Header

Contains affiliate links
1.

Hur snygga t-shirts? Det är verkligen min favorit outfit att ha på mig. Att bara ta på sig en snygg t-shirt, ett par snygga jeans eller en kjol, lite smycken och ett par statement skor som sätter hela outfiten på plats. Så himla snyggt och speciellt nu när skolan börjar och man inte vet vad man ska ta på sig, så är verkligen t-shirten en life saver för mig. Hoppas ni tyckte om detta så hörs vi!

Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tips, Tankar

Jag har på senaste tid börjat tänka väldigt mycket på hur det kommer vara när jag börjar gymnasiet. Jag börjar nu om exakt 6 dagar, och jag är inte det minsta glad, tvärt om. Jag är rädd. Jag är rädd för att börja gymnasiet. Det är en sak som jag verkligen har varit rädd för hela mitt liv, och det är förändringar. Jag gillar inte när en sak byts ut mot den andra och det är just det som kommer hända nu. Jag kommer komma till en helt ny klass, helt nya människor, my miljö och börja min nya framtid. Och det känns läskigt för jag vet inte hur man ska få vänner, hur man ska agera, hur gör man? jag tror att det tyvärr är en fråga ingen har ett svar på.

Men en sak jag vet kan hjälpa både mig och andra i samma situation är mod. Och det får jag verkligen utav musik, och det rekommenderar jag starkt, att dagen du behöver en liten confidence boost, sätt på en bra låt och tänk på ett positivt sätt om saken som kommer hända, så tror jag att det kommer hjälpa väldigt mycket.

Ha det så jätte bra, så hörs vi!

Likes

Comments

Mode, Outfits

Hur mår ni? själv mår jag jätte bra. Vaknade i morse ganska sent och var väldigt trött, så tog jag lite frukost och ett dopp i poolen och piggnade till! igår var vi i stan och jag tog på mig en härlig röd klänning. Såå fin och det var jätte bra väder, så det passade perfekt. Nu under dom senaste dagarna har det varit 40 grader i solen och 33 i skuggan, så väldigt varmt! men igår var det bara 26 i skuggan, Så vi kunde äntligen åka in till stan. Jag hoppas att ni får en jätte bra dag så hörs vi!

Puss

Likes

Comments

Recept

Hej på er finisar!

Nu tänkte jag ge er receptet på min absoluta favorit gröna smoothie! för jag älskar att starta dagen med en grön smoothie. Denna är väldigt frisk och har väldigt bra saker i sig. Så det du behöver för att göra denna är:

banan

avocado

frusen eller vanlig spinat (om du inte tar frusen spinat så tar du även i is)

koriander

vatten

lite honung om du vill

och det va allt! verkligen super enkelt men väldigt gott! hoppas verkligen ni testar så hörs vi!

Likes

Comments

Vardag, Resor

Igår var vi på det finaste stället! när vi är i Bulgarien åker vi alltid hit några gånger och är här en hel dag. Verkligen super fint och verkligen foto vänligt! och även fast vi har gått till det här stället i 4 år så hittade vi ett nytt ställe där. Det stället är där klipporna är. Så himla snyggt och vi visste inte ens att det fanns. Såklart lyckades man bränna hela baksidan av sig själv igår, så idag har jag faktiskt stannat inne och skyddat mig från solen.

Nu hade jag tänkt att gå och handla vatten och bada lite i poolen.

Puss på er!

Likes

Comments

Vad är livet utan mojito?

Det är verkligen min favorit drink of all times! såklart dricker jag den utan alcohol eftersom jag är under 18. Men ändå så jäkla god! jag har aldrig testat med jordgubb innan men detta var verkligen jätte god! så rekommenderar verkligen att testa om ni får chansen.

Denna dagen var det lite molnigt men fortfarande såå fint och varmt! Jag har bara varit här i 3 dagar än så länge och har redan upplevt roliga saker och fått jätte fina bilder!

Dess bilderna är faktiskt tagna med min iPhone 7 som jag har märkt funkar jätte bra till både filmning och foto!

Nu ska jag ut i solen igen, vi hörs!

What is life without mojito?

It is truly my favorite drink of all times! obviously i drink it without alcohol because i am under 18. But still so frickin good! i have never tested with strawberry before bur this was really good! i recommend trying it if you have the chance.

This day was a little cloudy but still soo pretty ad warm! i have been here for 3 days now and so far i have already experienced a bunch of fun things and gotten pretty pictures!

These pictures is actually taken with my iPhone 7 like i have noticed workes great for filing and videos!

Now i am going back into the sun, see ya!

Likes

Comments

Hej!

På tisdag morgon landade jag i Bulgarien. Äntligen är jag här efter så lång väntetid! jag kan knappt fatta det själv. Resan gick jätte bra förutom sena flyg och fulla människor på planet, men vad gör det? Det regnade första dagen men nu är det sol och jättefint. Jag ska vara här i 5 veckor, så förvänta er en massa härliga bilder.

