• Livet uten telefon

  "Jeg skulle ønske det var lettere å forstå hvordan livet uten telefon kan være. Jeg har tenkt at jeg…"

 • Musikk-Reviews

  "Jeg har tenkt på å begynne å vurdere musikk. Hvordan skal jeg vurdere musikk? Har du en tydelig evn…"

 • Verdens-klem prosjektet

  "Jeg har laget ett prosjekt som heter verdensklem prosjektet. Det handler om at jeg skal samle folk …"

 • Drøm 7. Oktober

  "1. Økobrus. Noen har en økobrus. Jeg har en brusmaskin. Jeg pleier å kjøpe saft på økobutikken og s…"

 • Drøm 8. Oktober

  "1. Sex. En jeg skulle ha sex med hadde mage-balanserende jordbær-brusetabletter. Jeg skulle ha sex …"

 • Drøm 9. Oktober 2016

  "1. Gamle venner. Jeg er innom Hege, hun bor ved Europris. Hun bor i ett kollektiv, og det er rett v…"

Du har kanskje fått mange bra venner som du liker kjempegodt, men du er ikke helt lenger kjent med hvordan du beholder sikkerheten, og vennskapet slik du ønsker? Jeg har funnet svaret!

Vi må inn i popularitets-dimensjonen for å få svar. I boka "Våg å ta ordet" kan du lese mer om det aller mest nødvendige når det gjelder vennskap. Slik går du frem for å føle deg trygg - vi deler opp vår rolle & finner vår plass:

1. De populære "stjernene" (alle vil være venn med dem).

2. De som blir likt (har bred kontaktflate & er godt likt av de fleste).

3. De som blir akseptert (litt perifere, men kan få en innbydelse og regnes med). (Kalt faste venner).

4. De som blir tålt (får neppe innbydelse, men er de først kommet, får de bli). (Jeg anser de aller fleste i denne gruppen). (Det betyr at jeg også har vansker med å anse meg som gjeldende selv. Men slapp av, jeg klarer å sende fler invitasjoner til de jeg anser meg selv som kommet for å bli. Bare det å komme på at det er nettopp det jeg er, har jeg altså akkurat rukket å finne beste-venninna. Haha!)

5. De uteforstående (hører ikke med, blir oversett eller avvist). (Her hører jeg hjemme i de fleste tilfeller, også av meg selv. Jeg hadde en periode på topp på ungdomsskolen, men da fantes også "stjernene" ved meg.)

Så nå, når du vet at det gjelder å være der for å bli - hvordan klarer du deg?

Likes

Comments

Hei folkens! Nå har jeg endelig funnet en forsikring jeg virkelig hadde behov for. Tannlege-forsikring ifra Vertikal Helse. Du får dekket alle behandlinger med hull osv. Men ikke tannbleking! Det er en karantene tid på 1 mnd etter du tegner forsikringen, og du kan forsikre deg opp til 40 000 kr per år! Jeg skal nå fikse alle tennene mine, og endelig få null hull - og samtidig ha råd til det! Hurra! Skaff dere tannlege-forsikring dere også!

Likes

Comments

1. PølseDNA.

Måten vi er forstått som i ett DNA er å bruke feks. en selleristang, kutte den i to, og kalle den ene enden for mamma og den andre enden for søskenbarnet til mamma. Begge kommer fra en og samme pølse. Men pølsen er mer som en selleristang. Det er det å forstå at de er like som betyr noe.


2. Bygg: Lunafor. 

Fôr minner meg om jakkens fôr. Så det skal være Lunafôr i den, som betyr månefôr. Og så det betyr at det er vegansk fôret.

Jeg tenker at dette minner meg på klesmerket Liza Luna & hippiene som går oppover bakken ved Nylund skole. Det er en hippie-mote. Jakken har Liza Luna på seg, og jeg blir vel nå bedt om å lage dette merket igjen som jeg husker der? Det er en logo som har sorte store bokstaver & hvit bakgrunn, men jakken har en ganske ru materiale. Og jeg har også flere forskjellige design som handler om dette merket. Jeg har blant annet en strikkejakke med neon-kant-ramser på. Ett skjørt med tre-knapper. Herre-jakken er brun & grønnlig vevd eller noe. Jeg husker ikke helt detaljene nå lenger, men merket er ganske tydelig.


