Header


De nye skoene jeg har kjøpt uten skinn og lær fra Buffalo! Totalt veganske! Som meg!


Idag kom Buffalo skoene jeg har ventet på i hele to dager. Jeg bestilte disse som jeg har sett på i ett år, og de har ingen lær eller skinn. De er helt dyrevennlige. Gleder meg til å kjøpe noen bukser som passer til! Det er veldig lenge siden jeg brukte slike sko. Idag kom jeg på at det kommer an på hvilke sko du har om hvilke bukser og skjørt du kan kjøpe. Jeg har aldri kommet på hva som passer til sko utenom til Buffalo sko. Betyr det at jeg bare skal gå med Buffalo sko? Jeg har iallefall gledet meg lenge til å føle meg bra igjen i klær. Jeg har brukt joggesko i noen år nå og det har funket greit nok. Det er behagelig. Men det er ikke alltid det ser like kult ut. Nå derimot blir stilen litt mer riktig igjen. Jeg kommer til å kjøpe noen sorte bukser med sleng, og hvite bukser med sleng. Jeg venter forøvrig på to bukser fra Miss Sixty - en hvit og en dongeri. De har jo sleng, og ser bra ut. Jeg vet ikke hvor jeg skal handle bukser med sleng utenom på internett. Men aner ikke heller egentlig hvilke butikker som har sleng i buksene på internett! Det er så nytt for meg. Har dere noen råd om hvor jeg bør handle det på internett?

Idag har jeg gått og ventet på Buffalo skoene som kom i kveld. DHL leverte, men jeg holdt på å gå glipp av leveringen. Jeg åpnet vinduet da jeg så han som hadde pakke for å spør om de har min. Det var min han holdt. Telefonen min har vært rar i det siste så jeg får ingen ringetone når noen ringer til meg. Det har resultert i at jeg sjeldent når telefonen når folk ringer. Beklager, men jeg ringer jo tilbake da! I tillegg har jeg klart å trykke frem en ny tom etikett - aner ikke hva det betyr. Men jeg har holdt på med utvikler verktøy og algoritmer. Slik at telefonen har oppdaget at jeg har utviklet en ny etikett. Jeg vet ikke helt hva det betyr som sagt, men det betyr ihvertfall at jeg har kommet lenger som utvikler - uten at jeg har peiling på hva jeg egentlig har lagt til. Vet dere hva det betyr? Jeg må sende mail til Huawei og spør.

Idag kom jeg hjem med tre poser mat fra OBS og den utenlandske sjappa. Nudler. Jeg har tenkt å begynne å lage mat på Youtube. Jeg trenger noen induksjonstopper for å faktisk lage mat foran seere på YouTube. Jeg har bestemt meg for å lage Asiatisk mat. Jeg skal lære hvordan jeg gjør det, så skal jeg lære det videre. Det kan vel ikke bli feil? Det er ikke feil å se på henne jeg skal herme etter ihvertfall.

Igår fikk jeg studie-pulten satt på plass. Idag kom nattbordet. Så nå begynner jeg å få en komplett leilighet. Jeg håper på å få lest litt mer de neste dagene. Neste uke skal jeg tilbake på jobb igjen, 2 dager per uke. Jeg føler meg ikke så bra i kveld, og føler det kommer til å bli stress neste uke å gå på jobb hvis jeg føler meg som dette. Med magesår og sånn føles det kvalmt. Jeg har uansett fått streng beskjed om å ikke jobbe mer enn 2 dager når jeg føler meg bedre. Idag har jeg spist litt krydder i maten og løk, så derfor føler jeg meg ikke så bra igjen.


Jeg har laget en lang shoppeliste på Aliexpress med ny sminke, og nytt negle-utstyr. Jeg har bare neglefiler igjen nå så har jeg laget en komplett liste - og trenger basicly bare neglefjerner & neglelakk - så er jeg i mål. Jeg håper jeg tjener litt på å jobbe som negledesigner fremover. Jeg trenger så mange kunder som mulig - så bestill time hos meg på 46502070. Studentpriser - og hyggelige priser for venner. Skal ut og reklamere for meg selv også - håper jeg får en eller to kunder iallefall hver dag. Det bør jeg klare, hva? Uansett - forhåpentligvis får jeg noen kunder via bloggen også. Kan også finne folk på byen - og bare ta de med hjem og legge negler om kvelden. Jeg er åpen for det meste når det gjelder å tjene penger. Bør skrive disse ideene ned sånn at jeg husker hva jeg skal gjøre.


Kommer til å legge ut diverse negler og stiler på bloggen senere. Nå skal jeg gjøre ferdig bestillingen. Drikke to glass vin, og gå ut. Jeg må egentlig betale regninger, men jeg føler ikke jeg er der mentalt til å gjøre det. Det har jeg ikke følt på mange dager. Uker. År. Håper det blir normalt igjen snart. Livet skal jo ikke være så tungt at du ikke kan betale regninger og føle deg glad for økonomien og det du eier og betaler for. Det er ikke sånn at jeg har hoppet over noe med vilje, men jeg blir feks. veldig trøtt og føler at jeg vil legge meg tidlig, så legger jeg meg. Så betaler jeg ikke den kvelden, så tenker jeg ikke noe mer på det. Så kommer neste dag.


Håper jeg får satt opp en løsning på bakgrunnene jeg har til soft-boxene, og får gjort en ting og to med det. Jeg har jo kjøpt inn ganske mye nødvendig studio utstyr for å satse på Youtube filmer. Brukt utstyr da. Fra Finn.no. Ganske billige softboxer. 2 stykk til 800 kr pluss ett stativ. Det er ikke feil.


Følg meg på YouTube! Har flere filmer der allerede. Forsøker å lage noen kule prosjekter jeg ønsker å komme igang med.

Jeg driver å redigerer blogg designet nå - og har kjøpt helt nytt bloggdesign. Så nå er jeg er klar for lesere.


Håper dere gleder dere til å være med videre. Jeg gleder meg i hvert fall til å skrive dagbok & lage mat, og lage episoder. Det blir kjempekjekt å bli kjent med dere. Jeg skal gjøre en innsats slik at dere forstår hvem jeg er. Jeg har flere prosjekter som kommer og jeg trenger faktisk noen som kan være med på de forskjellige prosjektene jeg lager. Nå trenger jeg en jente-gjeng og en gutte-gjeng som skal være med å undersøke ett spørsmål jeg skal utfordre de med. Håper på å finne noen i Stavanger som kan være med på dette. Det inkluderes: Alkohol, fest, en kveld, undersøke & besvare spørsmålet!


Mer om dette senere! =)


Ha en fin kveld videre da! Kanskje vi møtes ute?

Likes

Comments

Har dere hørt om Buffalo sko før? Jeg har ihvertfall kopiert en haug med inspo bilder fra Pinterest som dere kan søke på der - men her er de beste. Jeg har også valgt ut noen sko jeg gjerne vil ha - og også andre alternativer til Buffalo sko. Samtidig har jeg lagt ved bilder av noen jenter som bruker Buffalo sko, Platå sko. Yes kos dere! Blogg innlegg etter bildene.

