Header
View tracker

Jag har så mycket för mig hela tiden och så många planer att jag kände att det var dags att börja planera mina dagar lite mer. Eftersom jag jobbar på ICA så är mina arbetstider lite olika varje vecka och därför svårt att planera kring dem. Men tror jag hittat något som ska duga.

Dessa är alltså mina fasta arbetstider, men jobbar alltså mer än vad som står här. Pga detta har jag inte fyllt i nått schema under de dagar som är varierande. Då det vissa veckor är jobb och vissa kan jag umgås med vänner osv.
De saker som jag vill hinna med i mitt liv är mitt jobb på ICA och att bygga upp min bussiness så jag har en inkomst även när jag väljer att plugga (därav de gröna jobbtimmarna).

Jag har som ett mål att börja träna 2-3 gånger i veckan då jag vill bli starkare. Men även för att jag ska springa Trosa stadslopp nästa år och funderar på att söka till deltid som brandman. Eftersom min stora passion är musik tänkte jag gå med i en av Trosas körer och även ha några dedikerade timmar till musiken varje vecka. Sedan har jag även slängt in tider då det är tänkt att jag ska spela datorspel både med och utan vänner för att göra videos till Youtube och/eller streama.

Kommer sätta detta schema i rullning efter nyår, då jag först ska tag i mitt projekt att renovera sovrummet.

Likes

Comments

Jag är så osäker på vad jag ska göra med mitt hår så tänkte be om era åsikter.
Som det är nu har jag rött hår, men det är väldigt urtvättat och ser mer ut som brunt med inslag av rött.
Jag funderar alltså nu på om jag ska färga håret rött igen (använde en app för att demonstrera) eller om det är dags att låta håret återgå till sin vanliga färg. Tycks?

Likes

Comments

Varje dag är mudmask dag! 😍 Ja det var planen iallafall.
Men jag använde precis slut på det sista när jag skulle duscha. Men eftersom jag beställde den för flera månader sedan så har den med andra ord räckt väldigt länge. Dock har jag bara använt den varannan vecka så har inte fått så enorma resultat som de flesta andra. Men finns inget mer härligt än att ta hand om sig själv lite extra innan sovdags eller den obligatoriska mudmasken innan man hoppar in duschen. Man känner sig helt enkelt lite fräschare och ren i hyn.
Skickade efter en ny här om dagen så lär väll komma på måndag eller tisdag. Får överleva tills dess. Jag ska även få mitt countoring lip gloss och whitening tandkräm då.

Likes

Comments

Sjuk i över en månad, det här är fantastiskt galet. Men nu är jag iaf tillräckligt frisk för att jobba, thank God! Annars skulle det bli jobbigt med lönen sen 😏
Inte helgen som var nu utan den innan så bestämde jag mig för att trots min sjukdom och åka på äventyr med mina vänner. Bowling, karaokebar och lite chillkrök på medis. Rätt så trevlig helg.
Nu i fredags kom mina vänner hit till Trosa och så hade vi chillkrök i vår lägenhet.
Vi har vart ute och klubbat både fredag och lördag  under flera veckors tid så var skönt att få två lugnare helger. 😊

Likes

Comments

Att var sjuk har ju sina fördelar. Som att man slipper jobba - jag gillar mitt jobb, men det är alltid skönt att vara hemma. En till fördel är att man kan äta när man vill och sova när man vill. Du ska göra det som är skönast för dig i förhoppning om att kunna bli friskare snabbare. Därför kan man som jag (om man vill) sova till 12 och ta en frukost vid 14 tiden medan man kollar på en film. Skönt indeed.
(Fast mest av allt vill jag egentligen bli frisk.)

Likes

Comments

View tracker

Hej igen allesammans! Nu är det mer än ett halvår sedan jag sa att jag skulle ta en paus. Det tog mycket längre tid att bli av med all stress än vad jag trodde. Jag mådde inte ens bra vid studenten. Men någon vecka senare så mådde jag sjukt mycket bättre. Och förutom det faktum att jag nu legat hemma sjuk i 2-3 veckor så är det länge sedan jag mått så bra som jag mår nu.
Jag beställde min nya mobil igår och idag kom den. Äntligen har jag en fungerande mobil och stabilt psyke. Så nu känner jag mig redo att börja blogga igen.

Så hej alla nya och gamla läsare!

Likes

Comments

​Jag har tagit en paus om ni inte har märkt det (inte skrivit på 2 månader, right?) och fortsätter ta en paus ett tag framåt då skolan är för stressig för att kunna lägga så mycket fokus på bloggen.

Jag är ledsen att jag inte berättat om detta tidigare. Hade egentligen inte som avsikt att ta en paus.
​Men livet blev bara för mycket. Jag har stressat så mycket att jag fått inflammation i mina muskler. Och för att slippa lite av stressen och ångesten över att jag inte uppdaterat bloggen så tänker jag officiellt ta en paus. 

Jag hoppas på att lagom till efter påsk kunna starta upp bloggen igen. Men tänkte lägga ut bilder på instagram oftare istället. Så f​ölj mig gärna där om ni fortfarande vill ha en koll på vad jag har för mig. 

Likes

Comments

​Spontant beställde jag de här fina plaggen från Nelly igår när de var på rea. Första klänningen kostade endast 59kr. Hur kunde man låta bli? Nej, nu måste jag lugna ner mig med shoppingen för ett tag. 

Likes

Comments

​Satt och fundera på det länge igår om hur jag ska lyckas vända tillbaka dygnet. Har hört att dynga är ett smidigt sätt så varför inte. Men nu börjar jag bli trött. Och har två uppsatser som jag ska orka skriva idag under söndagen. Haha kommer vara helt trashad när jag väl går och lägger mig ikväll. Men ska nog lägga mig och läsa en stund medan jag kollar på Avanser: Age of Ultron. Sen blir det plugga en liten stund.
Förhoppningsvis är det tid för frukost sen och på så sätt äta första frukosten under lovet. Börjar redan bli lite hungrig, haha. Förståligt. Och så är det bra att få in frukostrutiner igen lagom till skolstarten. 

Vi kanske ses senare idag då! Vi får se hur trött jag är om 12 timmar, haha. 😂

Likes

Comments

Har nästan aldrig varit så trött som imorse. Efter gårdagens äventyr till tandläkaren och sedan till Adam för att plugga matte trots 4 timmars sömn, så somnade jag helt utslagen. Kunde knappt ens öppna ögonen. Men Adams mamma ropade på oss och sa att hon fixat amerikanska pannkakor. Det kan man ju inte säga nej till. Så vi had enväldens godaste och mysigaste frukost.

Sen på eftermiddagen åkte jag hem för att plugga. Men måste erkänna att jag inte pluggat särskilt mycket. Men jag har hela dagen imorgon och söndag. Jag ska nog hinna med tre uppsatser. Iallafall med tanke på att en är bara sammanfattningen kvar på. Ja, det kommer nog gå. Men då måste jag få lite sömn nu för att ha energi imorgon. Och inte för att tala om att det är dags att vända tillbaka på dygnet.

Likes

Comments