Header

Hur mår ni?

Jag mår jätte bra! jag har precis kommit på hur jag får ut större delen utav min podcast till iTunes, vilket jag har förslkt med i 3 veckor nu! Men nu kan ni söka "Tonårsresan" på iTunes appen "Podcaster" så ska 5 avsnitt vara uppe där än så länge.

Igår var jag på en student fest för en familjevän som tog studenten, så himla mysigt och härligt att få vara där. Så ett stort grattis till Frida ifall du läser detta nu! det var verkligen jätte trevligt. Och idag är det som vanligt en jobb dag för mig, jag har mycket som behövs göras och lite tid! men det ska nog gå jättebra. Man måste alltid jobba hårt och ha en positiv inställning för att nå sina drömmar!

KRAM

How are you?

I am really good! I've just learned how to get most of my podcast up to iTunes, which i have been waiting for 3 weeks to figure out now! but now you can search "Tonårsresan" on the iTunes app "Podcaster" 5 episodes are up their so far.

Yesterday i was at a graduation party for a family friend who took her graduation. It was so cozy and lovely to be there. So, congratulations to Frida if you are reading this! It was really nice. And today is as usual a work day for me, I have a lot of things to do in a short amount time! but it will go great. You have to work hard with a positiv attitude to be able to reach your dreams!

HUGS

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej älsklingar!

Idag var jag på ett kurs i latte art, eftersom att jag ska sommar jobba på ett café i sommar. Kursen var så himla bra, jag fick dricka massa kaffe! så nu har jag iallafall lärt mig lite om hur man gör lite latte art. Hon som höll i kursen var så himla trevlig och galet rolig, jag ville inte gå där ifrån.

idag är det även Sveriges nationaldag! jag har firat den genom att lyssna på Sveriges nationalsång, redigerat en podcast och varit på kurs.

Jag tänkte även börja med en ny sak. Det är att allt jag skriver på svenska kommer stå på engelska! så att fler människor ska kunna förstå vad jag skriver.

Hoppas att ni har haft en helt underbar dag!


Hey loves!
Today I was on a course in latte art, because I'm going to work in a cafe this summer. The course was so good, I got to drink a lot of coffee! So now I have learned a bit about how to make some latte art. The girl who had the course was so nice and crazy funny, I did not want to leave.

Today is also the Swedish national day! I have celebrated it by listening to the Swedish national anthem, editing a podcast and being on a course.

I am also going to start a new thing. And it is that i am from now on going to write all I write in Swedish in English! so more people can understand what i am writing.

Hope you all had an wonderful day!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej alla fina!

Hur snygga är inte dessa plaggen? detta är bara några utav dom läckra nyheterna som finns ute på Chiquelle! Och nu så kan du köpa alla kläderna för 25% rabatt när du anger koden: ONLYNOW. Koden gäller för exakt allt på hemsidan! hur bra är inte det?

Jag blev verkligen kär i dessa kläder när jag var inne och kollade på hemsidan. Så himla snygga till både vardags och till fest.

KRAM

Likes

Comments

Hej alla fina!

Igår var det Valborg och sjävklart skulle det firas. Mina tjejkompisar kom och vi hade så sjukt roligt och mysigt. Vi åt mat, drack drinkar, lyssnade på musik och pratade. Detta var en utav dom bästa kvällarna på länge! Jag brukar inte fira Valborg men jag har hört att det är ett extremt fest tillfälle. Firade ni Valborg?

Ha det så jätte bra nu och ta hand om er mina hjärtan!

Likes

Comments

Hej på er!

Här kommer en outfit som jag tycker om jätte mycket. Jag är verkligen kär i dom gula glasögonen eller som jag kallar dom "fashion glasses". Dom är verkligen sjukt coola och annurlunda, vilket jag gillar!

Föresten, jag har släppt en podcast! Jag har gjort en podcast med min lotsas syster. I podden kommer vi prata om tonårs och ungdoms frågor samt om våra liv och annat. Den går att höra på appen: castbox och snart på appen: podcaster. Podcasten heter "Tonårsresan" och det är det man söker på.

KRAM

Likes

Comments

Hej alla fina!

Här är några ursnygga jeans från Zara. Vem gillar inte ett par riktigt snygga blåa jeans? Detta är verkligen en sådan staple piece i min och i många andras garderober. Jag är helt kär i jeansen och jag kan inte lova att jag kanske kommer köpa alla.. Zara är en utav butikerna som jag tycker har riktigt snygga och bra jeans. Så nästa gång ni letar efter ett par nya jeanas, kika in på Zara.com.

KRAM

Likes

Comments

Hej på er mina kära vänner!

Som ni kanske har märkt har jag varit borta ett tag. Det är för att det blev för stressigt helt enkelt. Jag fick för mycket i skolan, blev riktigt skoltrött och jag har även börjat jobba extra på ett cafè. Så jag har varit jätte stressad närstan varje dag på senaste tiden, därför har jag inte hunnit att ta mig tid till att blogga. För jag vill inte bara lägga upp någonting bara för att uppdatera. Jag vill vara stolt över det jag lägger upp och tycka att det jag gjorde var bra. Så det är precis det jag tänkte göra nu!

Jag åker även till Polen med klassen nu nästa vecka, vilket betyder många snygga outfits, mat och shopping! Jag är så taggad för att börja fota igen. Det har inte gått en enda dag utan att jag har tänkt på bloggen och att få fota härliga bilder till er!

Ha det så jätte bra nu!

Likes

Comments

Hej på er!

I fredags var jag på premiären utav skönheten och odjuret. Den var slutsålt i hela Sverige på fredagen men lilla jag fick tag på biljetter! Den var verkligen så sjukt bra! min absoluta favorit film just nu. Det kan vara så att jag kommer att se om den på bio, igen. Jag rekommenderar verkligen er att se filmen om ni inte har sätt den! den var verkligen värd var enda krona.

Ha det så jättebra nu!

Likes

Comments

Godmorgon!

Detta kan vara världens godaste frukost! jag tror att dom flesta har testat det här och tycker om det lika mycket som jag gör! för dom som inte vet så är det avocado macka. Supergott, snabbt att göra på morgonen och en bra start på dagen helt enkelt. Tipsar verkligen till dom som inte har testat än.

Idag så har jag ett matte prov, som jag hoppas kommer att gå bra. Efter skolan ska jag till gymmet och träna och efter det blir det plugg inför nationella prov i svenska som nu har börjat. Jag tänkte också redigera en ny YouTube video som kommer att komma upp på fredagen. Jag hoppas att ni får en jätte bra dag!

Så hörs vi!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej på er!

Idag kollade jag lite på chiquelles hemsida och blev helt kär! Jag älskar verkligen våren och att köpa vår kläder och detta är bara några utav dom plaggen som jag önskar att köpa nu till våren! Så himla snygga tycker jag, passar jätte bra till ett lite varmare vårväder. Kolla hjärna in Chiquelles hemsida! Och alla klädesplaggen jag tyckte om är så klart länkade, så att det ska gå lättare och smidigare för er att köpa klädesplaggen om ni tyckte om dom.

Ha det så jätte bra nu, så hörs vi!

Likes

Comments