Nå har jeg akkurat bestilt to nye bukser fra Miss Sixty og ett par Buffalo sko. Jeg brukte det hele ungdomstiden, og jeg syns faktisk at det enda er kult. Det er faktisk de eneste skoene som får meg til å føle at dagen er oppdelt i den typen sko, på byen sko, treningssko, og innesko. Det er så sykt lenge siden jeg har hatt de klærne. Jeg har følt meg helt utafor! Nå er det sånn at jeg vurderer å kjøpe to par til bare for å menge på med sko å ha på meg om dagen som ikke nødvendigvis er joggesko. For jeg begynner faktisk å bli litt lei av å gå i det samme mønsteret hele tiden. Kommer meg jo egentlig ikke noe sted personlig med joggesko. Det er greit nok, jeg har hatt det også - på barneskolen. Men utover det har jeg ikke funnet kvalitetssko, som varer lenge, og gir personligheten det som trengs. Det er akkurat de skoene som får meg til å være utadvendt med nye mennesker, istedetfor å holde meg for meg selv. Det er stor forskjell på å ikke ha noen venner, og å få noen venner! Denne gang har jeg bestilt Buffalo sko uten lær, for det finnes faktisk ett par, og det var de nye jeg så meg ut. Egentlig hadde jeg lyst på to par som sagt, da hadde det blitt fire, hvis jeg fant de der skoene der noe sted. Jeg kommer til å kjøre på med platå i sommer og til høsten! Samtidig har jeg sykt lyst å føle meg kul igjen, så derfor har jeg også lyst å kjøre på med Buffalo sko. Alle kommer sikkert til å begynne å bruke det når jeg kommer der med de HELT NYE Buffalo platå skoene. Det kommer til å bli dritkult. Jeg kommer til å være hu der med de ville platå skoene. Det kommer til å være så sykt negativt når jeg tenker meg om. Men det er de eneste skoene som virkelig har noen. Ok? Så jeg tenker bare, hvilke bukser skal jeg ha? Sorte, tettsittende, dress-bukser. Stramme stilongs med leggvarmere. Og jeg skal bare kjøre på med sånn som vi gjorde det sist. Leggvarmere, og alle de der kule tettsittende kjolene utpå, og sånne lange cardigans. Jeg gleder meg sånn! Jeg håper jeg finner de cardiganene i butikkene her snart. Etter min beregning kommer ikke ting jeg har lyst på før sånn 5-10-20 år etter. Jeg tenkte på tørr-shampoo når jeg gikk i 8 klasse. Det har ikke kommet på markedet før nå. Samtidig som at jeg tar frem store skjerf & deilige lange Cardigans kåper med alle slags herlige nydelige farger. Det kommer til å bli så sykt digg igjen. Å gud. Jeg må bare finne ut hvordan jeg skal få igang fabrikken - og hvordan jeg skal klare å lage det der hel*** mønsteret. Så er det jo piece of cake! 2 dollar for en cardigan! Dere fatter hva jeg mener med Cardigan, ikke sant? Jeg skal legge med en inspo her om hva jeg snakker om. Ok?


Det kommer en skrivepult idag hvis det ikke regner til leveringen. Tenkte at siden det nå kommer studier i høst bør jeg være klar med en oversiktlig arbeidsstasjon. Jeg har en som har magnettavle, og ja, ganske gammelt egentlig, men det er bare å spraye den lyse trefargen der, så går noia over. Samtidig har den alle slags sånne muligheter for å legge nye papirer på sitt sted, og de jeg snart er ferdig med, og sånn. Ja og plass til permer og bøker. Ja, så det må jeg jo ha. Jeg sitter også og bestiller sminke og negledesign ting hjem idag. Jeg prøver å finne en og en ting, for det kan være det er litt billigere. Jeg skal prøve å gjøre det så smart og økonomisk som mulig. Mens jeg tenkte på dette tenkte jeg også på å hacke Tone Lise akademiet og få tak i alle negledesign student mailene for å sende de en mail med alt det samme utstyret som akademiet bruker - som de tar mange tusen kroner for - av fattige studenter, som ikke koster mer enn 500 kroner hvis du skal regne ut lamper og sånn. Det er helt sykt. Jeg kunne solgt alt dritbillig til de. Så jeg skal prøve å lage en skikkelig bra pakke, med alt som trengs for å lage kule negler - og så skal jeg reklamere i gata til Tone Lise Akademiet - og prøve å skaffe kunder som ikke vil kjøpe den drittpakken de har hos henne. Fy f***!


I går hentet jeg hjem to softboxer, ett kamerastativ, og 3 bakgrunner. Jeg er klar for makeup tutorials. Jeg skal ta piercinger, det er sant. Jeg har bestemt meg for dritmange piercinger idag. Jeg skal ha en piercing i leppen. En i nesen??? Mange i øret. Og kanskje en i øyenbrynet. Sånn at det blir litt kult å se på meg også. Også skal såklart jeg også bare fyre inn litt lip filler - og liksom, tenke at jeg ikke uansett vil stå på den scenen uten det - og at det ikke spiller noen rolle om hvem som vil stå i min skygge for at jeg skal få alt stjerneskinnet der og da. Bare fordi jeg ser ut som jeg gjør. Altså, alt kan bli finere, hva? Jeg tror det! Men jeg tenker ihvertfall, ikke drit deg ut nå. Ikke fyll opp leppene hos feil person. Ikke fyll de sånn at de blir runde utover kanten. Ikke ta for mye eller for lite fill! Liksom. Og så botoxen. Botox EVERYWHERE…… Det er jo løsningen på hodesmerter og skjelne øyne. Så det får gjøre sitt her også. Dere har sett mine grimaser. Det har dere sikkert ikke likt heller! Så who t. f. cares?!


Yes da… Ja! Så få vi uroe oss for økonomien senere. Får lønn igjen, noen tusen ekstra om noen dager, så det har jeg jo allerede klart å bruke på noe som krever noen ting til for å bli som det skal bli. Så hva.. jeg har peiling på Buffalo, dressbukser, Cardigans, kjoler, og Opal.. Men ikke det der elegant nude stasjet deres. Det er dritlekkert men fy faen.. Jeg tror ikke det er så fint på meg desverre… Jeg trenger skikkelig rette linjer, og seriøse kjoler, og ikke sånn. Det blir for løst og tynt. Jeg vet ikke. Har ikke kropp til det enda heller. vi får se. Det er liksom ikke meg? Har prøvd? Så jeg er dritspent på hvordan det kommer til å gå med Platå skoene nå. Herregud… Så lenge siden jeg har hatt det. Fy f***, jeg liker det!


Okei - men da vet dere hva som kommer i posten om noen dager. Så får vi se om jeg får til å ta noen kule bilder - og lage en kul film om det jeg har kjøpt. Det blir garantert en god rant fra gamle dager! Halleluja. It´s back. ;-) Jepp! Frem med Buffalo skoene!


