Hej på er!

Välkommen till min nya blogg, jag vet att jag inte uppdaterat på ett tag. Men nu kommer jag uppdatera så ofta jag kan! I detta inlägget kommer jag skriva lite vad som hänt i mitt liv under tiden!

Jo, jag ska sälja mina kaniner. Jag kommer inte gå in i detalj varför jag säljer dom. Men jag säljer dom för att jag helt enkelt inte har tid med dom. Och dom har haft det hur bra som helst under deras tid hos mig. Och vi vet redan vilka som ska köpa dom. Och det är jättesnälla personer.

Jag har även börjat i sjuan, vilket ganska kul antar jag. Visst, det är väl ganska stressigt med läxor och prov, men jag tror jag överlever. På tal om prov och inlämning, kom jag på att jag har en no grej som ska in imorgon.. oops..

Jag vet inte riktigt vad som mer har hänt, inte så mycket antar jag! Men vi kan gå över till vad jag gjorde idag, och ska göra idag, eftersom klockan bara är 14.55! Idag vaknade jag 10.00. Och vi åkte och åt frukost på ett jättemysigt ställe. Jag fick varm choklad, fralla och nån slags bakelse som jag inte vet hur man stavar. Det var jättegott.. förutom att jag spillde chokladen över mig.. såklart skulle det hända när jag hade en vit tröja på mig.. Min fralla smakade choklad.. antar att det var ganska gott. Efter det, tog vi en promenad. Och nu är vi hemma!

Detta får vara inlägget för idag! Det blev ett ganska långt inlägg men hoppas att ni tyckte om det ändå!

Kraam!

Likes

Comments