Header

Jag har sånt himla träningssug. Ser framemot att kunna komma igång.
med lite träning efter graviditeten. Fokus kommer ju ligga på att stärka bäckenbotten i början och att komma igång med promenader. Lungt och säkert. Vill verkligen inte stressa, men jag känner mig verkligen oerhört motiverad att få komma igång. Bara vår lilla skatt skulle vilja titta ut snart. Längtar ju ihjäl mig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Just nu är det mycket drömmar och prat om vad vi vill göra för att få till det ultimata dröm-landstället. Mycket är ju såklart bara i diskussionstadiet och kommer ta oerhört många år innan vi kommer nå vårt slutmål. Men det är ganska härligt att drömma. Först måste vi ju prioritera saker som verkligen behöver fixas, så som fönster, fasad och tak. Men drömmen är ju att kunna bygga ut uteplatsen, skaffa ett bubbelbad och bygga ett orangerie. Så härligt ändå att ha ett landställe att åka till, att få ta sig tid att vara i trädgården och njuta hela sommaren. I sommar har vi alla fall inga vidare planer förutom att njuta av tiden med bebisen och försöka ta tillvara på de soltimmar som ges tillsammans med våra nära och kära.

Likes

Comments

Det är ju först nu man inser hur mycket magen egentligen har växt. Har verkligen varit dålig på att ta kort med kameran under graviditeten. Bilderna ovan är vecka 15 + 5 och vecka 39 + 5, galet ändå! Det är ju helt sjukt vad kroppen klarar av egentligen. Nu är det bara 1 dag kvar till beräknad BF och vi sitter redan på nålar och väntar på att denna lilla skapelse skall komma till oss. Både oro och förväntan rör sig i våra tankar dagligen och en hel del rastlöshet infinner sig stundtals. Jag har varit hemma i 1,5 vecka från jobbet och jag går redan på nålar. Jag kan ju inte göra så mycket längre förutom att se på tv, surfa och vila. Promenader har blivit för tunga och jag kan knappt gå 5 steg utan att det blir för jobbigt. Hemma går det ganska bra att ta sig runt ändå, men så fort man beger sig ut för ett ärende så kommer förvärkar och magen blir så hård att jag knappt kan röra mig.

Nu roar vi mest oss åt att drömma om när denna lilla skatt kommer ut, blandat med att drömma om att fixa i ordning allt vi vill göra vid sommarhuset och att drömma om resor vi vill göra. Bjuder på tre bilder från vecka 34 också :) Ha en fortsatt fin Lördag.

Likes

Comments

Jag vill inte ens visa hur vår lägenhet ser ut nu. Fylld av flyttkartonger i vart enda hörn. Så istället bjuder jag er på kvällens middag. Apelsinlax, fetaost fylld paprika och ris. Riktigt smarrigt faktiskt. Ikväll har kag känt mig lite sorgsen när jag tittat ut över vårt vardagsrum fyllt med kartonger. Jag älskar verkligen den här lägenheten och vi har upplevt så oerhört mycket i den. Det känns ju nästan som att göra slut med någon just nu. Förkrossande. Men samtidigt vet jag känslan vi båda hade när vi klev in i vår nya lägenhet. Love at first sight. För oss båda två. Så det kommer verkligen bli hur bra som helst. Jag känner bara att jag vill sörja denna fina pärla en stund, för att jag sedan skall kunna uppskatta vår nya ännu mer. I veckan är det alla fall dags att få nycklarna. äntligen! Vi har redan planerat in någonting alla dagar denna vecka. Nu kör vi....

Likes

Comments

Idag har vi börjat med vår flyttpackning. Panik. Snart är denna era över och vi börjar på en ny spännande era. iiihhh. Jag började att packa ner min garderob. Jag kan ju knappt ha något ändå så. haha. Men jag måste säga att jag blev nöjd med resultatet. Tänk om det alltid kunde se så fint ut i ens garderob. Och jag plockade ändå ner tre ikeakassar med kläder. Herregud. Plus att jag rensade ut massor med kläder som hade gjort sin sista dag för flera år sedan. När min gravilitet är över och jag kommit i form igen så skall jag verkligen investera lite i min garderob också.

Likes

Comments

Alltså det där med att släppa saker... Jag tycker fortfarande det är svårt att släppa något. Är det en tjej grej? Jag vet inte... Jag kan tänka på något i timmar och irritera mig över saker som händer och blir så oerhört lätt irriterad över saker som gör mig upprörd. Jag önskar att jag bara kunde slänga sakerna över axeln och gå vidare. Ge ett ordentligt bitigt men ändå proffsigt svar och sedan gå vidare. I mejl går det ganska bra, för då börjar jag med att skriva ur mig i frustration, sen deletar jag allt och skriver ett bättre, för mig proffsigare svar. Men när det kommer till att uttrycka sig irl. Pust. Då finns det ju ingen deleteknapp, man måste vara alert och kunna svara på ett proffsigt sätt på en gång. Det är så inte min grej, min puls stiger och jag bara säger ett svar rakt ut. Utan att tänka.. Händer ofta. Suck! Någon som har bra tips på hur man lär sig att ge ett proffsigt svar på en gång under en irritationsattack. haha. Stanna upp och tänka till innan. Men mer då?

Likes

Comments

Se till att ha en strålande dag och se till att göra något som får dig att må bra och le. puss på er.

Likes

Comments

Nya soffan är på plats. Blev faktiskt bättre än jag trodde, var lite orolig att den skulle vara för stor. Men den blev verkligen super bra. Nu är bara lite frågan lite hur långt åt matsalsdelen den skall stå. Jag vill ju gärna att man skall se kaminen och tvn. Mysigt att sitta i soffan och se när brasan brinner. Alla fall är den perfekt för man kan bädda ut den till en säng och det är ju super om vi någon gång skulle få för oss att hyra ut eller låna ut någon helg. Nu är det bara lite inredningsdetaljer kvar som skall fixas. Hann alla fall köpa lite snygga kuddar idag.

Likes

Comments

Att vakna upp av att solen strålar tar sig igenom persiennerna och in i rummet, att himlen är blå och att det är en liten bebis som sparkar runt i magen. Vilken obeskrivlig känsla.
Just nu befinner vi oss i vårt sommarhus på Gotland. Vi har planerat en riktigt myshelg med våra familjer. Igår var vi ute och åt med min fanilj och firade att min minsta lillebror faktiskt fyllde 20 år härrom veckan. Herregud vad åren rullar på. Vi njöt av en god middag och lite goda drinkar innan vi begav oss hemåt. Nu är jag inne i en period där jag blir blixttrött och känner att jag håller på att somna där jag sitter, för att efter ett tag då går det över. superkonstig och antagligen har jag någon brist i kroppen. Idag skall vi åka och hämta en soffa och endel bildelar, sedan blir det middag med svärföräldrarna för att fira svärmor som också har fyllt år. Men först tända en brasa och äta frukost.

Likes

Comments