<3


Dagen her kommer stort sett ikke til å gå i noe mer enn å prøve å lagre den svære bestillingen jeg har gjort klar - for å prøve å sette opp en litt mer økonomisk. Eller, faen. Prøve å begrense meg til ett palett sminke, og to - og negle utstyret. Jeg skal uansett lage mine egne negler fremover. Jeg har jo ikke fått lov å gjøre det hos andre så. Sier nei til å gå inn. Så jeg gjør det heller selv. Men det er kult det. Håper jeg får gjort noen kule negler så får dere se litt annerledes bilder fremover!


Så fremover håper jeg det skjer mye kult på mote-fronten. Utenom det, tja, har ikke sovet enda siden jeg stod opp i går. Jeg har følt meg bra idag. Har også funnet ut at jeg ikke skal sulte meg ihjel. Jeg prøvde å la vær å spise til jeg følte meg dritsulten, men jeg fikk ikke energi, og i tillegg hadde jeg bare lyst å spise, for jeg vet ikke hva annet jeg skal ta meg til. Altså, satt her med gjester og hadde ingenting å gjøre utenom å sitte og drømme om vegansk mat, og kikket på Youtube. Alt jeg fikk lyst å gjøre! Jeg var klar til å begynne med Challenges og greier. Men jeg spiser jo ikke så mye forskjellig mat - egentlig. Mest fordi jeg skal være ren & frukteriansk. Så det er en ekstremt stor utfordring. Jeg prøver så godt jeg kan! Det føles bra. Jeg spiser ingenting fett. Ingenting snop med sukker i. Bare lakris og lakerol hvis. Og sjokomelk da er der litt sukker i. Men ok. Så jeg lager ris, og hadde ikke sesamfrø idag. Det var jo litt nedtur, jeg elsker jo sesamfrø. For første gang på lenge har jeg kjøpt Bearnaise saus! OMG. Jeg har ikke spist det på over ti år. Det er helt sykt. Jeg spiste det masse før. Livretten var Bearnaise saus, ris - og kylling eller fiskeboller i hvit saus. Egentlig Taco og pizza, og nachos og sånn og da. Ris deluxe har jeg også alltid likt.


Nå skal jeg lage meg litt Bearnaise saus. Kanskje jeg klarer å holde meg våken til studiepulten kommer - før jeg hopper i seng og manner meg opp til å A4 Standardisere livet mitt fremover. Skal jo gå på skolen. Må finne ut hvordan inni hel***** det skal gå - og om jeg skal bare bruke mobilen å skrive på. Ingen notatbøker. Bare Trello. Samtidig skal jeg prøve å finne ut litt på Pinterest om studierutiner og sånn. Prøve å gjøre meg klar til å lære, få med meg saker og ting - ta det i bruk, og legge ut på reisen om 3 år! Da har jeg garantert lappen. Hallo. Det kan ikke være så lenge til før jeg faktisk får meg sertifikatet. Det er bare oppkjøring og teori igjen! MÅ komme meg videre snart! Det tok Anna Rasmussen 2 mnd. TO fuckings mnd. på å ta lappen. Jeg hørte skrekk historier herfra om at vi måtte stå på venteliste i sånn 4 mnd. minst - og da tenkte jeg - det får jeg jo ikke oversikt av. Det var sånn det føltes. Men ok - 4 mnd. var dritlenge da. Jeg har bare ikke hatt øvelsekjøring bil, og ingen å kjøre med. Jeg har ikke kjørt hjemme. Og det var det som var problemet mitt. Jeg lærte ikke noe personlig. Alt var kjeft og passe på - og hva er det du holder på med og sånn fra kjøredama ved siden av meg. Jeg kjører bedre enn de som kjører opp var siste melding fra de jeg kjørte med i Oslo. Så det var ingen uro der i gården om at jeg kom til å bestå på kjøreprøven. Men liksom, må komme igang og få tak i de der bøkene, nye og greier. Lese på teorien. Ta den. Bestå den igjen! Så spare penger? Vet ikke helt hvordan enda. Det løser seg vel! Jeg skal ikke sette kjepper i hjulene mine med å la vær å tenke motiverende. Jeg må virkelig begynne å drite litt mer i det og heller bare bestemme meg for at alt går bra, alt! Absolutt alt!

Til tross for den lange bilde-listen, håper jeg dere ble inspirerte til å ville ha Buffalo igjen. Det gjorde ihvertfall jeg. Jeg har bestemt meg for både 1, 2 og 3 par, så er den ikke for lang. Den er lang nok! Jeg har akkurat funnet ut at jeg faktisk har bestilt herre-typen, altså - den uten sånn koselig knott foran. Men det stod ingenting om det når jeg skulle bestille. Trodde egentlig ikke at det var sånn, det er ihvertfall ingen som egentlig har fulgt den "regelen". Alle har gått med hvilke som helst Buffalo sko. Jeg hadde den med boble foran sist gang. Det er dametypen. Den uten er visst herretypen. Jeg skulle jo ønske de jeg har bestilt hadde blitt laget i dametypen, men den ble ikke laget med knott. Så jeg får se hvordan det blir når de kommer hit! Jeg kommer til å ringe til Buffalo for å få en knott å sette på hvis det plager meg så mye!


Yes. Have a nice monday da folkens!

Likes

Comments

Jeg har ikke lenge lurt på hva jeg skal gjør med denne nesen. Men jeg har innsett, kanskje den er litt for mye der? Kanskje neseborene er litt for store!!!??

Jeg vet ikke helt hva jeg egentlig skal gjør Med dette ansiktet. Det er ikke så enkelt å forstå hva som må forandres på for at det skal se mye bedre ut! Men jeg tror definitivt på Kylie Kardashian sin forandring og spør definitivt sykepleieren om den samme! Dette er ikke for å mobbe Kylie altså. Men hvis jeg kan se ut som Kylie gjør, og BARE trenger en liten reduksjon mellom øynene for at alt skal bli bra... Ja det trengs ett trent øye i mitt tilfelle også.

Jeg har også innsett at en runde botox kommer til å bli dritbra på meg! Kødder ikke engang! Vet du at du kan ta bort skjelne øyne med botox!???! Tenk Alle de som betalte 30 000 kroner for en Øye operasjon til øyer som du bare trenger botox til istedetfor. Tenk det! Jeg kjente også at hodepinen kom når jeg så på Hu der Pinkrosa punkeren jeg ikke husker lenger *edit: Surferosa som opererte seg. Jeg tenker jeg skal også ja botox for hodepine!

Men ihvertfall, rynkene gir seg, men hva med nesen???!!!

Haha... Jeg må nesten finne ut hvilke piercinger jeg skal ta... Jeg vet det blir ørene. Så blir det munnen. Og så har jeg kanskje litt stort parti over munnen???! Kanskje Jeg bør ta en piercing på skrå sånn over munnen!??? Eller en I midten av nesen!!

Kanskje det hadde gjort noe.....

