Header

Daily

Hahah, fina bilder man tar när jag är en aning uttråkad över att tåget är mer än 40(!!!!) minuter sent. Jag och min redovisningsgrupp skulle träffas kl 11 i ett grupprum jag bokat men här sitter jag fast i Lund för tåget har bestämt sig för att göra livet svårt för mig.. Vi får se när jag kommer fram!;-)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • Filed under: Daily

Likes

Comments

Daily

Efter några dagars latande så är det dags att skärpa sig och ta tag i skrivandet för en gångs skull. Har ju haft några tuffa dagar men för första gången under de här dagarna så känner jag motivation att göra något så det får vi verkligen utnyttja.
Fick även ett mail imorse om att min dator beräknas komma imorgon. WOOP WOOP!

  • Filed under: Daily

Likes

Comments

Daily

Usch, jag hade en period i juni där jag mådde sjukt dåligt och det verkar tyvärr som att jag är påväg dit igen, min såkallade "dipp i livet". Jag skulle pluggat hela helgen men sent på fredagskvällen så började den känslan smyga sig fram och sen var hela helgen förstörd. Idag var första gången som jag kände extremt mycket ångest över att åka till skolan vilket är skumt för jag gillar ämnet och älskar klassen. Förhoppningsvis blir saker och ting bättre snart för jag vill verkligen inte må dåligt.

På tal om något annat. Kommer ni ihåg datorn som jag beställde i slutet av förra månaden som skulle komma mellan 18 - 25 september? Leveransen blev uppskjuten till 16 oktober. Hela vitsen var ju att ha den till skolan så jag annullerade den och beställde en annan som fanns i lager. Snart får jag ÄNTLIGEN min nya dator.

Alltså kolla hur söta mina nya knästrumpor är?!?!? Och mina tatueringar är så jävla fina!
  • Filed under: Daily

Likes

Comments

Daily

Blev lite omotiverad när jag såg vad folk skrev om filmen "IT" så det var nära att vi struntade att sticka dit. Vi bestämde oss för att gå ändå och jag ångrar inget! Vi älskade filmen för den hade en underbart bra balans mellan komedi och obehag. Alla som varit negativa är för de förväntar sig att filmen ska vara superläskig, men då vet de inte hur Stephen King funkar ;-)

  • Filed under: Daily

Likes

Comments

Daily, Food

Runt halv elva imorse mötte jag och Gutta upp mina föräldrar på Espresso house för att äta frukost tillsammans innan mamma började jobba klockan två. Efter tre timmar så var vi "äntligen" klara och skiljdes åt. Nu är jag och Gutta tillbaka i lägenheten och jag måste försöka hitta motivationen till att plugga. Vi ska ha ännu en redovisning nästa vecka och boken som ska läsas är en pdf på engelska. Lord have mercy.

Men senare ikväll så ska jag och Gutta gå på bio och den här gången blir det IT eller DET som den heter på svenska. Är riktigt taggad så jag hoppas inte att det blir en flopp som It comes at night. Förlåt om du som läser detta gillade den för i mina ögon var det ett fiasko.

Alltså veganwrapen på EH är to die for. Måste verkligen lära mig hur man gör den själv.

Likes

Comments

Daily

Firar att det äntligen är helg med en massa snacks, drinkar och harry potter spelande. SKÅL!

  • Filed under: Daily

Likes

Comments

Daily, Inspo

Vet inte varför jag hållt det hemligt på bloggen men jag har inte tänkt så mycket på det och idag var dagen äntligen kommit!
Det blev sammanlagt 4 tatueringar - en "stor" och tre små och jag kan inte vara nöjdare. Den stora på armen är mitt stjärntecken eller snarare min stjärnbild skytten. De andra små gjorde jag faktiskt bara för att jag tycker att de är söta.
Nu längtar jag bara tills de har läkt helt och jag slipper ha ont..

Likes

Comments

Contains affiliate links Daily, Want

Snart fyller jag år! Eller ja, om lite mer än 2 månader. 29 november om jag får vara exakt. Egentligen gillar jag inte att fira födelsedagar utan jag kollar bara på det materiella som mat och presenter för det är det enda som ger mig lite glädje den dagen.

Så eftersom många frågat mig reda om vad jag vill ha så började jag fundera lite och kom på saker som jag velat köpa men inte har gjort än.

1 /2 /3 /4 /5 /6

Likes

Comments

Music, Daily, Tankar

Känner mig jätteefter när det kommer till den här låten men wow vad den talar till mig. Det gör mig så otroligt ledsen att veta att så många inte vågar be om hjälp och spenderar dagar, månader eller ja till och med år med att känna sig utanför och ensamma när det inte är så.
Jag önskar att alla kunde må bra. :-(

Likes

Comments

Daily, Me

Innan älskade jag att ta en massa bilder. På festerna så var jag "paparazzin" och inte ett ögonblick missades. Tyvärr har jag blivit sämre till att fota nuförtiden, men tänkte iallafall bjuda på en nostalgitripp tillbaka till 2014 - 2015. Enjoy!

Likes

Comments