Header

Jag vill inte ens visa hur vår lägenhet ser ut nu. Fylld av flyttkartonger i vart enda hörn. Så istället bjuder jag er på kvällens middag. Apelsinlax, fetaost fylld paprika och ris. Riktigt smarrigt faktiskt. Ikväll har kag känt mig lite sorgsen när jag tittat ut över vårt vardagsrum fyllt med kartonger. Jag älskar verkligen den här lägenheten och vi har upplevt så oerhört mycket i den. Det känns ju nästan som att göra slut med någon just nu. Förkrossande. Men samtidigt vet jag känslan vi båda hade när vi klev in i vår nya lägenhet. Love at first sight. För oss båda två. Så det kommer verkligen bli hur bra som helst. Jag känner bara att jag vill sörja denna fina pärla en stund, för att jag sedan skall kunna uppskatta vår nya ännu mer. I veckan är det alla fall dags att få nycklarna. äntligen! Vi har redan planerat in någonting alla dagar denna vecka. Nu kör vi....

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag har vi börjat med vår flyttpackning. Panik. Snart är denna era över och vi börjar på en ny spännande era. iiihhh. Jag började att packa ner min garderob. Jag kan ju knappt ha något ändå så. haha. Men jag måste säga att jag blev nöjd med resultatet. Tänk om det alltid kunde se så fint ut i ens garderob. Och jag plockade ändå ner tre ikeakassar med kläder. Herregud. Plus att jag rensade ut massor med kläder som hade gjort sin sista dag för flera år sedan. När min gravilitet är över och jag kommit i form igen så skall jag verkligen investera lite i min garderob också.

Likes

Comments

Alltså det där med att släppa saker... Jag tycker fortfarande det är svårt att släppa något. Är det en tjej grej? Jag vet inte... Jag kan tänka på något i timmar och irritera mig över saker som händer och blir så oerhört lätt irriterad över saker som gör mig upprörd. Jag önskar att jag bara kunde slänga sakerna över axeln och gå vidare. Ge ett ordentligt bitigt men ändå proffsigt svar och sedan gå vidare. I mejl går det ganska bra, för då börjar jag med att skriva ur mig i frustration, sen deletar jag allt och skriver ett bättre, för mig proffsigare svar. Men när det kommer till att uttrycka sig irl. Pust. Då finns det ju ingen deleteknapp, man måste vara alert och kunna svara på ett proffsigt sätt på en gång. Det är så inte min grej, min puls stiger och jag bara säger ett svar rakt ut. Utan att tänka.. Händer ofta. Suck! Någon som har bra tips på hur man lär sig att ge ett proffsigt svar på en gång under en irritationsattack. haha. Stanna upp och tänka till innan. Men mer då?

Likes

Comments

Se till att ha en strålande dag och se till att göra något som får dig att må bra och le. puss på er.

Likes

Comments

Nya soffan är på plats. Blev faktiskt bättre än jag trodde, var lite orolig att den skulle vara för stor. Men den blev verkligen super bra. Nu är bara lite frågan lite hur långt åt matsalsdelen den skall stå. Jag vill ju gärna att man skall se kaminen och tvn. Mysigt att sitta i soffan och se när brasan brinner. Alla fall är den perfekt för man kan bädda ut den till en säng och det är ju super om vi någon gång skulle få för oss att hyra ut eller låna ut någon helg. Nu är det bara lite inredningsdetaljer kvar som skall fixas. Hann alla fall köpa lite snygga kuddar idag.

Likes

Comments

Att vakna upp av att solen strålar tar sig igenom persiennerna och in i rummet, att himlen är blå och att det är en liten bebis som sparkar runt i magen. Vilken obeskrivlig känsla.
Just nu befinner vi oss i vårt sommarhus på Gotland. Vi har planerat en riktigt myshelg med våra familjer. Igår var vi ute och åt med min fanilj och firade att min minsta lillebror faktiskt fyllde 20 år härrom veckan. Herregud vad åren rullar på. Vi njöt av en god middag och lite goda drinkar innan vi begav oss hemåt. Nu är jag inne i en period där jag blir blixttrött och känner att jag håller på att somna där jag sitter, för att efter ett tag då går det över. superkonstig och antagligen har jag någon brist i kroppen. Idag skall vi åka och hämta en soffa och endel bildelar, sedan blir det middag med svärföräldrarna för att fira svärmor som också har fyllt år. Men först tända en brasa och äta frukost.

Likes

Comments

Vilken tuff natt det var i natt. Vaknade flera gånger och med svaga ångestkänslor. Det är väldigt jobbig när man vaknar med hög puls tycker jag fortfarande. I natt fick jag göra lite andningsövningar för att komma ner i varv. Sen körde jag en avslappningsövning till jobbet i morse. Jag blir så frustrerad på mig själv att jag stressar upp mig hela tiden. Även om jag vet att jag klarar saker så kommer på något sätt känslorna från min ångestperiod och tar över för att försöka inbilla mig något annat. Men som alltid så motbevisar man ju sig själv och klarar allting galant. Men det är väl mycket som rör sig i huvudet nu. Förlossning, jobb och framtiden. Det är mycket som kommer ändras och inte myclet man kan förbereda sig för heller. Det är bara läsa på och ta stunden som den kommer. Läskigt men på samma gång spännande.

Likes

Comments

Trots att snön faller över Stockholm idag, så känner jag att jag är redo för våren. Köpte lite fina rosor och piffade till köket lite. Jag älskar att ha färska blommor hemma, dock blir jag så ledsen när det inte riktigt håller så länge som jag vill. Men mysigt och fint är det alla fall. Idag passade jag på att göra en Linssoppa på röda linser. Något som vi tänkt att vi skall göra i två veckors tid, men det har liksom på något sätt lyckats komma in andra middagar i mellan. Så idag, när hjärtat känner sig allt annat än pigg, passade jag på att göra ett storkok med linssoppa, så nu har jag mat i veckan också, perfekt. :) Nu skall jag krypa ner i soffan och se ett avsnitt av The Good Wife tillsammans med mitt hjärta . Ha en fin söndag.

Likes

Comments

Idag har jag varit på mitt andra gravidyoga pass. Man märker ju verkligen att kroppen inte klarar av alla övningar redan, men samtidigt slogs jag idag av den tacksamhet känslan som ändå uppstår under passen. Att ändå få vara gravid och känna den känslan i hela kroppen när man sitter där andas lugnt och håller på magen. Helt otroligt ändå. Så ja, gravidyoga är att rekommendera, eller all yoga är att rekommendera.

Likes

Comments