Likes

Comments

 • A great sustainable impact
 • Trust
 • Art
 • Generosity


Followers because I have done something for them


 • Kommentarer på andres blogger
 • Hjelpe de som trenger hjelp
 • Tilby å hjelpe
 • Reiki
 • Vise produkter
 • Film om å gjøre noe for mine følgere
 • Tegne og male de
 • Borrowed celebrity influence
 • Credit lines
 • Mutual benefits


Followers because I am who I am


 • Be someone they want to follow
 • Be generous
 • Be Trustworthy
 • Make a great sustainable impact
 • Vær mer forståelse full
 • Express greater respect


Følgere


 • De ser meg
 • De vurderer utseendet mitt
 • De vurderer håret mitt
 • De vurderer stemmen min
 • De vurderer hvordan jeg snakker
 • De vurderer lyden i stemmen min
 • De vurderer sminken min og ansiktet mitt
 • De vurderer klærne mine
 • De vurderer tekstene mine
 • De vurderer evnene mine til å motivere og spre glede og behag
 • De vurderer videoene mine sine spenning
 • De vurderer innholdet versus sine preferanser og interesser


Likes

Comments

Jeg fikk ikke sove på torsdag så jeg la meg tidlig etter jeg var hos legen på fredag, formiddag. Sov helt til kvelden, men la meg igjen - og har bare ligget i sengen hele lørdagen. Det er overskyet idag & jeg føler egentlig for å bare slappe av! Jeg følte meg veldig lett til sinns når jeg våknet idag - og hadde egentlig litt lyst til å gjøre noe men det virket så deilig å bare legge seg i sengen for å slappe av og samle krefter. Idag føler jeg at varmen har begynt å minne meg på sommerferier i utlandet. Jeg er ikke med i ett idrettslag, men savner veldig å reise på ferie og treningsleir med idrettslaget. Det har jeg gjort flere ganger med stupingen. Det var skikkelig kjipt å stå opp tidlig, for å være første mann uti det kalde bassenget. Det er noe jeg husker jeg ikke likte i det hele tatt. Det var forferdelig. Men etter ett par stup så ble det jo litt bedre, men allikevel. Den lange uutholdelige ventetiden på land, og at det fremdeles var kaldt dugg i gresset, og ikke særlig varmt enda. Det var en negativ ting. Det var som å måtte gjøre noe du ikke har lyst å gjøre. Jeg var skikkelig i bakrus den turen. Jeg hadde hatt black out kvelden før, og fikk høre historier om hva som hadde skjedd, og hva jeg gjorde. Jeg hadde røyka en sigg, og satt i ett skap og gråt fikk jeg høre. Jeg hadde ramlet litt over bordet og revet med alle flaskene på bordet så de ramlet på gulvet. Det var så rart å høre hva jeg gjorde når jeg hadde blackout. Først trodde jeg ikke helt at det hadde skjedd, men så syns jeg det ble veldig rart og morsomt. Helt sånn fremmed. Litt spennende at jeg har en egen identitet og at jeg gjør noe som andre opplever og reagerer på. Det var litt kult, men jeg forstod at han som fortalte meg det også aldri hadde sett meg sånn før og jeg fikk ikke helt forstå hva han syntes. Men han fortalte meg det på en måte som en sensasjon. Jeg fikk lættis under samlingen og fikk kjeft for dagen før også. Jeg klarte å tisse utfor toalettet i den sprikka mellom dosetet og toalettet, alt jeg drakk dagen før. Så når jeg innså at alt jeg tissa lå på gulvet følte jeg panikken og at jeg ble skikkelig flau! Jeg måtte løpe ut og hente ett håndkle, og istedet for å ringe noen på hotellet for å si at jeg hadde hatt en ulykke, så stod jeg der og vrei på håndkle og tørka opp selv. Jeg trodde jo ikke at hotellet kunne vasket det helt fint. Det stanka gjennom hele turen, hele 2 uker ble jeg påminnet den dagen!

Bodde på rom med to stupere og moren til hun ene. Ingen av de sa noen ting! Det var ikke nevnt i det hele tatt. Jeg var skikkelig bakfull og slapp, og groggy liksom. Men noe så flaut!

Det er nå når jeg ikke får være med at jeg føler jeg savner det. Men jeg har innsett at jeg heller vil være en trener enn en idrettsutøver. Det er så sykt mye kulere å bare være tilstede, og trene de andre! Jeg har ikke tenkt på det før nå. Tenk å bare sitte der og slappe av - mens de andre sliter rævva av seg hele dagen! Yes, og bare være med å få mat og kose meg med de andre. Oh yes. Så jeg lurer litt på hvordan jeg skal gå frem for å bli treneren. Jeg har blitt utstøtt i idrettsklubben jeg var medlem i. Den ene saken er at hun jeg var på alder med har begynt å gå imot meg, sånn at det har påvirket klubbens mening. Det andre er at jeg egentlig ble anbefalt å begynne med Cheerleading av treneren min. Jeg var liksom så stagnerende for jeg ikke visste hvordan jeg skulle lære det. Han var ikke flink nok med andre ord. Jeg følte jeg måtte ha en pause for å ikke skade meg. Jeg kom tilbake ifjor og var så klar som jeg kunne bli. Jeg bestemte meg for å trene til OL for jeg kunne. Jeg var på Nordisk nivå når jeg sluttet sist, men denne gang visste jeg at ingenting kunne stoppe meg. Jeg trente på å herme etter de Olympiske stuperne. Jeg hadde en annen læringskurve. Jeg visste jeg kom til å gjøre det mye bedre fordi jeg realiserte hvordan alt skulle være, istedetfor slik jeg gjorde før - bare hoppet i det og tenkte ikke noe særlig. Jeg tok med Yoga på trening og jeg var generelt helt bestemt på at denne gang skulle ingenting stoppe meg. Jeg fant fort ut hvorfor jeg ikke klarte å utvikle meg noe særlig mer enn til de skumleste stupene sist. Jeg har hatt skjelsyn ganske lenge som har påvirket dybdesynet mitt. Det har gjort at jeg ikke traff kanten på brettet rett, og at jeg ikke forstod hvordan jeg skulle være påtide til å treffe vannet, jeg visste jo aldri hvor det var i beregningen min. Så det føltes ikke på det stedet jeg antok det var. Så i min erfaring var det veldig vanskelig å forstå hvordan jeg skulle være klar til det stedet jeg ikke forstod hvor var hen. Jeg gjorde det jeg skulle men jeg visualiserte ikke resultatet godt nok. Det gjorde at jeg hele tiden skadet meg, ikke klarte å stramme godt nok, traff vannet uten stramme hender, og ja - det ble mange ganger hodet tok imot istedet for hendene. Det er veldig vondt faktisk. For vondt. Så når jeg fikk vite at jeg ikke får øyeoperasjon fordi det kanskje ikke kom til å bli en suksess, da måtte jeg slutte å stupe. I tillegg til at jeg i år så at de tilbakeførte medlems kontigenten min. Noe jeg syntes var veldig frekt egentlig. De sier basicly at de ikke vil at jeg skal være ett medlem.


