Header

Älskar kvällar som dessa. Skönt att kunna få lite vardagslyx när man är ledig från jobbet för en gångs skull, haha. Så jäkla härligt att bara ha en myskväll med några av mina favoriter igår. Jesper är hemma från Skåne i några dagar och var underbart att få träffa honom igen. Så var Hanna och Anton där och David kom förbi lite senare. Var bara så härligt att få dricka lite (räknas en flaska som lite?) vin, käka snacks och bara snacka. Vi kan ha kört lite vem i rummet och avslutat kvällen med sanning och konka. Detta trots att vi nästan vet allt om varandra. Men det livar alltid upp kvällen lite.

Idag så köpte jag, Hanna och Anton lite snabbmat från grillen och kollade på film. Så kom Veronica förbi en stund också. Vi kollade lite på Shrek men alla var så trötta så jag och Veronica bestämde oss för att det var dags att åka hem.


Har ni hört Zara nyaste singel? Hörde den på skavlan och varit helt förälskad i den sen dess. On repeat.

Likes

Comments

Alla hjärtans dag. Egentligen är det inget som jag sätter större uppmärksamhet vid. Men jag har väl alltid föreställt mig att jag går bio och käkar middag denna dag. Jag är nog ändå en hopplös romantiker ändå, även fast jag inte vill erkänna det.
Hanna föreslog att vi skulle gå på dejt då hennes pojkvän var bortrest och eftersom jag slutade jobbet 16 så tänkte jag bara "varför inte?". Så vi åkte ända till Kista för att gå på 50 Shades Darker då det var slut på platser överallt. Eftersom alla restaurnager var fullbokade hamnade vi på McDonalds. Efter det hittade vi ett ställe där vi kunde ta ett glas vin och bli lite sådär härligt salongsberusade.
Vi hann inte köpa några snacks innan filmen började, men jag hade köpt ett hjärta med chokladpraliner åt Hanna (är det en dejt så är det, haha) som vi åt under bion. Filmen var långt mycket bättre än första. Efteråt hamnade på på O'learys och drack några drinkar innan det var dags att röra sig hem till Hanna.
Sedan var det bara att tvinga sig upp på morgonen för att jobba klockan 12. Men ja det var det värt. ❤

Likes

Comments

Herregud vad längesedan jag skrev. Ojoj. Att jag skaffat ny mobil hjälpte ju mycket med bloggandet. Nej jag tror helt enkelt att jag tappade passionen. Men varit sugen ett tag nu att försöka igen.

Natten söndagen till måndagen sov jag över hos Hanna efter att varit på en jättehärlig dejt på söndagskvällen. Hanna och jag bestämde oss för att köra lyxfrukost på café och fika på förmiddagen. Matiga mackor, sedan hallonbakelser och en vanilj Caffè Latte som hette Vanilla Sky. Ja går det inleda dagen bättre.
Sedan gick vi och kollade på blommor och annat vi ville ha när vi flytta hemifrån. Sedan köpte vi astrologi böcker och jag hade så kul bara sitta och läsa och skratta med  henne. Sedan kom vi in på jobbspåret och lägenheter igen. Slutade med att vi satt och kollade på lägenheter i Stockholm tillsammans. Men gud sådant är inte enkelt! Vi hittade inte något direkt hehe.
Vid 21 tiden åkte jag hem. Bara haft en riktig sån där härlig mysdag.
Nu ligger jag här och hopplöst försöker somna. Jag ska ju ändå bara börja jobbet klockan 6..

Likes

Comments

Jag har så mycket för mig hela tiden och så många planer att jag kände att det var dags att börja planera mina dagar lite mer. Eftersom jag jobbar på ICA så är mina arbetstider lite olika varje vecka och därför svårt att planera kring dem. Men tror jag hittat något som ska duga.

Dessa är alltså mina fasta arbetstider, men jobbar alltså mer än vad som står här. Pga detta har jag inte fyllt i nått schema under de dagar som är varierande. Då det vissa veckor är jobb och vissa kan jag umgås med vänner osv.
De saker som jag vill hinna med i mitt liv är mitt jobb på ICA och att bygga upp min bussiness så jag har en inkomst även när jag väljer att plugga (därav de gröna jobbtimmarna).

