eftersom har står i ett dressyr stall så är han van att gå ute i nån timme på dagen och sen ridas i ridhuset eller i paddocken och ägaren vill framförallt att han ska komma till nån som låter han vara en häst, och de kommer han vara hos oss. Efter provridningen åkte vi till våra kompisar som bor i Stockholm. 

På tisdagen så åkte jag och red hästen igen, det gick väldigt bra. Fick även fixa han i stallet på måndagen fixa stallskötarna de men jag fick iallafall gör de själv och han vela bara stå och mysa, klappa han i ansiktet i 3 sekunder och han somna. Känns bra att han är så lugn när han är 1.77 cm hög. Jag och mamma prata hela vägen hem om hur vi skulle göra och om vi vela ha han elle rinte. vi kom fram om ett beslut och vi ska ha hem han i 6 månader och efter de så ska vi bestämma om vi vill köpa han eller inte.

Och igår då, jag fixa stallet som vanligt, tar de lugnt med fahimah eftersom en vetrinär ska kolla upp henne men tror de iinte är nån fara, hon va lite stel efter sin korsförlamning så vi vill bara se så att allt är bra och så att de har "läkt" rätt. På kvällen åkte jag och André till orsa, träffa lite folk och hade de mysigt. Fick ett sms av mamma på kvällen och hon skrev att Kristian kunde komma med hästen idag, blev skit glad men de betydde också att jag inte kunde följa på semestern nästa vecka :/ 

Idag har jag fixat stallet som vanligt, fahimah vila men jag borsta henne och myste lite. Nu är jag hos Andrè äter 3 rätters middag och väntar på att hästen ska komma :D Han kommer runt 10 ikväll och då kommer jag även lägga ut lite bilder från provridningen och några fler bilder :) 

Likes

Comments

Hej!

Igår kväll hade jag och André en myskväll, åt riktigt god mat och bara myste. Idag vakna vi vid 10-11 kolla på tv hela dagen, gick på glassbåten och nu är vi hemma hos mig igen. Snart ska vi till stallet Fahimah ska få trimma dressyr och Porla ska få bli borstad. Imorgon åker jag till Stockholm med mamma, vad vi ska göra kan jag säga sen när jag vet mer. Ikväll kommer de bilder från dagen och kanske nått mer inlägg. 

Likes

Comments

Hejsan!
Stallet gick bra, porla blev borstad och fick gå en vända i regnet. Fahimah red jag dressyr på men bara i skritt och trav, i början va hon väldigt pigg och lyssna inte alls men dom sista 10 minuterna gick de bra. Imorgon blir de ännu mer dressyr 😊
Älskling fixade hela stallet också så jag behövde bara fixa hästarna, känner mig bortskämd haha.
Just nu lagar jag och André mat. Pommes och grillad kyckling och ikväll ska vi mysa och äta lite gott som vi har köpt. Pussar å kramar 😘

  • 36 Readers

Likes

Comments

Hej😄
Nu tänkte jag presentera mig lite kort! Jag heter Stella och är 15 år. Jag bor i en liten by med min familj och några djur! Jag har två hästar, en liten shettis som jag kör och pysslar med sen har jag en D-ponny som jag tränar och tävlar. På fritiden är jag med familjen, min pojkvän André och kompisar! Ni kommer få läsa mycket om min vardag, stallet, och se bilder på allt möjligt.

Just nu ligger jag i sängen som jag har gjort i några timmar. Har försökt fixa den här bloggen i säkert 2h och André har suttit och spelat. Ska snart gå till stallet. Fahimah som min d-ponny heter ska få trimma lite dressyr och min shettis ska borstas och gå en liten sväng. Sen får vi se vad jag och André gör ikväll. Här får ni två bilder på Fahimah och min lillebror med shettisen Porla!

  • 39 Readers

Likes

Comments