Jeg blir stadig påminnet stupingen hver gang jeg lukter shampoo i bakgården når jeg har vinduet åpent. Særlig nå om sommeren. Kjenner shampoo lukten og tenker på dusjingen & ute-stupingen. Feriene, og alle opplevelsene vi har hatt. Det har vært veldig gøy også, men jeg var veldig sjenert og hadde ikke så mange å snakke med. Jeg hadde en som var interessert veldig sånn tydelig. Jeg satt med han på bussen i 2 dager på vei nedover til Frankrike hvor vi reiste på treningsleir. Den tiden fikk jeg mye oppmerksomhet av han. Tror vi var like gamle også, eller om han var ett år eldre eller noe. Jeg husker ikke helt, men jeg var ikke forelsket, og jeg fikk ikke følelser for han. Han var flink men jeg var sjenert som jeg alltid har vært.


Nå når jeg ikke ble akseptert inn i klubben igjen fordi jeg A) ikke er trent B) fordi jeg ikke er likt C) fordi jeg brukte feil klær da D) fordi jeg har hatt en pause & vært på rave partys E) fordi M har spredt negativ energi om meg i mellomtiden og fått folk på sin side og F) fordi jeg stagnerte G) fordi jeg sendte ett brev om en drøm jeg hadde hatt om treneren, og skrev det jeg drømte i spørsmålsform? og det ble ikke helt vel tatt imot, og at han følte at han ikke kunne motta sånne brev fordi han hadde familie og barn. Samt at jeg ringte han når jeg var full og prøvde å forklare at brevet var en drøm og så videre satt og gråt fordi jeg hadde behov for å snakke. Noe som ikke sikkert ble mottatt særlig dårlig, men til tross for at jeg prøvde å få han til å forstå hva jeg mente med brevet funket det altså ikke. Jeg prøvde å si at jeg har fått vite at han er the one i en drøm og at vi giftet oss i 2013 da.


I tillegg så jeg bryllups pynt design i en annen drøm om han og ett bryllup. Jeg så hvordan bryllup pynt for idrettsfolk skal designes, og det utviklet seg til at jeg fikk en til drøm om hva som var helt utafor med meg tidligere. Kanskje jeg skulle få en sjanse til å fikse det, siden jeg tenkte litt annerledes på mote da. Traff ikke i det hele tatt. Altså, jeg dreit meg ut om hvordan jeg kledde meg, ingen sa noe, og det fortsatte. Jeg har jo innsett at jeg skulle gjort det annerledes av bilder. Jeg skulle så klart hermet etter det jeg likte. Jeg brukte klær som var komfortable, og tenkte ikke særlig på hvordan det så ut. Jeg la ikke merke til hvor stygt det egentlig var. Jeg viste litt for mye hud, og var ikke så gjennomtenkt om det.


Jeg hadde ingen hensikt med å prøve å lage problemer for han og hans liv nå når jeg sendte det brevet. Men jeg prøvde å si at jeg blir konfrontert med at jeg skal bade i svømmehallen, jeg skal være en tilskuer, jeg får sånne oppgaver med tanke på å prøve å skape en situasjon om at vi skal være veldig nære. Jeg blir gitt sånne opplevelser om at det finnes følelser der i en drøm. Og samtidig at jeg facer moralen skal jeg gjør det eller ikke. Jeg på bakhånd hadde gått all inn og ikke utelukket det. Jeg hadde ikke vært der for å ødelegge noe, men jeg hadde vært der og tenkt på det og kanskje vært der for å se hva som skjedde med meg. Det er forskjellen som betyr noe, at han ikke er interessert i det hele tatt, og vet at jeg har blitt fortalt en sånn historie å tenke på. Og at jeg drømmer helt ekte om det. Og at det er noe som egentlig læres. Jeg har også hatt flere drømmer om dama hans og det finnes andre sammenhenger der også. Blant annet barna hennes, og at hun er på vei til å gå fra meg som hennes klikk. Altså, det er jo litt sært egentlig å sende brev om det kanskje, men jeg tenkte jeg skulle reagere på drømmen og sende han ett brev om det. For første gang prøvde jeg å følge ett råd, og det var også å formulere alt som ett spørsmål - jeg vet jeg gjentar dette nå, men nå tenker jeg litt igjennom det. For det var liksom veldig lange spørsmål. Jeg har aldri skrevet så lange spørsmål noen gang. Og det var også noe nytt ved det som egentlig gjorde meg mer sårbar enn det jeg hadde behøvd å gjøre. Å spør spørsmål. Jeg kunne kanskje formulert det annerledes men jeg bare gjorde det sånn. Jeg vet at det kunne vært skrevet på en mye hyggeligere måte, som ikke stilte han til veggen. Eller at det ble oppfattet som upassende kanskje å få sånne spørsmål, liksom - jeg vet ikke. Men de driter tydeligvis i meg og alt jeg har å gjøre i stupingen. Jeg har fått med meg at det faktisk er ei overvektig i OL nå, og ei som ser ut som noe annet enn alle andre, det er ganske merkelig. De klarer seg liksom. Så jeg følte meg med en gang innafor når jeg så de to. Hvis de kan gjøre det, så kan jeg også tenkte jeg bare.

Idag lørdag har jeg fått penger på kontoen - og jeg skal ta ut alle pengene. Skal prøve å betale noen av de viktigste regningene, se om jeg finner ut hvilke jeg må prioritere, jeg har jo så sykt mange regninger nå. Så skal jeg vel ut en tur idag. Jeg vil uansett kjøpe litt mat og ta det helt med ro. Ikke bruke mye penger, men nå er jeg glad for at jeg har fått litt ekstra penger. Det hadde jeg behov for! Jeg blir kvalm bare jeg tenker på å jobbe akkurat nå. Jeg har jo hatt ett sår i magen ganske lenge nå. Jeg er ikke klar for å jobbe kjenner jeg. Samtidig har jeg fått advarsel om at jeg ikke sendte inn jobb timer denne uken, men jeg har jo en sykemelding, den fikk jeg ikke før igår. Uansett, hvor lenge den varer vet jeg ikke - jeg har ikke sett på den enda. Må uansett ha sykemelding ut neste uke også. Jeg vil jo fortsette å jobbe, men jeg må jo føle meg frisk. Føler nesten at de der folka kunne gitt meg dårlig samvittighet for at jeg er syk altså. Det er typisk meg å bli tatt av de klørna der. Men jeg skal prøve å finne ut av hvordan ting skal bli fremover. Jeg skal i møte snart med jobben hvor vi skal avgjøre om hvordan det blir fremover. Jeg vet ikke som sagt, men kanskje jeg får sparken. Håper ikke det! Jeg trenger jo en jobb. Ser ikke ut som jeg får noen særlig kontakt med andre jobber heller. Jeg har prøvd å få to jobber, eller en heltidsjobb for jeg har virkelig behov for det akkurat nå. Men ingenting ser ut til å funke. Søker på mange jobber, men får ikke svar. Har nettopp fått en interessert. Så får vi se om de faktisk ringer meg eller ikke. Det virker sånn at de ikke har vært så flinke å ringe mange av de som tilbyr jobb nå. Og det er jo deres ansvar å avtale telefon tid isåfall. Virker litt useriøst.


