Header

Idag har varit en bra dag trots jag har varit trött. Jag vaknade och efter jag var klar så cyklade jag till stationen för att fixa jojo student. Kunde tydligen sagt att jag ville ha det redan innan jag fick hem mitt mecenatkort, snacka om att bara kasta 400 kr i papperskorgen.. :)

Efter det så tog jag tåget till skolan där vi hade seminarium. Det var kul att försöka tolka varför brottsstatistik ser ut så som den gör och jag gillar redan den här delkursen mer än den förra, haha! Fick också reda på att jag blev godkänd på den första skrivuppgiften vi lämnade in, yey!

Kändes konstigt att BARA behöva gå till skolan idag. Har haft dubbla aktiviteter resten av dagarna så jag är ovan att ha halva dagen ledig. Hade tänkt gymma men har som sagt inte haft lugnt en enda dag så idag ska jag bara ligga och lata mig.

Likes

Comments

Ibland så måste man lyssna på sin kropp även om man tror att man är starkare än vad man är. Jag jobbade som sagt 7 - 19.30 (Blev kvar lite efter de andra jobbet) och mina fötter håller på att döda mig. Mitt huvud värker och jag känner mig helt utmattad så jag har bestämt mig - på riktigt nu - att inte hoppa in som extra på sjukhuset på ett tag nu. Jag skriver upp mig som tillgänglig på alla mina lediga dagar och det går inte längre. Tycker att det är bra att ha det då jag kan få in några extra tusenlappar i månaden men är det verkligen värt att inte kunna sova och stressa över det? Svaret är nej.

Jag längtar något ofattbart till fredag, både för visningens skull och för att jag äntligen ska kunna vila mina ben som alltid är på språng. Planer för den här helgen (som det ser ut nu) är att ha en "girls night out" med några kompisar men jag vet inte riktigt hur det blir med det eftersom vi inte kommer någonstans med planeringen. Vet inte ens tid! Sen så ville Gustav att vi skulle sticka till väla men det får vi se om vi hinner med. Vill inte riskera att shoppa nu när vi kanske får lägenhet.. Hade dock spanat in ett par skor från H&M som var billiga och jag fick en rabattkod från KICKS hemskickat idag. Kanske kan fynda lite ändå?

199 kr! Så jävla snygga.

Likes

Comments

Nu är klockan snart tolv och jag sitter som vanligt här efter en fullspäckad dag med både jobb i 8 timmar och dans med skolböckerna uppe och försöker göra klart lite. Jag måste alldeles strax förbereda mig för sängen då jag måste vakna tidigt för att jobba 7- 13.30 på sjukhuset och därefter ska jag jobba till 19.15 på leklandet. Har bestämt mig för att inte jobba så mycket på sjukhuset längre. Eller ja, mycket och mycket men det känns som det när jag dansar, går i skolan och jobbar 50% på ett annat jobb. Min pappa sa tidigare att om jag fortsätter så kommer jag bli utbränd och det vill jag inte. Hälsan först, alltid!


Men nu till några riktigt roliga och bra nyheter! Fick ett mail i förmiddags om att jag och Gustav blev inbjudna till en visning på TVÅ lägenheter. Wiho, äntligen! Vi har letat och letat som galningar och har velat bli sambos i ett år nu och nu kanske vi äntligen får chansen att bli det. Vi avskyr att separeras på söndagarna och vi har knappt tid att träffas med våra scheman så ni får gärna hålla tummarna för våran skull. ♥

Likes

Comments

Jag som hade varit så duktig. Ett inlägg varje dag i över två veckor och sen samma dag som tentan skulle in så bara släppte jag allt. Jag var helt slut i hjärnan och jag jobbade även hela helgen. Jag får ALDRIG vila utan det är något nytt som kommer upp hela tiden. Aja, ska inte gnälla för jag har hellre saker att göra. Just nu sitter jag i skolan och väntar på att den nya delkursen ska börja.
Ser redan nu att vi ska ha en inlämningsuppgift till torsdag, kul..

