Header

Sjuk i över en månad, det här är fantastiskt galet. Men nu är jag iaf tillräckligt frisk för att jobba, thank God! Annars skulle det bli jobbigt med lönen sen 😏
Inte helgen som var nu utan den innan så bestämde jag mig för att trots min sjukdom och åka på äventyr med mina vänner. Bowling, karaokebar och lite chillkrök på medis. Rätt så trevlig helg.
Nu i fredags kom mina vänner hit till Trosa och så hade vi chillkrök i vår lägenhet.
Vi har vart ute och klubbat både fredag och lördag  under flera veckors tid så var skönt att få två lugnare helger. 😊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Att var sjuk har ju sina fördelar. Som att man slipper jobba - jag gillar mitt jobb, men det är alltid skönt att vara hemma. En till fördel är att man kan äta när man vill och sova när man vill. Du ska göra det som är skönast för dig i förhoppning om att kunna bli friskare snabbare. Därför kan man som jag (om man vill) sova till 12 och ta en frukost vid 14 tiden medan man kollar på en film. Skönt indeed.
(Fast mest av allt vill jag egentligen bli frisk.)

Likes

Comments

Hej igen allesammans! Nu är det mer än ett halvår sedan jag sa att jag skulle ta en paus. Det tog mycket längre tid att bli av med all stress än vad jag trodde. Jag mådde inte ens bra vid studenten. Men någon vecka senare så mådde jag sjukt mycket bättre. Och förutom det faktum att jag nu legat hemma sjuk i 2-3 veckor så är det länge sedan jag mått så bra som jag mår nu.
Jag beställde min nya mobil igår och idag kom den. Äntligen har jag en fungerande mobil och stabilt psyke. Så nu känner jag mig redo att börja blogga igen.

Så hej alla nya och gamla läsare!

Likes

Comments

​Jag har tagit en paus om ni inte har märkt det (inte skrivit på 2 månader, right?) och fortsätter ta en paus ett tag framåt då skolan är för stressig för att kunna lägga så mycket fokus på bloggen.

Jag är ledsen att jag inte berättat om detta tidigare. Hade egentligen inte som avsikt att ta en paus.
​Men livet blev bara för mycket. Jag har stressat så mycket att jag fått inflammation i mina muskler. Och för att slippa lite av stressen och ångesten över att jag inte uppdaterat bloggen så tänker jag officiellt ta en paus. 

Jag hoppas på att lagom till efter påsk kunna starta upp bloggen igen. Men tänkte lägga ut bilder på instagram oftare istället. Så f​ölj mig gärna där om ni fortfarande vill ha en koll på vad jag har för mig. 

Likes

Comments

​Spontant beställde jag de här fina plaggen från Nelly igår när de var på rea. Första klänningen kostade endast 59kr. Hur kunde man låta bli? Nej, nu måste jag lugna ner mig med shoppingen för ett tag. 

Likes

Comments

​Satt och fundera på det länge igår om hur jag ska lyckas vända tillbaka dygnet. Har hört att dynga är ett smidigt sätt så varför inte. Men nu börjar jag bli trött. Och har två uppsatser som jag ska orka skriva idag under söndagen. Haha kommer vara helt trashad när jag väl går och lägger mig ikväll. Men ska nog lägga mig och läsa en stund medan jag kollar på Avanser: Age of Ultron. Sen blir det plugga en liten stund.
Förhoppningsvis är det tid för frukost sen och på så sätt äta första frukosten under lovet. Börjar redan bli lite hungrig, haha. Förståligt. Och så är det bra att få in frukostrutiner igen lagom till skolstarten. 

Vi kanske ses senare idag då! Vi får se hur trött jag är om 12 timmar, haha. 😂

Likes

Comments

Har nästan aldrig varit så trött som imorse. Efter gårdagens äventyr till tandläkaren och sedan till Adam för att plugga matte trots 4 timmars sömn, så somnade jag helt utslagen. Kunde knappt ens öppna ögonen. Men Adams mamma ropade på oss och sa att hon fixat amerikanska pannkakor. Det kan man ju inte säga nej till. Så vi had enväldens godaste och mysigaste frukost.