Anyway! Chiller litt til i sengen til jeg føler jeg vet hva jeg skal gjøre, og sånn. Jeg har jo ikke egentlig noen planer, men kanskje jeg skal gå på kino? Det hadde vært koselig å gått på kino idag. Det er lørdag, jeg har ingen planer om å drikke. Kanskje det blir grillings hos en gammel kompis! Nå skal jeg hoppe i dysjen og prøve å samkjøre meg litt med the people! Så kanskje det blir en kjekk kveld! Er så lenge siden jeg har sett folka nå, og det hadde vært så kult! =) Have a nice weekend dere!


Likes

Comments

xiv


 • Starting soft
 • Make the most of my interactions
 • Compassion and empathy are soft skills which drives essential programming, operations, design to a rare effectiveness
 • Soft skills links hard skills to operational productivity, organizational synergy, commercial relevance
 • All required sound human commitment
 • Be known
 • Be seen
 • Be respected
 • Have power bestowed on me by my people
 • Have influence on a long shelf life
 • Connect with employees on a tangible meaningful level
 • Have a compelling influence
 • Gain trust of friends, family members and others when we follow steps of relational success without feeding the essence of the relationship, the measuring and meeting of human needs


xv


 • Dont let soft skills lead us astray
 • We can lean on what is measurable
 • Hard skills can be tested, taught, and transferred
 • We can pinpoint hard skills progress individually and corporately with charts metrics and reports
 • Soft skills can be difficult to reduce to steps
 • Soft skills are messy and only crudely quantifiable through better responses and improved relationships
 • Show ability and willingness til embrace our needs and desires
 • Consumers hold the majority on design, manufacturing and marketing decisions
 • Which mandatory marketing mantras do I have to use about what I use as a consumer?
 • Be sensitive so soft skill success and have the mark
 • You cant teach soft skill instincts
 • Altruistic instincts rise to the surface

Likes

Comments

Jeg har fått ett behov for å ha Pinky-swear med de jeg kjenner. Det betyr at det er det indre som teller. Det betyr at vi er gode. Vi støtter hverandre. Vi kjemper for hverandre. Vi forlater ikke hverandre. Vi tenker forbi mistenksomhet & tillitsbrudd. Vi tenker at det er bedre å være venner og støtte hverandre, og tross alt med Pinky-swear. Hvis du ikke er klar for å ha Pinky-swear, er du ikke klar for å være hundre prosent tilstede. Da er du en tillits-bryter. Jeg fant ut at Pinky-swear er den egentlige løsningen til oss som er veldig intenst opptatt av hva folk gjør imot andre, og hvilke tegn og likheter som er. Det kan være så frustrerende å ende opp i en misforståelse. Derfor har jeg bestemt at Pinky-swear er imot misforståelser. Det er noe vårt forhold baserer seg på. Det er Pinkyswearet. Har du laget pinky-swear med meg, da kan jeg love deg jeg er en ren sjel, jeg er en god & hjelpsom sjel. Jeg er ærlig, jeg er meg selv. Jeg vil aldri skade deg. Ikke med mindre du har skadet meg. Jeg er tro til Pinkyswear på alle mulige måter. Det har vært som en befrielse å få pinky-swear i klarsynet. Det har vært så deilig å endelig kunne connecte. Endelig kjerne til kjerne. Endelig vi. Du skjønner jeg vil unngå krangler, misforståelser, og timing feil. Timingen kan være så på trynet noen ganger at jeg føler jeg mister samarbeid så jeg trenger noen å mot-jinxe med ass! Det går litt fort noen ganger med den dårlige timingen. Og noen ganger er ikke hjernen min konsentrert om å tjene penger. Da kommer det kanskje noen meninger imellom. Og så blir samarbeidet avlyst av jinxen! Det må jeg få en slutt på! Jeg trenger å tjene penger! Så det neste skrittet er så klart en mot-jinx som er sterk nok til å hjelpe en bedrift på mine vegne!

Men så vet dere dette. Mitt pinkyswear is so real. Seriously. I am not going away from it. If you just gave me your pinky swear you dont have a problem. And you were in misunderstandings. And you have always had good intentions. So since you really need my friendship, I´m gonna offer you pinky swear. The strongest friendship there is! I am gonna work about friendships! I am gonna work about wants and needs. I am gonna work about my life. And you count on me! As long as you are serious about being honest about this. I believe cool people. I believe good people. So I need pinkyswear against all that is going on between us. Because there´s so many things to say no to, and so many things to say yes to at the same time. We need to feel sure that we can speak about something else! That everything isn't against us or personal against us. We need to get a distance to that, and starting living our lives. With the true pinky swear.

It´s as strong as family can be.

Pinkyswear on wikipedia

Likes

Comments

Innhold

 • Bemerkninger
 • Fortellingens bestanddeler
 • Fortellingens tider
 • Fortellingens krefter
 • Fortellingens stemmer
 • Det praktiske arbeidet


Bemerkninger

 • Nyttige mekanismer
 • Begrense akademisk begrensbruk og tenkemåte
 • Skrive akt er personlig, intuitiv og kaotisk
 • Systematiser prosessen
 • Redaktørvirksomhet
 • Hvordan og hvorfor gode fortellinger virker
 • Stjel lesernes oppmerksomhet
 • Temaet er hvordan fortellingen virker