I tillegg til å modifisere og endre logoen - ble det addet en liten del - og jeg forandret stil på den. Denne kommer til å selges videre. Jeg tilbyr dere enten 500 Euro for den eller å kjøpe butikken når den er bygget opp. Gjennomsyret kvalitetssum for meg.


Nytt kallenavn?

Det er mitt bloggnavn tenker jeg.... Jeg er Halloween Queen. Batwoman...


3. Ikke film vlogg hjemme

Jeg får ikke filme hjemme med blogg-arbeid. Jeg må sitte ute på biblioteket, men jeg har ikke ett profesjonelt kamera - så det kan ikke filmes der. Jeg har en mobil bare så mobilversjonen blir det da. Og det handler bare om hva som er best & hvilken vinkel som gjør meg mest proff. Biblioteket passer bedre. Der kan jeg finne informasjon om alt mulig.. Faktisk så er der gruppe-reservasjon på biblioteket hvor en må arrangere egen tid.

På biblioteket har jeg livesending på YouNow.com. Jeg har pleid å gjøre det hjemme, men jeg syns det blir for privat. Det blir ikke så profesjonelt, og det gir ikke så mange muligheter som jeg trenger. Det blir ofte så privat at jeg lurer på om vi skal være med på noe upassende.


4. Vanlige skoler har feil skolering

Uten å egentlig vite noe særlig mer enn dette, har jeg valgt å aldri velge en vanlig skole igjen. Eller hva var det igjen. Er det sant? Er det bare privat som er best? Det jeg husker er at vi lå som stille katter i rommet sammen, og ventet i timingen. Og alle visste at timingen kom til å være ett spørsmål, en konfrontering, og alle følte timingen var aktiv. Vi var aktive. Jeg er ikke aktiv lenger. Jeg har gått lenger inn i reaksjonene. Jeg har avlyst noen. Henne hørte jeg klarhørt forveksling på. Hun sa at jeg sier jo bare at jeg er ett geni, og så la hun på. Jeg kjenner ikke dette igjen i det hele tatt. Jeg har ikke kommet frem til poenget heller, enda det er snakk om år 2012. Hvorfor skal jeg si det? Forskjellene på en vanlig skole og en privat skole, hva er det?


5. Karlsminnegt. 113

Det er noen nye i Karlsminne gate 113 nå. Det var det gamle huset mitt. Jeg ble med dit med noen smilende og aktive damer, to stykk. Og det var koselige naboer de var. Jeg fant brillene mine i Karlsminnegaten. Jeg la de der. Jeg hadde de i en jakke. Jeg bodde i Karlsminnegaten i oppveksten til jeg flyttet ut da jeg var 18-19. Da hadde jeg spillet litt høy musikk en stund og bestemte meg for å ikke gjøre det mer. Det var vel bare 2-3 mnd eller noe jeg gassa på litt en stund, og så kom jeg frem til at jeg ikke ville gjøre det lenger. Akkurat rundt den tiden bestemte farmor seg for å selge huset pga hofte-slitasje. Hun trang ett sted på ett gulv som var litt bedre for kroppen hennes sies det. Så ble det slik. Jeg flyttet til mormor og morfar, og bodde på Atelieret, før jeg flyttet ned i leiligheten. Jeg vil aldri tilbake dit, for å si det sånn. Det er så lite givende å bo i en kjellerleilighet. Det er noe av det verste. Ikke bare virker det ut som at livet er påvirket av kjelleren. Så mye at du føler bare du er inne i kjelleren. Ikke at du virkelig får utbytte.


6. Morfar & meg på vannbrett

Jeg er oppe i skogen med morfar og kjører på ett vann-brett. Det har en motor og kan kjøre så fort at brettet vann-planer. Det ser ut som en båt på farten. Morfar skled litt i vannet og dunket hodet på en sten. Jeg måtte livredde han, og tenkte det var bra jeg kunne livredning. Jeg holdt hodet hans i hendene mine, og til slutt våknet han. Jeg fortsatte videre på vann-brettet, med morfar. Det er som en hobby å være der med han. Jeg har ikke vann-brett hjemme. Og jeg har aldri gjort det før. Jeg har aldri stått på surfe-brett.


