Header

Sista dagen på Jobbet för sommaren, behöver ta en paus efter allt som händer hela tiden. Så om nån/några månader är jag tillbaka igen.

Så nu kan jag säga SEMESTER! Trots att jag nyligen varit mammaledig i 1 år 😉

Om en timme slutar jag och då bär det av tillbaka till Bergshamra för o vila ut o bara njuta. 🙏

Likes

Comments

Denna fantastiska peeling för kroppen är helt gudomlig! Ni som varit med här på bloggen vet att jag älskar cocosolja, jag använder det som body lotion, i bakning, i mat och till det mesta. Men denna slår allt. Så simpel men ändå så bra, den tar bort döda hudceller och även fuktar kroppen samtidigt.

Receptet här:
2 msk råsocker (strösocker funkar med)
0.5dl cocosolja.

Thats it!

Ihop med både ingredienserna o blanda.
Skrubba kroppen i cirkelrörelser
Skölj av.

Du kommer va oljig, återfuktad och väldigt len.

Likes

Comments

Ellie 1-2 år

Mitt älskade hjärta💗

Hon har blivit så stor och förstår nu nästan allt Man säger till henne. Hon är just nu i en gnällig period n så allt hon vill ha eller göra måste göras annars blir hon arg och ledsen. Hon retas med sin storasyster men man ser ändå att det är syskonkärlek💕

Ellie kan gå helt själv nu men kryper för det mesta fortfarande.


Juste.. framkallade massa fina bilder förra veckan från Thailand, Gotland o allt roligt vi lyckats få med på fina bilder som kom i brevlådan idag. Blev Supernöjd 🙏

Likes

Comments

Det är så himla skönt o va i huset i Bergshamra. Sån lugn och ro till skillnad från lägenheten i Norrtälje där man hör bilar och grannar hela tiden.

Vi bara njuter... ikväll blir det grillning✌️️

Imorse blev det o sitta på altanen o äta frukost då det är ganska svalt ute. 🙏

Likes

Comments

Imorse hade maya skolavslutning. Efter blev det en fika på tre praliner o nu ska jag iväg o jobba.

Likes

Comments

Ellie 1-2 år

Dålig uppdatering från mig men hade en supertrevlig helg och efter det så var det jobb och städ. Idag kommer min farmor på besök!

Bjuder på en "hej hej" video 😉

Likes

Comments

Både jag o Philip är lika intresserade av att träna av olika slag. Vi försöker ta oss ner till gymmet så mycket vi kan men annars så går vi ut o går eller cyklar vi för då kan hela familjen vara med och vi har roligt tillsammans.

Att ha nån i sin närhet som pushar en är otroligt bra, hade Philip inte tyckt om något sånt så hade jag heller aldrig börjar igen.

Man blir som man umgås 😉

Likes

Comments

Dålig uppdatering från mig... jag vet. Igår morse sprang jag ner till jobbet (Always fitness) för o se då det hade dragits sönder en ruta. Det såg exakt ut som att det varit inbrott då det var rutan där MSN skulle kunna tro att det är kontoret.... men enligt pizzerian brevid så hade det tydligen varit slagsmål där deras gäster hade filmat händelsen och polisen hade tydligen varit där.

Troligtvis kommer upp en ny ruta där idag iallafall :)

Likes

Comments