Header
View tracker

Hej på er!

Jag har fått en ny favorit, det är denna underbara sak. Det är en protein pudding från Banbell i smaken Coconut Cream. Den är verkligen så himla god och så värd att testa! Det finns även 2 till smaker att testa och dom är: Bouble Chocolate och Pear & Vanilla. Jag har inte hunnit testa dom än men är säker på att dom kommer vara minst lika goda. Om du har testat någon eller alla utav smakerna så får du jätte gärna skriva det i kommentera så att jag vet! Detta är verkligen min nya favorit! Jag hoppas att ni fick en bra måndag. Just nu tänkte jag sätta mig och plugga lite och senare gå ner till gymmet och träna.

Så hörs vi!

Likes

Comments

View tracker

God morgon!

Idag hade jag en tjej brunch och det var jätte mysigt, Jag vill verkligen göra fler sådana här i framtiden. Nu är ännu en vecka avklarad, och en vecka närmare sommarlov! ja, jag tänker redan på sommar lov för att jag vill ha sol och värme, Denna veckan har varit bra, allt har rullat på som det skal och inget speciellt har hänt. Planerna för idag är att blogga, vara med vänner och bara ta det lugnt inför morgondagen. Hoppas att ni får en jätte bra söndag!

Så hörs vi! Pusss!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er!

Idag är det fredag! eller.. denna fredagen är nästan slut. Idag har det iallafall hänt mycket saker, Trump blev officiellt president i USA, om du har råkat missa den nyheten så fick du läsa den här. Vilket kanske inte är en jätte glad nyhet, men så är det. Och jag åkte även till Uddevalla efter skolan för att sova över hos min moror och gå på bio med henne och min syster. Vi såg på Assassin's Creed. Och det var typ bara killar i den bio salongen, antingen med andra killkompisar, själva eller med sina tjejer (3 stycken par var där). Så vi var bokstavligen omringade av killar där vi satt. Filmen var bra, kanske inte min favorit eftersom att jag inte kunde se en röd tråd igenom filmen. Vilket gjorde att jag satt och inte förstod varför det som hände hände och vad som hände. Men dom hade filmat filmen jätte bra så den var bra ändå! jag rekommenderar verkligen denna filmen till er som gillar mycket krig/våld typ i filmer. Nu är det lite senare och jag sitter och lyssnar på musik och bloggar samt kollar på andras bloggar, Jag tänkte nu kolla på en film eller serie och sedan sova. Vad hittade ni på idag?

Jag hoppas ni fick en bra Fredag, så hörs vi! Puss!

Likes

Comments

Hej på er!

Hur har eran dag varit? Min har varit lite blandad. Den började väldigt bra, senare på idrotten så gick det sämre. Bara för att vi körde en uppvärmning där man skulle jaga folk, och jag har inte jätte jätte bra kondition så vissa i klassen är nästan ingen ideé att försöka ta. Så en utav dom här personerna var på mig hela tiden (kändes det som) och försökte reta mig på något sätt. Och när jag tog en annan eller denna personen så gick hen och tog mig tillbaks direkt så att jag behövde springa igen! och jag vet inte varför men jag blev jätte irriterad/arg för detta och det gjorde mig på dåligt humör ett tag. Men senare efter lektionen gick dagen bra igen och jag var glad. Nu sitter jag och repeterar inför ett förhör i franska imorgon, och sedan skal jag sova!

Godnatt på er! hoppas ni fick en bra onsdag!

Likes

Comments

Hej på er!

Jag var inne och kickade lite på NA-KD idag och hittade några nya favoriter. Jag är helt kär i alla plaggen och tycker dom kommer passa super bra till när det blir vår och lite varmare ute. Gå jätte gärna in och kolla på deras andra kläder eller dom här plaggen som jag har länkat.

Så hörs vi! Puss!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er!

Idag är det måndag, jag har varit i skolan men kom hem tidigt, så det var riktigt härligt för jag var jätte trött. Idag har jag även hittat tillbaka kärleken till Ulrik Munter! Jag älskar hans "nya" album Allt jag ville säga som kom ut 2015 men jag såg det först nu.. Så gå jätte gärna in och lyssna på hans låtar! Nu så hade jag tänkt att kolla igenom lite plugg och sedan sova. Och det kan hända att jag gör en spännande sak imorgon, men vi får se om det blir av!