7. Svømmetrening i bikini.

Jeg svømmer gjerne i bikini istedet for badedrakt. Nylig tenkte jeg at jeg skal begynne å stupe med bikini istedet. De gjør det på OL. Jeg syns det virker helt jævlig å stupe med badedrakt. Jeg bare må gjør det. Skaffe meg en bikini. MOTHERFUCKER!


8. Telefon

Jeg fikk en telefon med fler stemmer på første som ville være hos meg. Hvilke stemmer? Hva betyr dette? Jeg aner ikke hvem engang?


9. Liveshow i båt

En kjent skuespillerinne har Liveshows i båt. Hun har allerede kjendisstatus, og sier råd om hva folk skal gjøre og ikke gjøre. Det er kanskje ikke bare ett godt tips å filme på steder jeg gjør noe. Som for eksempel kan live-sendes.

10. Selena Gomez + Friend

Jeg bor på Hundvåg i Landnot veien hos Liv. Det er farmor som bor der, og farmor har mange appelsiner og epler på kjøkkenbenken. Jeg bor hos farmor. Jeg fikk en Maya-ring av farmor til jul. Det er en julegave. Jeg er inne i huset veldig lenge og ber Selena og de vente i kjelleren på at jeg skal bli ferdig og jobbe. Jeg sitter med telefonen eller pcen hele tiden, og forsøker å bli ferdig med en eller annen kommunikasjons-del. Det går mange timer før jeg går ned i kjelleren hvor hun og venninna sitter. Hele badet er laget av grå flintsten eller stengulv eller noe, og imellomtiden før jeg faktisk gikk ned, for jeg satt på kjøkkenet. Jeg ser igjennom en boks med sminke. Lady Gaga sminke, Stella Antoniette leppestifter, Britney-Spears øyenskygge, Eco-mascara, rosa-lyst pudder. Jeg får velge ut noen av disse til present, og ville helst ha en pudder-kost som var helt spesiell. Det var en med akkurat passe lange hår. Jeg hadde den sorte vesken, firkanta, nedi den store hippiedraggen. Lady Gagasminken var performance sminke, neon gul, orange, blå med glitter, avlange kuber løst i den hvite boksen. Britneys øyenskygge var store sirkel-glitter i gull. I tillegg til den mascaraen jeg bruker nå. Unicorn type. Farmor lager mat, og er ikke tilstede i kjøkkenet når jeg har blitt ferdig. Jeg går ned og skulle fikse meg oppe. Jeg fikset meg litt på håret? Men jeg ble ikke ferdig med sminken. Og konturkremen lå tydelig på, og øyeskyggen var ikke så pen også. Men vi dro ut allikevel og er på vei til en fest. Jeg, Selena Gomez & venninna til Gomez. Selena stopper litt i veikanten og hoster. Hun hoster en papirbit. Det er en magisk følelse. Lady Gaga sminken minnet meg på ravepartyet, det aller første jeg var på - i Sandnes sentrum. Jeg kjente ingen. Det var spennende. Jeg var først hos ei jeg har pratet med før. Og sammen dro vi til partyet. Vi fikset oss hos henne. Jeg tok på neonsminke, gul. Tenkte at det så ut som det manglet noe og fant en ny vri på hvordan jeg kunne sminket meg:


11. Friends

I tillegg til å være Ross´et & Rachel`d er det mer enn bare påminnelse om hvordan de er i luften. Jeg føler ofte andre mennesker & får ofte en følelse av å gjengi personlighetens energi. Jeg oppdager at tilfellet gir meg samme setning og følelse, og det blir som å være rollefiguren 100%. Jeg har dette med flere, også skyldige som ødelegger helsa mi eller andre som velger å prøve å påvirke meg. Jeg så Friends serien med Hege. Jeg lå over og vi hadde sånn Maraton. Så Friends hele helgen, eller hele perioden. Jeg vet ikke hvor lenge vi så, men det var hele serien.


12. Klong

Det var rart jeg ikke kom på klong. Det er en lyd, en slang for hva en hører.


