Header

Jaa äntligen!!! Nu har Ellie vaknat och vi ska passa på o gå ut i denna underbara sol innan det börjar bli målningar vilket det ska vara idag! ✌️️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag vaknade Ellie kl 10, Asso jag fattar inte hur hon kan sova så länge haha men då hann jag iallafall förbereda frukosten som vi tänkte äta ute vilket vi gjorde o det blev supermysigt trots att det blåste så de va lite kyligt.

Likes

Comments

Ellie har inte riktigt tyckt att det varit så roligt att lära sig gå men nu så... nu tycker hon det är jätte roligt och hon kommer snart kunna gå helt själv tror jag. Hon kan stå upp utan att hålla i sig själv iallafall.

Vi tränade lite i parken idag.

Likes

Comments

Idag så har vi varit uppe på kvisthamrabacken, vi har övat på o gå och tagit en fika hos Stefan. Det har varit riktigt soligt och varmt idag, superskönt ☀️

Fick även några fina bilder med mobilen 😉

Likes

Comments

Fransförlängning

I flera månader har jag velat fram och tillbaka till vad jag ska jobba med efter mammaledigheten. Sökt jobb o fått jobberbjudanden men nu tror jag ändå att jag bestämt mig. Jag är utbildad hudterapeut och självklart ska jag jobba med de jag tycker är roligt och är bra på.

Jag kommer att hyra in mig på jennys dagspa, en salong i Norrtälje och jag kommer att starta direkt när Ellies inskolning är klar, dvs 4 april. Behandlingar jag kommer att göra är till en början fransförlängningar, färg och forma bryn.

Finns det inga tider som passar er så skriv gärna på Facebook eller på ett sms 0739941649 så ska vi lösa en tid som passar.


Likes

Comments

I fredags var jag, Ellie, mamma och farmor i Täby centrum o shoppade lite. Vi åt lunch och hade det jätte mysigt. På kvällen kom Carro, Liam och Ellies farmor från Gotland och Linus tog flyget från Blekinge. Vi alla hade jätte trevligt och kul att dem kom. Vi spelade bowling, lekte lekpark och åt gott.


Imorse vinkade vi av Carro, Liam, Linus och lilla fluffi som nu fått sitt hem, jag känner mig jätte nöjd och jätte roligt att dem kan ta henne så vi kan ses o höra av hur det går.

Nu ligger vi helt döda i soffan.

Likes

Comments

Hela familjen älskar den och den är så enkel! Med ynka tre ingredienser.

Mörk choklad
Jordnötter
Jordnötssmör

Blanda ihop krossade jordnötter med jordnötssmör, smet ut blandningen i en form med bakplåtspapper o sen på med smält choklad. In i frysen o sen klar. Supersmarrigt!

Likes

Comments

Ellie 1-2 år

Solen tittade fram så jag tog med mig hela gänget (Ellie och hundarna) på promenad, vilket var lite krångligt o få med som alla. Det var bra många som stoppade mig för o prata om hundarna. Dem var så fina och charmiga tyckte alla. Det var lite roligt faktis. 🐶

Blev lite bilder med mobilen innan solen gick i moln. 🌤


Kan ni se alla tre hundarna på de första två bilderna? 😅

Likes

Comments

Tiden går så otroligt fort och snart är det dags för min lilla tjej att börja förskolan. Känns så himla konstigt att det redan är dags. Hoppas att inskolningen går bra och att hon tycker det är kul.

När började era små på förskolan?

Idag blir Ellie hela 13 månader! 🌸🌸

Likes

Comments

Hej allihop! Både jag och Ellie har haft värsta förskylningen i ca tre dagar. Ellie hade feber på det också eftersom hon håller på o få en till framtand. Stackars henne! Men idag är faktis den dagen som jag känner mig pigg och bättre.

Trots sjuk så har vi tillbringat några timmar om dagen gör o renovera klart lägenheten som vi snart ska sälja. Bara lite kvar... så efter i helgen måste den vara helt klar!

Idag blir en lugnt dag då jag, Bobby och Ellie kollar på film, spelar och bara myser.

Likes

Comments