Hej babes. Över en vecka sen jag bloggade, sjukt, jag vet. Men har haft fullt upp och typ inte orkat göra något inlägg till er. Men nu är jag tillbaka, o ska försöka uppdatera varje dag som vanligt igen!

+ Det är Juni!

- Det känns som höst..

+ Det ska bli varmare i helgen!

+ Det är skolavslutning om 6 dagar!!

- Såhär ser det inte ut ute ↓

Bilder från WeHeartIt

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Så idag var det tisdag och i skolan hade vi matte, no, svenska och sista timmen idrott.
På eftermiddagen var jag med bästa Filippa och Anea. Vi gjorde inte direkt ngt speciellt var mest ute och gick runt typ, haha.
Men runt femtiden tog jag spårvagnen hem och satte mig och nördade lite The Sims 4, ääälskar det spelet!!
Just nu så ligger jag här i sängen med en kopp varm choklad och bloggar. Ska kolla ett avsnitt av tvd, och sen krypa ner i sängen. Såå trött e jag.

Puuss!

Likes

Comments

​Älskar dessa solglasögonen som jag köpte för ett tag sen. De är så snygga, och behövs verkligen nu när det är sol ute. De är köpta på Lindex och min blus kommer ifrån Tessie.

Puuss!

Likes

Comments

Idag var det, som ni kanske vet, Göteborgsvarvet. Jag och Filippa var och kollade på det, det är så roligt med alla som klätt ut sig, haha. Dock så var det inte lika många i år som förra året, men iallafall.

Så Klockan nio ikväll börjar Eurovision, det får man inte missa! Då ska det laddas upp med chips, läsk, kuddar och filtar här. Är faktiskt ganska taggad, haha.. Heja Måns!

Likes

Comments