Header

Nya bilbarnstolen kom på posten idag!! Super fin och Ellie som alltid hatat att åka bil verkar inte ha något emot hennes nya bilbarnstol där hon sitter mer upprätt och inte lika tajt.

  • 2 readers

Likes

Comments

Som alla andra så har jag självklart också löften om att börja träna. Så... idag var jag o Philip på gymmet och körde igenom maskinerna. Lugnt pass men jag vet att jag ändå kommer ha träningsvärk efter min otränade kropp. Jag känner mig så otroligt svag och varken min rygg eller mage har nån synlig muskel kvar... men det ska ändras på så imorgon blir det nog ett pass till, fast själv denna gång då Philip får passa Ellie!

Recept på en supergod smoothie:
1 banan
2 du baby spenat
1msk citron
2 tsk chiafrön
Några isbitar
Riven ingefära

Mixa ihop alls så blir det en perfekt nyttig iskall smoothie !

  • 7 readers

Likes

Comments

Rensade alla foton från mobilen och hittade några som jag inte visat än.

Hotellrummet

Strippstångar på alla barer.. haha

Tsunamivarnare

Utegymmet som låg nån km från hotellet

Likes

Comments

  • 16 readers

Likes

Comments

Idag blir valparna tre dagar gamla. Dem har blivit så otroligt stora jämfört med födseln, riktigt fylliga och håriga men så himla söta. Bailey ligger o diar valparna näst intill hela dagarna, när dem somnat så passar hon på att gå ut från rummet för o ha lite ensamtid 🐶

  • 28 readers

Likes

Comments

Lunch på på g, sen en sväng ner till stan för o hitta vintertofflor till Ellie men hennes storlek var slut men det blev en massa annat. Bebiskläder på h&m för 50 kr och 70% rea på Åhléns.

  • 32 readers

Likes

Comments

I Thailand fanns det stånd som sålde glassrullar. Hur coolt?!?! Dem hade iallafall massa olika sorter och det kunde va alltifrån färsk mango, oreokakor till drakfrukt. Vi provade på nutella, oreo och mango men oreo var helt klart godast. Ganska dyra men man får så mycket så det räckte med att vi köpte en, vilket var 4 rullar o delade på.

  • 30 readers

Likes

Comments

Idag har vi haft storhandling, städning och förberett oss på en vecka med bara jag o Ellie på dagarna. Det var ett bra tag sen vi hade det sist. Valparna växer på som dem ska och allt flyter på. Dem har gått upp ca 20gram sen födseln.

Dagens söndagsmiddag blev kött, potatisgratäng, bea, sallad och grönkålschips. SMARRIGT!!

  • 49 readers

Likes

Comments

Allra första gången jag gör piroger. En kyckling röra med kyckling, vitkål och broccoli, en röra med ost och skinka. Båda sorterna blev super goda.

  • 48 readers

Likes

Comments