Jag har som ett mål att börja träna 2-3 gånger i veckan då jag vill bli starkare. Men även för att jag ska springa Trosa stadslopp nästa år och funderar på att söka till deltid som brandman. Eftersom min stora passion är musik tänkte jag gå med i en av Trosas körer och även ha några dedikerade timmar till musiken varje vecka. Sedan har jag även slängt in tider då det är tänkt att jag ska spela datorspel både med och utan vänner för att göra videos till Youtube och/eller streama.

Kommer sätta detta schema i rullning efter nyår, då jag först ska tag i mitt projekt att renovera sovrummet.

Likes

Comments

Jag är så osäker på vad jag ska göra med mitt hår så tänkte be om era åsikter.
Som det är nu har jag rött hår, men det är väldigt urtvättat och ser mer ut som brunt med inslag av rött.
Jag funderar alltså nu på om jag ska färga håret rött igen (använde en app för att demonstrera) eller om det är dags att låta håret återgå till sin vanliga färg. Tycks?

Likes

Comments

Varje dag är mudmask dag! 😍 Ja det var planen iallafall.
Men jag använde precis slut på det sista när jag skulle duscha. Men eftersom jag beställde den för flera månader sedan så har den med andra ord räckt väldigt länge. Dock har jag bara använt den varannan vecka så har inte fått så enorma resultat som de flesta andra. Men finns inget mer härligt än att ta hand om sig själv lite extra innan sovdags eller den obligatoriska mudmasken innan man hoppar in duschen. Man känner sig helt enkelt lite fräschare och ren i hyn.
Skickade efter en ny här om dagen så lär väll komma på måndag eller tisdag. Får överleva tills dess. Jag ska även få mitt countoring lip gloss och whitening tandkräm då.

Likes

Comments

Sjuk i över en månad, det här är fantastiskt galet. Men nu är jag iaf tillräckligt frisk för att jobba, thank God! Annars skulle det bli jobbigt med lönen sen 😏
Inte helgen som var nu utan den innan så bestämde jag mig för att trots min sjukdom och åka på äventyr med mina vänner. Bowling, karaokebar och lite chillkrök på medis. Rätt så trevlig helg.
Nu i fredags kom mina vänner hit till Trosa och så hade vi chillkrök i vår lägenhet.
Vi har vart ute och klubbat både fredag och lördag  under flera veckors tid så var skönt att få två lugnare helger. 😊

Likes

Comments

Att var sjuk har ju sina fördelar. Som att man slipper jobba - jag gillar mitt jobb, men det är alltid skönt att vara hemma. En till fördel är att man kan äta när man vill och sova när man vill. Du ska göra det som är skönast för dig i förhoppning om att kunna bli friskare snabbare. Därför kan man som jag (om man vill) sova till 12 och ta en frukost vid 14 tiden medan man kollar på en film. Skönt indeed.
(Fast mest av allt vill jag egentligen bli frisk.)

Likes

Comments

Hej igen allesammans! Nu är det mer än ett halvår sedan jag sa att jag skulle ta en paus. Det tog mycket längre tid att bli av med all stress än vad jag trodde. Jag mådde inte ens bra vid studenten. Men någon vecka senare så mådde jag sjukt mycket bättre. Och förutom det faktum att jag nu legat hemma sjuk i 2-3 veckor så är det länge sedan jag mått så bra som jag mår nu.
Jag beställde min nya mobil igår och idag kom den. Äntligen har jag en fungerande mobil och stabilt psyke. Så nu känner jag mig redo att börja blogga igen.

Så hej alla nya och gamla läsare!

Likes

Comments

​Jag har tagit en paus om ni inte har märkt det (inte skrivit på 2 månader, right?) och fortsätter ta en paus ett tag framåt då skolan är för stressig för att kunna lägga så mycket fokus på bloggen.

Jag är ledsen att jag inte berättat om detta tidigare. Hade egentligen inte som avsikt att ta en paus.
​Men livet blev bara för mycket. Jag har stressat så mycket att jag fått inflammation i mina muskler. Och för att slippa lite av stressen och ångesten över att jag inte uppdaterat bloggen så tänker jag officiellt ta en paus. 

Jag hoppas på att lagom till efter påsk kunna starta upp bloggen igen. Men tänkte lägga ut bilder på instagram oftare istället. Så f​ölj mig gärna där om ni fortfarande vill ha en koll på vad jag har för mig. 

Likes

Comments