Puss på er!

Hi!

On tuesday morning i ölanded in Bulgaria. I am finally hear after a long time of waiting! i can't even imagine it. the trip went well except delayed flights and drunk people on the plane, but what does that make? it rained the first day but bow it is sunny and beautiful. I am going to be here for 5 weeks, so be ready for a bunch of nice pictures.

Kisses

Likes

Comments

Hej på er!

Detta är mitt absoluta favoritställe där jag bor. Jag går alltid dit när jag behöver tänka, är arg eller vara för att kolla på utsikten. Jag vet inte vad det är, men havet har alltid gjort mig lugn. Det har gjort att jag kan klargöra mina tankar så att allt blir mycket klarare i hjärnan. Ett sådant här ställe tycker jag alla borde ha. Ett ställe som låter en tänka klart, där man känner sig lugn. Jag känt mig som en bergodalbana på senaste tiden. När jag är på toppen händer jätte roliga och bra saker i mitt liv. Men helt plötsligt går det nedför och jag är på botten av barnan. Det har verkligen varit så. Många dåliga saker har hänt mig på senaste tiden men även jätte roliga saker! ett citat som jag tycker är väldigt bra är " Stay positive even when it feels like your whole world is falling apart" för det är verkligen så, i allt dåligt finns det även något positivt.

Nu är det iallafall en ny dag, jag har sommarlov och jag tänker step up the blog game again!

Puss på er!

Hey there!

This is my absolute favorite place where I live. I always go here when I need to think, when i am angry or just to look at the view. I don't know what it is, but the sea has always made me calm. It has enabled me to clarify my thoughts so that everything becomes much clearer in my head. I think that everyone should have a place like this. A place that makes you think clearly, where you feel calm. I have felt like a roller coaster lately. When I'm on the top, great and good things happen in my life. But suddenly it goes down and I'm on the bottom of the ride. It has really been so. Many bad things have happened to me lately but also great fun stuff! A quote that I think is very good is "Stay positive, even when it feels like your whole world is falling apart" because that is so true, in every bad thing, there is also something positive.

Now it's a new day, I am on summer break and I'm going to step up the blog game again!

Kisses!

Likes

Comments

Vardag

Hur mår ni?

Jag mår jätte bra! jag har precis kommit på hur jag får ut större delen utav min podcast till iTunes, vilket jag har förslkt med i 3 veckor nu! Men nu kan ni söka "Tonårsresan" på iTunes appen "Podcaster" så ska 5 avsnitt vara uppe där än så länge.

Igår var jag på en student fest för en familjevän som tog studenten, så himla mysigt och härligt att få vara där. Så ett stort grattis till Frida ifall du läser detta nu! det var verkligen jätte trevligt. Och idag är det som vanligt en jobb dag för mig, jag har mycket som behövs göras och lite tid! men det ska nog gå jättebra. Man måste alltid jobba hårt och ha en positiv inställning för att nå sina drömmar!

KRAM

How are you?

I am really good! I've just learned how to get most of my podcast up to iTunes, which i have been waiting for 3 weeks to figure out now! but now you can search "Tonårsresan" on the iTunes app "Podcaster" 5 episodes are up their so far.

Yesterday i was at a graduation party for a family friend who took her graduation. It was so cozy and lovely to be there. So, congratulations to Frida if you are reading this! It was really nice. And today is as usual a work day for me, I have a lot of things to do in a short amount time! but it will go great. You have to work hard with a positiv attitude to be able to reach your dreams!

HUGS

Likes

Comments

Vardag

Hej älsklingar!

Idag var jag på ett kurs i latte art, eftersom att jag ska sommar jobba på ett café i sommar. Kursen var så himla bra, jag fick dricka massa kaffe! så nu har jag iallafall lärt mig lite om hur man gör lite latte art. Hon som höll i kursen var så himla trevlig och galet rolig, jag ville inte gå där ifrån.

idag är det även Sveriges nationaldag! jag har firat den genom att lyssna på Sveriges nationalsång, redigerat en podcast och varit på kurs.

Jag tänkte även börja med en ny sak. Det är att allt jag skriver på svenska kommer stå på engelska! så att fler människor ska kunna förstå vad jag skriver.

Hoppas att ni har haft en helt underbar dag!


Hey loves!
Today I was on a course in latte art, because I'm going to work in a cafe this summer. The course was so good, I got to drink a lot of coffee! So now I have learned a bit about how to make some latte art. The girl who had the course was so nice and crazy funny, I did not want to leave.

Today is also the Swedish national day! I have celebrated it by listening to the Swedish national anthem, editing a podcast and being on a course.

I am also going to start a new thing. And it is that i am from now on going to write all I write in Swedish in English! so more people can understand what i am writing.

Hope you all had an wonderful day!

Likes

Comments