Header

Ellie 1-2 år

Igår tog vi en cykeltur till skogen för att plocka svamp, blev inge svamp men massa blåbär ☺️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I början av sommaren var vi hund/katt och husvakt då mina föräldrar och syskon var i sälen. Vi hade mycket kul med myckel sol, värme och självklart hoppade vi massa trampolin.

Likes

Comments

Ellie 1-2 år

Min lilla buse som stoppar nycklar i toan, nappflaskan i skurhinken, springa ut i trapphuset så fort man öppnar dörren och springer in i syrrans rum för o göra bus, vad skulle jag gjort utan dig? Du är så otroligt fin och skulle inte vilja leva utan dig i en sekund. 💗💗

Om 4 dagar blir du exakt 1,5 år.

Likes

Comments

Efter jobben för idag så åt vi middag hos Philips syster Linda.

Alla åt kräftor medans jag köpte phad thai från restaurangen nedanför.

nån mer här som inte äter kräftor?

Likes

Comments

Nu är det hela två veckor sen vi var på Gotland och jag har ännu inte uppdaterat er med bilder, sorry... jag har både jobbat nere på restaurangen och hemifrån, så tidiga morgonar och sena kvällar har sommaren bestått av. Jag har varit riktigt kass på att ta bilder och uppdaterat bloggen. Men jag ska göra allt jag kan för att det ska bli bättre.

På Gotland så tog vi en dag på tofta och den andra dagen blev det lite shopping i Visby. Ni som aldrig varit på Gotland så är det en stor rekomendation då det är otroligt fint och är nästan lite utomlandskänsla. Vi hade i alla fall urmysigt med familjen och hade jätte trevliga grillkvällar. Det behövdes verkligen efter att ha jobbat så mycket.

(Bilderna från stranden blev väldigt vita/blåa för att Philip kom åt någon inställning som inte märktes förns jag skulle börja fota)

Likes

Comments