övrigt

Hej alla fina! Jag kommer ta paus då det händer för mycket i livet och jag kommer lägga ut något inlägg bär jag känner för det! Jag tycker ej om drama och det har börjat med mycket drama på senaste tiden så jag känner att jag vill ta paus från de mesta men jag kommer tillbaka och kommer svara då och då! Men just nu är det bara för mycket skit och sånt! Kram❤ ha en bra sommar☺️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag hann inte skriva ett igår för jag var på Ikea och sen åkte jag till Ljungby så jag ska fixa inlägget som jag inte lagt upp och idag kommer inget mer😬

Likes

Comments

övrigt

Hej! detta är skrivet för att jag är typ iväg och är med kusiner så jag vill inte lägga någon tid alls på bloggen:)

Jag som ska gästblogga här idag heter Frida Lindén, 17år gammal från Örebro. Jag har min egna ponny Chandra, även kallad Lola. Som jag snart haft i ett och ett halvt år. Lola har varit och är en svår ponny, våran tid ihop hittills har varit långt ifrån spikrak och det har många gånger fått mig att fundera en hel del. Reflektera över tankar och åsikter och fått mig att inse ny saker. Upp och ned gångar är något jag mött mycket, så inlägget jag har skrivit handlar precis om det! Hoppas ni gillar det!

Mig hittar ni på:

Blogg: Nouw.com/fridalinden

Instagram: @teamfridalinden


Upp och nedgångar är något vi alla träffar på, speciellt vi hästmänniskor. I början av tiden jag hade Lola, förnekade jag nog väldigt många nedgångar. Jag sopade det under mattan och låssades som att det inte hände. Jag förnekade att saker gick skit och att min häst var svår. Men jag förnekade nog det inte mest för mig själv, utan för andra. Min första egna ponny och allt gick åt skogen. När andra frågade hur det gick var det mest "Jo, det går bra, det ju alltid lite svårt med ny ponny innan man hittat knapparna på varandra😉 ". Jag kunde inte ta in min häst själv från hagen. Jag fick ha ledare ibland när jag red. Jag kunde inte hoppa utan att vara livrädd. Men när saker sen började gå uppför var jag väldigt noga med att lyfta fram det, speciellt på sociala medier. Men när vi fick bakslag igen blev jag tyst. Efter en tid insåg jag att det är inte såhär jag vill visa våran resa. Jag vill visa allt. Både upp och nedgångar. Jag började visa allt, hur pissigt det kunde vara ibland. Hur många gånger jag har velat sätta mig ned, gråta och ge upp. Men samtidigt alla dessa gånger då jag stått rakare i ryggen än någonsin, haft världens största leende och hyllat min ponny till skyarna. Vi måste acceptera allt detta för att kunna ta sig framåt. Vi måste acceptera att ibland funkar inget, samtidigt som vi måste komma ihåg att ibland funkar ALLT. Hästlivet är som en berg och dalbana, och vet ni? Jag älskar berg och dalbanor.

Tack frida för detta fina inlägg:)

maila till stella_goransson@hotmail.om om ni vill gästblogg nästa lördag;)

Likes

Comments

övrigt, Musik

jag sitter hemma 4 dagar före jag ska till Malmö! just nu när ni läser detta är jag i Malmö!

1:

Tuseday med Burak Yeter, Danielle Sandoval 

Jag gillar den för att den har en rolig party låt som man kan spela varje minut i minst 1 år enligt mig älskar den:)

2:

Wild Thoughts med DJ Khaled, Rihanna, Bryson Tiller

Får bra feeling av låten och blir taggad på livets motgångar!

3:

More Than You Know med Axwell^Ingrosso

Bara en bra sommar hit!

4:

Petty Girl - Cheat Codes X CADE Remix med Maggie Lindemann, Cheat Codes, CADE

Älskar texten så mycket. Lite likt mig i vissa situationer 

5:

Rocket med Miriam Bryant

Miriams låtar gillar nästa alltid jag även fast jag är väldigt skeptisk i början sen älskar jag alltid den:)

6:

Gift med Hov1

Gillar texten och får bra feeling;)

7:

Tårarna i halsen med Tjuvjakt

Jättefin text som jag älskar;)


det är typ min lista för tillfället är jätte tråkig vet det;) hahah vi ses i näst inlägg!


Likes

Comments

övrigt

Hej! Nu är jag i Malmö oh jag har inte hunnit ta några foton så jag lägger in lite gamla! Btw veckans fråga kommer jag ha på torsdagar för att det ska bli så lätt som möjligt att börja blogga alla dagar veckan!

Veckans fråga:

Vad ska ni göra i helgen?

Mitt svar:

Jag ska äta lunch med släktingar i Helsingborg efter Malmö och sen ska vi hemma och sova hemma eller i Ljungby med kusiner:)

Hoppas ni kommer få en bra helg:)

Ha en bra dag!

Likes

Comments

övrigt

Jag kommer vara ledig på söndag då jag har gjort ett inlägg som lagts ut idag som jag ska posta på söndagar egentligen:) plus att jag är med mina kusiner och vi har firat min pappa och då vill jag ta det lugnt efter en fullproppad helg!

ha en bra dag;)

Likes

Comments

​Hej! Jag har tänkt att ha en tävling och det kommer vara att en följare som är aktiv och sånt kommer få en shout-out från mig på bloggen och snap och instagram story!

du måste göra:

följa mig

gärna gilla

gärna kommentera

men mest av allt vara aktiv!

hoppas ni vill delta!

avslutas den 19 juli:)

lycka till!;)


Likes

Comments

övrigt

idag har jag på mig:

en vit odd molly t-shirt (hittar ej pris eller vad man kan köpa den för att den är en gammal model?)

en par blåa name it jeans (hittar varken pris eller var man kan köpa de då jag köpte de i höstas)

svarta strumpor (haha finns typ över allt att köpa)

suger på att ta bilder;)


Likes

Comments