Header

Hej på er!

Igår filmade jag och la ut den första videon i min vloggvecka! jag tycker den blev jätte bra förutom det faktum att jag måste fixa autofokus på min kamera. Annars tycker jag att jag gjorde ett riktigt bra jobb med min första "riktiga" vlogg! Hur har ni det? jag har det jätte bra! jag har ju lov nu, så det är super skönt. Föresten, Har ni märkt hur fint vädret är? så himla härligt! jag hoppas att det stannar så.

Jag hoppas ni får en jätte bra dag! Så hös vi!

Likes

Comments

Hej på er!

Här kommer lite bilder från en photoshoot jag hade igår! det var verkligen såå fint väder ute, så jag var bara tvungen att ta lite härliga vår bilder! idag i talande stund vloggar jag! för er som inte redan vet det så har jag en youtube kanal. Jag har nyligen startat upp den igen och tänkte ha en vlogg vecka nu när jag har lov! Min Instagram, mail och YouTube står alltid längst uppe till höger när du klickar in på min blogg. Jag hoppas att ni har en underbar måndag!

Så hörs vi! KRAM!

Likes

Comments

Hej på er!

Jag tänkte bara skriva hej till er! idag har vi gärser. Ska ni göra någonting roligt idag? Vi har gäster nu som skall sova över här och så blir det melodifestivalen ikväll! Förresten, har jag fått lov nu! så himla skönt! det behövde jag verkligen. dock har jag redan tre prov veckan efter lovet. Men det är skönt ändå! Har ni också lov nu? isåfall, vad skal ni hitta på?

Hoppas att ni får en fortsatt trevlig dag! så hörs vi!

Likes

Comments

Detta är några utav mina favorit filmer att kolla på! Ha det så bra, sprid kärlek! så hörs vi!

Puss på er!

Likes

Comments

Hej på er!

Detta är några outfits som jag tycker passar prefekt ifall du är sent ute och letar efter en outfit till din dejt, kanske nu idag på alla hjärtas dag. Alla outfitsarna är super våriga och sköna att ha på sig. Jag älskar att göra sådana här typer av inägg, säg gärna till om det är något speciellt tillfälle ni vill att jag gör en lookbook på.

Så hörs vi! Puss och kram!

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag tänkte jag lyxa till det lite och gjorde en avocado macka till frukost. Det är min absoluta favorit sak att äta till frukost! Nu är det officiellt alla hjärtans dag. Min dag började inte jätte bra, jag blev jätte stressad på morgonen, min arm känns som den kvävs och jag glömde hörlurarna hemma. Men jag skall ändå försöka att vara positiv och hålla humöret uppe!

Vi hörs! Glad alla hjärtans dag!

Likes

Comments

Hej på er!

Nu är det bara några timmar kvar innan dagen kommer, Alla hjärtans dag. Den dagen man antingen festar med sina kompisar, går på date med sin älskade eller med en hemlig beundrare eller så sitter man hemma hemma. Kollar på Kärleks filmer. Och sörjer. Jag kommer vara singel på alla hjärtans dag i år, igen. Det känns ju kanske inte jätte bra. Men vad kan jag göra år saken? jag kan ju inte ändra på någonting nu iallafall. Så imorgon får jag hoppas blir en bra dag. Jag hade tänkt att se på film, dricka te och plugga. Gud vad roligt va?! eller kanske inte... Men ja kommer ändå vara så positiv som möjligt imorgon! jag kommer sprida kärlek till alla jag känner. Och hoppas på att även om din dag imorgon kanske inte blev som du önskat dig, så vill jag att du gör imorgon till den bästa dagen ändå! Och kom alltid ihåg att jag ÄLSKAR DIG! precis som du är!

Sprid kärlek, jag älskar er! Puss och godnatt!

Likes

Comments

Hej på er!

Nu så ska jag berätta om mitt gymnasieval. Jag skall välja Ekonomi Juridik på tre olika skolor, Agneberg i Uddevalla, Nösnäs i stenungsund och till sist Drottning Blankas i Göteborg. Jag älskar juridik och som det ser ut just nu, så vet jag vad jag vill bli när jag går ut i arbetslivet. Jag vill bli åklagare. Det kanske många verkar tycka är hårt. Men jag älskar det! och vägen dit vet jag kommer vara svår. Men för mig är det värt att jobba hårt för att tillslut jobba på ett jobb varje dag och samtidigt tycka om det man jobbar med. Så jag hoppas att allt funkar som det ska!

Ha det så bra så länge! så hörs vi! Puss!

Likes

Comments

God morgon!

Detta var dagens frukost, så himla gott! idag är det Lördag. Mina planer för idag är att gå ner till ett café där jag bor och lämna mitt personliga brev inför sommarjobb. Sedan skall jag kanske gå till gymmet, spela in Musical.lys, plugga genetik och så klart blogga! Jag hoppas ni fick en jätte bra morgon och att eran Lördag blir jätte bra!

Så hörs vi!

Likes

Comments

Hej på er!

Idag hade jag tänkt att bjuda på ett recept på mina tre favorit smoothies. Jag är verkligen en smoothie person, jag tycker det är jätte gått och man kan göra en smoothie på nästan vad man vill. Jag var inte så inne i smoothies för några år sedan, men på sistone har jag älskat det. Jag älskar speciellt min gröna smoothie, men den var det slut på ingredienserna på ICA, så den visar jag i ett annat inlägg. Med det sagt, kör vi igång med den första smoothien.

Tropisk smoothie

1 banan

frysta jordgubbar

färsk annans

vatten

Hur du gör: Du skalar och lägger bananen i mixern/det du väljer att mixa smoothien i. Sedan lägger du i dom frysta jordgubbarna, jag brukar tina mina lite så att dom inte är varma men går att mixa enklare. Sedan lägger du i så mycket annans du vill ha och lite vatten. Jag brukar ha i ungefär 2-3 dl. Sedan mixar du ihop allt och så är det klart!

Denna smoothien är även vegansk för er som är veganer och gillar att dricka smoothies!

Choklad smoothie

1 banan

2 msk kakao

mjölk

Hur du gör: Du skalar och lägger bananen i mixern/det du väljer att mixa smoothien i. Sedan lägger du i 2 msk kakao och häller på mjölk så att bananen täcks. Sedan mixar du ihop allt och sedan är det klart!

Denna smoothien är som en nyttigare variant på choklad mjölk. Jätte god den också.

Gul smoothie

1 banan

färsk ananas

vatten

Hur du gör: Du börjar på samma sätt som dom andra smoothisarna, med att skala och lägga i bananen i mixern/det du väljer att mixa smoothien i. Sedan lägger du i valfri mängd ananas. Jag brukar ta i ganska mycket annans för att jag tycker att det blir en god sak, men det får du bestämma helt själv. Sedan häller du i lite vatten. Jag brukar ha i mellan 2-3 dl. Sedan mixar du och så är din smoothie färdig!

Denna gillar jag väldigt mycket för att den påminner mig om sommaren. Och vem gillar inte sommaren? Denna smoothien är även vegansk, så om du är vegan kan du dricka denna.

Hoppas att du tyckte om detta! så hörs vi i nästa. Puss på er!!

Likes

Comments