Header

Mode

Hattar:

Några utan höstens trendigaste hattar är först baskern som finns i nästan varje butik nu. Sjukt snygg detalj til en tråkig outfit och väldigt annorlunda. Andra hatten som jag är helt kär i är! är verkligen en snygg detalj till vardags outfiten.

Fake glasögon:

Glasögon som inte har någon styrka är också en väldigt stor trend som börjar krypa fram mer och mer. väldigt snyggt och en snygg accessoar!

Färgen röd:

Färgen röd är höstens färg i år. Speciellt i kappor, tröjor och skor. Så om du vill vara lite extra trendig i höst, klä dig i rött!

Lackat material:

Denna trenden kom ganska nyligen och jag har redan sätt den lite överallt. Jag tycker det är sjukt coolt och verkligen en annorlunda. Dessa plagg passar både bra till vardags och fest.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Resor

Har ni varit i New York någon gång?

Detta är verkligen mitt absolut favorit ställe i heela världen! jag har aldrig varit där, men vill verkligen dit och flytta dit någon gång i framtiden! jag tänker bara på alla möjligheter som finns där, alla olika människor, modet och alla platser.

Det är verkligen min allra högsta dröm att både flytta dit, bli mode bloggare och starta en egen kläd kollektion!

Vart vill ni flytta i framtiden?

Likes

Comments

Tankar, Vardag

Detta kan ha varit en av mina favorit kvällar i hela mitt liv.

Igår kväll var jag på James TW's konsert i Göteborg, och det var verkligen så sjukt bra! innan James skulle på senen var det en kille som hette Rhys Lewis som jag varken hade hört om eller lyssnat på innan, men han är en av mina favorit artister idag. Båda killarna sjöng verkligen så bra live, om inte bättre än på Spotify. Och ni kan se på bilderna hur bra platser jag fick? verkligen värt all köande för!

Detta var den första "riktiga" konserten jag har varit på, och jag är så tacksam och nöjd över denna! för mig är något sådant här verkligen värt att lägga pengar på eftersom att du får ett minne som håller förhoppningsvis hela livet.

PUSS

This could have been one off the best nights in my life.

Yesterday i was at the James TW's konsert in Gothenburg, and it was really amazing! before James was going to sing their was a guy named Rhys Lewis, and i had never hared anything about or lisend to him before, but now he is one of my favorite artists. The guys did sing so incredible live, even a little better live then on Spotify. Like you can see on the pictures how good places i got? the line was totally wourth it!

This was my first "real" concert i have been on, and i am so grateful and happy with it! to me this is something worth spending money on, because you get a memory that you hopefully have for the rest your life.

Kisses

Likes

Comments

Tips, Vardag

Godmorgon, jag hoppas du blir hungrig av det här, för det blir jag!

Detta kan vara den enklaste och godaste frukosten jag äter just nu. Det tar ingen tid alls på morgonen och är galet god!! Det man gör är att rosta ett bröd, lägga på mozzarella och tomat, sedan är det klart! rekommenderar starkt att testa om ni är sugna på något "nytt" att äta på morgonen.

Planerna för idag är att gå 1 timme i skolan, sedan åka hem och fixa mig. På kvällen drar jag på konsert med James TW vilket ska bli jätte mysigt och roligt! självklart kommer det massa bilder från kvällen!

Likes

Comments

Tankar, Vardag

Stress är verkligen mitt liv just nu. Jag är stressad 24/7 och det är väldigt jobbigt, men jag har inte lyckats hitta ett sätt att få bort stressen än. Det är jätte mycket i skolan, det finns saker jag ska och vill göra, saker jag vill starta upp, saker jag vill lägga mer tid på t ex podd och blogg. Men tiden räcker inte till. Och min hjärna funkar på det sättet att när det blir för mycket att göra eller tänka på, gör jag ingenting och hittar inte motivation för det. Vilket jag vill jobba bort, men vet inte hur. Är det någon annan som känner igen sig? det är iallafall så mitt liv ser ut, rått men ärligt.

Puss på er alla fina!

Likes

Comments

Tankar, Vardag

Denna kvällen var verkligen sjukt bra. Jag fick lyssna på bra music, fick höra på hur han Sebastian Stakset hade haft det genom livet vilket var väldigt spännande och upplysande. Men framförallt fick jag träffa en massa nya människor som alla var så himla underbara och verkligen jätte härliga och trevliga. Och jag är faktiskt väldigt stolt att jag vågar, att jag vågar träffa och prata med nytt folk. För det är ingenting jag brukar göra. Så det är jag väldigt glad för, och vill verkligen rekommendera till alla er som är som mig, hålla er till det vanliga umgänget och inte träffa nytt folk, för det har varit det absolut roligaste jag har gjort på ett bra tag!

Ni får ha det så jättebra nu, PUSS!

Likes

Comments

Tips, Vardag

Hej alla fina!

Idag bestämde jag och några tjejer att äta lunch på en sushi resturang i Uddevalla som var såå bra! Jag ska verkligen lägga namnet på restaurangen på minnet till nästa gång. Men jag beställde såklart bara avocado sushi, så himla basic men väldigt gott.

Jag vill verkligen börja få in mer mode till min blogg, mer outfit bilder och tipps. Så det ska jag se till att verkligen göra nu framöver.

Jag hoppas ni har fått en underbar torsdag, så hörs vi imorgon igen!

Likes

Comments

Mode

Mina nya favoriter!

Hur härligt är det inte att man kan börja köpa mysiga tröjor och jätte snygga skor! detta är iallafall mina nya favoriter som jag älskar väldigt mycket, och jag vill ha alla! längtar verkligen till att börja på höstens mode trender och speciellt den röda färgen som är väldigt aktuell nu i höst.

Likes

Comments

Vardag

Hej på er!

Just nu sitter jag på Arlanda i Stockholm på min mellanlandning från Bulgarien till Sverige. Jag har varit här nu i ca 1 timme och har 7 timmar kvar! ganska tråkigt att ha mellanlandning så länge men det är inget man kan göra åt. Jag planerar iallafall inte att sova under natten, utan istället få lite jobb gjort. Dagens planer när jag kommer hem är att fixa allt på rummet, åka och shoppa (utan någon sömn på 24h, smart Stefany) sedan fixa allt inför morgondagen då skolan börjar igen! Så jag hoppas ni sover jätte bra och att ni får en helt underbar dag!

Puss

Likes

Comments