Likes

Comments

Jeg tenkte jeg skulle skrive en logg ifra ikveld, idag. Jeg har nettopp timet out vlogg klippingen min. Og må laste inn Lion King sangen. Jeg har èn sammenheng til Lion King, det er Justin Bieber & Cannabis & Vannsklie & Skli på magen & jeg har ikke hull i navlen. Det er ett vann-senter, og jeg prøver å finne ut hvor lang tid jeg skal bruke på en ting, før jeg gjør en forandring. Jeg klipper om matte idag. Mattematikk. Det første jeg tenkte som var lett å lage noe om hjemme. Den danske tellesystemet. Jeg er ikke ferdig. Den er såklart veldig lang, fullstappet med alle slags matematiske utregnelser for hvorfor systemet er kalt snes & at det er begynnelsen som kanskje sneves av. Og at kanskje det betyr at det er en måte å tenke noe om verdien på en vare. Og det var dette jeg lovet jeg skulle lage en vlogg om - som jeg fikk av drømmene. Og jeg har kommet frem til at tolkningen min er basert på at Snes er 20 og halvsnes er 10. Så hver gang noe skal sneves av så tar du enten 20 eller 10. Så da må vi si: Halvsnes eller Helsnes? Poenget er at det skulle vært med andre tall, og det skulle vært tenkt på. Hvorfor 20 og 10? Jeg hadde en annen teori. Det var teorien om hvorfor vi har snes her. Og at det må være ett spørsmål om vi skal si meningen istedetfor tallet. At vi snakker om verdien til det vi vurderer - og det skal overdrives med 3, 4 og 5. Det er tress, firs og fems. 3 er en gruppe med 3 x 20. Firs er en gruppe med 4 x 20. Og hvorfor opp til 100 i er det samme som? Fordi vi teller hele tatt og halve tall - men hva er resten av svaret? Jeg antar at det er fordi vi skal huske at varen er mer verdifull og at den er priset under halv pris, når vi sier halv, og at den er av hel verdi, når vi sier tress, firs eller fems. Uansett poenget er å forstå at det handler om at det er fratrekk på verdien i måte å tenke på, at varen er dyrere enn den er priset, eller mer verdt. OG at det derfor kalles halv firs feks for å si at det er fratrekk på egentlig verdi. De skulle skrevet også at det brukes bare i de tilfellene varen egentlig er verdt mer. Når varen er korrekt verdi er ikke helt sikkert. Om det er positivt med hel firs og hels fems, eller om fems og firs alltid vil representere en senking i prisen som vi kjenner den. Det er her spørsmålet om hvordan slike betegnelser oppstår. Jeg aner at engelsk danner noen av sine dialekter på denne utregningen. Så skal jeg adde Lion King musikk til den, og bli ferdig med poenget. Så kan den strykes av vlogger å lage listen. 

Likes

Comments

1. Squad Films

Jeg har funnet MakeupMalin som har en sånn Squad ting som meg. Jeg har jo allerede begynt å prøve å finne folk som er interesserte i å få avtaler med større opplegg, hvor vi kan gjøre det sammen. Som feks. GoDream. Jeg fikk som svar at jeg skal lage Squad-films som jeg ikke får noen problemer av, og det er mottoet. Så når filmene nå skal lages har jeg dette i tankene. 

Likes

Comments

New books arrived from inspiration. I have written dreams quite a while. And I have approx. 3 pages of short scenes that are new. I have a new movie, I like to call, "involved in Harry Potter» something about Dreams from Fire.


I am considering writing it as a new movie on sibling and new characters, but I believe the scenes can be used in accompany with you. If you would like to cooperate on writing a new chapter, letting me inspire you, I have several new scenes and deaths, that are going to be very interesting to see happening. I make a story about every single of these scenes being deleted, but arriving back, whole.
And the dreams has promised me they will.


I had a map with my writings, but they are not here anymore. That´s the new film. My limit. I thought no to delete the scenes. But I did not know what to do with all of it. It was disturbing to be involved in so long without the contacts, and my family didn’t understand or believe me about the material. I am Parvati.