Sen på eftermiddagen åkte jag hem för att plugga. Men måste erkänna att jag inte pluggat särskilt mycket. Men jag har hela dagen imorgon och söndag. Jag ska nog hinna med tre uppsatser. Iallafall med tanke på att en är bara sammanfattningen kvar på. Ja, det kommer nog gå. Men då måste jag få lite sömn nu för att ha energi imorgon. Och inte för att tala om att det är dags att vända tillbaka på dygnet.

Likes

Comments

​Har sett vissa kändisar som har visat allt som finns bakom ett foto. Att alla inte är så perfekta som de ser ut på sina foton. Detta stämmer nog inte 100% överens med min blogg då jag för det mesta inte använder filter på bloggen. 
Men det högra fotot här nedan är till exempel hur jag skulle göra filtret på ett instagram foto. 

Jag har tack och lov alltid förstått att bilder inte visar verkligheten och därför inte jämfört mig så mycket med andras foton. Men det finns de som får dåligt självförtroende av att alltid se perfekta bilder omkring sig. Att tro att man måste vara som bilderna. Men ingen är perfekt.
​Bakom varje snyggt foto ligger sminkning, ljussättning, filter och ibland även retuschering.
I verkligheten ser de inte så bra ut som på fotot. Visst deras smink och kläder är detsamma så de lär ju fortfarande se snygga ut när du möter de på stan. Men de är inte lika perfekta som på fotot. Och definitivt inte lika "perfekta" när de vaknar.
​Så sluta oroa dig och var dig själv.​ Jag säger inte att det är fel att göra sig så vacker som möjligt. Gör det du vill, det är din kropp och ditt foto. Men du ska inte känna några krav på att faktiskt vara perfekt. För det är ingen som är det. 

Likes

Comments

​Förlåt för att det varit så tyst på bloggen, men har mest legat hemma kollat på serier och pluggat lite. Men här om dagen var jag och hämtade min skolkatalog som äntligen har kommit! SO HAPPY!
Kolla på vår Rocker/Hippie klass. Haha alla är så underbara, spex foton är roliga. Dock jobbigt att vi inte valde tema förrän dagen innan. 
Sen elevrådsfoto. Egentligen är typ 30 pers medlemmar i elevrådet, men det var bara vi som dök upp. Syns det att elevkåren invaderar elevrådet? Elevkårs ordförande är även elevrådordförande. Vi tar över skolan, mohahaha!
Sista fotot är ju då vi i elevkårsstyrelsen. Vi som tar alla beslut kring de roliga sakerna på skolan. Och gör allt jobbigt arbete som behövs, fast det får vi ofta hjälp med av andra medlemmar också. Det var nog det roligaste fotot att ta för alla var så flummiga och vi tog säkert tusen foton. Världens bästa fotograf! 

Likes

Comments

​Ja, både glad och ledsen att nyår blev som det blev. Haha, nja. Mest glad.
Skulle först fira med mitt stora festgäng (eller "skumpa och potatissallad" som vi kallar oss) men tackade nej för att jag hellre ville vara med mina närmsta vänner och ta det lugnt. Men så blev det inte av, haha. Så frågade min kusin om jag ville komma på fest hos honom. Men det slutade med att jag åt middag med pappa, farmor & farfar. Sedan låg jag hemma och kollade på film och läste en bok. Och det var perfekt.
​ Jag var trött, mådde inte så bra och hade nyss bråkat med en person. Ville helst bara ta det lugnt, ibland så måste man bara få vara sig själv.  

Det skönaste med det hela är att jag inte ens är avundsjuk på mina vänner när de berättar om hur mycket de spydde. 😂 För jag skulle ändå inte mått så bra av det, stänga in känslor med alkohol. Nja, inte så värst bra.
​Istället så blir det att gå ut nån gång här i januari nu när jag mår så mycket bättre! 😄

Likes

Comments