Better Blogging Nouw
Presentation picture
steffaniegullberg
stephanie, 20 år, Ekeby

 

GODMORGON!

vakna första gången vid halv nio typ? gick ut och la mig på soffan sen väckte jannike mig halv 2 hehehe. stack över till mormor direkt och käka frukost och lite sånt. gick hit igen jag diska medans jannike la sig i sängen igen. när jag fixat klart la jag mig också här och nu väntar vi bara på att vår skjus hem ska komma och hämta oss ;)


 

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

GODMORGON/GODNATT?

sitter på grillpunkten och kränger pommes med jannike ska snart hem och sova..fyfan vad trötta vi är nu och bussen går om en timme hem.älska livat typ.... skitsamma min kväll har varit helt spårad fyfan vad kul vi haft helt galet. lite bilder kommer imorgon!;)


 

GODMORGON/GODNATT?

sitter på grillpunkten och kränger pommes med jannike ska snart hem och sova..fyfan vad trötta vi är nu och bussen går om en timme hem.älska livat typ.... skitsamma min kväll har varit helt spårad fyfan vad kul vi haft helt galet. lite bilder kommer imorgon!;)
 

PARTY PARTY

gokväll alla glada! är elisabeth som skriver, steffie dricker för fullt och hade inte tid att blogga så jag gör det till henne haha ;)

iallafall vi sitter i steffies pappas lägenhet nu, jag och två andra vänner kom nyss hit. jannike och steffie ska ut och festa ikväll och på något sätt hamna vi här med dom som lite sällskap hehe :)

ska vara lite social nu med folket här, men checka min blogg fall ni har lust förfan!
www.nattstad.se/elisabethnilsson

ha en bra kväll och sup inte för mycket! ;) PUSS!
 

BRUNHÅRIG!

nu är jag brunhårig plus solbränd! riktigt sexiiii hehehe..ni får bild sen när jag kommit hem till min pappa och ficat till mig. sen blir det utgång!;)
 

FEEEEST!

ikväll blir det utgång med jannike (L) igen hehehe.. har nyss varit i bjuv med polo och köpt hårfärg. nu sitter vi bara här och väntar på jannike och elisabeth. eller ja polo ska sticka innan dom kommer. skitsamma bloggar sen!


 

FRISÖRTIME!

nu ska jannike klippa mig! önska henne lycka till haha!

 

SKOOOOLAN

sitter i skolan med lollo,lollooch jannike. snackar lite skit och sånt. slutar nog snart tror jag så ska vi hem till jannike och fixa hennes rum tror jag!


 

godnatt?

ska nog sova nu om jag kan. sover ju så jävla dåligt nu igen... fattar inte det alltså.
iaf har gick i skolan fram till 13.20 idag tog bussen hem och städa körde till landskrona igen på utvecklingsamtal som tog en EVIGHET. åkte hem städa vidare gick upp till mannen (gatuköket här i ekeby) köpte mig några tuggumi, träffa polo och ludde där med. sen hem igen så ringde emelie träffa henne ett tag sen hamna jag på mannen igen köpte tuggumi IGEN sen satt jag nog där 40 minuter helt jävla själv för tobbe och emil o dom va så jävla snabba.  iaf så kom då tobbe,emil,mange,kim,stoffe&pontus. snacka ett tag sen stack jag tobbe och emil hem till mig och kolla bb.  vår nya grej för oss tre typ? kolla bb varje kväll tillsammans. så står vi så där tio i tio och undrar VAR vi ska kolla det jävla skitet. smarta va?:D haha jätte. men ibland har jag ju inget och säga till om :( nej nu börjar mina ögon se i kors här.  blir ingen bild ikväll för pallar inte det jävla pillandet nu. hehehehe 

godnatt.

 

BB

kom nyss hem typ. ligger och kollar bb med tobbe och emil hemma hos mig. nattstad appen har inte funkat alls idag så har inte blivigt ngt men skit samma! haa nej nu ska jag kolla klart skriver mer sen!;)