Kapittel 1

 • Kjernen i enhver fortelling er at noe skjer
 • Noe hender
 • Noe oppstår
 • Noe inntreffer en rådende situasjon
 • Det er nødvendig og ikke tilstrekkelig at noe hender
 • Hendelser må innebære en forandring
 • Endring i status quo
 • Hendelse kan oppstå på ett indre eller ytre plan
 • Det kan være mental, fysisk eller sosial
 • Den kan være en kombinasjon
 • Men den gitte tilstanden må forrykkes
 • Hendelse kan være dramatisk
 • Hendelse kan være nedtonet, dulgt blikk, diskré håndbevegelse
 • Den resulterer i en forandring i minst en av karakterenes status, livssituasjon, oppfatninger, holdninger, eller fremtidsutsikter
 • En hendelse som ikke skaper forandring bringer ikke historien fremover
 • Det må skje noe
 • Det som skrives må forklare noe som har skjedd, eller skjer. Må omhandle det som skjedde som forandret
 • Mening om person er en forandring
 • En eller flere forandringer i karakterens situasjon. Kan hjelpe å lese bøker for å lære om forandringer i karakterens situasjon
 • Verdivending
 • Forandringen er enten positiv eller negativ
 • Den vesentlige mekanismen er om effekten eller resultert av hendelsen oppleves som positivt eller negativt av hovedpersonene eller karakterene i boka
 • Har ingen ting med moralske verdier å gjøre
 • Det er irrelevant som handlingen utføres er god eller ond
 • Det dreier seg om hendelsene utløser en negativ eller positiv forandring for karakterene
 • Tilstands-forandring av mental art i negativ utviklings-retning
 • Negativ ladet sinnstemning
 • Gjør noe som gjør at han føler seg dum
 • Føler seg plaget
 • Positiv harmonisk tilstand
 • Positiv vending for en ung vs negativ verdi-vending
 • Hendelse og verdi-vending er de to grunnleggende bestanddelene i en fortelling
 • Hendelsen er basis komponenten
 • Verdivending er basis funksjonen
 • Stadige verdivending bygger fortellingens progresjon
 • Progresjonen bygges gjennom en dynamisk, og dialektisk bevegelse mellom positive og negative verdiforandringer hos karakterer
 • Fra + til - til + til -
 • Hva betyr begynnelsen?
 • Eventyr = (+ = -)
 • Verdivendingskjeder (+=-)
 • Kortere og lengre tekstmengder
 • Hold deg til handlingen, ikke henvend deg for mye om historien til leseren om oss og man
 • Ikke vær aktiv forteller vær aktiv opplever
 • Flere positive verdier og flere negative verdier kan komme etter-hverandre
 • En positiv hendelse kan lede til en enda mer positiv hendelse
 • Skriv pluss & minus i hverdagen som forandrer
 • Grunnleggende mønster i sum er en vekselvirkning
 • Godt utførte verdi-vendinger fører gjerne til positivt for noen og negativ for andre
 • Eller både positiv og neativ for karakteren uten at han er klar over det
 • Dyktig bruk av fortellingens mekanismer er nesten alltid ett spørsmål om variasjon
 • En verdivending har som oftest sterkere effekt hvis den oppstår gjennom en villet handling
 • Utfør noe med viten og vilje
 • Iverksette noe med hensikt
 • Tilfeldighet er ikke samme effekt som hensiktsfulle handlinger
 • Det er ikke alltid en villet handling i tilfeldighet
 • Roman inneholder mer enn seksti verdivendinger
 • Krim og spenning litteratur har opp mot to hundre
 • Det er ikke ett poeng eller enkelt å bestemme antallet nøyaktig
 • Forstå hvordan verdivendinger virker
 • Ha nok handlingsmateriale til å romme ett tilstrekkelig antall
 • Anvend dem konstruktivt
 • Kumulativ verdivendinger
 • Verdivendinger blir mer vidtrekkende nærmere ett klimaks. Lenger vei mellom hvert minus og pluss.
 • Konsekvensene øker eller minker
 • Uten økning eller minsking oppleves fortellingen som ensformig og langtrukken
 • Spillefilmer i dramakategori har færre verdivendinger mens ett tradisjonelt teaterstykke har sjelden mer enn 30
 • Hvordan hver nye verdivending får stadig større konsekvenser for impliserte parter
 • Bagatellmessig replikk helt til irreversibelt klimaks, selvmord, eller annet dødsfall
 • Verdivendinger som kommer hurtigere og får større konsekvenser for involverte parter
 • Spenningsoppyggende grep, oppsummering av historiens resultat som begynnelse
 • Jeg kan se det for meg repetert tre ganger
 • Integrere og avdekke den egentlig årsaken til trekant konflikten


1.6 Den fysiske inndelingen

 • Ikke lag en banal repetisjon
 • Noveller klarer en kumulativ verdivendings kjede
 • Romanen vil fordre flere kjeder
 • Flere serier lager en større konsekvenser som blir til ett kapittel
 • En serie er ett kapittel
 • 3 ganger negativt, og 3 ganger positivt blir ett kapittel
 • Behersk, plagier, eller avvis trekkene


s. 24

 • Teater stykker er inndelt i scener som er inndelt i akter
 • Romaner kapitlene grupperes i deler mer omfattende enn handlings-bolker der verdikjeder når enda større implikasjoner enn ved ett enkelt kapittel
 • En akt eller del inndeling følger hovedpersonens viktigste oppturer og nedturer
 • Første del ender i positivt klimaks
 • Fler klimakser gjør ikke historien mer intens


s.25

 • Originale løsninger på de eskalerende hendelse vendingene
 • Shakespear og Ibsen delte teaterstykker i tre eller 5 akter
 • Overskrift, blankside, nummerering
 • Avslutte kapittel avrunding av verdikjede
 • Avslutte verdikjede i det mest spennende punktet
 • Konvensjoner i undergrener

Likes

Comments

Idag våknet jeg klokken 10. La meg klokken 6 i morges. Jeg hadde en avtale om at jeg skulle være på Universitetet og få Tupper ware spise-bokser med gaffel og saus-boks av noen fra Finn.no. Sånn som du tar med deg på skolen. Jeg skulle hente noen sånne av en som jobber på Universitetet. Så jeg lå vel i sengen til klokken 14 før jeg fikk beskjed om at han var klar til å møte meg. Da stod jeg opp, spiste litt fort, tok vitaminene & gjorde klar baggen. Fant raskt ut at de tidligere leieboerne her har stjålet med seg sekken min med arbeids ting, forskjellig til Greenpeace, og en Frontliner plastikk bok. Typisk det at de har røsket med seg arbeids utstyret mitt med den fine pc sekken. Tok med pcen & kjørte til Universitetet. Der stod jeg og ventet en stund. Vi hadde visst vært på hver vår parkeringsplass. Han fant meg til slutt. Han kom gående, og hadde en ekstremt god parfyme på seg. Han hadde en skjønn måte å snakke på også. Jeg syns han var litt gammel, men han var kjempeherlig. Han var ikke mer enn 40 sikkert. Jeg hang posen på mopeden & gikk inn på Universitetet. Der gikk jeg direkte bort til pcen og søkte frem hvor bøkene var hen. Jeg fant frem laptopen og skrev ned hylle-nummer og bok-nummer. Fant & hentet hjem 8 bøker.


Så jeg har allerede begynt å lese i disse bøkene idag. Har begynt å skrive ned innholdslisten og forord. Ja, jeg interesserer meg jo sånn for reiselivsledelse at disse bøkene kommer jeg til å svelge som en Mr. Freeze. Så her skal jeg altså lære alt før alle i klassen og føler det passer bra. Liker å være forberedt. Samtidig føler jeg også at jeg har kontakt med en Amerikansk Reiselivs organisasjon mann som kjenner dette markedet. Jeg oppfatter jeg må velge en destinasjon og holde meg til det. Det er oppfatningen jeg fikk av å være i kontakt med han med den Amerikanske informasjonen om markedet. Hva som selger best. Å fokusere på ett sted hele tiden. Jeg antar jeg kommer til å lære mer om det, og samtidig vet jeg ikke helt hvordan det skal bli for meg - for tenk om jeg har veldig lyst å ha med to eller tre destinasjoner. Det ville jo vært helt fantastisk å finne steder som er gode nok. Det er lurt å fokusere noen år på hvert sted ja. Det var helt fint vær på vei til Universitetet. Jeg var faktisk så varm at jeg hadde jakken åpen. Tok på meg to jakker, og ytter bukse, samt skinnbukse. Det ble veldig varmt. Tok av meg alt dette på vei hjem. Da kjørte jeg også uten hansker. Nå regner det. Jeg har jobbet endel med synonymer idag igjen. Etter ett par sammenhengende økter gikk jeg ned i garasjen nettopp og trente litt. Satte apparatene i rekkefølge slik jeg liker dem. Det ble mye bedre av å plassere de sånn.


