Trodde jag skulle orka blogga utomlands men det är alltid lika skönt att kunna slappna av och andas ut lite. Ta en paus ifrån verkligheten. Nu är jag hemma och idag börjar verkligheten på riktigt, vad det nu innebär. För mig innebär det iaf att skolan startar imorgon (lite smått-taggad), handbollsträningen börjar ikväll för min del och man återgår till sin gamla vardag. Hejdå sommar2017, ingen taggar sommaren2018 mer än mig ska ni veta!!! Ångest deluxe inför hösten, vintern, kylan och mörker, absolut inte mina favoriter. Men man får vara optimistisk, bra saker händer då också


puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Om 3 dagar får jag göra det mest avslappnade jag vet, nämligen sola och lyssna på musik

Likes

Comments

Jag tänkte att första inlägget ska vara ett typiskt ''lära känna mig'' inlägg men eftersom en av mina sämre egenskaper är att jag inte är så himla kreativ så tänkte jag att jag istället besvarar ett par frågor! Så here we go:


Hur gammal är du?

Jag är född 96, så jag fyller 21 i november.

Har du pojkvän och vad heter han?

Yes, han är faktiskt till och med min sambo sen ca 1,5 år tillbaka! Världens finaste är han, Sebastian

Vilka bloggar läser du?

På vintern läser jag nästan aldrig bloggar då jag inte hinner stanna upp och göra det. Men på sommaren kan jag sitta vid datorn flera timmar och läsa bloggar, även därför jag startat en. Mina absolut favoritbloggar är moamattssons, mollyrustas och amandafranzén! Samt en blogg min lillasyster har tillsammans med sina vänner men den får jag kanske inte lämna ut;)

Beroende av?

COLA ZERO. det räcker att träffa mig i en timme innan man vet mitt allra största beroende! Och träning, det är väldigt viktigt för mig

Du måste klä dig i en färg resten av livet, vilken?

VIT, eller grå typ. Om jag inte ska vara tråkig och faktiskt välja en riktig färg så väljer jag nog korall, det är fint. Trots att jag nog inte har ett ända plagg i den färgenVad får du oftast komplimanger för?

Mina ben eller mitt hår. Men om man inte tänker utseende så är det nog att jag alltid är glad och lätt att prata med. Jag är inte så blyg av mig och därför tycker många (vad jag har hört) att det är lätt att prata med mig.

Vad är det konstigaste du ätit?

Hmm..det är antingen krokodil som vi åt i USA eller komage. Inget av det var speciellt äckligt, bägge har samma konsistens som bläckfisk! Jag hade kunnat äta det igen lixom haha

Hur skulle du beskriva dig själv?

En av bloggarna jag läser (lovisa forsman) beskrev sig såhär: (det tycker jag passar in precis på mig med)

Pratglad, haha. Jag kan prata rätt mycket. Men jag öppnar inte upp mig så lätt. Skulle kunna snacka med vem som helst i princip. Jag kan dock vara ganska kaxig och är aldrig rädd för att säga ifrån om jag känner mig orättvis behandlad. Vilket kanske inte alltid är positivt... Annars är jag också väldigt målmedveten, envis och bestämd. Vill jag något så gör jag allt i min makt för att få det. Lyckas jag inte så försöker jag lite till ;) Sedan har jag ganska goa humörsvängningar som jag tackar gudarna för att min pojkvän överlever.

Var är du uppvuxen och Vilken stad vill du bo i för resten av livet?

Uppvuxen i en liten stad i småland som heter Ljungby, när jag var 15 flyttade jag till Jönköping för handbollen och numera bor jag i Västerås sen snart 2år tillbaka! Jag vet inte, jag har inte den blekaste aning faktiskt. Inte ljungby i alla fall, men annars är jag öppen för förslagVem kallar du dina bästa vänner?

De vet vilka de är om de känner sig träffade när de läser denna frågan ;) inga namn nämnda, inga namn glömda. Min syster är iaf och kommer vare sig hon vill eller inte vara min bästavän livet ut.

Vad finns alltid i din handväska?

Plånka, hörlurar, laddare, tuggummi, deo och parfym!!

3 saker att ta med till en öde ö

Om det inte är ''saker'' 'så hade jag tagit med Sebbe, min familj och mina vänner för jag hade snarare dött av saknad än av törst och hunger. Men om det är saker så hade jag tagit med mig vatten, båt och cola. Haha;)Likes

Comments