Godnatt! Jag hoppas att ni har fått en jätte bra måndag!

Likes

Comments

Mail: ovnanstefany@gmail.com

Instagram: stefanyovnan

Musical.ly: ovnanstefany

Youtube: stefanyovnan


Likes

Comments

Hej på er!

Idag tänkte jag göra The ThrowBack Tag som jag har sätt blivit ganska populär, Så nu kör vi igång!

1. Vilket år föddes du? 2001 föddes jag

2. Har du några foton från när du var liten? JA, jag har många! men två utav dom finns här ovanför.

3. Vilka tv program har du vuxit upp med? timmy lamm, Bolibompa och teletubbies, PhiloPhix var några

4. Vad ville du bli när du blev stor och vill du fortfarande det? Som alla andra småtjejer när man var liten ville jag bli en Prinsessa och bo i ett rosa slott. Och idag vill jag bli en Åklagare.

5. Vad var din favorit leksak att leka med när du var liten? Jag gillade att leka med barbys och polly

6. Vad är den mest pinsamma saken du kommer ihåg? Jag kommer ihåg att i 6:an så hade jag en crush. Vi kallar han för blå. Det var rast och jag gick runt och typ kollade/stirrade på blå från avstånd lite utanför klassrummet. Några minuter senare kom blå fram och pratade med mig medan han gick tillbaka mot vårt klassrum, Jag blev så glad och började prata tillbaka så att jag inte såg att jag gick in i en bokhylla som sedan välte ner böcker på mig så att jag fick en bula. Det var pinsamt! Jag kan jätte gärna berätta fler pinsamma berättelser om ni vill det!

7. Tre sånger/artister som du minns från när du var liten. Eric Saade, Ulrik Munter och Katy Perry

8. Säg en rolig utklädsel som du hade för Helloween när du var yngre? Ett år var jag utklädd som häxa med grön peruk, häx näsa, hatt, kvast och klänning med tillkommande spindelnäts tights. Jag gick verkligen all out på den outfiten.

9. Finns det några speciella saker som du har behållit från när du var barn? Jag har en nalle som jag fick på mitt födelsedags kalas när jag fyllde 6 år kvar, och så har vi massa foton

10. Vad är det läskigaste du kommer ihåg som har hänt dig när du var yngre? Gången då jag fastnade mellan dörrarna på en buss och åkte små grodorna på Liseberg (Jag är höjd rädd)

11. Hur är världen nu annorlunda från hur det var när du var barn? Livet är igen dans på rosor längre fån tiden då jag var barn till nu, jag är äldre, plugg och skola, beslut man måste ta som man inte behövde ta när man var mindre. Men det är bara en liten del av vad som har förändrats.

Så! Denna tagen var jätte rolig att göra, så jag hoppas ni kommer att ha en fortsatt trevlig dag! och om du som läser väljer att göra denna så får du jätte gärna tagga mig i den så att jag kan läsa den.

Puss på er mina älsklingar!

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är jag i Norge. Jag kom hit igår med min mamma och min syster, för att hälsa på några vänner vi har här. Idag är planen än så länge att åka till ett shoppingcenter och shoppa lite, vilket jag aldrig tackar nej till! Så jag hoppas stt jag hittar någonting som jag tycker är fint. Idag bloggar jag från min mobil, så kvalitén är kanske inte den bästa. Men jag hoppas att det går bra ändå. Jag hoppas att ni har fått och får en jätte bra dag!

Puss på er!

Likes

Comments

Hej på er!

God morgon! Nu är det ju ett nytt år, och nyårslöftena har redan startat igång. Så jag tänkte skriva lite om mina nyårslöften som jag har 2017.

1. Sluta döma folk och acceptera allt och alla som dom är.

2. Gå oftare till gymmet

3. Bli nyttigare

4. Va så glad och positiv som möjligt i vardagen

Detta är bara 4 utav dom mål jag har för i år. Ett nytt år ger dig nya möjligheter att förändras och förbättras i din karriär, skolan, i ditt beteende och i dina vardags rutiner och generellt inom din vardag. Det ger dig ett helt nytt år att tänka framåt och förändra det du inte tyckte om från det förra året. Nyårslöften är till för att stanna, Det er nått man kämpar för. Så var positiva och glada!

Så hörs vi! Puss!

Likes

Comments