Har inte varit aktiv på läängeee har inte haft mobil, för så alla vet så är inte LG G3 vattentät ifall ni jade tänkt testa det!

jo men jag har haft det bra och mysigt med allihoppa! Har haft en jätterolig skolavslutning, med alla underbara! Har gått ut 9an med 210 poäng, vilket jag är nöjd med! så det känns som att sommarlovet har börjat bra.

Har varit i Öland i 3 nätter och 4 dagar hade det jättemysigt med min flickvän och hennes familj! Har solat, badat, haft kul!

Men på lördag är det dags för semester! På lördag ska jag åka ner till Rumänien, hoppas det kommer bli kul! Dock så kommer jag sakna min älskling såå mycket!

Jag ska försöka blogga så mycket jag kan tiden jag är där men vi får se! Hade faktiskt tänkt börja vlogga, så snart som möjligt tycker faktiskt det är kul men vi får se! Ha det så bra sålänge! Glad sommar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 251 Readers

Likes

Comments

Det var längesen! Hoppas det är bra med er alla! Men jo sommaren är snart här och det kommer bli jävligt fett och ha det lite soft mode! och bara ta det lugnt hela sommaren?

Vad ska ni göra i sommar?

Själv ska jag till Rumänien i typ 1 månad! Och ha det jävligt mysigt med filippa min flickvän, och med mina vänner här och där! Det kommer bli spännande!

Ni får jätte gärna ge mig några tips om vad ni vill att jag ska blogga om eller om jag ska göra en video? Så snälla ge mig tips!  • 282 Readers

Likes

Comments

Love is in the air! Så jävla skönt väder! mysigt är det hoppas ni har en bra helg see you❤❤
Likes

Comments

Hej Hej, ny video igen, tänker göra videos varje helgså får vi se hur det går!

Hade varit jätte tacksam om ni hade hjälpt mig med några förslag på appar eller program på datan eller mobilen där jag kan radigera videorna, lovar och bli bättre på det!

Denna videon handlar om att man ska välja 3 personer, eller vi drar 3 lappar alltså 3 namn på kändisar då,och då välja vad vi ska göra med dom, antingen döda gifta eller ha sex med den personen! Så hoppas ni gillar det PEACE! Likes

Comments

Ja då har jag gjort en videoinlägg! Det är 18 frågor vi har svarat på! Hoppas ni gillar det! Dock är det ju rätt så dålig kvalite på ljudet men det funkar!!
  • 766 Readers

Likes

Comments

Försöker lära mig radigera! men det går ej så bra haha! eller vad tycker ni?

Imorgon ska jag göra en frågestund! En video. Vill du veta något? Eller Har du läst det här, kan du lämna en fråga👇👇
  • 804 Readers

Likes

Comments

1.Jag älskar och cykla

2.Min humör är dålig. Jag kan skratta åt exakt vad som helst, i kanske 1 vecka beror på hur roligt saken är.

3. Jag gillar inte godis! Jag äter knappt det.

4.Jag har jävligt bra självförtroende, ja jag är snygg! haha

5.Jag är rätt så känslig.

6.Jag är 177 cm lång

7.Jag gillar inte Iphone, tycker den suger.

8.Jag vill tatuera mig, när jag fyller 18.

9.Jag kan inte somna utan musik, måste alltid lyssna på musik tills jag somnar.

10.Jag gillar och laga mat.


Lägg frågor så jag kanske kan göra en video där jag svarar på frågor!! 

Haadee
Likes

Comments

Låtarna som jag lyssnar på nu och verkligen gillar dom!

1.Rune RK - Calabria (Firebeatz Remix)

2.Lil Wayne - A milli

3. DMX- Where da hood at?

4. Big Sean- I don't fuck with you

5.Snoop Dogg - Sensual Seduction

6.Mr. Probz - Nothing Really Matters

7.Deorro x Chris Brown- Five More Hours

8.Tyga ft. Young Thug -Hookah

Likes

Comments

Hej. Vad tycker ni om tatueringar? Tycker ni det är coolt, snyggt?

Jag själv gillar tatueringar,men inte såna där på hela kroppen täckt med tattos nej snälla det är äckligt,enligt mig. Jag gillar inte det iallafall.

T.ex Killen till höger passar i det och jag tror att hans tatueringar betyder någonting för han. Det där är fint men samtidigt mycket.

Vad jag tycker om couple tattos. Som den första bilden ''One life, one love'' som är så fin bara, och den andra också, jag tycker att tatueringarna måste betyda någonting, inte bara skriva någonting på din kropp bara för att.

TJEJER med tatueringar? I like it, men som sagt, en tatuering måste sitta fint på en, som t.ex bilderna, på deras tatueringar, det passar på dom men kanske samma tatueringar hade inte passat på andra, men jag tycker det är på nåt sätt sexigt att en tjej har tatuering. Tjejen som har tatuering på armen, kan slå vad att det hade inte passat på vem som helst.


Fast jag tycker att tjejerna passar bäst i text tattoo. En liten text dom kan ha på armen, naken, kroppen,ryggen,osv vart dom vill, men tjejerna passar faktiskt i text tatoo, i like it.Likes

Comments