Header

Ellie 1-2 år

Ni som varit hemma hos oss vet att vi inte har någon balkong, men vi har en lite större gemensam balkong på vinden som är helt okej. Den är lite tråkig me stolar o bord o betonggolv men det blir väldigt varmt där uppe även om det blåser ute så är det helt vindstilla och man nästan kokar där uppe.

Vi tog till och med me Ellies balja med ljummet vatten upp så hon kan svalkas o leka lite vilken uppskattades verkligen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag var vi o lämnade Ellie hos sin mormor o morfar. Hon ska sova över där o vi saknar henne så 😅, men det går nog bra. Hon har ju sovit där en massa gånger.

Maya är hos Sina kusiner och faster på Gotland medans vi är kvar här i Norrtälje haha, jag måste jobba men har tagit ledigt i slutet på veckan o hoppas vi kan ta en kort semester till Gotland.

Idag blev det bara lite ost till middag, vi käkade ju faktis pizza till sen lunch.

Likes

Comments

Restaurangen meza var en libanesisk restaurang som vi bestämde oss för att testa. Vilket vi gjorde helt rätt i då maten var jätte god.

Efter blev den en sväng till Ikea! Vi fick med oss lite glas, mattor, kuddar o filtar mm.

Likes

Comments

Dem senaste dagarna har Ellies och Mayas kusin, faster och farmor varit på besök från Gotland. Vi har haft det supermysigt med både grönalund och tagit det lugnt trots att jag jobbat.

Likes

Comments

Ellies nya favoritplats i soffan 😓😓

Likes

Comments

Ellie 1-2 år

Denna älskling sover fortfarande... rutinen är inte på topp och de blir sena kvällar och morgonar nu på sommaren. Trots att jag jobbar så får hon sova vidare med sin pappa så får vi se när hon väljer o vakna 😅

Likes

Comments

Vid 17 tiden så kom vi fram till turbo i Gränby, ett lekland för både barn o vuxna. Efter så blev det kinabuffe i Uppsala

Likes

Comments

Sista dagen på Jobbet för sommaren, behöver ta en paus efter allt som händer hela tiden. Så om nån/några månader är jag tillbaka igen.

Så nu kan jag säga SEMESTER! Trots att jag nyligen varit mammaledig i 1 år 😉

Om en timme slutar jag och då bär det av tillbaka till Bergshamra för o vila ut o bara njuta. 🙏

Likes

Comments