Likes

Comments

Lovar att imorgon efter 17.00 så kommer det bli roliga och personliga inlägg igen. Just nu är det bara en sak i mitt huvud och det är hemtentan. Men tänkte att jag kunde dela med mig av lite bilder från mitt liv. Har slängt in lite äldre bilder men annars är de flesta från 2012 -2014!

#tbt #throwbackthursday#nouw30daychallenge #oldpic

Likes

Comments

Glad alla hjärtans dag alla fina! Hoppas att alla har haft en fin dag med era nära och kära. Jag har aldrig varit så himla glad för att fira den här dagen då jag tycker att den är så onödig men jag har alltid spenderat dagen med min partner. Det här året gick det tyvärr inte då jag var i skolan och jobbade till 19 och Gustav jobbade han med. Ingen större förlust men det hade varit mysigt att träffas.

Dessa dagarna har varit väldigt ointressanta, pluggar och jobbar som vanligt (och stressar SÖNDER över tentan. Kommer inte vidare!). Men igår så pratade jag och Gustav om lite roliga saker.

Vi var ju i Japan förra sommaren och blev ju såklart tokkära i Tokyo och sen vi åkte hem så har vi bara velat åka tillbaka. Vi skulle egentligen boka in en resa till sommaren igen men vi kände att vi hellre ville satsa på att flytta ihop så det är vårt main goal för i år. MEN eftersom vi längtar dit så mycket och har en känsla av att vi kommer flytta ihop i år så har vi bestämt oss att satsa på en japanresa nästa januari! Aaaaah, blir överlycklig bara jag tänker på det! Inget är ju hugget i sten utan det är bara planer vi har och det finns ju såklart en chans att vi inte kommer kunna åka men för tillfället så tänker vi inte så utan taggar till vi ska börja boka resan - sådär 8 månader fram but still!

Likes

Comments

Visste ni om att jag lider av insomnia? Det gör att under vissa perioder av mitt liv så kan jag inte sova och det förekommer ofta när jag har mycket att tänka på. När jag gick i gymnasiet så var jag vaken till 4 - 5 på morgonen och sov max 3.5 timmar. Det var verkligen sjukt jobbigt att ta sig till skolan för att sitta och lyssna hela dagen. Ingen aning hur jag orkade med det då och börjar bli orolig hur jag ska orka nu.

När jag var yngre så brukade jag ligga i timmar och bara stirra upp i taket i hopp om att kunna somna men nu när jag är äldre så förstår jag att det inte går så jag underhåller mig tills sömnen smyger sig på. Jag ville beställa lite nya smycken från Glitter men jag ville rensa det jag hade nu så jag har nyss suttit i en timme och kollat igenom det jag hade och blev av med en del. Kan konstatera att jag INTE behöver fler halsband eller örhängen! Kändes skönt att få det gjort but still, detta är en vana som måste försvinna så får ringa min läkare och be om recept till sömntabletter.

Min mamma gav mig det här halsbandet för några år sedan, så himla fin!

Det jag rensade, ser inte ut som mycket but trust me - it is!

Likes

Comments

Jag har nog aldrig varit så tacksam över att kunna sova som jag varit den här helgen. Kan inte säga det tillräckligt ofta med DET BEHÖVDES. Nu börjar dock tentastressen smyga sig in och jag har redan lite ont i magen inför den kommande veckan.

Jag och Gustav har inte gjort något speciellt idag. Vi kollade på lite film, sen pluggade jag lite och nu har vi snart spelat Resident evil i två timmar! Vi har kommit rätt långt och om vi fortsätter i den här takten så kanske vi har fyra timmar kvar av spelet. Kommer bli spännande och se vart det leder, men jag vet inte om våra hjärtan klarar av så mycket mer. Så mycket jumpscares!


Kommer bli så tomt i vår vardag när vi klarar det här spelet..

Likes

Comments

Förutom att jag fick hoppa in och jobba 17-19 idag så har dagen varit väldigt lugn.
Gustav har varit hos mig hela dagen och vi har både lagat mat (macNcheese och sojakorv ^) och kollat på melodifestivalen. Nu är det dock dags att mysa till det ordentligt! Vi har bestämt oss att haka på trenden och kolla på SKAM - bara sådär tre månader efter höhö.. så jag förberedde lite chokladbollar och frukt. Så gott!

Likes

Comments