Header

Ellie 1-2 år

Eftersom vi ej har internet hemma så blir det lätt att jag glömmer bort att lägga in bilder från kameran. Här kommer lite bilder från 9 januari som är så söta. Hehe bättre sent än aldrig!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ellie 1-2 år

Idag blir Ellie 15 månader! Helt sjukt att tiden går så fort och jag minns när Ellie kom som om den vore igår. Konstig känsla och overkligt på nåt sätt. Ellie har blivit så förstående och hon förstår vad vi säger till henne. Hon har ett j*vla temperament vilket jag aldrig skulle kunna gissa att en sån liten tjej kan ha. Charmig och söt på insidan men ett monster på utsidan. Haha.. hon är så himla bestämd och får hon inte som hon vill så kan hon vara sur jätte länge.

Hon har också börjat säga lite mer ord nu, hon säger mamma, pappa, bord, lampa, vovve, va, tack, nej och hej. Även fast orden inte är så tydliga så förstår man ändå henne.

Vi håller på att lära oss sångerna: i ett hus i skogens slut, huvud axlar knä och tå, klappa lilla magen.

Ellie älskar att gosa på morgonen, kolla på bananer i pyjamas, leka med sina syskon, gunga, sitta i cykelstigen, att gå och springa när vi håller henne i handen.

Ellie hatar när hon inte får tillräckligt med uppmärksamhet, att äta kokt ägg och när hon inte får leka med Playstation kontrollerna.

Likes

Comments

Ellie 1-2 år

Om två dagar är Ellie 15 månader... det känns så sjukt och jag njuter för varje morgon när man vaknar upp brevid denna sötnos.

På dessa bilderna är hon sur på mig. Då lägger hon sig på golvet o surar nån minut och sen är det lugnt 🙏

Likes

Comments

Ellie 1-2 år

Vi har gått och blivit med husvagn och cykelvagn dessutom... inte riktigt, husvagnen har stått hemma hos Philips kompis dem senaste åren och jag har tjatat att vi ska fixa upp den ett antal månader nu och äntligen så tog han tag i det. Så nu har vi hämtat den, städat, tvättat lite än så länge men det kommer bli en riktig Husvagn makeover.

Ska bli så roligt i sommar o kunna åka runt med husvagnen. Igår köpte vi även en cykelvagn så Ellie kan somna när vi är ute o cyklar (hon har en förmåga att somna ganska ofta, vilket har slutat med att få gå med cykeln) men nu så! Vi premiär åkte den igår och den funkar utmärkt.

Idag blir Philip hemma med barnen medans jag drar till gymmet o jobbar.

Likes

Comments

Denna dag var hektisk! På morgonen drog vi till Väddö för o äta de goda glassarna och dem söta korna sen var det vidare hem för Ellie skulle få en sovstund innan vi drog till Norrtälje marknad en sväng. 4 karuseller och 2 av dem var för småbarn... supertråkigt, men men... nu har vi ätit mat, gjort glass, handlat godis på hemmakväll och ska städa det sista och sen mysa framför tvn. Ellie somnade redan vid 20 så det är skönt o hinna få ordning innan man går o lägger sig.

Likes

Comments

Ellie 1-2 år

Nu är denna tös sjuk igen. Snorig o ont i halsen... stackars Ellie! sjuk två omgångar på beloppet av en månad, men så blir det väl med alla dagisbaciller nu i Början. Imorgon blir det vila, kolla film och bara mysa i soffan ✌️️✌️️

Likes

Comments

Beställde muesli förra veckan och den blev så god!!! Med så mycket bär😍😍 mumms👌

Ni som ej vet vad det är så får man mixa själv vad man vill ha i sin egen müsli, allt från flingor, havre, hallon, blåbär till chiafrön och choklad. Ett tips om man ofta äter müsli hemma.

Likes

Comments