Thank you, I can do a new act. If you want me to be a part in the movies, I would be loving to be a part as the real Parvati. And I would love to tell you my story and the personal experience I have had, with the three of us together. I have been acting with Hermine and Harry and Ron. They are together, I am on the side. And I see them all. I write about my dreams on my blog. I am clairvoyant.

The new film could also be without the characters, but how would it be having even contact with the real makers of these films anyway. I could try to make it looking like it´s not as inspired from Harry Potter as it is, but - I don´t think it´s a problem trying to write to you to get an answer about this. I don´t know what you expect. You can read my dreams in my blog, and it´s all copyrighted, but still - not secret as it could be. If someone gave me a writing job, cause of my You-star connection.

I am starred, You-star. Christina Aguilera and the rest make coherenced songs to my life and the rest of the gang is involved in my story. Exactly that way! So now I am trying to get peoples attention, and rescuing me from being killed by the dark powers that rapes me, every day. If you know enough signs, you can start writing about me again, and you are going to make another book. With signs about who I am, in the story. Parvati, the starred.

Langballe is Norwegian, by the way. I´m also Norwegian.


Hope to get your attention in the inspiration, and hopes that fire like to make the next book with me. I think I tried getting your attention one time, but I don´t think you answered. I don´t know if I wrote the scenes to you then. But I won’t write it today.

Stella Kolstad

GOOD LUCK!

Likes

Comments

Hi! I am a writer that has a connection to Harry Potter as a new writer. I am in the roleplay - and I have tried writing to JK Rowling, but it´s been difficult getting through. I have a new movie, and I would just like her to know I write my dreams, and it´s a context she´s in too. I have made several scenes from inspired dreams, and I believe she knows about it if she writes too, if we get scenes in the same.


I believe she can be aware about my context and who I am, Parvati - in the new silver arrow movie, and I am writing a new movie about fire giving me back everything I burn.


Keep posted on what I make and present, I am a You star.


I need publishers too.


Hope to see them interested in the story and movies, and the coherence.

Hopes to get more followers and serious interested people to the context.

I hope to focus my work more - and getting to main attraction inspiration.


Just wanted to update her that I am writing about her, about my dreams.

And I have main character role this time. Some of the new scenes from dreams:


Dragon-eggs, invinsibility-cloak, magic with the wands firesparks on putting 3 together, library, library story, falling from the sky beginning, picked up with car to go to the school, Rons ash, Voldmort ruins study time, breathing under water, Parvati as me.


These are just some of what the new story is about. And thats originally Emma, Daniel and Ruperts roles. Just wanted to let you know, that you are in the making. If you care to pay attention - I run a blog stellaantoniette.com that you can all get a heads up in - and follow the process about my dreams. I do not know what or when that will come next, but as long as JK doesn’t answer - I may make the movie with other roles. Since that´s Harry Potter original - I should give it a new character system, or just make a new different title, and hire you for the play of the new coherence. That would actually be cooler.


I am definitely interested. But I need people to hire me too. I need followers and money! Cheers.


Stella Kolstad

Likes

Comments

Hello! Daniel Radcliffe, You´re the second I write to, third after JK Rowling. I am trying to get in contact with her to write the next book together. I am Parvati. I´ve got new storys with You, Hermine, Ron.


I wanted to let you know I try to do anything to get to the job, but I dont know who to ask, or who should help, and how much I should do before I get any serious answers.

I think it´s stupid I have to do so much to get noticed! And so therefore I publish all my dreams on my blog, while fighting against these dark powers that I fight against.

I am writing a new angle of the story now, the one where the story is deleted, and fire promised to give it back to me. I mentioned this to JK, and also that I could make a new story with You, Emma, And Rupert Hired for a new title together. But since I only have the short scenes, I guess I am a Ghostwriter.

If you want to follow me for sneak peaks of the story YOU, and me as the You star - I am building this on my blog. I am hoping for a job as the actress - writer, and getting some money on this. I have serious money needs.

I just want to tell you what is up, and that I am writing about you and the Squad.

Stella Kolstad
stellaantoniette.com

Likes

Comments

Hello! I am red head family too! I just told JK Rowling that Langballe is Norwegian. And by the way, I have the next role as Parvati. I just write to you to let you know I write my dreams and I work about Harry Potter and some new scenes that you are in. Ron dies, and his ashes will be placed in a Banana lunchbox.


