Header

Tack så mycket alla nära o kära som kom på Ellies 1 års kalas. Supertrevligt! Ellie fick en massa fint🌸

Likes

Comments

Idag fyller Ellie 1 år. Helt otroligt att det gått 1 helt år sen jag födde denna varelse. Oförväntat och oförberett. Vi hade några kompisar över som sen gick hem o nån timme senare gick vattnet... dagen innan var jag på gymmet?!?! Helt ovetandes att jag skulle föds dagen efter. Haha känns så sjukt konstigt på något sätt.... men idag är det Ellies dag och hon ska få all uppmärksamhet. Från kl 13 ska det börja rulla in lite släkt o vänner för o fira. Jag har hållit på o bakat och planerat för fullt samtidigt som allt annat ska göras i ett hem. Vi har iallafall fått till allting och inga brända kakor, än så länge.

Ellie har vuxit något enormt i mina ögon, så charmig och så rolig. Aldrig skrattat så mycket förr när hon gör sina moves på golvet till musiken eller när hon charmar människor inne på affären. För nån vecka sen började hon med "give me five" och hon pussas när HON känner för det. Haha. Hon älskar o pussa på valparna också! Hon kan ta av sig sin tröja eller body när jag tar av armarna så förstår hon att det är dags o gör resten själv.

GRATTIS ELLIE PÅ DIN ALLRA FÖRSTA FÖDELSEDAG och hoppas du är glad och nöjd hela dagen. (Bilder kommer upp för dagen troligtvis ikväll)

Likes

Comments

Nä... Ellie vägrade vakna! Sjöng om två gånger och pussade på henne sen gick vi ut o lät henne sova 😅

Idag blir hon 1 år och det ska firas med släkt och vänner!

Likes

Comments

Inatt så vaknade vi av att Ellie gallskriker!?!?! Ca 4-5 gånger o hon slutar inte. Kan knappt amma henne utan att hon sprattlar iväg. Stackarn. Tufft o få ny tand! Hoppas bara att det beror på den o inget annat.. idag blir det bara mys framför tvn då hon är så himla gnällig. Gabbie kommer förbi en sväng också! 🌸

Likes

Comments

Slängde ihop en liten trerätters jag med O det blev faktis både gott och bra. Supernöjd! Fick fina rosor av Philip och jag köpte gelehjärtan till honom. Hehe

Förrätt löjrom på ostflarn.
Varmrätt: kyckling, couscous med currysås.
Efterrätt: bakelse på en rulltårta.

Vanligtvis så är det Philip som lagar de avancerade rätterna och jag dem lite enklare när vi inte har tid eller ork med annat så idag blev faktis en enklare på alla ❤️ ans dag.

Likes

Comments

Det är så otroligt skönt ute, varmt och soligt. Nu ska vi ta bussen upp till campus o kolla lite i affärerna där och träffa min farmor som kommer till oss på besök.

Ellie kommer somna när som, så skönt med lite frisk luft! ☀️

Likes

Comments

Förr förra året så hade jag ett hål och tandsten och blödde ur munnen när man gick ifrån tandläkaren, inte idag utan det var första gången som jag går ifrån tandläkaren nöjd utan några problem alls, behöver inte ens komma tillbaka Förns om två år. Allting har säkert o göra med att jag har använt eltandborste istället för vanlig i några månader nu, det blir så himla mycket renare. Så ett tips om ni är lite rädda för tandläkaren och vill ha så fina tänder som möjligt: KÖP EN ELTANDBORSTE, ni kommer inte ångra er.😷

Efter det så tog vi en sväng till Ica o handla lite frukt o naturgodis till frukost. Mumms 🍓

Likes

Comments

Ellie 6-12 mån

Nu så har Ellie drägglat,haft feber, bitit o gnällt så mycket att hennes andra tand är påväg ut, bara halva har kommit ut hittills men så gulligt när hon ler med bara två under tänder.

Likes

Comments