Idag på vei dit tenkte jeg på at det er sånn sommer-lukt i Stavanger nå. Det har ikke vært sånn sommer-lukt siden jeg var liten tenkte jeg bare. Jeg blir påminnet strå-kurven baki bilen med solkrem & greier som skal på stranda. Det hadde vært så kult å hatt bil og lappen nå. Da kunne jeg hatt en strå-kurv i bilen og jeg kunne kjørt til strender og alt mulig. Så idag fant jeg meg i at jeg bare har en moped og at jeg skal utnytte sjøkanten i år. Jeg bestemte meg for å stoppe på de stedene jeg hadde stoppet på med venner, så skal jeg bare sitte der og nyte sommeren. Det er jo veldig trist at jeg ikke har noen faste venner som er med på sånne ting. Klart jeg kan sikkert få med meg en eller annen jeg kjenner, men ikke er så mye med. Men jeg savner jo den der gjengen liksom. Savner det faste vennskapet. Savner familie & nærheten. Det er trist at det aldri kommer til å være sånn for meg. RIP Mom.


Idag regner det. Gjett om jeg tjener penger idag på byen. Tja! Idag er det vel opplæringen som skjer ja. Det er vel ikke sånn at idag finner jeg mye penger på byen liksom. Det er nok mer sånn at det skjer en dag det ikke regner? For idag er de ute de som vil drikke. De som ikke har noe bedre hjemme. Kanskje det er en god dag allikevel? Skulle ønske jeg kunne få gratis drinker på hver eneste klubb i byen jeg! Hah… Gratis drinker eller penger til å betale!


Jeg vil gjerne jobbe litt mer idag med det jeg jobber med. Opplegget mitt på YouTube. Jeg vet at det kommer til å bli så bra! Gleder meg til å gjøre en ekstremt bra jobb alene med samarbeids partnere. Håper jeg får fulltreff på denne ideen for dette er skikkelig bra saker. Skal lære meg å film-redigere også, og trenger ett lynkurs om hvordan jeg populær redigerer med After Effects! Så blir det en ekstremt kule niche jeg har på kanalen. Det blir faktisk å gjøre det litt mer som en musikk video. Eller en slags dagdrømmer historie. Håper jeg får det til. Har lyst å få det igang, så jeg hopper uti og skriver noen mail igjen! Hadde skikkelig lyst å jobbe med lyst idag. Så jeg er overlykkelig for at jeg endelig har funnet svaret! Hah.. Endelig..

Ha en fin kveld videre dere!

Likes

Comments

s.9

 • Aldri unnskylde seg, aldri forklare seg
 • Benekter aldri noe
 • Jeg skal vende blikket bort, det vil fra nå av være min eneste benektelse
 • Avskaffe alle barrierer
 • Avskaffe klassifikasjoner
 • Avskaffe alle utelatelser
 • Kvitte seg med det gamle spøkelser, den logiske motsigelse
 • Ett menneske som blander alle slags språk
 • Taust utholder alle beskyldninger
 • Mangel på logikk og konsekvens
 • Å bli ledet ut i selvmotsigelsen
 • Subjektet får tilgang til vellykket gjennom språkenes samboerskap når de arbeider side ved side
 • Lyst teksten er det lykkelige babel


s.10

 • Å skrive i lyst gir ingen garanti for at leseren vil føle lyst
 • Skap begjærets dialektikk
 • Vellystens uforutsigbarhet
 • Innsatsene ikke er gjort
 • At den kan bli ett spill
 • Ikke plapre i en tekst


s.11

 • Leseren er ett kar som kan utvides
 • Leseren er ett område
 • Vil jeg bli lest?
 • Jeg må bevise at jeg begjærer leseren i tekstene mine
 • Ett bevis: det er skriften
 • Skriften er vitenskapen om språkets mangeartede vellyst. Dets kamasutra.
 • Læreboken er skriften selv
 • Snev av engstelig oppdagelse om umulighet i alle ting


s.12

 • Lysten kommer av bestemte brudd, kollisjoner, uforlikelige koder, det opphøyde, det trivielle, pompøse, latterlige neologismer, pornografiske budskap, kyske setninger, grammatiske eksempler
 • Språket redistributes
 • Annen kant er bevegelig, tom, i stand til å anta hvilke som helst konturer, aldri er noe annet enn det sted der den virker, der språkets død kan skimtes
 • Kompromiss settes i scene, er nødvendig
 • Forføre mine lesere
 • En besindig, konform, plagierende, kopiere språkets kanoniske tilstand, slik der er fastlagt gjennom undervisning, sedvane, litteratur, kultur
 • Lysten er ute etter det stedet der noe går til spille, en åpning, en spalte, et svinn, en fading som griper subjektet midt i vellysten
 • Kulturen vender tilbake som en kant
 • Kulturen vender tilbake i en hvilken som helst form


s.13

 • Kanten er tydeligst i form av ren materialitet: Språket, dets ordforråd, metrikk, priosodi
 • Alt blir angrepet, dekonstruert i de ideologiske systemer, de intellektuelle felleskap, skillet mellom idiomene, endog syntaksens ukrenkelige armatur
 • Teksten har ikke lenger setningen som mønster
 • Setninger er en mektif strøm av ord av bånd av infra-språk
 • Kanten som konstituerer av versemålet tilståelse, assonensen, sannsynlige neologismer, den rytmiske betong, trivialismene i form av sitater
 • Dekonstruksjonen av språket avbrytes av politiske utsagn omgitt av signifikantens meget gamle kultur
 • Veksling mellom lysten som overbyr hverandre; den andre kanten, det er den andre lykken: mer, mer enda mer.
 • Språket konstrueres ett annet sted gjennom den travle strøm av alle språket lyster
 • Sted: i ordenes paradis


s. 14

 • Flaubert, en måte å avbryte diskursen på, gjennomhulle den uten å gjøre den meningsløs
 • Retorikken kjenner brudd i setning bygningen
 • Retorikken kjenner brudd ved underordning
 • Flaubert om bruddet er ikke usedvanlig, sporadisk, strålende innfattet i en gjengs uttrykksform kummerlige materie
 • Kun språket eksisterer
 • Finn mellomrommene om den logiske skillemynten
 • Narrativitet dekonstruert, historie likevel leselig
 • Ha sans for kontrollerte brudd
 • Ha sans for ettergjorte konformismer
 • Ha sans for indirekte ødeleggelser
 • Glede ved prestasjon, opprettholde språkets mimesis språket som etterligner seg selv
 • Radikalt tvetydig til roten en tekst som aldri faller inn under god samvittighet
 • At teksten aldri faller inn under den onde tro
 • Hefter ved parodien den kastrerende latter, ved det komiske som får oss til å le


s.15

 • En iscenesettelse av noe som forsvinner i samme øyeblikk som det kommer til syne
 • Finne frem brennpunkt: Skjebnen, gåten
 • Slutten på romanen er tilfredstillelsen i den
 • Massekonsumpsjon
 • Teksten er en ødipal glede
 • Kle naken, få vite, erkjenne opprinnelsen og slutten
 • Beretning, avdekking av sannheten
 • Forklare sammenhengen mellom fortellingens former, familiestrukturene og nakenhet tabuene

Likes

Comments