My new scenes are from my dreams. And I write on my blog everything now, because I find it so difficult to work with all the information all alone. I just try to work differently with it this time, without involving the wrong people. I am fighting against the dark powers, and it´s almost killing me. I have disturbing possessment news, and it´s really serious.

So if you can and would like to understand the story, and mine - while we go, maybe it´s interesting for you, and others too until we get to the film. Cause the scenes are indeed unavailable at the time, as Professor Snape would say it. And we do have a fight inside Rema 1000, grocery shop in Norway.

The new roles for Rupert and Emma and Daniel are depending on my story and ability to be discovered as a star, educating, and Voldemort has now disturbed my studies, and I can’t study.

I am unfortunately going crazy because of what Voldemort and his family are doing against me. And the continuous struggle is true. I have said, it´s now I would like to have an assisted suicide if nobody helps me.

And the true support against the dark forces and their crew, what is it? How do I stop this infiltration?

Stella Kolstad
Please help me.

Likes

Comments

Jeg begynner å få følgere på Facebook! Jeg ser at jeg blir mer og mer populær i Egypt! Og Arabiske land. Så her går det unna. I tillegg til å ha 1,3K følgere på Pinterest, begynner Facebooken å bygge seg opp, og det passer fiiint! Endelig har jeg funnet noen av inspirasjonskildene mine & føler at jeg får tenkt skikkelig igjennom forskjellene mellom det å være veganer og det å være kjøttspiser, men også det å ikke ha en venninne, og det å ha en venninne. Det å ikke ha en feil når jeg ikke er med henne.. At noe har bestemt at jeg skal være annerledes når jeg er med X-venninner. Og at kreativiteten min stoppes av å ikke være med denne x-venninna? Det må være noe mer rundt om som kan gi meg det jeg skal ha, uten at det skal forbindes med mennesker som ikke egentlig gir meg oppmerksomhet. Det skal jo ikke vær sånn at kreativiteten kommer med mennesker som ikke er riktige.

 Det syns jeg er sprøtt. Egentlig. Jeg har det tøffere som idrettsperson uten. Jeg føler det er enten kreativitet eller å være skikkelig trent jeg blir presentert. Og at jeg ikke får føle kreativiteten uten X-venninna det har jeg lagt merke til ja. Det er der blokkeringen ligger. Kanskje fordi jeg har sagt endel til henne som inspirert, og at det ligger en vei videre der om alt jeg har vært inspirert om. Kanskje det. Men jeg foretrekker å ikke miste formen, og kroppen min, som jeg føler at involveringen av henne gjør. Og det er så tydelig altså.

Håper nå at det løser seg uten henne. Jeg har bestemt at jeg ikke går noe videre om henne, fordi jeg har ikke gjort noe galt mellom meg og henne. Det har bare ikke vært en interesse for henne å være med meg. Det skal ikke jeg miste kreativitet for tenker jeg, og jeg skal ikke miste treningen min, pga henne. Det er noe som er viktig for meg å beholde. 

Jeg har blokket henne. Fordi med en gang er det som ett tap å skrive med henne. Og så utvikler det seg til å bli noe enda mer tapende. Nå har jeg funnet "VENNINNA-DI" & Makeup-Malin, og jeg elsker jo henne, og alt det Squadet der gjør. Såklart føler jeg meg igjen når jeg hører på dem, og de. Og jeg hører også at det har mye med maten, diggen, og det de gjør for å kose seg. Hvordan det utnyttes. Og at jeg ikke har det sånn som veganer. Det er også noe jeg prøver å finne utav!

Jeg har såklart sagt, hva skal man gjøre for å bli en del av Squaden der? Og såklart jeg kommer til å jobbe jobbe for å komme lenger. Men det er jo typisk nå at jeg bare venter på å komme skikkelig igjennom med ett eller annet... Jeg har også muligheter fremover. Jeg kommer til å poste noen mails jeg skrev idag, til Harry Potter crewet.

Den posten om at jeg ser etter kjæreste har virkelig hjulpet. :-) Og jeg er endelig oppdaget? Hvordan har det skjedd. 

Mer kommer..


Likes

Comments