Header

<a title="Steffiiie blogg" href="https://blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=808625&mid=96412&f=true" target="_blank"><img alt="Steffiiie blogg" border="0" src="https://blogkeen.com/stats.aspx?id=808625&p=1&l=sv" width="120" height="51" /></a>

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dessa otroligt fina smycken trillade ner i brevlådan häromdagen.

Jag blev särskilt förälskad i halsbandet som kommer användas väl. Väldigt snabb leverans också, jag tror det tog 1-2 dagar. Rekommenderar starkt att ni går in o kollar om ni hittar något i er smak.

Ange rabattkoden AWESOME20 så får ni handla med 20% rabatt! Erbjudandet gäller t.o.m 29 okt 2017 och kan ej kombineras med andra erbjudanden/rabatter.

Likes

Comments

När Ellie  har duschat och ska sova med blött hår så ser det oftast ut som denna bild. Inte bara när hon sover utan lila på morgonen efter, dock med en massa tovor i bak. Vet inte om jag ska skratta Eller gråta .

Min  dröm som är att låta Ellies hår bli långt o friskt, men det kommer vi nog aldrig lyckas med. Det blir nog saxen när det blir för jobbigt 😉 ✂️

Likes

Comments

För det första så tog det mig 1,5 timme att hitta hemskärmen där alla appar är. Haha jag höll på o försökte alla knappar, på skärmen o överallt. Till slut så hittade jag lösningen i inställningarna. Så himla svårt när man är van med iPhone hela sitt liv men nu har jag kommit in i det.

Juste... anledningen till varför jag beställde en ny är för att skärmen på min iPhone 6s slutar fungera lite när den vill och jag kunde inte ens skrivs nåt inlägg till bloggen.Det är Därför som det inte kommit upp så mycket och samarbetet jag pratade om igår får komma upp i helgen då jag haft massor att göra. 🙈🙈

Plus att det känns som att iPhone inte är gjord för att funka längre än 1-2 år. Eller vad tycker ni?

Samsung eller iPhone???

Likes

Comments

Idag har vi varit ute o fotat för det nya samarbetet. Mer får ni veta imorgon, så var inte för nyfiken 😉

Likes

Comments

Ellie 1-2 år

Här kommer bilder på min lilla stjärna. Hon betyder allt och jag är otroligt stolt över henne i nästan allt hon gör. Hon kommer att använda livet väl och utvecklas till en riktigt bra människa. Vi ser redan hur smart hon är på sina 18 månader.

Likes

Comments

Fransförlängning

Nu har jag varit utbildad fransstylist i ca 2 år, jag började faktis när Ellie låg i magen. Jag jobbade i princip heltid med fransar men dem två sista månaderna så fick jag så ont i både njurar och foglossning så jag var vaken nästan hela nätterna vilket gjorde att jag inte hade ork att jobba på dagen, lika så att jag var på massor av sjukhusbesök med både bokade besök och akuta besök. Men nu ska vi hålla oss till fransförlängningar. När Ellie blev några månader så började jag igen då jag tycker att det är superroligt och jag fortsatte.💁


Idag sitter jag med stamkunder som kommer var 3-4de vecka men även nya vilket jag verkligen upskattar och vill såklart att dem ska fortsätta vara nöjda och glada när dem går härifrån.💗💗


Jag är superdålig på att komma ihåg att ta före och efter bilder men här kommer några gamla i alla fall..

Likes

Comments

Det kan vara i skafferiet, badrumsskåpet, brevid spisen, egentligen var som helst för att denna produkt går att använda till så många saker.

⚪️Ha som kroppsolja- jag smörjer ofta in både mig och Ellie då det innehåller inte massa onödiga ingredienser som tex en body lotion gör

⚪️I stekpannan- för att steka mat istället för smör/margarin eller matolja.

⚪️I bakning- Jag har i smält kokosolja i nästan all nyttig bakning som tex. bröd o knäckebröd

⚪️I håret- Ha som hårinpackning under natten och ditt hår kommer inte va det minsta frissigt, tvätta med shampoo minst två omgångar efteråt.


Kokosoljan har en läkande effekt.

Kokosoljan är energirik och innehåller mycket proteiner men är också rik på mineraler . som tex järn, fosfor och zink.

Kokosoljan har en ph reglerande effekt i tarmarna, dvs tarmvänlig.

Likes

Comments

Kan ej förstå att Ellie varit såhär liten. Det känns som att det är så himla längesen när det bara är 1.5 år sen. Kan verkligen se vilken utveckling och förändring i dessa bilder.

Likes

Comments

Fredag den 13onde.... idag så har jag jobbat från 10 till 15, kommit hem och nu blir det att skicka iväg lite offerter för Philip ska nämligen jobba lite med sitt egna företag. Ellie ska iväg till sin Mormor och Morfar o leka och sova över. Hon har precis lärt sig säga Mommo som hon är jätte stolt över. Maya ska på tjejmiddag, så jag o Philip kommer nog sitta med pappersarbete hela kvällen.

Likes

Comments